05-04-2011, 12:58 AM
Primul capitol m-a facut sa tremur de frica, adica mi s-a parut chiar inspirat din realitate, viata adevarata de cartier. A fost chiar impresionant sa citesc randurile care ma tineau captiva tot mai mult. Anyway fic-ul este chiat super tare, cuvintele stiu cum sa te faca sa vrei sa citesti mai mult, sa devi obsedat/a ca de un drog :]]
Al doilea capitol mi s-a parut funny :-?
Deci..sa trecem la ultimul capitol, nu e corect sa spun ultimul, caci dabia a inceput fic-ul. N-am stat sa urmaresc daca ai avut greseli oricum eu nu pun baza pe asa ceva. Randy pare un tip dur.Dur? Glumesc?! Baiatul asta e fenomenal! Stie cum sa se faca "auzit". Imi place ca are tupeu si nu se lasa asa usor. Se pare insa ca are o slabiciune aceasta fiind Brian, ceea ce ma amuza putin :D
Astept next-ul...Ganbatte kudasai.
Al doilea capitol mi s-a parut funny :-?
Deci..sa trecem la ultimul capitol, nu e corect sa spun ultimul, caci dabia a inceput fic-ul. N-am stat sa urmaresc daca ai avut greseli oricum eu nu pun baza pe asa ceva. Randy pare un tip dur.Dur? Glumesc?! Baiatul asta e fenomenal! Stie cum sa se faca "auzit". Imi place ca are tupeu si nu se lasa asa usor. Se pare insa ca are o slabiciune aceasta fiind Brian, ceea ce ma amuza putin :D
Astept next-ul...Ganbatte kudasai.
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]