Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

John Tucker Must Die

#1
E un film super!

Trei fete superbe, pline de calitati, populare, aflate in permanenta intrecere, descopera ca fiecare se intalneste cu acelasi tip: cel mai popular elev al scolii si in acelasi timp capitanul echipei de baschet, John Tucker. Dupa ce si-au comparat notitele, trioul razbunator - Carrie, care viseaza sa devina reporter, sefa majoretelor Heather si activista vegetariana Beth - conspira pentru a-i da o lectie lui Tucker pe care acesta nu o va uita niciodata. Din nefericire, fiecare farsa, schema stanjenitoare pe care ele o pun la cale pentru a-l submina pe "Tuck", nu face decat sa-i creasca si mai mult prestigiul, sa devina si mai popular decat a fost inainte. Disperate, fetele realizeaza ca trebuie sa intensifice atacul . Este o singura cale prin care ele pot realiza ce doresc: sa-i franga inima ... in acelasi fel in care si el le-a frant lor inima . Carrie, Heather si Beth recruteaza o frumoasa dar anonima eleva, nou venita in scoala, Kate . Aceasta va trebui sa-l faca pe J.Tucker sa se indragosteasca de ea, ca apoi ea sa il paraseasca. La inceput Kate ezita sa intre in joc, dar disperata in a avea noi prieteni si o sansa sa fie in cele din urma I¢€žvizibila , cade de acord sa le ajute pe fete sa isi duca la bun sfarsit planul lor distrugator. Curand cele trei o transforma in fata visurilor lui John Tucker si precum era programat acesta se indragosteste pana peste cap de atractiva blonda. La inceput, Kate se lasa greu cucerita, ceea ce-l intarita pe John Tucker, tipul caruia in mod obisnuit femeile ii cad imediat la picioare. Dar, in ciuda eforturilor sale de a ii rezista, Kate se simte atrasa de Tucker, si se gaseste prinsa intre loialitatea fata de noua gasca de prietene si neasteptata ei atractie catre John. Isi poate Kate infrina pornirile romantice pentru a duce la bun sfirsit cea mai crunta razbunare impotriva celui mai crunt dusman al fetelor: baiatul care isi da intalniri in serie? Isi poate schimba obiceiurile tipul de poveste si sa devina un baiatul unei singure femei? Si pot Carrie, Heather si Beth sa ramana prietene cu Kate - si intre ele - sau se vor intoarce la gastile lor?
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#2
Ah, chiar ca eu un film super 21

M`am uitat la el tot din greseala, dar titlul m`a atras oricum. Au fost niste faze care m`au facut sa rad cu lacrimi, cum ar fi faza de la final cu barbatii/ baietii aia purtand tanga, sau Tucker cand a fost scos pe coridor dezbracat, si alte cateva. Cateva mai multe. Am mai admirat cele patru personaje feminine principale, istoria/ caracterul/ mentalitatea/ hotararea si nu in ultimul rand inteligenta lor, uhm...cred ca mi`a placut si povestea de dragoste dintre cei doi...ducea un pic spre banal, dar nici fara nu se putea. Oricum, mie mi se pare un film de 9`50 daca nu de zece, si il revizionez ori de cate ori am pofta sa rad calumea, si il recomand tuturor celor carora le plac acest gen de filme.
[Imagine: blooddressredsnowemotiv.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)