Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire Medievală

#1
Sakura P.O.V

Suferinta. Asta ma caracterizeaza. Sunt Sakura, printesa regatului ascuns. Parul meu rozaliu se potriveste de minune cu frumosii mei ochi de culoarea smaraldului. Mama mea a murit, ucisa de regele Mordred, care era furios ca ea l-a ales pe tata, nu pe el. Regele Mordred e stapanul regatului rival, si, de asemenea, cel pe care vreau sa ma razbun cu orice pret. Sincer, as putea fi o printesa normala, dar, spre deosebire de celelalte, sunt o razboinica indarjita, care ar face orice pentru a-si apara regatul si pe cei dragi.
Ceilalti luptatori nu stiu ca eu sunt fata, pentru ca imi ascund fata in spatele unei masti. Traiesc o viata ascunsa in minciuni si secrete. Secrete pe care nici eu nu le-am aflat. Secrete pe care nu le stie nimeni. Aud un ciocanit in usa si murmur un simplu ‘’Intra’’. Naruto, un bun prieten de-al meu, vine pasind usor. Naruto are parul de culoarea soarelui si ochii albastri, ca de safir. Desi pare serios, ar trebui sa il angajez ca mascarici. E un mare bufon si cel mai mare hiperactiv din cati cunosc. Si sunt multi.
-Sakura, vreau sa iti zic ceva foarte important, a zis el cu o fata foarte serioasa.
-Oau, esti serios . Cred ca sunt intr-o lume paralela . Spune !
Naruto ofteaza, apoi imi spune soptit :
-Tatal tau e mort…
-Ce ? Tu glumesti !?
-As vrea eu…As vrea…
In ochii mei apar mici cristale. Care curg repede pe chipul meu. Nu spun nimic, nu plang cu voce. Doar suspin in tacere.
-Sakura, chiar imi pare rau si…
-Nu am nevoie de mila ta. Pleaca !
-Dar…
-Am zis sa pleci !
Blondul pleaca, lasandu-ma singura.
Nu…Nu se poate.De acum o sa fiu singura.Privirea mea e goala si se citeste suferinta si durerea pe fata mea. Acum, am ramas orfana. Regatul va ramane pe mainile unchiului meu, Gaara, pana cand eu voi face 18 ani.
Din perspectiva autorului :
Ceea ce nu stia rozalia era ca unchiul ei, Gaara, avea o alianta secreta cu Mordred. Ei au facut un pact. Daca Gaara il va asasina pe fratele sau si isi va uni regatul cu cel al lui Mordred, acesta va avea sa ii indeplineasca o dorinta la alegere.
Dar,mai are un secret ascuns de toti. Acest secret va avea sa schimbe totul si va avea sa o inghita pe Sakura intr-o mantie de intuneric, care va dainui pentru o vesnicie.
Imi iubesc:

mama:
Venus-Roseta

#2
Buna draga mea>:D< am trecut si eu pe aici. cum a zis si Tan nu ai disclaimer, pune sau ficul va fi inchis. Sa incep cu cintinutul, sper sa nu te superi, dar sa stii ca voi critica ficul, nu pe tine.
In primul rand titlu, e dragut, dar ai cam gresit la scriere:P
La inceput cand ai scris ai pus acel P.O.V nu mai pune ca nu imi place si nu sta bine. Scrii doar Sakura si atat, ca ne dam seama ca e scris din perspectiva ei. Alt punct ar fi: tu nu mergi pe capitole? adica puteai scrie la inceput "Cap.1" dadeau un enter si scriai "Sakura" dupa care incepeai sa scrii. Ai inceput bine, ai inceput cu descriere, dar dupa ai lasat-o moale. Trebuie sa maresti descrierea, sa pui mister si suspans. Nu ai descris aproape deloc sentimentele. Adica rozalia nu are inima, cand a aflat acea veste nu ai spus mai nimic de ceea ce simte si credema ca se pot spune multe. De ex:" Simteam cum totul s-a prabusit peste mine. M-am prabusit, cad si cad..dar nu stiu cand ma voi opri. Ceea ce e clar este ca acum sunt inchitita de intuneric, iar acel intuneric fiind chiar suferinta. Acu mi-am pierdut si singurul parinte pe care il aveam..." si se mai putea. Sper ca in urmatorul capitol sa descrii aceasta suferinta a rozaliei si sa nu treci peste ea. Stiu, e greu, dar daca te stradui o sa fie bine. Deci pune descriere, mai ales a sentientelor.
Actiunea stai bine cu ea. Greseli nu cred ca am vazut si dialogul sincer e destul de bun. Inca ceva: ai scris la final din perspectiva autorului. Iti dau un sfat nu mai fa asta, pentru ca asa nu ne vei mai tine in suspans si noi deja ne putem forma ideea despre fic. Aia nu trebuia spusa, lasa-ne pe noi sa descoperim si uite ca asa aveai si mai mult suspans. Ideea e in proportie de 60-65% originala, vom vedeam pe parcurs.
Sper ca nu te-am suparat scumpa mea, dar vreau sa ridici ficul asta la un nivel mare. Nu te-am criticat pe tine ci pe fic.
Sper sa ma anunti de next.Spor la scris s bye.>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#3
Hey, Hey !
Hmm.. titlul nu pot sa spun ca ma atras foarte mult dar, a fost in de ajuns acea greseala de scris a titlului sa-mi capteze interesul.. :)) [im crazy.]
Din pacate nu pot sa-ti las foarte multe laude, din contra am sa fiu un pic mai dura, pentru ca doar laude nu au sa te ajute si sunt sigura ca iti doresti sa te perfectionezi.
Deci ce mai stau, sa incep:

Titlu & Idee: Titlul sa fiu sincera este destul de interesant, deci nu prea lua in seama ce am spus sus, dar ai gresit la scris, trebuie sa te corectezi.. ca nu-mi prea d-au seama daca te-ai referit la: "Iubire medicala".. sau mai stiu eu ce, asa ca daca este greseala, te rog sa te corectezi. Inca ceva important , pune disclaimer.. ca daca nu il ai are sa-ti inchida ficul.
Ideea acestui fic, macar a primului capitol, nu pot spune ca nu este originala, adica eu una nu prea am mai intalnit, sau nu am mai citit un alt fic cu o asemenea tema, insa nu este totul clar, caci nu am suficiente detalii. Iar numele liderului celuilalt regat imi pare cunoscut.. :-??

Descriere & Actiune: La partea cu descrierea si cu actiunea trebuie sa mai lucrezi un pic, adica in acest capitol puteai sa descrii asa de multe lucruri, sa detaliezi regatul sau puteai sa mai zici si de celalat regat.. in fine, pe scurt puteai descrie foarte multe.
Actiunea ..hmm cam greu sa-mi dau seama daca este grabita sau nu, in mare parte este, totul e scurt si se petrece repede..cum ziceam daca descriai puteai sa creezi ceva super. :-)
Dar merge si asa, nu te teme...

Inca ceva limbajul nu este foarte complex, e simplu si placut.. macar asa intelegem ce scrii, dar totusi te sfatuiesc sa citesti ficuri, nu numai naruto, dar de orice alt fel si carti, ca asa iti dezvolti propriul still, sunt sigura ca poti mai mult de atat. :*
Well that's all... ^^
A si pot spune ca in mare parte e interesanta ideea asa ca nu te lasa, continuo. :]

#4
Bună, bună. Tot vroiam să îţi las comentariu dar se pare că abia acum am reuşit.

Păi, ca să încep cu ceva care mi-a atras atenţia, titlul. Dragii mei, din ' Iubire medicală ' nu are nici un sens. Eu zic că e ' Iubire medievală '. Plus că, dacă vă uitaţi pe tastatură C şi V sunt una lângă alta deci s-ar putea să fie varianta mea [ defapt sunt sigură de asta ].
Venus-Roseta, eu una nu sunt de acord cu tine. Îmi place mai mult cum procedează autoarea decât cum ai zis tu. Îmi place mai mult ' Sakura P.O.V. ' şi e mult mai potrivit.
În legătură cu ideea, sincer nu pot să îmi fac o părere de la primul capitol. Depinde cum o dezvolţi tu pe parcurs. Degeaba e originală la început dacă tragi spre o idee mai întâlnită spre final sau vice-versa. Aşa că, prefer să aştept până mai încolo ca să îţi dau o părere exactă în legătură cu ideile folosite.
Ai replici seci şi ocupă aproximativ jumătate din capitol. Ai pus dialog acolo unde chiar nu îi văd rostul şi din câte observ nici nu spui ceva concret.
Descrierea nu îmi place. Aş fi vrut să ştiu ce a simţit ea în momentul în care a aflat că tatăl ei a murit. Ar trebui să ghicesc eu sau ce ? Ai preferat să îl descri pe Naruto şi pe ea decât să ne trasnmiţi ce simţea ea atunci când l-a văzut.
Între ce ai scris din perspectiva Sakurei şi : ' Din perspectiva autorului ' puteai să laşi un rând liber pentru a evidenţia că începi o altă părere.
Estetica lasă de dorit. Adică, dialogul ăla care nu are nici cinci cuvinte maxim este foarte inestetic şi asta nu e bine pentru un fic.

Sper să văd îmbunătăţiri pentru că ai foarte multe puncte la care trebuie să avansezi. ^^

#5
Pune-ţi disclaimer drăguţă, altfel îţi închid ficul. Îţi las termen 2 zile.
Şi îţi editez şi titlul btw. ;d
-

#6
Buna, chiar ma bucur ca am ajuns si pe la al tau fic deoarece mi se pare o idee originala si cand am citit o masca mi'a sarit gandul la filmul "Omul cu masca de fier". Deci ficul chiar imi plashe si chiar mi'as dori sa nu renunti la el deoarece foarte multi renunta la ficurile lor chiar daca sunt bune dar trebuie oleaca sa mai lucreze la ele nu sa le arunce la gunoi...:( Deci te rog sa pui continuarea si te rog sa ma anunti deoarece vreau sa vad ce o sa faca Saku in situatia asta. Te :* si te rog sa nu ma dezamagesti ! :)

#7
Hey.
In primul rand m-a atras titlul. E foarte bine ales, si chiar vroiam sa mai citesc o astfel de poveste. Dar sa fim sincere acum. Chiar daca titlul si ideea-s bune, nu-i de ajuns. Descrierea iti lipseste cu desavarsire. Actiunea e cam grabita, dar mai merge. Dialogul cam sec. Capitolul e extrem de scurt. Faza cu "din perspectiva autorului" nu mi-a placut. Puteai sa lasi in mister alianta celor doi. Ca sa ne intrebam noi "de ce ?" Prin descriere,nu numai ca ai fi marit capitolul, dar ai fi incetinit simtitor actiunea. Mai ai de lucru, dar nu te descuraja. Pentru ca ai idei bune si nu merita irosite :P Mai citeste romane, povesti, chiar alte fic-uri facute de useri mai priceputi care te-ar putea ajuta.
Daca nu postezi capitolul urmator esti un om mort :P Oricum, daca nu exersezi, n-ai cum sa evoluezi. Asa ca astept capitolul urmator cu nerabdare :P Si sa ma anunti cand il pui.
Cya ^^
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)