Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place fikul?!
Yes
40.00%
2 40.00%
nO
60.00%
3 60.00%
Total 5 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Iubire dureroasa(SasuSaku love mult)

#1
Capitolul 1 Noua Misiune

Era o zi frumoasa de toamna si soarele stralucea fericit pe cerul albastru. In curtea Academiei a intrat o noua eleva.Avea parul roz si ochii verzi ca smaraldul.Toti ceilalti elevi erau fermecati de frumusetea acesteia , o masurau din cap pana-n picioare.
-Buna!Eu sunt Ten Ten si ea este prietena mea cea mai buna , Hinata!
-Buna!Ma numesc Sakura Haruno si sunt noua aici.
-Esti noua deci trebuie sa-ti prezentam colegii,spune Hinata zambitoare,cel blond este Naruto Uzumaki este foarte prietenos si energic de asemenea, baiatul cuparul saten este Shikamaru Nara lupta foarte bine dar este uneori si lenes.Neji Hyuuga este cel cu care vorbeste Naruto , cel care merge tot timpul cu cainele acela dragut pe nume Akamaru este Kiba Inuzuka ,cel care mananca tot timpul este Choji Akimichi, baiatul cu parul negru si cu sprancenele groase este Rock Lee si cel cu parul rosu este Gaara , acela de langa Gaara este Kankuro , fratele sau si cel de acolo cu ochelarii aceia este Shino Aburame si sigur o sa te intrebe ce gandaci iti plac...
-Dar cine e acel baiat brunet care sta in copacul de acolo?a intrerupt-o Sakura privindu-l pe fermecatorul baiat cu ochii negrii ca onixul si parul de aceeasi culoare.
-El este nesuferitul de Sasuke Uchiha tot timpul se crede cel mai bun si toate fetele il plac,spune Ten Ten.
-Si de ce fata aia blona tot se da pe langa el?se interesa fata.
-Asa...si fetele...cea blonda care se da pe langa copacul unde sta Sasuke este Ino Iamanaka se crede cea mai frumoasa de aceea crede ca Sasuke o place foarte mult si daca tii la pielea ta nu te-ai apropia de ea.Cea de langa Kankuro este Temari ,sora lui Gaara si a lui Kankuro,zice satena.
Sakura le-a zis fetelor ca trebuie sa faca ceva si ca se vor intalni in clasa.Ea s-a dus catre Sasuke zicand:
-Buna!Sunt Sakura Haruno!
-Nu-mi pasa cine esti....spune el indiferent.
-Vroiam sa imi fac prieteni...
-Nu ma intereseaza...Fa-ti alti prieteni...
Sakura a plecat suparata de langa colegul sau indreptandu-se spre sala de clasa fiindca abia a sunat.Pe hol s-a intalnit cu un barbat cu parul argintiu si banderola ii era cazut pe unul dintre ochi.Era imbracat cu o vesta verde , o bluza si o pereche de pantaloni albastri.
-Eu sunt Kakashi-sensei si tu trebuie sa fii Sakura Haruno , eleva cea noua.
-Aveti dreptate.
Cei doi s-au indreptat catre clasa si acolo Kakashi o pofteste pe fata sa se prezinte si in timpul acesta brunetul se uita pe geam neascultand ce are de zis rozalia.Dupa terminarea prezentarii sale argintiul a poftit-o sa se aseze in banca langa Sasuke. Inima Sakurei batea de mii de ori mai tare si mai ales ca statea in banca cu baiatul pe care il placea.
-Si acum echipa mea, numarul 7:Naruto Uzumaki...
-Sakura Haruno...
Blondul a inceput sa sara de bucurie si tot tipa urmatoarele cuvinte : rSunt in echipa cu Sakura!r1; . Spre deosebire de el rozalia nu era deloc incantata . Ea vroia in echipa cu Sasuke nu cu enervantul de Naruto!
-Si Sasuke Uchiha , termina el.
Sakura era acum foarte fericita ca se afla cu Sasuke in echipa dar...lui Naruto nu ii prea convenea...
-Acum...celelalte echipe :
Numarul 8 : Hinata Hyuga , Kiba Inuzuka , Shino Aburame si Akamaru. Senseiul vostru este Kurenai Yuhi.
Numarul 10 : Shikamaru Nara , Ino Yamanaka , Choji Akimichi senseiul fiind Asuma Sarutobi.
Echipa Gai : Ten Ten , Neji Hyuga si Rock Lee , Gai este profesorul.
Ultima echipa este cea a Satului ascuns in Nisip : Gaara , Kankuro si Temari. Senseiul vostru nu a vrut ca numele sa ii fie scris pe lista.
Ino era foarte nervoasa pe noua colega deoarece sta in banca si este in echipa cu brunetul. A vrut sa tipe la ea dar nu a avut timp sa zica nimic ca Kakashi incepu sa vorbeasca:
-Naruto , Sasuke si Sakura voi puteti pleca. Ceilalti va veti astepta profesorii care vor veni in ordinea in care am strigat echipele. Pa , copii!
In exteriorul cladirii , Sakura fugea pentru a-l prinde pe Sasuke din urma fiind ca si-a uitat caiatul in sala de curs.Odata ce l-a prins din urma si i-a inmanat caietul uitat el a zis un scurt rmda...r1;.In timp ce mergeau spre casa s-au intalnit cu Naruto , care a plecat din fata casei lui Shikamaru . Casa blondului fiind in aceeasi directie cu a celor doi. In fata lor a aparut un barbat inalt , cu parul gri . Acesta era Kakashi r11; sensei.
-Maine avem prima misiune , anunta el hotarat.
-Super! Sper sa fie una foarte grea ! exclama blondul alegandu-se cu doi pumni in cap.
-O sa fie...mergem in Padurea Intunecata , continua jouninul.
-In Padurea Intunecata se gasesc multi ninja care au facut vreun lucru rau sau sunt alungati din satele lor. Dar nu stiu cine sunt acei ninja , le explica mostenitorul clanului Uchiha.
-Kakashi-sensei nu ii stiti pe acei ninja? a intrebat fata.
-Am auzit ca acolo se afla Orochimaru , unul dintre cei trei sannini , Itachi Uchiha fratele lui Sasuke si cel care a omorat intreg clanul Uchiha ,Hoshigaki Kisame partenerul Itachi , Akasuna no Sasori este din Satul nispului si poatesa controleze papusile ca Kankuro , Deidara din satul ascuns intre Stanci , Hidan nu se stie din ce sat provine si este partenerul lui Kakuzu , Tobi are o arma secreta care nu a fost dezvaluita inca, Kakuzu este din Satul ascuns in Apa si partener al lui Hidan. Cei pe care vi i-am spus fac parte dintr-o organizatie numita Akatsuki avand noua membrii.
La auzul acestor cuvinte brunetul schita un zambet plin de ura , zicand:
-In sfarsit imi voi gasi si omora fratele !
Sakura era foarte ingrijorata din pricina lui Sasuke deoarece avea un frate care i-a asasinat clanul si l-a lasat sa sufere singur atatia ani.Acum intelesese totul de ce el era asa de rece , nepasator si arogant.Si Naruto era la fel de uimit ca rozalia nu stiuse nimic de Itachi mai ales cand a auzit ca brunetul vrea sa il omoare.
-Nu vei putea sa il invingi singur ,este un shinobi foarte bun din Satul Ascuns intre Frunze asa ca te vom ajuta. Plecam maine dimineata la sase si ne vom intalni la pod. Va spun pe drum detalii despre misiune. Pa copii! Zice acesta disparand intr-un nor de fum.
Cea mai apropiata casa era cea a lui Naruto .Dupa ce isi spun un scurt r1;pa!r1; cei doi chunini se indreapta si ei catre casele lor. Cea care urma era locuinta rozaliei.
- Pa ,Sasuke-kun!
-Pa, zice el pe un ton abesent.
<<A vorbit cu tine , fato! Nu esti fericita?>> zice vocea ei interioara.
rA zis un rpar1; nimic mai mult...r1;
<<Macar a vorbit cu tine .>>
rBine ,bine ,gata!Taci ca incepe sa ma doara capulr1;

Dimineata Sakura s-a trezit pe la ora cinci . S-a imbracat cu un chimono negru cu niste mici floricele albe si niste egari negri.A mancat si a plecat la drum. La pod s-a intalnit cu cei doi baieti.Naruto era imbracat in costumul lui portocaliu cu negru si statea sprijinit de balustrada din lemn. Parea cam adormit.
Brunetul care purta o bluza neagra si o pereche de pantaloni tot negri statea sprijinit de trunchiul marelui arbore.
Fata se indrepta catre arbore si se catara pe cea mai inalta creanga.
<<Vrei sa te dai mare ?>>
rNu ,dar stau mai comod aici sus...r1;
<<Sincer nu te cred...>> continua constiinta fetei.
rCrezi ce vrei.r1;
<<Asa te porti cu mine ? De ce?>>
rSimplu ma enervezi si te rog , poti sa taci macar pentru o clipa?r1;
Dintr-o data ochii patrunzatori de onix ii priveau pe cei de smarald dandu-i fiori rozaliei.
-Vezi sa nu cazi de acolo! Ii spune Sasuke cu raceala.
-Sa cad ?!Glumesti!
-Sa nu zici ca nu te-am avertizat , continua el.
-Mai lasa-ma! Tipa tare Sakura.
Cearta celor doi au fost intrerupti de strigatul voios al lui Naruto care zicea:
-Oh , Sakura-chan! Vino putin!
Aceasta a aprobat din cap nemaizicand nimic.Era asa de nervoasa pe Sasuke care o tot trata ca pe un copil mic. In timp ce cobora piciorul i-a alunecat de pe o creanga si a inceput sa cada. Credea ca asta ii va fi sfarsitul cand ... cineva a prins-o. Era chiar Sasuke Uchiha!
-S...Sa...Sasuke..., se balbai ea.
-Da? Ii raspunse el cu o voce calda.
-Multumesc si...ma poti lasa jos acum , ma simt bine.
Dupaaceea Sakura s-a dus langa Naruto sa afle de ce a strigat-o. Intrebarea baiatului era : "De ce trebuie sa mearga in Padurea Intunecata?"
-Nu stiu , Naruto , raspunse ea stapanindu-se cu greu sa nu ii dea cativa pumni.
Dupa vreo cinci ore de asteptari indelungate a aparut si Kakashi-sensei .
-Ce a-ti facut atata sensei ?! Intrebara Naruto si Sakura enervati de intarzierea jouninului.
-Am ajutat o batranica sa treaca strada ,incerca el sa ii pacaleasca.
-Gata cu minciunile si discutiile sa plecam la drum ca pana plecam se face seara ! incerca brunetul sa ii convinga.
-Sasuke are dreptate!Sa mergem!

Va place?[posturi unite]
Capitolul: 2 Padurea Intunecata

Timp de jumatate de ora de mers prin soarele dogoritor , nimeni nu a zis nimic.Se vedea ca erau obositi pentru ce fetele lor erau foarte triste.Kakashi era in fruntea grupului aratandu-le chuninilor drumul.In final Naruto a spart linistea aceea mortuoara.
- Mi-e foame vreau niste ramen si e prea cald! Cat mai avem? Cat o sa stam ?
- O sa ajungem pe la patru in padure si dupaia o sa ajungem la cabana in jur de ora opt sau chiar noua , il anunta jouninul.
-Ce?!tipa el. Nu ne putem grabii?
Senseiul ii explica ca ar castiga putin mai mult timp dar ar fi si mai obositor , celor trei nu le pasa daca vor ajunge la destinatie foarte obositi, vroiau doar sa ajunga.
Dupa trei ore de alergat au ajuns in sfarsit la intrarea in Padurea Intunecata. Transpirati si obositi au facut o mica pauza. Padurea era plina de copaci inverziti si adia un usor vant bucurandu-i pe cei patru vizitatori.
-Ce bine ca bate putin vantul , se bucura Sakura.
-Este un mic raulet la cinci minute de mers , daca vreti puteti sa va duceti sa faceti o baie.
Toti au fost foarte fericiti de vestea primita luand-o la goana spre acel raulet , urmati indeaproape de senseiul lor.
Primul care a ajuns a fost desigur Naruto , care de cand ii anuntase Kakashi ca pot face o baie avea o energie demna de invidiat. Acesta nu a stat prea mult pe ganduri si a sarit in apa rece. La scurt timp au sosit Sakura , Sasuke si Kakashi. Brunetul s-a
dus sa faca o baie , sa se mai racoreasca putin dupa cat au alergat, Sakura s-a asezat pe mal cu picioarele in apa nevrand sa isi ude kimonoul , privea pestisorii si Kakashi s-a asezat la umbra unui copac citind faimoasalui carte : rVino , Vino Paradis!r1; .
-Sakura , tipa blondul aranjandu-si parul ravasit , nu intri in apa?
Aceasta da din cap in semn ca nu si se intoarse catre Kakashi intrebandu-l cum ii pot recunoaste pe cei din misterioasa companie numita Akatsuki.Acesta ii explicase fetei ca ei se imbraca cu un fel de haina lunga , neagra si cu un fel de nori rosii pe ea.
Dupa zece minute de balaceala senseiul ii anunta ca trebuie sa plece din nou la drum.
Naruto suparat ca trebuie sa plece , i-a zis senseiului sa il mai lase sa faca o singura saritura. Odata in varful unei stanci aflate pe malul raului isi i-a avant si ... sare! Dar imediat ce cade in apa cristalina se auzi un plosc! zgomotos si un val mare de apa o uda din cap pana-n picioare pe fata. Nervoasa , de aceasta mare isprava a coechipierului sau tipa:
- Naruto !!! Prostule !!! M-ai udat !
-Scuza-ma , Sakura-chan ... isi cere el scuze avand o privire nevinovata.
Si-au continuat drumul catre destinatie cand fata , cu kimomoul inca ud , incepu sa tremure si sa stranute.Toti i-au zis rnorocr1; si baiatul blond ca sa nu se mai tipe la el , l-a intrebat pe Kakashi despre detaliile privind misiunea lor. Misiunea lor era destul de usoara la prima vedere : sa il duca pe Medelus , un prieten de-al lui Hokage , in satul Frunza pentru Festivalul anual. Revoltat ca a trebuit sa faca atat drum numai pentru a-l duce pe Medelus ala , Naruto a intrebat de ce nu se putea duce singur.
-Ar putea , dar o sa ajunga , daca o sa faca acest lucru pe jumatate viu , veni raspunsul rapid al jouninului.
Intre timp ultima era rozalia , tot incercand sa isi usuce kimonoul negru, Sasuke a observat acest lucru si vru sa ii zica cateva lui Naruto dar renunta pentru a nu se mai certa . Vocea interioara a Sakurei o intreba:
<<Tot nu ti s-a uscat kimonoul?>>
rNu...din pacate....r1;
<<Naruto ala e ...>>
Dintr-o data discutia le-a fost intrerupta de o durere puternica de cap care o facu sa se opreasca , simtind cum ii arde tot corpul ca o flacara imensa si inrosindu-se toata. Kakashi observa ca s-a oprit si a facut stanga imprejur ducandu-se langa ea , urmat de Sasuke si Naruto .
-Ce ai patit ? intreba acesta ingrijorat.
-Nu ... stiu ... ma doare ... capul ...si mi-e cald... , incerca Sakura sa zica cu intrerupere.
-Probabil din cauza ca te-a udat cineva , uite ia asta , continua el intinzandu-i tinerei o pastila alba.E pastila pe care mi-a dat-o Tsunade inainte de a pleca din sat si iti vei reveni dupa ce dormi putin.

~*~Flashback~*~
-Kakashi , stai putin! Striga o femeie inalta , blonda cu parul prins in doua codite si cu ochii caprui.
Barbatul se opri din mers si se intoarse catre femeia care a strigat-o.
-I-a asta , spune ea intinzandu-i barbatului niste pastile , daca vreun membru din echipa ta pateste ceva da-i una si o sa-si revina.
El rosti un scurt rMultumescr1; si porni din nou la drum.
~*~End Flashback~*~

Aceasta a inghitit pastila pe neresuflate si dintr-o data se cufunda intr-un somn adanc , speriindu-i pe cei doi baieti . Baiatul brunet intreba imediat ce a patit speriindu-se putin. Kakashi ii povesti ca pastila aceea o face sa adoarma si ca in cateva ore se va simti perfect , nemaiavand nimic. Sasuke a fost cel care a luat-o in brate pentru ca jouninul sa fie primul pentru a-i calauzi si pentru a evita alt accident facut de baiatul blond.
rCe usoara este !r1; gandi Sasuke.
Restul drumului a fost parcurs fara vreun fel de nepalceri , bucurandu-l foarte mult pe jounin. Sasuke si kakashi se mai amuzara pe drum fiindca naruto se speriase de o pasare care ii trecu prin fata , brunetul zicandu-i:
-Ce prost esti!
-Sa sti ca eu voi fi candva Hokake si atunci nu imi vei mai spune ca sunt prost! Dar nu primi nici un raspuns din partea baiatului.
Pe seara au ajuns si ei la cabana. Era facuta din lemn rotund , acoperisul fiindu-i visiniu , avea un etaj si la fiecare geam erau perdele albe. Fata inca dormea si atunci cand usa se deschise au putut vedea un barbat de vreo douazeci si cinci de ani , cu parul saten si ochii caprui . Surprins a fost Medelus cand a vazut-o pe rozalie dormind in bratele brunetului care , o tot strangea la piept.
-Ce a patit ? intreba el aratand catre aceasta.
-Nu s-a simtit bine , il linisteste Kakashi ca sa nu intre in detalii.
Au intrat cu totii intr-o sufragerie vopsita in alb in care se aflau: o canapea si doua fotolii din piele maro , o mica masuta din lemn asezata in fata canapelei , un semineu in care mai ardea inca focul si pe pereti erau multe fotografii in care se afla satenul impreuna cu Hokage . Naruto vru sa il intrebe de ce are asa de multe poze cu Hokage si de unde se cunostea. Nu reusi sa zica vreun cuvant pentr ca dintr-o data ochii de smarald ai Sakurei se deschisera si , observa ca se afla in bratele baiatului pe care il placea si ii putea auzii bataiile inimii.
-Sasuke..., spune ea.
-Da, cum te simti? Ii raspunde el cu o voce calda de parca nu ar fi a lui.
-Acum masimt cu mult mai bine...
Sakura cobora din bratele puternice ale baiatului studiind camera si mai ales pe Medelus. Cei drept si satenul era frumusel dar pe locul intai pentru ea va fi mereu Sasuke!
-Ma bucur ca te simti mai bine acum ! Si in camere veti dormi asa : Naruto cu Sakura si Sasuke cu mine desigur Medelus va dormi singur in camera.
Cele doua camere unde vor dormi cei patru ninja se aflau la etaj si cea a barbatului saten la parter.
Ajunsi in camera Naruto se aseza pe pat si incepu sa tot vorbeasca innebunind-o pe fata de cap. Aceasta se concentra sa studieze camera , era vopsita in portocaliu , avea doua paturi cu asternuturi galbene si erau doua nopriere langa fiecare pat.
-Sakura!!! De unde se deschide geamul?se auzi un strigat.
-Nu sti nici macar sa deschizi un geam?! Aceasta se apropie deschise geamul ramanand uimita de minunata priveiste catre padure. Dupa ce au coborat la masa ea s-a dus catre Kakashi zicandu-i:
-Nu pot sa dorm in camera cu Naruto , ma tot enerveaza!!!
-Atunci tu vei dormi cu Sasuke si eu cu Naruto ca daca ii pun pe astia doi in aceeasi camera sunt in stare sa se omoare.
Singurii care au auzit vestea au fost blondul si satenul fiindca brunetul imediat dupa masa a plecat in camera. Zicand ca vrea sa se relaxeze putin dupa acea zi obositoare.
-Medelus-kun , incepu tanarul blond , tu ai fost un prieten de-al lui Hokage sau de ce ai atatea poze cu el ? Si de ce te-a invitat la Festival?
-Eu si Sarutobi am fost prieteni foarte buni si m-a invitat la Festival pentru ca ar fi un bun prilej sa ne revedem. S-a facut cam tarziu maibine duceti-va si culcati-va.
Rozalia purta ca pijama o rochita rosie si scurta cam pana la genunchi , cu un decolteu voluptos. Intra incet in camera unde se afla Sasuke si mare ii fu uimirea vazand ca nu erau doua paturi separate , ca in cealalta camera ci unul dublu. In rest camera era identica cu cealalta exceptand culoarea aceasta fiind albastra si ca avea o canapea de doua locuri din piele alba. Se gandi sa se culce pe canapea nestiind ce reactie va avea Sasuke. Deodata auzi ca baiatul o intreaba ce cauta in aceea camera , el stiind ca o sa doarma cu Naruto.
-Pai...da dar e asa de enervant incat era sa sparga geamul si tot timpul vorbea...
Cand vru sa se aseze pe canapea pentru a se culca , mare ii fu uimirea cand brunetul ii zise sa se culce in pat nu pe canapea.Se indrepta cu pasi marunti catre pat cand a observat ca colegul ei de echipa purta doar niste boxeri negri. Se inrosii imediat. Odata in pat isi spusera noapte buna si s-au dus la culcare.
Dimineata pe la ora sase si jumatate baiatul a fost trezit de cantecul unei pasari multicolore asezate pe pervazul geamului larg deschis. A incercat sa se miste dar a observat ca rozalia dormea cu capul pe pieptul sau.
rCe frumoasa este !r1; isi spune el in gand.
Asa ca se hotara sa o lase sa doarma in continuoare. La ora noua s-a sculat si rozalia ,care cand a observat ca dormise pe pieptul lui Sasuke , se inrosise toata , nemaiputand sa zica nici buna dimineata.
-Cum ai dormit? O intreba Sasuke avand o privire calduroasa.
-Am....do...rmit...t ... bine..., se balbai aceasta tot la fel de rosie. Haide sa ne imbracam ,eu ma duc in baie sa imi pun kimonoul.
Dupa ce s-au imbracat amandoi au coborat treptele din lemn care duceau catre living si s-au dus in bucataria care avea mobila numai din lemn. Acolo se aflau : Naruto care ca de obicei manca o portie de ramen , Kakashi care isi citea cartea si desigur Medelus. Cei doi ii saluta asezandu-se pe celelalte doua scaune libere. Au fost intrebati de baiatul blond daca nu doresc o portie de ramen , fiind mancarea preferata a lui Naruto.
Amandoi au dat din cap in semn ca nu .Dupa ce au mancat Sakura si Naruto s-au dus sa taie lemne fiind ca i-a rugat satenul. Mare le-a fost mirarea cand in fata lor a aparut un barbat cu parul negru ca taciunele , cu ochii rosii cu trei pete negre indentice cu ale lui Sasuke. Purta o haina neagra , identica cu cea pe care le-a descris-o Kakashi. Sigur era un lucru: facea parte din Akatsuki.
-Naruto Uzumaki , tu vei veni cu mine , ii spune barbatul .
-C...cine esti ? izbuti sa spuna Naruto speriat.
-Sunt Itachi , Uchiha Itachi ,continuoa acesta apropiindu-se de cei doi.
Rozalia ii spune blondului sa se duca sa ii anunte pe ceilalti de acel tip , dar dupaia isi da seama ce gresala a facut...
Lupta a inceput. Sakura isi scoase cateva cutite kunai aruncandu-le catre Itachi. Nu reusi sa faca mare lucru , barbatul brunet ferindu-se fara o prea mare greutate. Rozalia primind un sut in burta cazand , lesinata pe iarba inverzita.

#2
Imi pare rau sa-ti spun asta dar FICUL ESTE PLAGIAT.Mi-am dat seama de asta chiar de dimineata,inainte sa merg la scoala m-am uitat pe AnimeZup si am vazut ficul acesta.Cand am inceput sa citesc mi-am amintit ca mai citisem ficul acesta.Este postat chiar si pe AnimeZup.


Nu mai plagia pentru ca nu este bine.Daca vrei sa fii recunoscuta pentru talentul tau atunci creeaza-ti tu singura un fic fara sa-l plagiezi.
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(

#3
iubirea mea fata fata mea am dreptul sa te jignesc pt ca pe un sit am fost admin shi ce mi-au vazut ochii....ficul asta a fost facut de o fata sub corectarea mea !!!....imi pare rau dar plagiatul este in floare din pacate P-L-A-G-I-A-T!!!!!!!!!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] SeXy LoVe [ SasuSaKu ] nimeni 3 2.085 03-08-2009, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal
  Ce cuplu va place mai mult sasusaku,naruhina sau nejiten sasuke_love_sakura 1 2.884 04-11-2008, 11:25 AM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)