Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubiti natura

#1
O sa spune-ti ceva de genul " Ce banal, asta puteam sa fac si eu, ma duceam in gradina si fotografiam copacii.", dar nu asta este adevarul. Cel mai important lucru este sa te uiti in jur, sa vezi cat de frumoasa este lumea care ne inconjoara. Sa va dati seama ca si Romania este foarte frumoasa.
Par a fi niste poze banale dar cel mai important lucru este sa va de-ti cat de minunata si uimitoare este natura.
Momentan pozele nu sunt reusite deoarece vreau sa va arat treptat parerile mele.

http://iassai.sunphoto.ro/Iubiti_natura ( este pe sun)

#2
Din cauza ca nu am comentarii o sa le pun pe celelalte.
la acestea m-am gandit sa fac o mica impartire, sunt doua frumoase si celelalte doua mai uratele. Am facut asta ca sa va arat ca natura poate fi si simpla, dar chiar si asa este important s-o iubim. Sa ne uitam in jur si sa realizam ca nu putem face nimic daca nu avem un loc unde sa stam, si acesta este Pamantul care este plin de natura.

Poze:
http://iassai.sunphoto.ro/Iubiti_natura_II (tot pe sun)

#3
Ce dragute sunt pozele....................... E incredibil cat de frumoasa poate fi natura, chiar si asa simpla, dar nimanui nu ii pasa de ea. Problema asta ma streseaza mereu cand e adusa in vorba........... Ar trebui sa existe mai multe cosuri de gunoi ca sa n umai arunce oamenii pe jos........... Eu m-am straduit si am reusit........... Dar primaria, cea care ar trebui sa faca ceva, ignora totul si o lasa sa moara................
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#4
U're right...unora copacii, florile, muntii etc...li s-ar parea banalitati, dar nu si mie..Eu ador natura, imi place sa ma plimb prin padure, sa privesc cerul si sa visez cu ochii deschisi, tot ce tine de natura ma face fericita, cand sunt in mijlocul ei parca uit de orice grija sau gand care ma deranjeaza.

Faci niste poze super:X Imi plac in mod special ultimele doua din "naturaII" ! o//o
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


#5
Ma bucur ca va plac. Dar cel mai important nu sunt pozele si iubirea lucrurilor care ne inconjoara. Sa ne minunam de ce ne-a dat Dumnezeu, nu sa stica. Nu am retinut ce poza dar intr-un dintre ele se poate vedea mizeria in apa. Cand am fost la munte al luat apa de izvor, va recomand sa incercati deoarece este foarte buna.
http://iassai.sunphoto.ro/Iubiti_natura_III ( tot sun)

#6
Mda . . . Dau si eu pe aici .

Deci :


Fiindca sunt prea multe poze nu am cum sa le comentez pe toate in parte asa ca spun in general .

Nu vreau sa fiu rautacioasa dar pozele tale mie mi se par banale . Cred ca 3 - 4 chiar mi - au placut intradevar .

` ` Iubiti natura . ` ` Nu stu ce sa zic , dar un topic doar cu poze cu natura este cam mult . Pe mine una ma cam plictiseste natura . Pui 20 de poze cu ea dar incearca sa pozezi si alte lucruri , pot deveni mai interesante si mai fascinante .

Unghiurile nu prea imi plac . Ai putea incerca alte unghiuri care chiar ar face pozele mai deosebite .

Calitate . nu prea imi dau seama de calitatea pozelor pentru ca nu stau sa le deschid pe fiecare in parte pentru ca [ virgula ] calculatoru ` meu are o problema si se cam blocheaza daca as face asta >_< ` `.

Sunt o . k , dar incearca sa mai schimbi si tema pana la urma unii se vor plictisi de la atata natura si am uitat sa iti zic . In primul post al tau ai spus ca trebuie sa ne dam seama cat de uimitoare este natura . Corect , nu ? Si ca sa facem asta incearca sa surprinzi tot ce este mai placut si fascinant la natura nu doar copaci , campii , floricele si asa mai departe .

Succes in continuare , eu o sa apar cu un mic comentariu si data viitoare , la urmatoarele poze .

Bafta !
[Imagine: Jun0xCa.png]

#7
Bună. Here I am pentru că e dimineaţă şi eu mă plictisesc.

1. Prima şi a treia nu le-ai prins prea bine, puteai să nu iei şi o parte din bara aia de jos sau ce este, a treia este un copac fără frunze neatrăgător (defapt toţi copacii fără frunze sunt neatrăgători), iar la a patra se vede acea maşină în mişcare. Cerul este cam neprietenos. Nu mă impresionează într-un mod deosebit acestea.

2. Fotografiile de aici sunt mult mai bune, se vede de departe. La prima e superb cum se armonizează verdele cu albastrul. A doua şi a treia ar fi fost super dacă nu ar exista copacii aceia. Iar a patra nu are nimic special.

3. Prima, um, nişte stânci ? A doua şi a treia îmi plac, apa curgătoare e liniştitoare. Următoarea e neclară şi ultima e reuşită.

În general, calitatea e ok. Sunt de acord că natura este frumoasă, dar trebuie să surprinzi (şi mai ales postezi) cele mai bune fotografii, nu fiecare creangă sau copac, pentru că acestea sunt comune, normale, neatrăgătoare.
Dacă vei exersa destul de mult vei putea ajunge mai aproape de o expertă, dar trebuie să-ţi doreşti asta.
Succes la pozat.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#8
Am revenit cu alte poze.

Poze in parte:
http://iassai.sunphoto.ro/Iubiti_natura_IV/30652010
http://iassai.sunphoto.ro/Iubiti_natura_IV/30652018
http://iassai.sunphoto.ro/Iubiti_natura_IV/30652036

O sa pun si altele mai bune, dar vreau sa va las asa acum.

#9
Ah . Am revenit . Deci :
_____________________
Calitatea pozelor este mai buna , de data asta, dar vreau sa te intreb ceva , ce aparat folosesti ?
Pozele nu sunt deloc impresionante, adica ai pozat decat niste ` pietre ` , un mic rau , si numai moloz in rest . Nu ma atrag cu nimic .
Ce ai pozat nu pot sa zic ca sunt prea luminate , poti sa schimbi contrastul sau sa maresti luminozitatea in PS , nu strica . Cea mai reusita poza mi se pare prima , este ceva mai interesanta. Ultima poza este cea mai nereusita , este miscata, sau cel putin asa mi se pare mie . Contrastul si el cam saracut . Si acele ` pietre ` puteau fi dragute , dar in acel unghi nu ai reusit sa surprinzi ceva mai ` frumos ` la acele ` pietre `. Si la celalalte poze la fel , unghiul putea fi altu l.
_____________________
Cam atat , si am folosit ` pietre ` pentru ca mai nou toata lumea doar asta fotografiaza si devine iritant -.-.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#10
Hm, am trecut si eu pe aici fiindca mi-am zis ca daca tot am vazut pozele, sa si comentez. Hm, ce pot spune. Nu sunt prea impresionante aceste ultime trei poze, defapt tind chiar spre banal. Nu ai pozat nimic interesant, decat niste pietre si un rau. Calitatea este cat de cat buna, dar totusi se vede putin in ceata. Pe tine nu te prea ajuta aparatul si nici ideile tale de subiecte pentru fotografie, fiindca ele tind spre banal, fara suparare. Cum a spus si Căpşunica, ar fi bine daca ai umbla la luminozitate si contrast.
Si schimba unghiul de pozare, pozele nu sunt bine focalizate, poate daca erau altfel pozate, iesea altceva. So, eu atat am avut de spus. Iti urez bafta si sa pui noi poze.
[Imagine: j5atg3.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)