Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Incercarea moarte n-are. :]

#1
M`am hotarat sa`mi arat si eu unele desene. Precizez de pe acum ca toate desenele pe care le voi posta le`am facut cu un model in fata, niciodata singura. Astept critici de orice fel,pareri,sugestii,poate si aprecieri...21.
Acesta este probabil cel mai reusit ochi al meu, I hope you'll like it.
Acum,restul desenelor il vor prezenta pe Kiba din Wolf`s Rain dar in forma de lup.
Kiba 1
SAU
Kiba 2
Este acelasi desen numai ca primul este facut pe un vocabular pe care il foloseam sa mazgalesc pe acolo prin ore iar al doilea facut pe un caiet studentesc. Vreau sa stiu care vi se pare mai reusit.
Kiba again
And finally Kiba xD
And that's all for the moment. I hope you'll comment. :]
[Imagine: Urahara_Sig_by_KaitoWatanabe.png]

#2
^spam 21

Ma, cand faci reproduceri pune si modelul dupa care ai desenat, ca asa nu prea poate lumea sa compare, sa-ti zica unde ai gresit, etc. Bine, pentru mine nu se aplica, pentru ca poti sa-ti zic unde ai gresit fara sa vad desenul original 9

ochiul - trebuie sa lucrezi foarte mult la umbre, daca vrei sa iti iasa un ochi realistic bine, trebuie ca linile sa le faci din umbre. Irisul ochiului e stramb, ca sa iti iasa bine ia o moneda sau fa cu compasul irisul. Nu stiu cum se numeste coltul ala din stanga, ala prin care iti curg lacrimile 21 asa, ala e prea sus, si prea mic. genele chiar daca sunt vazute frontal, trebuia sa le faci mai lungi si mai curbate. Spranceana aia e doar o hasura, nici macar una buna. uita-te la desenele mele, si o sa vezi cum se face o spranceana 4. Cu toate astea, e destul de bun, adica, multi nu stiu sa deseneze un ochi. chiar daca eu ti-am gasit atat de multe greseli, sa stii ca e ok.

la kiba iti comentez alta data, cand vei pune si pozele dupa care te-ai luat 4

hai te pup jos, xoxo. papa

@andrusca
nu cred ca era necesar sa spui exact ce am spus si eu 24 cred ca a inteles din prima 3

[Imagine: L-sig-for-alecs.jpg]

Aleksandr's awesome:DEVIANTART/PICS/DRAWINGS

#3
După cum a fost spus deja, pune mai întai poza apoi desenul ca userii să poate să compare şi să critice amănunţit. Cu timpul o să desenezi fără model, doar nu te lăsa (aşa e la început - desenez de ani de zile *m-am lăsat - fară să sune a laudă, nu sunt genul*).
Ochiul - e făcut cam neîndemânatic; sprânceana nu e făcută bine (uită-te în onglindă să vezi cum ar trebui făcute şi compară), genele ar trebui facute mai lungi, mai ondulate, nu scurte, aliniate (ca un zid) si drepte - astea nu se numesc gene, irisul e făcut naşpa, încearcă să faci o forma mai ovală (i-a exemplu la ochiul tău - uită-te în onglindă când te apuci să faci ceva ce ţine de fată etc.), pupila e destul de bună, la umbre nu te descurci - exersează! Partea din stânga a ochiului (i-am uitat numele) e facută prea sus, puţin mai mare era bine. Dacă te uiţi în partea dreaptă a irisului jos o să observi o denivelare. Acea linie de deasupra ochiului e făcută stângaci, fiint denivelată ca şi alte părţi ale ochiului.
Kiba 1 si Kiba 2 - nasul nu e bine făcut.
Kiba 1 parcă ar avea romburi la dinţii superiori. Acea "mustăcioară" şmecheră de sub nas e facută prost, se putea mai bine. Mai multe umbre şi eşea mai bine. Buzele parcă sunt făcute forţat. Ar fi fost bine să laşi impresia de "capodoperă vie" (oricum, eşti la început 106 *ştiu ce vorbesc la chestia cu capodopera - pentru orice caz am zis-o).
Kiba 2 arată mai realistic. Dar aceaşi problemă cu nasul, mustăcioara şi buzele + limba care arată prea dreaptă, nu cum a ieşit în prima (mult mai bine era realizată în prima). Ungiul din care ai pozat şi desenul cum a fost surprins îl face mai înfricoşotor. Calitatea a fost mai bună şi foaia mai "netedă". Eu nu aleg pe niciuna (care e mai bine realizat dintre cele două). Te felicit pentru ochi (se putea mai bine, dar lasă 106) şi cred că ar fi trebuit mai bine colorată pupila portocalie a lui Kiba.
Îmi e somn şi foame, nu cred că mai rezist să comentez şi celălalte desne. Oricum, succes în continuare şi dacă e o să mai comentez în altă zi.
"Încercarea moarte n-are" - adevărat, de asta merită măcar să încerci.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)