Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inna's photos

#1
M - am hotarat sa fac si eu niste dezastre pe aici 39

1. http://img688.imageshack.us/img688/6554/...e0017d.jpg - cred ca asta mi - a iesit cel mai bine.

2. http://img189.imageshack.us/img189/1554/...e0006b.jpg

Cred ca de aici in colo sunt cele mai nereusite poze.

3. http://img522.imageshack.us/img522/9812/...e0009s.jpg

4. http://img153.imageshack.us/img153/8148/...0007yd.jpg

Cam atat ^^. Sa - mi spuneti cat de tare v - ati ingrozit ^^
[Imagine: Hm757.png]





#2
Doar un comentariu? Ei, trec si eu pe aici. So, ce as putea spune. Pozele nu sunt prea reusite, fiindca nu prea ai idei clare despre ce vrei sa fotografiezi. Mai intai, gandeste-te la un anume subiect de fotografiat si incearca sa iti dai cat mai mult interesul pentru orice poza. Claritatea si luminozitatea pozelor cam lasa de dorit, ai fi putut modifica putin luminozitatea si contrastul in PS. Unghiurile nu sunt bune, ar trebui sa schimbi unghiurile de pozare, cum a spus si Snowy, sa incerci sa fotografiezi din diferite unghiuri, sa vezi care e mai buna.
Cam atat am avut de spus. Bafta in continuare si mai astept noi poze. ^_^
[Imagine: j5atg3.png]


#3
Am trecut si eu pe aici, nu prea ai comentarii. Pai sa o luam cu inceputul :

1-Nu imi place unghiul, pentru ca in spatele becurilor nu numai ca se vad acele cladiri, dar se vede si o antena, si niste fire, si coroana unor copaci, e prea imbulzeala. Poate mergea un alt unghi.
2-Imi place, chiar imi place pentru ca pe langa drum ai pozat si copacul ala, care face totul Smile Numai ca mi-ai cam sucit gatul cu poza asta.

Citat:Cred ca de aici in colo sunt cele mai nereusite poze.
Exact, sunt neclare si nu ai pozat ceva anume, adica vreun obiect care sa sara in evidenta. Inteleg, e iarna, mai totul e acoperit cu zapada, dar pe langa faptul ca pozele sunt miscate, nu ma atrage nimic din ce ai fotografiat. Am decis ca 3 si 4 sa le comentez pe amandoua pentru ca nu avea rost sa le iau la rand.

Astept si alte poze si incearca sa nu misti aparatul cand pozezi, chiar se vede urat cand sunt miscate. Bafta pupic !

#4
Oook, am chef de comentat. xD Tu . . . nu pot să zic că ești un eșec ca și fotograf, dar nu știi absolut nimic despre fotografie. Nu ai idei, faci și tu poze la ce nimerești. Niște zăpadă, un copac - doi și gata poza. Nu, nu. În afara faptului că două dintre poze nu ai fost în stare să le întorci ( nuuuu, cum să te deranjezi să faci așa ceva ? :o ), asta nu numai că are o calitate deplorabilă, dar este și mișcată. -.-" Ce aparat folosești ? Sau faci pozele cu telefonul ?

Poza aceasta este singura mai de Doamne ajută, dar nici asta nu mă încântă. Mă bate gândul că ar fi ieșit ceva mai frumos din alt unghi sau măcar centrată mai calumea. Luminile sunt cam fail. Când nu ai lumină naturală bună, vezi și tu ce setări are aparatul - desigur, dacă folosești telefonul, nu ai ce face, decât dacă ai bliț la el - sunt sigură că găsești ceva.

În principiu nu știu ce aș putea să îți spun, doar keep working hard. Nimeni nu este expert de la început, doar exersează mai mult, fă poze la orice ți se pare interesant - ok, nu chiar la tot, poate ție ți se pare interesant . . . nu știu, aurolacul de la metro, dar nouă . . . de fapt, știi, e chiar o idee bună o.o - și încearcă mai multe unghiuri. Sunt sigură că va ieși ceva drăguț. Nu posta chiar toate pozele pe zup, ci doar cele mai frumoase, interesante, bla bla bla. Tu . . . ai ceva potențial, cred. Dar ai nevoie să iasă la iveală. Ne mai auzim. O seară plăcută. :]
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)