Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti despre Ino Yamana?
Imi place ca si personaj, destul de mult
81.25%
13 81.25%
Nu imi place ca si personaj al anime-ului
18.75%
3 18.75%
Total 16 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Ino Yamanaka

#1
[Imagine: m_15212d0d2580451ab0c369abcefe08e3.jpg]
Ei bine, stiu ca nu are chiar atat de multi fani, dar totusi, Ino este personajul meu favorit din anime si cum am vazut ca exista topicuri pentru fanii Sakurei sau ai Hinatei, m-am gandit sa deschid un topic si pentru fanii acesteia.

Ideea e ca fiecare sa spuna ce anume ii place la ea si ar fi dragut ca in fiecare post, fiecare sa puna o poza sau un AMV cu Ino, unul pe care persoana respectiva il considera foarte frumos, iar urmatorul ar putea comenta poza sau AMV-ul sa isi spuna la randul lui opinia despre ea si sa puna si el o poza sau ceva ce ii place foarte mult.

Asa ca o sa incep eu:

Personal, cred ca Ino este un personaj interesant al anime-ului si probabil ca daca nu ar fi fost pusa in umbra impreuna cu alte personaje, ma refer la faptul ca daca actiunea nu ar cadea doar asupra membrilor fostei echipe 7, atunci aceasta ar fi putut fi mult mai pe placul fanilor, deoarece, din putinele lucruri pe care le stim despre ea putem sa tragem cateva concluzii:

- este foarte frumoasa'

- ce'i drept este cam superficiala

- este aparent aroganta, dar in realitate tine foarte mult la cei din jur, fiind o persoana foarte sensibila, doar ca sunt putine la numar, persoanele care ajung sa o cunoasca cu adevarat si aici ar fi: Shikamaru, Chouji, Sakura, Shizune si Asuma.

- este foarte inteligenta, de mica s-a remarcat printre colegele ei

- este o iubitoare de natura, in special florile sunt domeniul ei si poate sa vorbeasca despre fiecare in parte, ceea ce subliniaza o atentie pe care o acorda feminitatii si frumosului, plus ca astfel de detalii sugereaza si ca este o persoana sensibila.

- este o buna luptatoare. S-a remarcat de mica intre fetele ninja si sunt sigura ca si acum, daca actiunea nu ar mai cadea doar asupra echpei 7, Ino ar fi putut demonstra de ce este capabila. Plus ca stapaneste doua jutsuri destul de interesante, ce o face putin superioara Sakurei si lui TenTen... mai putin Hinatei, ca ea stapaneste destule...

- este foarte ambitioasa, iar ideea aceasta a fost subliniata foarte mult in lupta ei cu Sakura, cand a lasat la o pare orice copilarie si a luotat serios sacrificand orice. De asemenea i-a jurat lui Asuma sa nu mai piarda niciodata in fata Sakurei. Ambitia ei iese la iveala si cand doreste sa devin un ninja medical de exceptie.

- este o prietena de nadejde, care nu face diferente. Calitatea asta si-a aratat-o de mica, in intamplarile cu Sakura dar si mai tarziu, in relatiile cu, colegii ei.

- este un medic bun. In comparatie cu Sakura, este umpic in urma, dar asta pentru ca Sakura s-a apucat mai inainte de practicarea jutsului medical. Plus ca pentru Sakura aceasta este singura modalitate in a-si arata abilitatile, in schimb ce Ino mai dispune si de jutsurile mintii, deci pentru ea medicina nu este o prioritate... este doar un mod de a invata cat mai multe si de a-si ajuta colegii.

Are intradevar defectele ei, poate ca este aroganta si superficiala in Naruto, dar in realitate asa sunt toate peronajele, numai ca au fost foarte putine scenele in care Ino a fost prezentata ca un personaj bun si mul mai multe cand a fost prezentata drept o fata superficiala.
Oricum in Shippuuden lucrurile se schimba, iar Ino este prezentata mult mai matura si mai sincera, mai sensibila si chiar mai puternica.

Eu una cred ca este un personaj interesant si foarte frumos construit atat fizic cat si moral si sunt curioasa ce parere aveti voi despre ea.

Am gasit un AMV dragut despre ea... defapt e facut gen Sasuke X Ino, dar imi place melodia si cum au fost sincronizate imaginile:

http://www.youtube.com/watch?v=fn8Wnm2BT...re=related

#2
[Imagine: 67.png]

Pai.. inainte de Shippuden pot sa zic ca nu o suportam ! Era cum zicea-i.. prea superficiala si obsedata de ea insasi. Era destul de puternica dupa parerea mea doar.. prea fitoasa si increzuta. Acum in Shippuden pot zice ca incep s-o plac. Devine din ce in ce ma dragut si nu mai e asa de increzuta. E mult mai puternica si nu mai e asa obsedata de ea insasi.
Frumoasa.. da este. In Shippuden ador parul ei. Plus ca mie imi plac si fetele si baietii cu ochi albastri si par blond ;]]

#3
WAHAHAHHAHAHA INO FAN CLUB.

Nu mă mai uit de multă vr5eme la Naruto Shippuuden că mi-e lene să ajung la zi cu episoadele şi începuse să mă plictisească dar o să vb. despre ce am văzut până acum cu privire la acest personaj.

Ino nu mi-a plăcut dintotdeauna, adică nici măcar nu i-am dat atenţie pt. că pur şi simplu nu mă interesa personajul ei şi mă şi enerva, pe deasupra, dar nu pot spune că eram cu adevărat atentă la un personaj sau că ştiam ce îmi place cu adevărat sau nu, lol.
În orice caz, părerea mea s-a schimbat pe parcurs şi am ajuns acum să o plac foarte mult şi să devină, de ce nu, unul dintre personajele feminine preferate. Cel puţin o prefer pe aceasta şi nu pe Sakura. Deşi preferata mea este Temari, that's not the point.

Ceea ce îmi place la ea este exact caracterul ei atât de superficial şi îngâmfat; faptul că e o înfiptă cu gura mare şi nesuferită, pentru că într-adevăr îi stă foarte bine aşa, îmi place de ea. Şi faptul că a făcut ca această rivalitate dintre ea şi Sakura să aibă loc.... toată admiraţia mea. Pentru că din punctul meu de vedere nu a fost vorba de Sasuke, ci pur şi simplu Ino vedeas un fel de pericol între ea şi Sakura ca prietene care era cu adevărat simpatică şi bla bla bla. Era invidioasă şi probabil nu putea suporta ca cineva să fie mai bun decât ea. So, yeah. Şi să fim serioşi s+-a doverit a avea o personalitate destul de puternică în multe cazuri, deşi alteopri nu părea decât o idioată răsfăţată care habar nu avea de nimic.

E o tipă foarte OK. E frumoasă, chiar şi aşa, blondă. De fapt, nu o văd altfel, aşa îi stă - pur şi simplu, bine şi e a naibii de simpatică în felul ei. Mi-a plăcut cum arăta şi în Naruto kids dar şi acum în Shippuuden când se poate spune că este sexy.
Ceea ce am apreciat cel mai mult la ea este că i-a trecut de Sasuke şi a recunoscut, într-un fel sau altul, că nu era doar un moft. De fapt şi de drept cred că dragostea aceea superficială pt. Sasuke era doar aşa, pentru că şi Sakura avea astfel de sentimente dar nu că ea ar fi simţit cu adevărat aşa ceva ( ok cât de superficial să fi? tot îmi place de ea ).

Şi apooi nu e atât de rea, oricât de nesuferită şi superficială şi idioată, gură mare şi enervantă ar fi, ea tot e Ok. Adică, nu are un suflet rău şi se poate purta şi frumos dacă este cazul deşi ei îi stă bine ca o regină a nesuferinţei, care de fapt şi de drept, chiar este. Şi nu este nici o tipă atât de orgolioasă încât să nu recunoască atunci când greşeşte şi lucruri de genul ăsta ( duse la extrem, desigur, că altfel nu o văd eu pe Ino lăsând garda jos ).

Am fost impresionată şi de sentimentele pe care le avea ea pt. Asuma, ca sensei. Adică de la Shikamaru şi Chouji mă aşteptam dar ea m-a depăşit puţin, lololo, poate aveam eu o părere prea proastă despre ea, în orice caz a dovedit că poate fi şi o fată de treabă şi simpatică şi uneori e chiar drăguţă în adevăratul sens al cuvântului.

Cât despre puteri... Hah, mi*a plăcut mult la examenele chuunin când i-a luat sub stăpânire trupul Sakurei and such. A fost destul de marfă, în rest nu se poate bucura cu cine ştie ce abilităţi speciale dar făcând referire la Shippuuden, trebuie apreciat că vrea să înveţe, să devină mai puternică, ceea ce şi reuşeşte într-o oarecare măsură, no?

Eniuei, I like Ino.

#4
Ino Yamanaka...Un personaj care ma scotea din minti!Genul acela de fata fitoasa care vorbeste intr-unabla bla si se baga in seama aiurea...Dar episodul 'Sakura infloreste' m-a facut sa-mi schimb parerea despre ea.Am fost foarte uimita cand Ino i-a luat apararea lui Sakura.Atunci mi-am dat seama ca nu e un personaj asa rau.M-a impresionat povestea ei de prietenie cu Sakura.De aia era asa rautacioasa cu ea....4Mereu am crezut ca este foarte dragutza,APROAPE mai draguta decat Sakura.Incetul cu incetul a inceput sa-mi placa si a devenit din 'de nesuportat' in 'una dintre favoritele mele'.
Cat despre puteri,imi plac!Are un jutsu foarte interesant dar pacat ca nu o prea ajuta in lupta.
Atcv nu mai stiu ce pot spune Smile
[Imagine: yamanaka_9-1.jpg]

#5
O sa scriu ceea ce-mi place si ceea ce nu:
Ceea ce-mi place
imi place corpul si deasemenea vestimetatia ei,nu este tocmai genul meu dar e okey
-si ea deasemena,observand pogresele Sakurei a vrut sa devina mai puternica,devenint eleva lui Tsunade a reusit si ea,imi place ca se gandeste ca nu vrea sa devino o piedica in calea coechipierilor ei si a camarazilor
-tehnica ei
-uh..parul
-isi ajuta parinti..lucreaza la florarie nu?..daca gresesc sory...mi se pare ca are un farmec aparte
-uneori imi place ca este linistita..uneori..dar oricum,imi place
Ceea ce nu-mi place:
-personalitate ei este ceea ce-mi displace cel mai mult,crizele ei mi se par cam prea multe,nu prea pot sa-mi fac o parere concreta fata de ea,dar cer e ca crizele ei cam strica tot ceea ce-mi place la ea.
In ciuda acestui lucrur imi place de ea,mi se pare ca are un loc frmusel,imortant in acest anime

:bye:


#6
Am gasit cateva poze dragute cu ea din Shippuuden, iar mie mi-au placut foarte mult:

[Imagine: 136428-765300_l_04f630a8f91f4b09c8268cfe..._super.jpg]

Nu sunt o fana a cuplului doar ca e frumoasa poza:
[Imagine: Shikamaru-Ino-36435375161.png]

#7
Iar am dat search dupa ceva poze interesante.... si am gasit cateva frumos realizate:

Ino & Sasuke:
[Imagine: Sasuke_and_Ino_on_Ice_by_Street_Angel.jpg]
[Imagine: d655433a41_35167217_o2.jpg]

Ino & Sakura:
[Imagine: Sakura_and_Ino_by_JowieL.jpg]

Ino & Sai: (imi place mult ideea pozei)
[Imagine: Coloured__Redsama__s_InoSai_by_Rel_Rogue.jpg]

Ino-Shika-Cho:
[Imagine: ino-chosi-shikamaru-18297318e3.jpg]
[Imagine: ino-chosi-shikamaru-26341585d4.jpg]

Suficient... sper sa le placa fanilor ei 10




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)