Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16)

#1
:bv:Deci , m-am mai gandit sa incep un fic....\" JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16)\" cine a citit \"O POVESTE INCITANTA \" stie ce perversitati sunt in stare sa astern pe foaie ... pentru aceia sa stiti ca in acest fic perversitatea se tripleaza #.# #.# asa ca asezativa bine pe scaun inainte sa incepeti sa cititi... pentru ceilalti acesta este doar cel mai pervers fic pe care l-ati fi putut citi vreodata .
Dragi critici , nu va sfiiti sa criticati crud , ador asta dar sa nu va luati de greselile de tastare sunt total constienta de ele dar imi este mult prea lene sa le corectez
In rest voi stiti ca ma iubiti deci
Cu dragoste Voltura
si
Lectura placuta




Capitolul 1- Lumea prin fundul paharului de Whisky










Ce ciudati sunt oamenii cand ii privesti prin sticla unui pahar gol...
Ma uit in dreapta si vad un tip super cool de vreo 20 de ani care sta cu capul pe tejghea si nu prea mai misca , iar in stanga este o tipacu par blond si lung care flirteaza prea evident cu o alta tipa bine dotata referindu-ma la balcoane da fara nimic in mansarda? ..hmmm... barmanul e tanar brunet si bine lucrat daca si-ar da jos tricoul asta mulat.... imi vine sa sar pe el! Prin spatele meu trece un tip cu multe lanturi , sacou sclipitor si pantofi ascutiti si doua tipe mai mult dezbracate la brat care-l venereaza...restul acestui loc este plin cu oameni care se pare ca si cei pe care i-am descris pana acum se bucura de viata iar eu nu sunt diferita de ei , si eu ma bucur de viata mea.
Dar acum sa revenim la realitate. Pun paharul jos si mai privesc odata in jurul meu.
Tipul cool care l-am estimat la vreo 20 de ani prin sticla paharului? Este in realitatea cruda un gras de vreo 50 si ceva de ani parasit de amanta , sotie si mai nou dat afara de la serviciu , stiu asta pentru ca mai adineauri a avut o discutiecu barmanul despre cum vrea sa moara beat din cauza celor precizate mai devreme .Cu barmanul care nici pe departe nu e tanar si brunet... sta doar in umbra dupa tejgheasi deaia pare brunet el defapt este alb si nebarbierit cu o burta cat un porc si un maieu de zici ca-i mecanic , nici nu stiu ce caut in locul asta infect... Tipele de langa mine?Sunt lezbiene se vede de la un kilometru pentru ca blonda cu par lung sta bot in bot cu cealalta care m-i s-a parut ca e dotata ...seamana cu un carnat plin ochi si indesat...of Doamne ce retardati....Tipul cu doua panarame la brat este doar un copilas de bani gata care a luat lantu de la bicicleta si si l-a atarnat de gat dupa ce l-a dat cu vopsea galbena iar cele doua panarame sunt doua fetite care cred ca stiu ce vor de la viata...Restul lumii a venit aici sa-si bea amarul ca si mine.
Sunt intr-un bar , intr-un bar infect dintr-o tara infecta plina de retardati , privesc un pahar gol, puteam sa jur ca acum doua minute era plin cu votca. Ma intreb cand a disparut atat de repede , o voce groasa aproape mi-a spart timpanele.
-Blondo! Ridic capul scarbita spre el si-i imping paharul meu gol pe care el il umple rapid , il duc la gura si-l dau rapid peste cap dupa care ii fac semn sa-l umple din nou. El mi-l da la fel de repede inapoi si ma intreaba.
-Cand ai de gand sa platesti consumatia, esti aici de aseara de la 8 si acum este 3 dimineata. Ridic capul din pahat si ma uit la el , el este Bob , probabil are un nume dar eu am ales sa-i spun Bob , un nume comun care sa-l faca sa inteleaga ca este neimportant pentru mine.
-Uite Bob , sunt client fidel de 6 luni vin in serile in care nu mi-o trag cu nimeni si imi distrug ficatul cu posirca ta , a existat vreo seara cand nu ti-am platit? El se da in umbra tejghelei si ia o sticla de vreo 700 de grame de Whisky si mi-o intinde.
-Dute si nu-ti mai bea tineretea blondo , esti tanata , frumoasa si desteapta .... toti barbatii ti-ar cadea la picioare din doua vorbe si tu ti-o tragi cu daldi dastia? Arata semn spre un beat la vreo doua scaune in dreapta mea , ma intind sa-l vad mai bine. Un rokar beat crita care cand ma vede ca-l privesc imi face cu ochiul.Eu il intreb pe barman .
-De unde stii ca mi-am tras-o cu el? eu nu-mi amintesc .
-Aseara ai intrat cu el de gat in baie ... el a iesit dupa 10 minute cu chilotii tai in mana si a inceput sa-i fluture pe aici dupa care ai iesit tu din baie si ai inceput sa urli ca o c***a citez \" Mi-am traso cu rokeru si nu e bun de nimic\" apoi eu ti-am chemat un taxi si te-am trimis acasa.
Stau putin pe ganduri dar nu-i raspund... acum se explica cum am ajuns acasa ieri.
-De ce faci asta blondo? Blondo ,blondo , blondo ... de cand sunt eu blonda imi iau in mana o suvita de par Wow chiar este blonda , ma intreb cand m-am vopsit ... dar ce conteaza.
-Vreau sa-mi distrug ficatul si sa mor beata intr-un sant , acum e randul meu sa intreb.
-De ce te-ai angajat ca barman in baru / dugheana asta infecta? este ca-ti place sa vezi oameni care intra aici suferind si pleaca beti crita dar fericiti?
-Cum te cheama fetito? Ma uit la el ii iau sticla de Whisky din mana o deschid si dau un sfert pe gat , ma sterg cu manseta manecii la gura apoi bag mana in buzubarul de la pantaloni.
-Regula 1 Bob , NICIODATA SA NU-TI DESTAINUI ADEVARATA IDENTITATE... scot un pumn de bacnote din buzunar pe care i le arunc pe tejghea , este de 3 ori mai mult decat am consumat apoi plec trantind usa barului si incercand sa merg dreapta fara sa urmez exemplul betivului clasic \" pe langa drum , pe langa gard\".

Observ ca in urma mea este un tip care statuse in spatele meu in bar , cred ca a vazut de ce sume de bani dispun si vrea sa ma jefuiasca , o sa ma distrez... Fac semn unui taxi sa opreasca si ma urc in el. Taximetristul ma intreabapoliticos unde vreau sa merg iar eu ii spun ca la periferia orasului, zis si facu el baga cheia in contact si pornim , in spatele nostru mai porneste un taxi care ne urmareste . Rad incet.
-In seara asta ma distrez ... Taximetristul ma intreaba daca vorbesc cu el iar eu ii spun sa continuie sa conduca si sa taca. Ajungem la periferie foarte repede , in orasul asta nu prea exista nimeni care la 3 noaptea sa fregventeze soselele. Ma dau jos si-i platesc taximetristului lasandu-i si lui de aemenea un baxis consistent apoi ii spun s-o taie repede acasa.
Aici la periferie sunt baracile unde este tinut lemnulpentru fabrica de mobila din apropiere , baraci intunecate si nu prea fregventate de omul normal, a ajuns si tipul care de asemenea se da jos din taxi.Sa inceapa distractia imi spun in gand.
Vine spre mine desi aici unde ma aflu eu acum , in umbra unei barace este foarte intuneric pot sa-mi formez prima parere despre fizicul lui , inalt la vreo 1 ,90 si imbracat sport , blugi , si tricou . Ajunge la doi metri de mine se opreste si ma priveste lung , sunt prea beata ca sa-mi amintesc cu ce sunt imbracata .Imi pune un pistol la tampla, se pare ca este un amarat de Dirty Harry’s .44 magnum furat din sertarul strabunicii... imi baga mana in buzunar si-mi ia restul de bani, eu nu ma impotribesc ba din contra cooperez...
-Mai tin o suma considerabila de bani la jartea baiete , piciorul stang... Imi pune mana pe pulpa si o gaseste repede , pe jartea si impreuna cu ea un maldar de bacnote care depaseste suma de 230 de milioane . El o ia apoi imi da o palma si ma tranteste jos , fara nici un cuvant ... se indeparteaza de mine dar nu ma las ma ridic si merg dupa el strigand.
-Eu cu atat ma alg nici macar cu un viol rapid?Se intoarce spre mine si intr-un final vorbeste .
-N-ai tu onoarea asta, C***o...Hmm... de-ar sti el cine sunt eu , il vad din nou ca se intoarce.
Duc mana la piciorul drept unde mai am o jartea pe care el nu a \"controlato\" asi putea zice si scot de acolo micul meu pistol STEYR MANNLICHER M-A1 cu care fara nici o avertizare ii suflu scuza aia patetica de pistol cu un singur glont , inca nu am uitat cum se face . Ma simt stapana pe situatie. Ii iau banii inapoi si-i arunc pe jos.
-Baietasi , ai face bine sa dai jos textila si sa ma satisfaci pentru banii aia... El aproape ca plange , eu ma indrept pe el care cade in genunchi.
-Nu ma omora!!!! Off... ce pampalau...
-Da odata jos pantalonii aia luati de la SH si sa vedem putina actiune. Fara sa mai intrebe nimic executa , eu ma aplec spre el si ma pregatesc de joaca cand aud o impuscatura iar tipul dispare ca o mata speriata iar eu mai sa cad pe jos....
Din umbra iese o silueta cunoscuta care-mi vorbeste cu o voce calda.
-Ti-ai uitat stcla de Whisky in taxi ... mi-o aruca indiferent dupa care imi vorbeste de sus.
-Esti o depravata!
-Da , sunt . Confirm fara nici o remuscare privindu-l prin fundul sticlei.
-Ce era cu pustanul ala, vroiai sa-l omori? Izbugnesc intr-un ras tamp.
-S-a jucat cu focul ...si tu stii ca atuncii cand te joci cu focul te arzi si e si mai rau cand incerci sa ma fentezi pe mine... dar nu aveam de gand sa-l omor ci doar sa ma culc cu el...
-Sa te culci cu el? Vocea lui se schimba din calda in dezgustata dar nu ma deranjeaza.
-Da! ce numai ti minte? si cu tine m-am culcat de atatea ori in ultimele 6 luni.
-Cu mine nu te-ai culcat niciodata...
-Nu? Hmm... nu-mi mai amintesc chiar toti cu cate m-am culcat dar sunt sigura ca pe tine nu te-asi putea uita , esti foarte bun la pat. Se lasa in vine si ma priveste ca un tata iubitor in ochi apoi incepe ca la orice tata monologul de readucere pe calea cea buna ... de parca asi mai fi o adolescenta manata de hormoni.
-Ce s-a intamplat acum 6 luni... a trecut e timpul sa termini si sa redevi cine ai fost , sa-ti recastigi respectul de sine... Il intrerup aproape zbierand la el.
-Am 23 crezi ca am nevoie de discursuri deastea? Ma ridic in picioare si incerc sa-mi asez hainele dupa care ma indepartez de el.
-Unde te duci ?
-Acasa!
-In primul rand suntem la periferie ... de aici si pana \"acasa\" sunt mai mult de 5 Kilometri si mai ales tu nu mai ai nici o casa...
Hmmm??? acum am o revelatie.
-Cum adica nu mai am nici o casa?
-Banii astia de pe jos de unde crezi ca-i ai?
Off... mi-am vandut casele...
-Si apartamentul din Paris?
-Da...
-Si aia sunt ultimii mei bani? Imi plec capul , ce proasta sunt ... aveam sa-mi dau ultimii bani pe 15 minute mizerabile cu un pustan....
-Da.
-Off... strangei frumos si hai la un hotel , mi este extrem de somn...

..........................................dupa 5 minute in masina lui.........................................

-Daca vrei sa vorbim....despre ... I-o tai repede.
-Taci ,HIV!
-Nu-mi mai spune pe numele de cod Teodora! Ma numesc Alin , spunemi asa.
-HIV Daca-mi mai spui o singura data Teodora te omor cu mainile mele aici fara nici un resentiment , stii ca niciodata n-am suportat numele din buletin, pare prea descoperit...prea vulnerabil ... spunem cum ti-am spus sa-mi spui cand am devenit parteneri ,Voltura.
-Teodora! Vrea sa continue dar ii pun pistolul la tampla si ma pregatesc sa trag , din pacate si el la face la fel .
-Trage fraiere, mie barem nu imi pasa daca mor dar tu ... ai copii , nevasta.... si stii ca eu n-am mila si nici prieteni. El lasa pistolul jos...
-Da tu nu mai ai nimic bun in tine de 6 luni Voltura . A zis cuvantul magic asa ca las si eu pistolul jos.
-Bun baiat...
Ajungem la hotel , 4 stele ... hmm.. destul de bun fata de barurile prin care am umblat in ultimele luni , intru mandra cu el dupa mine . Mi-am luat o cheie la intamplare lasandu-l pe HIV sa se ocupe de formalitati si repet , foarte mandra intru in camera....Cum inchid usa simt lacrimi cum imi umplu ochii carora parca le eram datoare cu noste lacrimi care sa-mi mai imbuneze pentru ca ani de zile n-am mai plans ca un copil , vulnerabil ... slab ....neputincios , neputinta pe care o urasc.




Hai lume , criticati!

#2
Capitolul 2 - Cine sunt eu?

Intru in baie unde este o oglinda imensa in care ma privesc dezgultata."Cine sunt eu?"
In oglinda vad o necunoscuta, o necunoscuta cu care am convietuit 23 de ani... Sunt slaba , cat asi manca sau bea tot slaba ramn fara sa pun un kilogram dar sunt si destul de dotata asi putea spune ... ultima oara cand mi-a pasat de cum aratam aveam 95 -63- 90 acum ... cred cam la fel. Of Doamne! chiar sunt blonda!!! Imi amintesc vag cand ....cred m-am vopsit acum vreo doua saptamani cand am avut noaptea aia ca lezbina ... simteam ca vreau sa fiu mai proasta si deaia mi-am vopsit frumosul meu par negru ca taciunele... care acum este blond si ravasit , sunt machiata strident am facut abuz de dermatografe si ruj rosu aprins seman cu o c***a in toata regula ... si am lentile de contact albaste?
Imi duc mana la ochi si dau jos lentilele si le arunc in chiuveta. Am si uitat ca am ochii ciocolatii, un caprui ciocolata topita ...
Iar hainele, vai de mine sunt imbracata cu niste zdrente! O fusta scurta de blugi ,un maieu mai mult fasii si sandale roz cu toc de 16 si flori mari...yak. Ma dezbrac si-mi arunc hainele pe gemul de la baia imensa in care predomina rosul si albul , dau drumul la apa calda in cada arunc toata sticla de lavanda si spumant in ea si ma reintorc la oglinda sa ma studiez... sa vad ce mi-am mai facut la corp pana se umple cada cu apa.
Ma intorc pe toate partile in fata oglinzii si nu mai observ nimic anormal...ma doare capul ingrozitor asta inseamna ca ma trezesc din betie...lucru care nu s-a mai intamplat in ultimele luni.
Ma las in jos cu spatele de oglinda si-mi duc mainile la tample si incep sa le masezincet. "Cine sunt acum?" intrebarea asta ma bantuie si nu stiu de ce... de ce acum si de ce nu acum 4 luni sa zicem? Probabil ca dabia acum mi-am facut putin timp datorita lui Hiv sa ma uit si eu in oglinda si sa vad in ce m-am transformat. Intr-o depravata , betiva care si-o trage cu cu cine nimereste cand nimereste.
Offf ... ma doare atat de mult capul... sunt tentata sa sun la room service si sa-mi comand o sticla de tarie cum am facut in ultima perioada cand trageam sa-mi revin din betie...Dar nu trebuie ,ratiunea mea desi e undeva intr-un colt intunecat incatusata inca exista si nu ma lasa sa-mi comand bautura... Insa lasitatea este libera si momentan ma guverneaza asa ca : pun mana pe telefon si sun la room service.
-Room service , cu ce va putem ajuta?
-3 Sticle de tarie cucoana , pronto la camera 102 ... vreau sa-mi fie livrate de un baiat intre 20 si 25 de ani in baie , aveti 5 minute la dispozitie. Si cam asta a fost conversatia mea cu tipa de la receptia hotlului , scurta si la subiect ea urmand standarda regula 2:INTOTDEAUNA FII SCURT SI LA SUBIECT.
Sunt sigura ca am parut acum cateva minute ca asi vrea sa devin o femeie onorabila si respectata fara sa mai beau sau sa ma culc cu barbati la intamplare...Gresit!!! Daca m-am vazut in oglinda si nu m-am recunoscut asta nu inseamna ca ma schimb... inca vreau sa mor beata intr-un sant pentru ca viata mea nu numai ca este inutila dar mai si dauneaza societatii , iar ceea in ce am crezut a disparut.
Ma indrept spre cada si ma bag in ea , hmm.... apa este calda si ma relaxeaza , ma afund in spuma pana nu ma mai vad. Usa de la baie este deschisa iar de unde ma aflu pot vedea ceasul imens care indica ora 6 dimineata. Unde este baiatul meu de 20- 25 de ani cu bautura?
Aud usa deschizandu-se , el trebuie sa fie ! imi ridic piciorul drept lasandu-l pe marginea cazii si incep sa imit un grmat de placere, nu de alta dar am motivele mele pentru care am cerut sa-mi fie adsusa bautura de un baiat de 25...hmm....sunt cu ochii spre usa baii dar pe ea nu intra cine vroiam eu si cum il vad incetez.
-HIV , amintestem sa nu mai dau in viata mea pe la hotelul asta , room servisul e de ra.......
-Inceteaza! Imi spune el pe un ton suparat , iar eu ii raspund pe acelasi ton .
-Unde este tinerelul meu si cele 3 sticle de tarie? Vine langa cada si-mi impinge piciorul i apa apoi se aseaza pe marginea acesteia.
-Eram la receptie cand ai facut comanda si deoarece oficial impartim aceiasi camera mi-am luat libertatea sa ti-o anulez.
-Esti un bou ! Intind mana dupa telefon cu gandul sa sun din nou la receptiedar el il ia inainte sa il ating.
-Gata! Eu am primit o misiune , sa te readuc in agentie , nu ne permitem sa te pierdem.
Ma uit la el mirata apoi ii spun indiferenta.
-Mi-am dat demisia de vreo 6 luni eu nu mai ascult ordine de la ei....eu am o viata pe care vreau s-o beau eventual s-o fumez si s-o droghez. Gandul ma incanta dar el parand mult prea serios continua.
-A scapat din inchisoare... El a spus aceste lucruri foarte repede dar eu le-am auzit rar ceea ce a marit dramatismul situatiei.
-Ceee? Ma ridic din cada si-l privesc ingrijorata dupa care-l agat de camasa si incep sa-l zgaltai si continui sa vorbesc. Cum sa scapr tu esti nebun? a fost condamnat la moarte de catre 3 state , cum a scapat? Dabia acum mi-am dat seama ca sunt goala in fata lui , impropriu spus goala pentru ca sunt acoperita pe alocuri de spuma dar nu bag in seama ies din cada si ma indrept spre oglind... el vrea sa destinda putin atmosfera.
-Hei , de cand ti-ai facut tatuajul ala cu dragon pe spate? Ceee? acum m-am si tatuat ? incep sa ma invart ca titirezul incercand sa vad asa zisul dragon ...si da este acolo... un dragon chinezesc care se intinde pe tot spatele meu....ma intreb ce asi fi putut sa-mi fac mai mult decat un tatuaj si nici nu-i chiar asa urat , e chiar dragut.
-Acum am aflat ca am un tatuaj...dar cum a fost posibil?
-Sa scape? simplu am fost tradati iar cand a plecat a lasat un mesaj el imi intinde o foaieiar eu o iau si incep s-o citesc.
" Nu voi renunta pana n-o omor!" Offf ... se refera la mine, ma intreb de ce vor toti ceva de la min?
-Eu nu i-am facut lui nimic ... de ce vrea sa ma omoare?
-Este un sihopat , nu ii trebuie un motiv intemeiat.
El vine spre mine cu un prosop pe care mi-l pune pe spate si-mi spune.
-Acum ai doua variante . 1 ramai aici , iti bei si ultimii bani sau astepti ca el sa te anihileze si o sa vin sa-ti aduc in curand o floare la mormant... Eu il intrerup ganditoare.
-Tentanta varianta...
-Sau 2 Te reintorci la organizatie si-l elimini tu pe el redevenind femeia dupa care toti barbatii tanjesc dar pe care nimeni nu o poate avea... Fara sa gandesc raspund .
-Asta nu intra in calcul aleg varianta...

Capitolul 3 - Viata este o c***a
-Asta nu intra in calcul aleg varianta 1! Sa presupunem intr-un caz ipotetic ,eu sa aflu unde ii este barlogul sa-l prind , sa il am intr-un colt, sa fiu cu arma la tampla lui si deodata sa-mi sune statia iar un mos batran pe care nimeni nu-l cunoaste fata-n fata dar a carui ordine le urmeaza toti sa-mi spuna mie sa nu-l omor ca de asta se ocupa incompetentii de politisti comunitari!!! Eu , agent bun sa-l las in viata , sa-i pun catusele si sa-l predau fara sa comentez iar cand ma intorc cu spatele sa vad cum el scapa si incepe sa omoare oameni nevinovati , Ipotetic vorbind desigur.
-N-a fost chear asa rau... Imi zice el pe un ton de n-ar mai zice ceea ce ma infurie cumplit , el nu este constient ca daca eu il omoram pe psihopatu ala atunci si incalcam ordinul lu Boss chiar daca deveneam o proscrisa pentru agentie eram ce-a mai fericita persoana , dar nu sunt pentru ca am fost o marioneta nu o persoana care sa gandeasca singura.
-245 de copii impuscati mortal fara mila de psihopat in doar jumatate de ora de la evadare din cauza ca eu nu l-am eliminat cand trebuia si am urmat un ordin . Nu intelegi HIV pe mine asta ma marcat , pentru ca din vina mea au murit toti oamenii aceia... am fost la spital stii cum este sa vezi parinti care vin val vartej de la serviciu pentru ca au fost sunati sa vina la morga sa-si identifice copilul mort?
El lasa capul jos iar eu continui.
-Asa ziceam si eu... asa ca lasa-ma eu nu ma mai intorc intr-o agentie care are rolul de a proteja oamenii dar defapt ii condamna la moarte.
-Esti singura care poate sa se infiltreze intre ei si sa elimine toata gruparea , tu stii cele mai multe despre ei, acum un an cand ai fost trimisa sa-i investighezi ai aflat multe despre ei si stii ca psihopatul este doar un pion pe tabla unui om calculat care se joaca cu noi.
-Asa si? nu stiu mai multe decat voi fiecare informatie pe care am aflato i-am spus-o lu boss si voia si nu stiu nimic in plus asa ca lasa-ti-ma sa-mi traiesc ultimele cateva luni din viata . Iest din baie si intru in dormitorul imensi in mijlocul caruia se afla un pat cu baldachin ma arunc obosita pe el si incerc sa-mi golesc mintea si sa adorm. Dar vine si el si stand drept langa pat incepe sa palavrageasca din nou ca un tata...
-Acum 14 , aveai 9 ani ...Eu il intrerup.
-Mama ce constatare ! dar cum ai ajuns la ea? El nu-mi ia ironia in seama si continua.
-Eu aveam 25 ... Il intrerup din nou ironica .
-Deci acum ai... hmm... 39 mosule? El iar se preface ca nu m-a auzit si continua.
-Cand te-am luat de acasa mama ta m-a rugat un lucru , sa am grija sa n-o iei pe calea cea rea pentru ca altfel ma omoara .
-Ai dat gresi , am luat-o pe calea cea rea... mama o sa te omoare fraiere! apropo ce mai face n-am mai vazut-o de un an si ceva. El se uita terminat la mine.
-Imi pare rau!
-Ma bucur ca-i pare cuiva rau, doar din cauza ta mi-am distrus eu copilaria , adolescenta pentru ca eu in loc sa merg ca un copil normal la liceu si dupa sa merg si sa sparg cuti postale cu colegii eu mergeam la antrenamente pana dimineata si dupa iar la liceu , n-am avut timp si eu de un prieten ca toate fetele din cauza ta.
-Tu ai vrut sa devi agent !
-Aveam 9 ani pentru Dumnezeu!
Si atunci el incepe sa vorbeasca scotand fum pe nari iar eu bag capul sub perna si incep sa cant.
- Ai devenit o depravata demna de mila care ma face de ras , ai parasit agentia ca o lasa ai ...... iar eu pe partea cealalta de sub perna.
-La la la la la ...laaaaa.la la la la la la la la laaaaaa laaaaa... atunci el urla precum un cocosi desteptator la tara.
-Gataaaa! eu ma opresc din cantat si dau perna de pe cap.
-Ce-ai istericule? o sa trezesti tot hotelul cu glasul tau de privighetoare ragusita. Ai timp pana la ora 3 cand ma voi intoarce sa-mi dai raspunsul final apoi se indreapta spre usa si o tranteste in urma lui. Eu am timp pana la 3 este 6 si jumatate timp berechet pentru a ma bucura ca am ales varianta 1 si asi putea sa fac asta dormind. Ma las pe pat si adorm...

.........................................................................pe la 2 jumatate.......................................................................

Ma trezesc si ma intind satisfacuta, hmm ce somn satisfacator... ma ridc din pat si incerc sa stau pe ambele picioare dreapta.... hmm... deci asa este sa fii treaz si lucid ma deplasez mai mult ma impleticesc pana la baie unde fac un dus rapid apoi ma intorc cu in halat in dormitor si sun la room service.
-Buna ziua , room service cu ce va putem ajuta?
-Un pranz complet va rog...
- Avem mai multe preparate pe care-l doriti? ce intrebare...
-Pe toate , pronto ... si ii inchid telefonul dupa care incep sa cercetez camera , vad pe un dulap toti banii mei nu sunt foarte multi dar imi ajung . Cineva bate in usa.
-Room service. Hai sa ne jucam putin.
-Care ? nu cunosc nici un room service zi parola.
Dupa voce pare fata si inca una foarte derutata.
-Aaa... am adus mancarea . Hmm.. cuvantul magic nici nu-i mai spun intra ca-i deschid ca fulgerul usa. 3 pustoaice imbracate in menajera intra cu 3 tavi mari cu diferite mancaruri pe care se chinuie sa le inghesuie pe masa din colt. Fara alte formalitati le dau afara si ma duc tinta la masa... Hmmm de cand n-am mai mancat eu mancare!!!
Incep si bag in mine tot ce-mi pica in mana... ce-i aia lingura sau furculita , nu frate cu mana !
Ma uit la ceas este 3 fara un minut trebuie sa apara ghimpe-n coasta.
Si orologiul bate 3 si jumatate la mine la usa de ce oare Hiv nu bate? o sa-i scot ochii cu intarzierea asta dar iata-l ca intra.
-Ai intarziat. Ii zic cu gura plina de friptura.
-Ce ai decis? zice fara nici o alta introducere.
-Am decis sa merg in seara asta intr-un bar si sa incep o noua viata ca o c***a pe centura pentru ca nu ma mai intorc in agentie cat tipu ala este la conducere.
Se uita la mine ca si cum ar avea un as in maneca.
-Nu mai este el seful.Fac ochii cat cepele si zambesc precum motanul din Alice in tara minunilor.
-A murit babacu? daca da acum cine conduce?
Imi ia din farfurie un copanel de pui apoi spune rusinat.
-Pai...
-Tu esti !Acum o sa-mi spui ca el era tata si eu o sa spun NUUUUUUU!!!! si o sa plang si o sa zbier si o sa merg cu un buchet de buruieni la el la mormant si o sa-i marturisesc fiecare minciuna pe care am zis-o in copilarie si o sa zic din nou Nuuuuuuu...
-De unde stiai ? El este uimit.
-Ca o sa ma duc la el la mormant? nu ma duc eram doar sarcastica. Ii zic pe un ton cat se poate de morbit si sarcastic.
-Nu asta, de unde stiai ca-i taicatu? Ce proasta ma crede.
-Mama este ca-a mai protectoare fiinta de pe planeta care toata copilaria mea venera cuvantul "tata" ...nu m-ar fi lasat pe mana unui strain. Si cei doi tata si Boss aveau un lucru in comun pe niciunul nu i-am vazut in viata mea , deci ca un om logic ce sunt am tras o concluzie..
.-Si nu iti pare rau? totusi era taicatu...
-Regula 3 : NU TE ATASA DE NIMENI , NOI TREBUIE SA AVEM SANGE RECE., Nici pe departe lumea a scapat de un las si un incompetent care n-a fost in stare sa stea langa familia lui sau sa vorbeasca vreodata cu fiica lui ... dar din pacate a dat de un familist convins care va face aceleasi greseli. Stii si tu familisti au sange cald ceea ce in meseria ta nu este admis.
-Meseria noastra.
-Meseria ta! pentru ca sunt decisa sa nu ma intorc sa fiu un agent supus chiar daca in tine am mai multa incredere decat in ala...
Pe usa intra un tip in costum ... eu ma uit la el si exclam.
-Suna la paza , dau hotelul in judecata ce este aici sat fara caini ? intra cine vrea cand vrea?
Hiv isi da o palma peste frunte si-mi zice.
-Taci si aculata-l este avocatu la taicatu.
Avocat ... hmmm... tata are testament ? maintreb ce mi-a last ... vreo pereche de sosete sau un maldar de scrisori pe care nu a avut curaj sa mi le trimita... tipu incepe sa vorbeasca.
-Buna ziua domnisoara, sunt avocatu tatalui dumneavoastra care a.... Discursul asta l-am auzit si in filme ... e ca un deja avu asa ca .
-Treci la subiect tataie.
-Tatal tau te lasa la conducerea agentiei....
Asta este neasteptat ... sa accept sau a refuz?


Capitolul 4 -Razgandire la 180 de grade.
Hmm... atatea posibilitati... ma retrag ca un soricel cu pasi marunti intr-un colt si incep sa ma gandesc intens.
Ce sa fac? sa accept si sa ma razbun pe toti cei ce mi-au chinuit adolescenta si sa instaurez dictatura iar toti sa fie la degetul meu mic si sa fac ce vreau din ei! -rad malefi! va dati seama cat de distractiv o sa fie sa-i chinui pe toti. E putin jenanta scena, eu intr-un colt razand malefic si undeva pe la usa camerei Hiv privindu-ma speriat dar ce-i ciudat ciudat , avocatul pare obijnuit.
Am o alegere grea de facut acum , pe centura si in baruri distrugandu-mi ficatul sau la conducere agentiei distrugandu-mi fostii camarazi.
-Asa era si tasu , mai scrantit...H? ma intorc si ma uit la avocatul care mi-a distrus concentrarea de la aceasta alegere grea .Mai scrantit mosule? Lasa c-o sa vezi tu ce batranete fripta o sa ai cu mine , simt ca mi se zbate ochiul stang in timp ce zambetul imi ajunge pana la urechi.
-Te-ai hotarat ? Ma intreaba Hiv ca sa mai destinda atmosfera. Eu ma indrept spre ei si le zambesc fericita.
-Regret sanatatea ta mentala in urmatorii ani Hiv, mosule unde semnez ca preiau conducerea? Avocatul pune o mutra de mor apoi incearca sa zica ceva dar intervine Hiv.
-Esti sigura ca vrei sa ....
-Da! pentru ca eu tin la colegii mei si vreau sa aiba o viata buna si lipsita de griji ceea ce vor avea cu mine la conducere. Dar in gandul meu: Lasa c-o sa vedeti voi misiuni in Siberia si ordine cruda. . Avocatul scoate o foaie si incearca sa mai spuna ceva dr eu ii fac semn cu mana sa taca si iau un pix si semnez.
-Gata , acum sunt sefa Hiv suna si conanda niste bautura sa sarbatorim. Si el si avocatul se uita la mine ca la felul 14. iar avocatul intervine si de data asta cu un ton inalt ca sa nu-l ai pot acoperi.
-Domnisoara Teo... Eu il corectez rapid si sec.
-Voltura.
-Domnisoara Voltura nu vreti sa stiti cum a mutit tatal dumneavoastra?
-Nu tin neaparat... Dar asta nu inseamna ca el nu imi spune.
-Tatal dumneavoastra a fost impuscat in urma cu o saptamana la comanda celui ce-si spune Hitler ... seful celui ce in urm,a cu 6 luni dupa ce a fost capturat de dumneavoastra a scapat si a ucis atatia copii nevinovati.
-Psihopatul... Scracnesc eu din dinti...
-Da... lasa-ma sa continui. Tatal tau era in biroul lui studiindu-te , in caz ca nu stiai in ultimele 6 luni ai fost supravegheata aproape 24 din 24.
-Ceee? cine? ala a vazut tot ce am facut eu pana acum... presimt ca n-o sa aiba cea mai fericita viata de apoi babacu...stiu sigur asta . Ma uit La Hiv si dandu-ma spre el il intreb in soapta
-Ce mai stii de Mama Sulfina care face si desface blesteme pentru morti si vii?el se da putin in spate ceea ce-mi pare ciudat , apoi imi pica fisa si incep sa tip la el .Tu stiai asta nemernicule!!! il agat de gulerul camasii si il zgudui putin in timp ce avocatul ma ia deoparte si continua. O sa am eu grija de Hiv si de viata de apoi a babaculu curand.
-Va urmarit , pana la schimbarea dumneavoastra totala si brusca de caracter era hotarat sa ii fiti urmasa fara conditi si irevocabil dar dupa ce va supravecheat a ajuns la concluzia ca trebuie sa fiti supravegheata de o persoana capabila care va fi la conducere in locul tau pana va raporta schimbari in bine , in toata aceasta perioada vei fi agent cu drepturi egale cu a celorlalti
Asta este o palma de la viata, babacu de taica-miu mi-a angajat dadaca!
-Cine? Avocatul se uita la mine zambind.
-Sunt singurul in care tatal tu a avut incredere deplina deasta ma si aflu aici. La asta nu ma asteptam mosu o sa-mi manance tineretea. Mult mai mult ma tenteaza viata pe centura deci.
-Mosule , pe mine nu ma mai intereseaza in astfel de conditii afacerea asa ca, pa! si il imping spre usa.
-Ai semnat , nu mai ai cum sa dai inapoi. Ceee? chit ca ii dau si lui foc odata cu actele si tot scap. Hiv vine langa mine si ma ia de mana, el a incercat sa-ti spuna. .Iar mosu vorbeste.
-Domnule Alin , ii arunca un dosar gros , va rog puneti-o la curent cu misiunea lasata de tatal ei si sarcinile ei... aaaa si cumparai niste haine. Imi las privireain jos , am pe mine un halat alb de baie de la hotel. Mosu iese pe usa iar eu raman cu Hiv in camera. Desi nu-mi convine stiu ca un om atunci cand are hartia are totul asa ca nu ma pot impotrivi dar totusi pot sa-i fac viata un calvar lui Hiv.
-Zi repede ca mai incolo am o intalnire pe care n-o pot rata.
El desface dosarul si incepe sa citeasca.
-Draga mea fica , eu vreau ca tu sa..... Ce plictisitooor!
-Fa un rezumat pana ma intorc eu de la baie. Eu il las si intru in baie ,desi am mai facut un dus cu cateva minute in urma imi umplu cada cu apa si ma bag in ea, un bun moment de meditatie.
Daca stau si ma gandesc cred ca asta am facut in ultimele 6 luni , am asteptat un motiv sa redevin cine am fost inainte sa cad in depresie , pentru ca asta am avut defapt o depresie din cauza neputintei mele , neputinta de a lua o decizie singura... Am ajuns sa fac lucrurile pe care le uram , sa beau ,sa fumez nu m-am drogat dar nici departe nu eram si intr-un fel ma simt mai bine ca am semnat contractul fara sa stiu clauzele pentru ca daca le stiam nu semnam acum am o obligatie ceea ce ma stimuleaza oarecum.
Dar totusi cine eram eu sa iau viata unui om? dar acum imi vine intrebarea cine era omu de a luat viata a mai mult de 200 de copii... partea mea diabolica imi cere razbunare si o s-o primeasca.
Dar momentan lasa razbunarea si restul ratiunilor mele , dar sa revenim la realitatea fizica unde apa este asa calda si miroase a lavanda , ma simt ca si cum asi zbura printre nori de balonase pe care parca a vomitat curcubeul... si ma simt bineeee... ,dar brusc imi amintes de Ciuki si strig la Hiv.
-Hiiiiv! Unde este Ciuki? El intra val vartej in baie si eu ma uit spre el cu capul pe maini si-l intreb din nou.
-Unde este Ciuki? Lui ii pica mutra.
-Ratusca ta de plastic? Parea intrigat in timp ce-si punea mainile-n sold.
-Stii ca nu-mi place sa-i spui ratusca de plastic ,prefer camarad de scufundari sau Capitan Ciuki cel viteaz . Atunci el incepe sa-mi tina un monolog fara sa respire.
-Suntem intr-o situatie critica , tu ai o misiune si esti o iresponsabila si-ti pasa de rata de cauciuc pe care probabil ai vandut-o sa-ti iei bautura ....etc ... n-am cuvinte cu cata convingere isi sustine cauza el este blond cu ochii vrezi tradand stereotipul de blond cu ochi albastri.. este inalt si bine lucrat si niciodata nu l-am vazut in alceva decat la costum , mereu barbierit daca ar fi un defect acela ar fi ca incearca sa fie ca un tata pentru mine si are urechilecam mari. Ma intreb ce-i mai face familia , Rose si copii. Ma ridic din cada fara nici o avertizare lasandu-l cu cu gura cascata si imi iau un prosop apoi ies pe holul hotelului facandiu-i semn sa ia niste bani si sa ma urmeze ...
Cat ne-am plimbat pe hol mi-a spus ce vrea cica taicamiu de la mine vrea sa-l bag la inchisoare pe cel numit Hitler dabia dupa voi putea prelua agentia , ce urat din partea lui sa moara si sa lase asta pe umeri lu fisa.
-Si am gasit! intru intr-o camera pe usa careia scria 345 si merg tinta la dulap ... teapa aici sunt doar haine de babe , yak. Continui sa caut si dabia in a cincia camera in care intru gasesc intr-un dulap o roche draguta , rosie , scurta si cu spatele gol si daca ma uit mai atenta in acest dulap uite si o pereche de pantofi cu toc de14 asortati .
-Yupppi! le iau in brate si lund teancul de bani de la Hiv ii arunc in dulap , pentru roche si pantofi ... il las pe Hiv sa iasa din camera eu urmand dupa el dar am fost intoarca sin drum de vocea unui barbat care tocmai iesea din baie ...hmm... gol pusca.
-Clarice, tu est? Mama , mai e si francez imi vine sa sar pe el dar Hiv vazand scena ma ia de mana si ma trage pe usa in timp ce eu tip la francezul ce tocmai iesise din baie.
-Frumoasa "jucarie"! Si am ajuns pe hol unde blondu meu cum il mai poreclesc eu " ghimpe-n coasta" incepe si ma ia la rost/
-Tu asta cautai in camerele oamenilor, haine? Raspund fara nici un stres incepand sa deschid iar usa dupa usa.
-Da! apropo da-mi un pistol daca am noroc gasesc pe aici si o lenjerie intima cu jartea.
Dupa 5 minute ies topaind din alta camera cu Hiv dupa mine si ma indrept spre camera noastra unde pe el il blochez in baie cat timp a schimb. Si VOALA !ii dau si lui drumu si fac o pirueta in fata lui.
-Ce zici, sexi nu?
-E rosu... Ce simt al observatiei are... incredibil . Imi pun pistolul la jartea cum imi place mie si ies triumfatoare spre receptie apoi in strada unde vad ca soarele este pe cale sa apuna... wow cw repede trece timpul aici in.... oare in ce oras suntem?
-Hei Hiv dragoste in ce oras suntem?
-Bucuresti... Bucuresti asta este undeva in Romania unde locuieste bunica mai nou.
-Vreau sa trec pe la bunica.. stiai ca bunica e rusoaica? cand m-a lasat mama la ea o seara pentru ca trebuia sa faca nu stiu ce m-am inbatat prima oara ...tu stii ca rusoaicele sunt cele mai greu de rapus betive?
Iar l-am socat...
-Acum se explica multe Voltura ... dar nu mergem la bunica avem alte prioritati momentan...Va trebui sa mergem in Germania la baza de acolo.
Hmm ... suntem in Romania , din Romania pana in Germania sunt destule baze dar de ce tocmai acolo? Si stand eu si aprofundand problema mi-am dat seama .
-Heiii! nu-i corect dar de ce in Germania sa-ti vezi tu familia? Dar bunica mea... daca da ortu popi maine si eu nu mai apuc sa beau votca ruseasca cu ea?
-Exact de asta nu ne permitem ca bunica V sa moara in coma alcoloica ... tu ai devenit mult mai experimentata in arta asta chiar decat o batrana rusoaica. Scot limba la el , german idiot ca tot veni vorba de idiot...hmm... in japoneza idiot = paca . Ce diabolica sunt incep sa rad el se intoarce si se uita la mine.
-S-a intamplat ceva?
-Nu doar ca m-am saturat sa-ti spun Hiv hai sa-ti gasim alt nume de cod , sa spunem Paca!
-Imi e indiferent. Mie nu!
-Paca!

Zborul cu avionul a fost relaxant desi am stat in aeroport in Romania destul de mult asteptand , trebuie sa recunosc ca ar fi fost mult mai relaxant daca erau stuardezi nu stuardese in avoin. Dar nu ma pot lauda cu cine stie ce captura , doar un tip care arata destul de bine dar cu nimic in tartacuta , am avut o discutie prea inteligenta cu el.
"EL: -Buna!
EU: -Buna...
EL: -Esti singura?
EU: -Nu , sunt lezbiana...
EL: - Aaa bun si eu sunt lezbian. Si intr-un final din nou eu
EU: -Pa!"
Asa a decurs lunga noastra discutie inteligenta. Restul drumului a fost fara incidente precizabile.

Cand am ajuns in Germania am fost luati de laiesirea din avion de niste tipi "in negru" la propriu , erau africani ! si dusi la o duba unde nu mica mi-a fost mirarea s-o vad pe.....


#3

Capitolul 5 -Jump
-Mama... O femeie de 46 de ani care este aproape identica cu mine... ma enerveaza cumplit acest lucru desi gandul ca la varsta ei voi arata la fel de bine ma incanta cumplit ma enerveaza ca uneori lumea ne incurca cand ne vede pe strada... Cum s-a intamplat cu ultimul meu prieten Iugin , pe care l-am gasit in pat cu ea... Ce a zis retardatu cand a vazut ca i-am descoperit? Ca sa-l citez " Teo? dar atunci eu cu cine? " Off... Iugin.... ultima oara cand l-am vazut a fost la proces cand m-a dat in judecata, saracul avea ambele maini in gips si un picioe prastie. Ce sa-i fac daca el a cazut de 16 ori in cutitul pe care intamplator il aveam in mana? In fine.
O privesc lung este imbracata intr-o salopeta neagra mulata care-i vine ca o manusa nelasand vederi nici macar o dovada a adevaratei ei varste si are parul la fel de negru ca al meu... ce-i drept daca lucrezi in domeniu iti dai seama ca este vopsit si prins intr-o coada de cal ca a unei adolescente.
Da asta-i maica-mia pe care n-am mai vazut-o de vreo 3 ani ... si nu pot sa spun ca mi-a fost dor de ea cine stie ce. Ma indrept spre ea si facem un schimb de priviri ucigatoare , una dintre noi trebuie sa sparga gheata si de ce sa fiu eu? Mai asteptam 5 minute privindu-ne ... tot nimic niciuna nu a cedat spunand ceva asa ca eu m-am intors spre varfuri si am intrat in dubita care me astepta fara sa clipesc.
In dubita eram exact langa Hiv .
-De ce nu mi-ai spus ca o sa fie si ea aici? Ma uit tinta la parbriz evitand orice alta privire.
-Nu stiam... Indrept capul spre el aproape mecanic.
-Esti agent secret de aproape 20 de ani si nu ai fost in stare sa afli cine ne asteapta la aeroport? El pleaca capul.
-Regreta ce s-a intamplat ... stii ...
Vai dar ce scuza , mama regreta ce s-a intamplat dar e prea mandra sa-si ceara scuze de la fisa ca s-a culcat cu prietenu ei , da ce scuze avem in noi azi.
-Nu mai conteaza , mama , adica Renee pentru mine este decat o alta persoana decedata si ingropata la groapa comuna.
-Nu mai vorbi asa. Ma ridic in picioare si ma indrept spre scaunul din dreapta soferului si vorbesc fara sa ma uit inapoi.
-Stiu ca ai avut o relatie de vreo 8 ani cu ea... de cand eu am inceput antrenamentele , relatie inafara casniciei tale. Acum ma intorc spre el. Sa ma astept sa vina in cativa ani niste copilasi la mine si sa-mi spuna sora?
El lasa capul in jos.
-De unde stii? Ce intrebare stupida , el a uitat ca unii chiar isi fac datoria bine si pe langa interesele agentiei le mai urmaresc si pe ale lor. Restul drumului a fost tacut pana am ajuns la destinatie o firma de imobiliare foarte respectata din germania.
Am intrat , primul fiind soferul dupa care eu imbracata tot in rochita rosie si pantofi cu toc .Magazinul este plin de oameni. Soferul s-a dus la vanzatoare si a schimbat cateva vorbe cu aceasta care ne-a indicat o camera mare si plina de sifoniere. Vai dar cata inteligenta o intrare printr-un sifonier ...ma simt ca o amanta dintr-un film prost.
-O , draga , draga ! a venit nevasta-ta ... ce sa facem? Repede sifonierul! Strig eu la Hiv mimand ca sunt speriata ca o amanta prinsa in flagrant si imediat intru intr-un sifonier si.....si..... nimic , nu tu o trapa care sa ma traga in pamanta , nimic . Deschid usa sifonierului si ma uit la cumparatorii de sifoniere care ma priveau chicotind , afisez un zambet triumfator ma uit la Hiv si-i spun vesela.
-Cumpara-ti sifonierul asta, mama o sa incapa perfect in el!
Hiv isi da o palma peste frunte si imi face semn sa intru in camera. Intru pe o usa normala intr-o camera micuta cu cuiere... ce" ingenios" cuiere.... trag de agatatoarea unuia si se deschide o usa ...
-Ce banal....o usa secreta deschisa de manerul unui cuier... nu tu coridoare luminate cu briz-brizuri ,nu tu paza , nu tu nimic ! vai de capu lu tata el si agentia lui .
Un birou micut si un calculator dupa care se afla un baiat cu ochelari si pistrui tuns scurt ma uit la el .
-Yak! ce urat e, incep si caut ... pe sub birou ,pe langa birou , pe pereti fara sa bag " soarecele din spatele calculatorului in seama".
-Ce faci? Doamne ce voce pitigaiata are... imi ridic capul din podea pentru ca momentan cautam sub birou.
-Ei bine cau un buton pe care apas si apar chestii de spion. Deci eu una prea pot sa cred, am fost in multe misiuni prin multe tari ce-i drept n-am mai intrat in biroul " sefului" cu ghilimele de rigoare dar sunt sigura ca pe undeva pe aici e un buton.
Se uita lung la mine.
-Stai jos... N-am comentat si am executat . Am primit un dosar destul de gros de la el.
-Stii sa citesti ?
- Inutil, astept sa posteze cineva rezumatul pe net.
Imi desfac picioarele inconstienta si ma aplec peste birou, ma uit la el care are o privire fixa si mai are putin si saliveaza.
-Soricel?! ce-i cu tine? ocolesc biroul si ma duc spre el luandu-i fata in maini il lovesc usor.
-Soricel? Si-a schimbat tinta acum se uita la... sanii mei???
O sa sufere , o sa sufere mult dar mult , ma incrunt si il pocnesc cu forta de cade de pe scaun cu incetinitorul ca in Metrix.
-Boule , cretinule , idioatule!!! Ma asez din nou pe scaun de data aceasta intr-o pozitie mai decenta.
-Ridica-te sterge-ti balele si zi pe scurt ce trebuie sa fac. El revine incet pe scaun in fata calculatorului si tasteaza ceva . Apare o holograma cu planete noastra.
-Asa mai vi de acasa , ciripeste!
- Trebuie sa il omori pe Hitler in mare dar inainte de asta , el a furat actele de propietate de la cele mai puternice companii din lume. Vei merge in barlogul lui din mijlocul padurii Amazoniene le vei gasi , m-i le vei aduce si dupa esti libera sa adopti ce metoda vrei ca sa-l omori. Pana acolo vei merge cu un elicopter dar te vom lasa la 5 kilometri de baza restul va trebui sa-i parcurgi pe jos. Fii foarte atent are si un baiat, datele lui le gasesti in dosar , niciunul nu-ti va arata mila.
-Intrebare rapida : dupa ce termin misiunea eu sunt sefa nu? El stramba din nas.
-Din pacate da.
-Asta vroiam sa stiu.Deschid dosarul.
-Edward Bass poza atasata langa e superba hmm.. e brunet cu parul putin mai lung si breton ravasit pe frunte, ochii verzi, nasul trept ,si niste buze care-mi fac pofta de prostii , corp bine lucrat dar nu exagerat doar perfect. Dar sa revenim 25 de anisi 1.90 inaltime , absolvent la Harvard , olimpic la scrima si karate cu un HQ de 110? Wow ... adica eu am 108, buna partida baiatul . Hmm ... poate ma fac si eu de o lipeala odata cu misiunea asta in jungla. El soune rece.
-Da pagina. O dau si incep sa citesc.
-Suspect de pedofilie ,crime, jafuri printre care cea mai mare captura diamantul reginei angliei in valoare de 200 de mii de lire sterline. WOW ... ce palmares impresionant. Cred ca nu ma mai fac cu nici o lipeala. Dar asta-i viata aschia nu sare departe de trunchi , ii fac cu mana soricelului si dau sa ies pe usa dar el din spate ma striga .
-Unde crezi ca pleci? Eu ma intorc pe varfuri.
-In Afica! zic zambind optimista la el.
-Cu ce ca inca nu ti-am zis de unde iei elicopterul. Are dreptate dar n-o sa admit asta.
- Eu stiu de unde sa iau elicopterul dar o sa te las pe tine sa zici ca sa te crezi important odata in viata.
El ofteaza.
-O sa se gaseasca odata ala care o sa te faca sa-ti inghiti orgoliul dar pana atunci elicopterul il iei de la aeroport le dai asta si te duc ei. Imi da un card apoi continua , Iar echipament treci prin camera cu fotolii , o sa-ti dea si un medalion prin care o sa ne putem vedea si prin imtermediul caruia o sa te ajut. Dragut si la subiect cum imi place mie .
-Orice ai face daca iti mai scapi ochii in decolteul meu .. intind mana spre jartea sa iau pistolul dar nu este.
-Asta cauti ? Imi arunca pistolul si eu il prind rapid uimita. Data viitoare cand ma mai lovesti ai grija la apropieri.
-Soarece siret.
-Hai gata cu fotosintza , stii bancu cu cutitu?
-Nu ..?! ce banc ? lu asta ii arde de bancuri acum?
-Tai-o! si usa se inchide automat lasandu-ma afara. Ce-mi ramane de facut e sa ma duc in camera cu fotolii.

----------------------------------------------------------------------------dupa doua zile in elicopter---------------------------------------------------------------------------

E am cam intarziat dar asta este viata ce sa fac daca nu mi-a placut nici unul din costumele lor mulate? Momentan port ceva larg comandat de mine, in culori de verde pentru a ma putea camufla in padure dar pe dedesupt am un costum mulat negru dintr-o singura bucata si o masca care-mi acopera gura si nasul. Parul il am intr-o coada de cal care-mi ajunge la mijloc , spr sa nu ma incurce. Am o veste antiglont subtirica facuta din titan iar armele le am agatate de curele.
Privesc pe geam si vad Copaci , multi , multi copaci... apoi il aud pe pilot.
-Trebuie sa sari acum , cum ajungi jos ascunde parasuta si foloseste GPS-ul sa le gasesti baza ai datele ei in el, Ok?
-Da! Imi pun rucsacul apoi parasuta si uitandu-ma in jos sar fara nici un alt cuvant.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocuri periculoase Death Rose 9 4.917 14-03-2012, 06:49 PM
Ultimul răspuns: Death Rose
  Daca nu ne-am nascut printese, ne-am facut perverse +18[ SasuSaku ] ~Marry-Chan~ 7 16.979 17-12-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Miyuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)