Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intamplari ciudate

Deci >.<
Inainte era o cocioaba in fata in fata cu tomberoanele si cocioaba aia e de cand mam mutat eu in cartier.Si intro zi in anul 2009 sa demolat si noii propietari au facut o casa inca nu este terminata nici la momentul asta.Era pe sfert terminata si puteam sa intram in ea si in garajul ei.Intro zi jucam pititea [ sarakii de noi nu aveam ce face era si 11 noaptea =_=" nu puteam sa plekam acasasa ne kulkam 21 ] si baietii sau ascuns la etajul 2 al casei.Dupa ce toti suntem gasiti mergem cu totii dupa aia ca ne kam speriasem ka o ora ii kautasem si nu i gasiseram >.<.Ne aducem aminte de acea casa si mergem acolo aia cand ne vad se ascund si incep sa dea cu lemne pietre scaune karamizi pe scari ne speriasem doamne ka nu stiam ka is ei. Dupa sa impedikat unu si a cazut pe scari=_=. Bine ca nu sa lovit 21 dect la mana putin.Dupa pe la 12 juamte aia coboara si decidem sa plekam acasa ka pe mine si ink nish fete ne sunasera parintii.o.o.
A 2 zi sicem sa cercetam casa.Asa facem si timp de o luna tot stateam in kasa aia si juakm karti adevar si provokare urmatoarea karte etc... pana am observat ca vekinii din fata nishte mosi kam tiganei de urmaresc. Si Sand a arunkat ku un lemn pe akoperisul lor kat am ras atunkea24.si aia de atunki au inekput sa arunke ku pahare de sticle in noi dar noi neam ferit ushor21 si tot felul pana intro zi [ ma kam repet ku "intro zi" sthiu si eu asta=_=] kand am vazut agatata o cruce pe perete [ aia nu era akolo pana atunki] si pe cruce era scrijelit "dead' neam kam speriat si am iesit.Dupa 2-3 zile am zis sa nu ne speriem si sa intram din now[ de..suntem idioti si kam sariti de la etajul 10 21 ] si intrarile erau akoperite de lemne[ nam bagat in seama asta] si am zis sa intram prin garaj intram noi si era plin de lemne cruci cutite :no:.Dam toate alea la o parte intram in casa si auzim zgomote ploua :s: ramasesem bloakti akolo ka plowa ku galeata. Se sfarsise ploaia iesim si mergem la o bara sa ne dam pe ea. Si de akolo se vede perfect garajul.Si usa se miska de una singura si nu batea vanntul delok delok era cald si asa se facuse cald de mori dupa acea ploaie se uskase totu repede si nu abtea vantu si usa "skart skart" si se miska neam speriat si nu neam mai intors. Dar eu curajoasa cu fetele neam dus innapot am intrat prin o intrare ka am dat jos alea cu ajutorul baietilor dar ei nu au intrat kam de firka cred 71 si auzeam sgomote gen "ishi ieshi" dar nu se auzea bine delok asta intelegeam noi ka pampalaii=_= si vedeam umbre si neam speriat si nam mai intrat.Dar dupa 2 zile totul era inkuiat si niki ku toporul nu mai puteai intrat o.O''. Si multe lume zice ca constructorii sau oprit din lucrari ptr ca era cu fantome, noi nici acum nu am mai intrat de prin luna martie.

Saw alta intamplare eram pe la Ploiesti pe la o pretena si erma in ultima camera a casei. am lasat usa intre deskisa si am inceput sa povestim despre nush ce carte si auzim un scartait >.>. Era usa care tot se legana si usa era noua era pusa ku o zi in urma si neam speriat si am mers in bukatarie sa mankam si kand neam intors kartea era deschisa si noi o lasasem inkisa si dupa 3 zile nu am mai stat in kamera aia si eram singure akasa =_=
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
Intamplari ciudate - de Kira-chan - 29-05-2010, 01:41 PM
RE: Intamplari ciudate - de brunetzika_rebela - 04-09-2010, 11:41 PM
RE: Intamplari ciudate - de Debb.' - 05-09-2010, 12:41 PM
RE: Intamplari ciudate - de HanniGram - 06-09-2010, 08:55 AM
RE: Intamplari ciudate - de brunetzika_rebela - 06-09-2010, 10:42 PM
RE: Intamplari ciudate - de βεκi - 08-09-2010, 12:21 AM
RE: Intamplari ciudate - de Daria - 08-09-2010, 11:38 PM
RE: Intamplari ciudate - de Luzer - 09-03-2011, 03:38 PM
RE: Intamplari ciudate - de Dark Blue - 17-04-2011, 08:53 PM
RE: Intamplari ciudate - de Beatrix LaVey - 18-04-2011, 04:23 PM