Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intamplari Akatsuki

#21
Datorită faptului că nu ai mai postat de mai bine de 3 luni acest thread se închide.
*Ҝa-вοοm!™ dacă doreşti să postezi din nou îmi dai un PM.
[Imagine: h8v.gif]
 

#22
Hey ! De cand n-am mai citit astea ? Ei...acum e vacantza si eu mereu ma tin de promisiune(sau asa cred 21 ).Ei...capitolul asta a fost ceva.Se vede ca ai avut inspiratie.Stii ce conteaza cel mai mult? E ca la un desen.Degeaba vine profa de desen si-ti zice sa desenezi ceva, daca nu te poti gandi la nimic si chiar si atunci cand o faci, nu-ti iasa desenul oricat te-ai stradui.Asta se numeste inspiratie:atunci cand vezi un obiect,incerci sa-l desenezi si-ti iasa.E acelasi lucru si la fic si la compuneri etc.Pe de alta parte, inspiratia vine incercand.Deci daca nu ai inspiratie,poti sa faci orice vrei toata ziua.Si tine minte: poti scire in orice moment al zilei.Daca ai visat ceva dragutz despre care poti scrie , chiar si la miezul noptii, ia un caietel si noteaza-ti pentru ca si ideile astea sunt ca un vis:apar si dispar fara sa stii.Si te trezesti dimineata si te iei de cap ca nu tii minte la ce te-ai gandit.Nu subestima uitarea.
"Roxy : Corect : Ha - ia ! Karate ! Kung Fuu ! Taikuand-o ! Banana mucegaita !"
"M.H.: Virginitatea ` lu pestele lu`pisica lu` catelu` lu` nepotu` bunica lu` matusa lu` mumata lu` copilu`to T.T!"
MORTALE !!! N-o sa le uit veci.Poate cel mai amuzant fic pervers pe care l-am citit.Jur pe numele Sfantului Examen de capaciate!Am ras in hohote.Uita ce am zis : mai scrie !!!!!!!!!! Ai talent , da?! Te poti duce la romaniii au talent si castigi.Deci ai un asemenea caracter si faci niste glume de-astea is introduci personajele aiurea dar la urma urmei iasa ceva cool.Doar cuvinte de lauda,fara comentarii de data asta. Ma bucur ca inca mai scrii . BYE!
[edit] Te omor daca nu mai scoti ceva !!!!!!!!!
[Imagine: ItachiSig.jpg]






#23
Deci pur si simplu am murit de ras! Cum sa nu mai fie virgin Tobi?! Hai ca asta a fost buna! Te pricepi foarte mult la glume, te pap cu fulgisori cu tot daca nu continui deoarece este imposibil sa nu murim daca abandonezi glumele! Asa ca pune nextul repede daca nu vrei sa fii mancata!
[Imagine: 16170610.gif]

Vraajitoarea-i jucarie
Si-are fusta colorata,
Iar în mâna sa se stie
Are-o matura-agatata.

~Piersicuta~Rubin~

#24
Deci trebuie sa-ti marturisesc; mor de ras! 24. Am inceput sa-ti citesc pe aici randurile si am inceput sa rad ca o nebuna de una singura. Mmm cea mai tare faza mi s-a parut aia cu "Shinobi au talent ". Iti jur; am crezut ca mor de ras. Uite acuma ma doare burta 24.
Miss Hentai?! Roxy? si mai ales Tobi virgin? genial 24. Abea astept sa postezi din nou. Ar fi pacat sa te lasi, caci transmiti un amuzament imens prin scrierile tale. Te mai astept. Kissez.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#25
vai doamne da mai dami si mie putin aer sa respir am ras asa de tare ca a rasunat in toata casa esti buna la dinastea nu te lasa chear daca pe parcurs nu o sa fiu la fel de amuzante capitolele pentru ca chear daca cateva nuu o sa mai fiu conteaza ca tu te straduiesti oricum e prea beton mai ales ultima faza saracu deidara si cat sa chinuit sa nu isi piarda tobi virginitate da el numai era virgin e foarte tare continua tineo tot asa te pwpacescpupicpupicpupicpupicpupic:X



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Parerea voatra despre Akatsuki. deidara-chan4ever 16 14.569 04-09-2014, 01:07 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)