Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intamplari cu vecini "inteligenti" si amuzanti

#1
Aici va psotati intamplarile amuzante cu vecinii prosti pe de-a dreptul 71

Am acest vecin la etajul 2, s-a mutat acum un an prin vara, cu amre tam-tam ca bagase blocul in rezonanta cu picamerul, era mai ceva ca la cutremur. De atunci ne tot trezim cu politia la usa din diferite motive, asta e in ordinea cronologica:

- a luat florile de pe scara si le-a aruncat la gunoi, florile fiind pe urma recuperate din tomberoane si readuse la viata si au fost laute de pe scara.
- ne-a reclamat la politie pentru existenta unei bolte de vie si a doua canapele la intrarea in bloc - au fost date jos/scoase in urma plangerii.
- ne-a reclamat la politie ca avem usa la casa, deci usa pe care intri in casa, acea usa, ne-a reclamat la politie. Au venit politaii care au dat din umeri ca doar nu ne puteau obliga sa scoatem usa de la casa, ar fi fost prea penal si unde se mai vedea casa fara usa.
- i-a reclamat luna trecuta cand eram zapezile de 2 metri pe cei cu magazinele Profi pentru ca dadeau zapada de pe trotuar, daca nu ar fi dat-o si-ar fi luat amenda. Proprietarul blocului in care este acest magazin si totodata proprietarul magazinului fiind fratele primarului lol.
- la reclamat pe vecinul de la 3 de deasupra sa ca avea parcare pentru masina facuta in fata blocului, a venit politia care a dat iar din umeri ca aveau aprobare pentru parcare.
- deschide geamurile de la casa scarii pentru ca este prea cald la el in casa si sa se mai racoreasca... lumea a facut plangere la administrator si caldura de pe scara luna ianuarie si februarie i s-a pus toata lui in carca.
- acuma a reclamat toata scara, 24 de apartamente din 25, pentru ca in spatele blocului [ el stand pe fata si neavand tangenta cu spatele blocului deloc ] sunt niste pomi fructiferi, un cais, a fost un prun care s-a rupt, un visin, mai sunt si niste pomi nefructiferi gen un brad, un stejar, cateva tuia, o salcie, si ca din cauza acestor pomi nevasta lui care e gravida intr-o luna [el din decembrie tot zice ca e gravida intr-o luna, ciudat fiind faptul ca nimeni nu stie cum ii arata nevasta] nu poate sa doarma noaptea! Adica, au inflorit pomii si au fructe in miez de iarna si nameti!!!
- si tot azi a reclamat 2 vecini, unul fiind cel precedent de la etajul 3, pentru ca au catei in casa, oameni care in vecii vecilor nu au avut catei in casa.

This guy is going to kill me of laughter xD

#2
Citat:- ne-a reclamat la politie ca avem usa la casa, deci usa pe care intri in casa, acea usa, ne-a reclamat la politie. Au venit politaii care au dat din umeri ca doar nu ne puteau obliga sa scoatem usa de la casa, ar fi fost prea penal si unde se mai vedea casa fara usa.
Sincer e pentru prima dată când aud de aşa ceva. Orice, mai puţin asta 24. Nu pricep ce caută la bloc, dacă nu îi convine aia şi aia.

Am şi eu o vecină, nu pot să zic că e amuzantă, dar ''inteligentă'' e. Ce să faci dacă natura e aşa darnică.
Anu trecut- toamna lui 2011 - tata la bunica la cules struguri, făcut vin etc, iar eu, mama şi fratele meu acasă. Toate bune şi frumoase până ne trezim cu fiul vecinii de sub mine [eu stau la 2, iar baba la 1] cu mare tam tam, de mă uitam şi eu şi mama la fel ca la maşini străine.
Zicea el ceva de inundaţii, că e vina noastră. După ce se calmează o ia cu uşoru şi zice că tavanul de la baie e ud din cauza noastră, că îi inundâm baia proaspăt renovată şi dacă nu facem ceva ne dă în judecat.
Revoltat omu nu alta.
Vine tata acasă cu o falcă în cer şi una în pământ şi începe să se uite, să desfacă, să se plimbe ba la vecina, ba la noi, ba la subsol şi surpriza a fost că nu era vina noastră. Tot baba a avut vina, că şi-a renovat baia, dar nu a schimbat nu ştiu ce naiba -.-''

Sau acum doi ani, să ne punem interfon, să facem curat pe casa scării şi alte bazaconii de genu. Se strâng bani, ne interesăm şi când să ne punem pe treabă se trezeşte o vecină că are nevoie de bani şi se retrage. După ea s-au mai retras încă alte oi şi nu s-a mai făcut nimic.

Am nişte vecini aşa ''uniţi'' că dacă apar probleme la subsol se mişcă doar 3 bărbaţi.
Aly, tu ai pus capac. Comedie în fiecare zi, mă mir că îl suportaţi.
[Imagine: h8v.gif]
 

#3
Ah, asta cu stricautl si repara doar 3 e si la noi, tata si cu vecinul de vizavi. Resutl stau cu palmele in fund si "noi stam la etaj sa repare prostii de la parter"

Am patit-o si noi cu vecina de langa, i se udase holul si a venit la noi, noi crucis la ea ca nu avea de unde. Cand am deschis usa la baie bazinul de la toaleta se sparsese si ploua la noi asa frumos. Am inchis apa, thank god tata a pus robineti la fiecare teava oricat de mica si avem de unde sa inchidem.

Mai stiu cand eram la o prietena, vine vecinul de sub ei ca l-au inundat si nu stiu ce, tam-tam, amenintari, etc, cand colo, apa venea pe tevi pe coloana de la etajul 8 si a inundat doar parterul. Naspa a fost ca au aflat asta dupa ce au strans toti banii si i-au facut tipulul de la parter renovatia pe gratis.

#4
He he, Aly, ai un vecin care cred ca are nevoie de o consultatie la psihiatru, cred ca ati plati voi pentru el, doar sa se duca 21. Am si eu cateva:

1. Acum o luna un baiat s-a aruncat de la balcon - etajul trei - pe la ora 1 dimineata. ( inca traieste )
2. Tot acum o luna o baba isi plimba cainele in scara pe la 4 dimineata.
3. Am o vecina de-a dreptul idioata care isi pune rufele la uscat numai cand si le pune si mama, doar asa, ca ce, sa curga din hainele ei si pe ale mele. Asta in fiecare saptamana.
4. Saptamana trecuta doi vecini se certau afara pe un loc de parcare, dar nu asa 10 minute 15, s-au certat, au tipat, au urlat, mai sa se ia la bataie timp de trei ore, TREI ORE. Se auzea la mine-n casa parca sirena de politie la cum zbierau, mai stau si la parter -.-".

Si mai sunt, dar nu mi le aduc aminte. Aly, Rose, si la mine la fel cu reparatul. De obicei miroase urat de la subsol si cine se duce sa se uite? Tata se duce sa se uite. Cand se inunda cineva, chiar daca-i de la etajul 4, lumea da vinea pe noi care stam la parter...
Inainte vecinii dadeau vina pe noi ca furam apa, ca-i pacalim si ne-au pus sa platim triplu si peste o luna si-au dat seama ca nu stiu ce scurgeri erau pe nu stiu unde.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#5
Faza cu 'noi stam la etaj sa repare prostii de la parter' functioneaza doar cand nu stai la ultimul etaj. Am locuit la etajul 4 multa vreme si mereu cand erau probleme cu acoperisul, Dad era cel care il repara continuu, iar cei de pe scara nu se chinuiau sa contribuie, chiar si celelalte doua apartamente de la acelasi etaj.

In orice caz, stand intr-un bloc cu atatia oameni in varsta, ai nesansa sa fi partas la multe scandaluri.

Eu am locuit singura in clasa a 11a si aveam multi prieteni care veneau la mine pentru jam sessions, movie nights, Ice cream day, Pancake day etc. Ce era in capul vecinilor mei? Mass orgies obviously. De cate ori au chemat politia... Oricum ii stiam pe cei de la Sectia 5 din Brasov pentru ca vecina de la apartamentul 4 era nebuna si cei de la apartamentul 16 mereu faceau reclamatii ca nu le convenea ca am caine.

Mai aveam putin si ii invitam pe politisti la o cafea, atat de bine imi erau cunoscuti /laugh.

Bine, cand aveam vreo 8 ani, am facut avioane din hartie cu fratele meu geaman, le-am imbibat in cerneala si le-am dat foc aruncandu-le pe geam. Au ajuns in balconul vecinului de la apartamentul 8 si i-au dat foc la perdele si covor. Am scapat de furia lui, dar vecina de atunci de la apartamentul 16 (asistenta si prietena cu Mom) a gasit un avion ars pe pervazul ei si le-a spus parintilor.

Deci eu si Arthur nu eram cei mai cuminti copii de pe scara.

Mai aveam vecini care aveau o manie in a strica incuietoarele de la casutele postale din bloc de fiecare data cand le reparam.

La un moment dat, Dad a schimbat usa de la intrare si geamurile in unele noi de termopan cu inchidere automata ca sa nu mai intre oricine in scara. Vecinului de la apartamentul 1 nu i-a convenit si a schimbat sistemul. A doua zi ne-au furat tiganii usa pentru ca fara sistemul acela de inchidere era foarte usor de demontat pe exterior.

Cand m-am mutat in Cipru si locuiam in Universal Area intr-un complex de apartamente cu cateva blocuri (greu de spus blocuri ca au doar 2 etaje, unele chiar unul singur), aveam niste vecini in cel de langa carora le placea sa faca karaoke la 2 dimineata. Altii se 'distrau' in piscina in mijlocul noptii, iar altii isi luau masinile si motoarele si faceau curse prin cartier cand toata lumea dormea. Mai aveam vecini temporari care la 5 dimineata se jucau in piscina cu copiii si faceau un zgomot infernal tipic tuturor britanicilor. Ca doar na, lor nu le pasa ca noi mergeam la munca, ei erau in vacanta.

Tin minte cand am stat cu Mom intr-un studio, la 4 dimineata niste englezi idioti s-au gandit ca e misto sa puna piesa de la Oasis - Wonderwall, pe repeat pentru ca e o melodie foarte populara printre ei. Am zis ca mor pentru urmatoarele 3 ore.

De obicei ma amuza ca daca cineva facea galagie in mijlocul noptii, mom iesea pe terasa si urla la ei.

SI CEA MAI TARE FAZA?

Acum locuiesc in Peyia, undeva aproape de mare, unde nu sunt foarte multe case in jur, dar cum sunt unii vecini ai naibii de sus pe scara financiara, cei de langa mine s-au gandit ca e misto sa isi cumpere un PAUN care din ora in in ora imi tiuie in creieri. Ar fi ok daca era ziua, DAR NU! In mijlocul noptii! CHESTIA AIA E MAI REA DE 10 ORI FATA DE UN COCOS. Am zis ca daca nu tace o sa ii dau foc!
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#6
Locuiesc intr-un bloc... actually intr-un cartier format in mare parte din pensionari si familii tinere cu copiii mici si cum stau la etajul 1 exact deasupra bancii de la scara cum da caldura putin se face adunarea zilnica a babelor suparate si mamicilor gospodine care au o parere despre orice si un copil care urla din strafundurile plamanilor.

Eu nu ma plang, sunt fericita posesoare a unor dopuri de urechi pentru cand nu vreau sa aud nimic si a unor boxe imense pentru cand vreau sa aud altceva, dar maica'mea sufera cumplit fiindca e fortata sa asculte toate dialogurile cretine ale vecinilor si vecinelor cu iq-ul mai mic decat numarul la pantofi ai nepotilor lor.

(Deschid o paranteza si ma abat un pic de la subiect, asa, pe geam am auzit un dialog genial intre doi pustani.
"Hai sa ne jucam de-a politica! Eu sunt Basescu, tu esti Boc!"
"Nuuu! Eu sunt Basescu, tu esti Boc."
"Ba nu, eu sunt Basescu, eu sunt mai mare!")

Si intr-o zi, cand maica'mea era deja cu nervii intinsi la maxim ne-am hotarat sa le platim vecinilor cu aceeasi mondea si am scos boxele pe geam si le-am pus In Flames. Au plecat inainte sa se termine prima melodie.

Desigur, din pacate, asta a fost anul trecut si se pare ca au uitat lectia, dar cu drag o sa le-o prezint din nou si n-o sa-mi mai fie mila. 19

#7
Am niste vecini foarte dusi cu pluta !
Vecinul de langa mine in fiecare vara cand iesim pe afara mai multi si dam din greseala mingea la el in curte ne-o sparge cu cutitul si ne-o da inapoi. O.o
Si tot intr-o vara cand ma luasem la cearta cu niste tipe iese respectivul vecin si incepe sa urle ca i-am trezit cainele din somn. La cati draci aveam atunci m-am descaltat si i-am aruncat cu tenesul in cap, el fiind cocotat pe gard. Mda, iar el l-a luat, l-a bagat in vopsea si mi l-a dat inapoi . O.o Stupid omu', ce sa-i faci ?

Hug.
Ce se poate intampla ?! ^.^
Love me baby !
Love youuuuu ! >.<
Incert ! >.<

Blogul pisicii.

#8
Eu una stau la bloc si am niste vecini O__o pfiuuuu.
1. Am avut un zmeu verde si ma tot jucam cu el pe geam (din lipsa de ocupatie) si nu s-a batut putin de geamul vecinei de sub noi (eu stau la 3) si a inceput sa faca scandal si mi-a taiat zmeul cu foarfeca grr si normal ca m-am enervat si i-am aruncat scrumiera in cap. (zmeul il aveam de cand eram mica).
2. Vecina de sub mine tot face reclamatie la administrator ca de ce arunc eu chistocuri pe geam si ar trebui sa se ia masuri, altfel anunta politia. Eu am aruncat o singura data un chistoc pe geam O__o pentru ca nu mi-am gasit scrumiera.
3. Aveam un catel, labrador, si normal ca-l tineam in casa si atunci cand ieseam cu el afara vecina tot ma intreba. "L-ai scos afara?" sau "Nu stii sa-l scoti afara?" si cainele era tot timpul cu mine 29 dafuck. Si normal ca m-am enervat pe ea si i-am zis "Tu esti chiar proas*a? Du-te naibi de oarba si lasa-ma in pace!" si s-o dus la mama ca sa-i zica si mama nu mi-o zis nimica 78 21.
4. Tot vecina de sub mine. Are o fata care e cea mai mare pitipoanca din univers. Odata ma jucam cu mingea de baschet cu un prieten (ne pregateam sa mergem la teren) si o venit ficasa sa-mi zica, ca masa tot ii zice administratorului sa ma dea la o casa de copii. Dafuck 22' de parca ea e maicamea.

Si ar fi mult mai multe faze dar nu-mi amintesc acum. Oricum, vecinamea e proas*a si are nevoie de consultatii.

Ja ne ^^.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)