Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Justin Keegan

#1
Nume: Keegan
Prenume: Justin
Categorie: Om
Sex: Masculin
Varsta: 25
Personalitate: Ca personalitate, Justin este tipul de om calm, care le asculta tuturor oamenilor opiniile. Traind singur o mare perioada, a reusit sa devina matur intr-un timp destul de scurt. Este independent, sincer si iubeste sentimentul de a fi in centrul atentiei. Studiaza persoanele foarte atent, facandu-si o parere despre ele inca din primele cuvinte ale conversatiei si isi poate schimba destul de usor comportamentul in functie de persoana cu care sta de vorba.
Scurt istoric: Intotdeauna i-a placut fantasticul si creaturile ce tin de acest gen. In copilarie, Justin nu a avut prea multi prieteni. Prefera sa stea singur, izolat si sa se documenteze despre creaturi stranii. Dupa ce a crescut si a fost convins ca acestea au ramas un mit, planurile sale de a deveni un vanator de fantastic au disparut in timp. Dupa ce ambii parinti au murit intr-un accident de masina, Justin a trait singur, independent. A invatat despre adevarata viata si munca, gasindu-si propriul job. Inca nu a renuntat la vechile obiceiuri de a citi carti cu ingeri si demoni.
Descriere fizica in forma umana: Inalt, pe undeva prin jurul unui metru nouazeci. Destul de inalt incat in copilarie sa aibe cateva complexe. Ochii ii are verde inchis, buzele lungi si subtiri, cu maxilarul bine definit. Privirea se incadreaza in acelea misterioase. Trupul este usor conturat cu muschi, umerii lati si talia mica. Parul sau saten inchis depaseste usor urechea, iar bretonul ajunge putin peste ochi. Micile bucle nu intentioneaza sa dispara, insa deseori foloseste placa pentru a le indrepta.
Descriere fizica in forma de inger/demon: -




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)