Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inceputul unei noi aventuri

#1
Nu detin nici un personaj din animeul/manga Naruto si nu fac profit de pe urma intamplarilor acestora.

Sall, acesta este primul fisc al surori mele, dar va spun de pe acum ca povestea este deja terminata, dar astept critici si parere. Criticile pot fi si de rau nu numai de bine. Deci si prin urmare sa numai lungim atat, acesta este primul capitol

Ea este fiica mea

Trecură 2 zile de când Itachi Uchiha a fost omorât de Sasuke si de când acesta s-a întors in satul Kohonai alături de Naruto si Sakura. Sosi si dimineaţa celei de-a treia zi, când Sasuke trezit de Kakashi, care ii spuse sa-i găsească pe Sakura si Naruto si sa plece împreuna spre locul de antrenamente, ca are ceva important sa le spună. Băiatul se trezi si se duse sa facă un dus. Isi privi chipul somnoros in oglinda de la baie. Avea parul negru, in toate partile, ca mai înainte se şterse cu prosopul. Ochii negri, somnoroşi, priveau in gol. Nu-i venea sa creadă ca chiar el si-a ucis fratele. O pata neagra de pe partea stânga a gatului ii atrase atenţia. Aproape uitase ca pata era de fapt, semnul blestemat pe care îl făcuse Orocimaru cu mulţi ani in urma. Se imbraca in costumul de lupta si pleca spre casa Sakurei. Ajuns in fata casei ei, el se uita un pic la casa. Era cu un etaj si cu un balcon, plin de flori. Se uita la geamurile de la balcon. In ferestre erau perdele roz cu frunze verzi. „Desigur , isi spuse băiatul in gând. Numai eu sunt treaz la ora asta imposibila, datorita lui Kakashi-sensei. Poate reuşesc s-o trezesc numai pe ea si nu restul cartierului” Isi lua avânt si sari pe balustrada de la balcon. Era cat pe aici sa pice. Cobora pe podeaua balconului. Se apropie de geam si bătu de vreo doua ori. Perdeaua se dădu in loc si Sakura cu o fata adormita isi făcu apariţia la fereastra.
Sakura îl privi cu ochi ei verzi ca smaraldul pe tanar si clipi de câteva ori pentru ca credea ca visa. Casca si apoi isi dădu seama ca era adevărat. Sasuke era la fereastra ei.
- Buna dimineaţa, Sasuke, spuse ea si se inrosi puţin in obraji. Ce matinal eşti, ce s-a intalmplat?
- Imbraca-te si hai sa-l lua pe Naruto, spuse acesta si privind-o serios. Kakashi-sensei, vrea sa ne întâlnim cu el urgent la terenul de antrenament, repede.
Sakura nu mai aştepta un alt indemn, isi făcu un dus repede, se imbraca in costumul ei de lupta si ii lăsa un bilet mamei ei. Ieşi pe balcon si plecară spre apartamentul lui Naruto. Ajunşi acolo, batura la uşa si in prag apăru Naruto deja echipat.
- Nu am ştiut ca Kakashi-sensei a mai anunţat si pe tine, spuse mirat Sasuke, băiatului blond cu ochii albaştri care era Naruto.
- Ce-i cu Kakashi-sensei? Întreba acesta mirat. O mata afurisita m-a ţinut toata noaptea treaz. Dar voi doi de ce sunteţi aici?
- N-avem timp Naruto, spuse Sakura, sa mergem urgent la terenul de antrenament, ca sigur Kakashi-sensei ne aşteaptă.
Ajunseră repede la teren, dar spre dezamăgirea Sakurei, nu era nimeni in afara de ei trei. Naruto se întinse pe jos si isi puse braţele drept perna la cap si adormi. In curând se lumina de ziua si nici urma de Kakashi-sensei. Sakura se hotăra sa se aşeze pe iarba, rece si uda, din cauza ploii de ieri. Se făcu ora 10 si la un capăt al terenului de antrenament isi făcu apariţia doua siluete. Pe măsura de siluetele se apropiau, Sasuke observa ca in sfârşit venea Kakashi.
- Vine, spuse el si atunci Sakura si Naruto se ridicară.
Atunci, toţi trei observară ca Kakashi era însoţit. Langa el se afla o fata, cu parul negru de se pierdea intr-un fular de culoare gri închis. Pe frunte se observa bandana cu însemnul frunzei. Ochii negri, reci privea pe cei trei tineri. Purta o haina lunga pana la glezne. In picioare purta un fel de papuci, cum aveau si ei, dar mult mai diferiţi. Degetele de la ambele picioare atingeau iarba, la fel si calcaiul. Kakashi mergea alături de ea si tot ii spunea ceva si aceasta aproba din cap. Când ajunse langa echipa sa, Kakashi o privi cu coada ochiului pe fata de langa el.
- Buna dimineaţa la toţi, sper ca aţi avut o dimineaţa frumoasa, spuse el vesel.
- Dimineaţa frumoasa?! Tipa Naruto, enervat pe sensei-ul sau. Ai întârziat din nou, si ne-ai pus sa ne trezim cu noaptea in cap.
- Scuze, dar o femeie m-a rugat sa-i găsesc catelusul pierdut, spuse acesta, punadu-le la încercare nervi.
Sakura si cu Naruto fierbeau de furie, dar Sasuke priveau insistent spre noua venita.
- Sa zicem ca te credem, dar cine-i ea? ÃŽntreba Naruto si arata cu degetul spre fata.
- Ea este fiica mea, spuse acesta si se uita la fetele mirate a celor trei tineri, de mult pierduta. O cheamă Dayla Uchiha.
Sasuke se aştepta ca cineva sa-i spună păcăleala, dar nu fu din păcate aşa. Nu putea sa creadă ca in fata lui se afla un alt supravieţuitor al clanului Uchiha. Era imposibil. Simţi in el cu creste o ura. Crezuse ca Itachi nu cruţase pe nimeni in afara de el. Isi drese gasul si vorbi, fara sa-si ia privirea de la fata.
- Cum ai scăpat de furia lui Itachi?
- Mi-a rănit mama si fiindcă eu l-am rănit de moarte, a distrus stativul unei oglinzi uriaşe, care mi-a căzut in cap si m-a lăsat incostienta, spuse Dayla cu un glas rece si senin, ca si când ar discuta o reţeta de bucate. Isi intoarse privirea spre tatăl ei si ii spuse. De ce ai ţinut morţiş sa mă aduci aici? Doar sa-mi se pună întrebări despre trecutul meu?
- A, nu, spuse sensei-ul si apoi ii privi serios. Dayla va fi in echipa noastră si când eu lipsesc, ea va conduce grupul. Si acum as vrea sa vad cum veţi coopera împreuna. In aceasta pădure sunt ascunse patru bucati, dintr-o harta, care va arata unde sunt ascuns cu mâncarea. In timp ce voi veţi căuta bucatile, eu voi face tot posibilul sa nu ajungeţi la bucati. Aveţi timp pana la cina.
- Sensei, spuse Sakura care isi reveni din mirare, acele patru bucati alcătuiesc toata harta, da? Atunci va trebui sa la căutam individual si apoi sa ne întâlnim undeva sa le împreunam, am dreptate?
- Da, ai dreptate, aproba sensei-ul. Si Dayla, nu ai voie sa foloseşti arme albe asupra cuiva sau sa-i ucizi. S-a inteles? După ce primi aprobarea fiicei sale. Star, mai spuse si dispăru intr-un nor de fum.
Naruto se întinse si privi gânditor spre Dayla. Aceasta privi plictisita si pleca pe langa el. Dinadins îl atinse la umăr.
- Hei, tu, striga in gura mare Naruto, supărat. Mai atins.
- O fi ca te-am omorât, spuse aceasta cu spatele la el. Daca vroiam, erai mort, dar tata mi-a ordonat sa nu va fac nici un rău, fizic, dar nu a zis ca nu mă pot lua de tine.
- Şti cine sunt eu? Spuse băiatul blond nervos. Eu sunt Naruto Uzumaki si intr-o zi voi deveni hokage si voi conduce acest sat. Aşa ca vezi cum te porţi…
Nu mai continua, ca Sakura ii dăduse un pumn in cap si începu sa-l certe. Dayla privi cerul si apoi se îndrepta spre pădure.
- Hei, spuse Sasuke. Unde crezi ca te duci?
- Sasuke Uchiha, aşa-i? spuse ea si se intoarse cu fata. Timpul este preţios si eu am sa strâng toate bucatile de una singura ca e un fel de joc, ca Killer Hunter. Cel mai bun câştiga. Ce zici? Te întreci mine?
- Unde si când, întreba el.
- In acest moment, veni răspunsul. Câştiga cine aduna toate bucatile harţii. Avem voie sa ne atacam, dar ai sa regreţi asta.
- Da-i startul.
- Bine. Star.
Dayla dispăru din senin, la fel si Naruto, Sasuke si Sakura.

#2
In sfarsit ai reusit sa-l postezi. Like i said. Bunisor ficul surioarei tale,insa trebuie imbunatatit. Nu fac critici. Nici aprecieri. Las pe altii. :)) See ya si bafta. Cat despre fic, corecteaza greseslile gramaticale si repetitiile pe care le tot faci. Ai foarte multe greseli si trebuie imbunatatit ficul dsar e interesanta ideea. :-?
(\_/)
(-.-)
(")(")

SMILE
Darkness does not always equate to evil, just as light does not always bring good.

#3
Vreau sa iti multumesc Bli.Bla.Blo., pentru coment si pentru ca l-ai citit si restul, care l-au citit, dar lenea i-a impiedicat sa comenteze sau celor care il vor citi. Eu nu voi interveni in aceasta poveste pentru a corecta greselile surori mele, dar eu am picat de acord cu ea sa fac sezonul al doilea. Sa numai lungesc atat. Acesta este al doilea capitol. :D

Vanatorul din umbra


Intr-o parte a păduri, Dayla privea din umbra unui copac pe tatăl ei cum monta o capcana. Deci nimeri bine. Zâmbi. Isi duse mana la spate pe sub pelerina, ca sa ia un knif (cunai, aşa se scrie si aşa se citeşte), dar se opri. Ii promise tatălui ei ca nu va folosi arme albe asupra cuiva, asta înseamnă ca nici asupra unei clone jutsu. Asta ii încurca socotelile, dar nu de tot. Făcu mişte semne din degete si aduse in fata o mana făcuta in pumn si cealaltă desfăcuta deasupra lui.
- Ying-ioio jutsu, murmura si deodată cobora in umbra de sub ea.
Daca calculase corect, clona nici nu-s va da seama ca va fi in umbra de sub picioarele ei. Kakashi stătea si isi privea cu ochi critic capcana, in care isi va da Naruto. Tăcerea din pădure fu sparta de un urlet.
- Gata, m-am saturat de copaci, de capcanele atârnate in ei si in special de Kakashi-sensei, urla Naruto, dintr-o parte a păduri.
Kakashi zâmbi. Deci pana la urma Naruto a descoperit una dintre capcanele sale. Deodată din umbra sa se ridica o mana inmanusata in negru si îl prinse de picior.
- Ce se petrece? Spuse speriat Kakashi si privi mana care nu-i dădea drumul, dar începu sa-l stranga din ce in ce mai tare.
Mana, care apăruse de nicăieri si prinsa de piciorul sau, ii brusca repede piciorul si clona dispăru. In acel loc se ridica Dayla si privi locul unde era mai devreme clona. Harta era prin apropiere. „ Cele mai evidente locuri sunt de multe ori cele mai neevidente locuri. Nu uita asta niciodată, Dayla” ii spuse o voce in minte.
- N-am sa uit, Ney, spuse fata si pe obraz ii se scurse o lacrima roşie ca sângele.
O piatra ii atrase atenţia. Se îndrepta spre ea. Era prea simplu, dar risca. Dădu piatra fara vreo greutate. Lua o bucata de hârtie si o privi. O baga in interiorul robei, in gentuţa cu arme si resurse. Paşi si deodată, ceva o prinse de picior si o trase in sus cu capul in jos. Isi lua avânt si prinse cu o mana frânghia si cu cealaltă trecu pe langa frânghie si aceasta se rupse. Dayla făcu o tumba peste cap si ateriza perfect in picioare. Trebuia sa găsească si celelalte trei bucati si timpul limitat. „Poate tantalaul ala de Naruto, are una. Vocea ii veni din partea de nord a păduri. Cred ca-i fac o vizita.” Isi puse in gând. Dispăru si apăru intr-o poiana, la umbra unui copac. In poiana se afla Naruto si Sakura, care isi prinse parul roz intr-o coada de cal. Aceasta ii scotea din fund ace mari, ca acelea de tricotat. Se părea ca băiatul căzuse intr-una dintre capcane ca prostul. Ceva lipsea din peisaj. De fapt cineva, dar nu ştia cine. Nu-i pasa de asta acum, trebuia sa găsească de-a de a doua bucata din harta. Deci trebuia sa fie intr-un loc evident, si observa o bucata de material negru, care ieşea dintr-un stup de viespi, care se afla la randu-l sau intr-un copac din apropierea celor doi. Scoase un knif, pe care vroia sa-l folosească pentru a găuri stupul si a lua harta.
- Tatăl tău a spus ca nu ai voie cu arme albe, Dayla, auzi o voce rece si limpede, dintr-o parte.
Se uita cu coada ochiului la Sasuke. Sakura si Naruto isi îndreptară atenţia spre cei doi. Deodată Dayla isi dădu seama. Nu in stup era a doua bucata de harta, ci deasupra capului lui Naruto. Arunca knif-ul cu o viteza uimitoare si pleca spre copacul in care fusese înfipt knif-ul ei împreuna cu cea de-a doua bucata. Sasuke isi dădu seama ce face si se lua după ea. Dayla sari peste Naruto si Sakura, lua knif-ul si ateriza in spatele lui Naruto. Îl trase spre ea si ii puse knif-ul la gat. Sakura si Sasuke încremeni la fel făcu si Naruto. „Cu fata aceasta nu-i de glumit. Nu ştiu de ce Kakashi a adus-o in echipa? Dar un lucru este sigur, daca Naruto isi pierde viata, ea va pierde mai mult de atât.” Isi spuse in gând Sasuke, care o privea cu ura.
- Viata poate fi atât de scurta, incat se poate termina intr-o secunda, spuse Dayla, in timp cel ţinea pe Naruto fara probleme de gat. Ce ar fi sa facem pace. Ce zici Sasuke Uchiha?
Băiatul tresari auzindu-si numele. Se uita la Sakura după ajutor, dar aceasta era prea speriata pentru a face ceva.
- Bine, spuse el, uitându-se in continuare la knif si strângând bine mânerul săbiei care o purta la spate. Care sunt condiţiile? Daca facem pace trebuie sa fie si condiţie. Spune-le.
- O.K., tata a spus când el lipseşte eu sunt seful aici, deci ca urmare, in aceasta mica misiune de căutare a harţi, eu voi coordona căutările. Fara lupte intre noi, fara atacuri pe ascuns si fiecare isi spune părerea si munceşte, ca trântori mor primi, spuse Dayla, privind reacţia lui Sasuke.
Acesta se gândi si apoi spuse:
- Bine, sunt de acord. Crezi ca poţi sa-i dai drumul lui Naruto acum?
Dayla ii dădu drumul lui Naruto si acesta isi dădu grămada de pamant. Privea nervos spre fata, dar se răzgândi s-o atace. Sakura răsufla uşurata ca se termina totul cu bine.
- Unde crezi ca este ce-a de-a treia bucata de harta, întreba Naruto pe Sasuke.
- Cred ca in partea cealaltă a păduri, pe cum îl ştiu eu pe Kakashi, răspunse băiatul.
- Nu cred, zise Dayla privind stupul, daca nu mă insel, se afla in stupul de viespi. Trebuie luat rapid pana nu devine ceara solida.
- Eu nu-mi bag mana acolo, spuse tare Sakura.
- Nici eu, spus Sasuke.
Amândoi se uitară la Naruto si in ochi Sakurei apăru o clipire malefica. Băiatul isi dădu seama de ce îl privesc amândoi si înghiţi in sec. Se ridica si porni spre stup. Trecu spre Dayla, care privea in continuare locul acela, băiatul inaita puţin si astfel intra in obiectivul Daylei.
- Ce crezi ca faci, Naruto? ÃŽntreba aceasta mirata.
- Pai, mă duc sa iau harta din stup, veni răspunsul melancolic.
- Nu trebuie sa-l iei tu, va veni singur la mine.
Făcu semne din degete si ultimul semn era acela care îl făcuse si in cazul clonei tatălui ei, dar in loc sa-l duca in fata, in aduse spre ea.
- Sada ma, spuse ea si din stup ieşi o mica cârpa neagra, care zbura spre mana goala ai fetei.
Aceasta despacheta cârpa si dădu de a treia bucata a harţi. „ Asta înseamnă ca a patra si ultima bucata se afla in posesia lui. Nu cred ca îmi va fi greu sa o iau. Am luat lucruri mai importante decât o harta si m-am luptat si cu ninja pricepuţi.” Gândi Dayla si zâmbi in sinea ei. Le explicară si celor trei ce isi dădu seama.
- Dar unde sa-l găsim pe Kakashi-sensei? Si mai sunt 30 de minute pana expira termenul, spuse Sakura agitata.
- Din fericire pentru noi, eu ştiu si din păcate pentru el, spuse Dayla si pleca.
Cei trei o urmară la monumentul celor care isi pierdu-se viata in misiuni. Acolo stătea Kakashi si privea senin monumentul. Dayla zâmbi in sinea sa, ca Kakashi nu suspecta nimic si făcu din nou semne din mana si murmura in şoapta
- Ying-ioio jutsu.
Sasuke fiind langa ea, o auzi si se uita la ea mirat. In viata lui auzise de aceste cuvinte. Ramase uimit. Fata se scufunda încet in umbra de sub ea. Băiatul o privi pana nu o mai văzu de fel. Isi schimba privirea si acum se uita la sensei-ul sau. Ramase uimit, din nou. Din umbra lui Kakashi se ridica încet Dayla si ii căuta in gentuţa de la spate. Isi scoase mana de acolo repede si o ascunse in mâneca larga a robei ei. Apoi se ridica pana ajunse sa fie cu picioarele pe beton.
- Vanatorul devine vânat, şopti fata lui si Kakashi ramase uimit ca nu o simţise.
Sari si apăru pe monument cu fata spre fata. Bărbatul isi duse mana in gentuţa sa verifice daca bucata de harta se mai afla la el.
- Prea târziu, spuse Dayla si ridica mana cu cea de-a patra bucata de harta. Data viitoare ar trebui sa fi mai atent, unde iţi ascunzi comorile. Ieşiţi.
Atunci aparura Sakura, Naruto si Sasuke, privindu-l pe Kakashi cu mândrie.
- Nu mai radeţi, spuse Kakashi. Sunt absolut sigur ca doar Sasuke si Dayla au găsit bucatile…
- N-ai dreptate, tata, îl întrerupse fata lui. Toţi am pus umărul la treaba, ca o echipa.
Sakura ramase uimita de ce auzea. „De ce ne i-a apărarea. Noi trei nici măcar n-am căutat vreunul si ea le-a luat pe toate patru, fara ajutorul nostru si acum minte ca am lucrat ca o echipa.” Kakashi ii privi cu neîncredere cu ochiul sau neacoperit de bandana. Pana la urma accepta. Ii duse la el acasă unde era ascunsa mâncarea. Naruto, Sasuke si Sakura vazura pentru prima data casa sensei-ului lor. Era o casa de un etaj si mansarda.

Sada ma= un jutsu practicat de Dayla pentru a aduce obiectele la ea.
Ying-ioio jutsu= controlul intunericului "Scunfundarea in umbra jutsu" ar veni traducerea:D
AStept critici si inca ceva, as vrea sa-mi spuneti, daca vreti sau nu sezonul al doilea:D
Am uitat sa pun o poza cu Dayla Uchiha http://www.animegalleries.net/albums/use...20Girl.jpg



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Casatorie, aventuri, sentimente ascunse si replici acide Lexxu 6 3.295 04-03-2012, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Diz
  Inceputul unei relatii ciudate +18. Mina-chan 15 8.866 24-08-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  [split] Inceputul unei relatii ciudate +18. Anna 7 3.382 18-08-2011, 08:29 PM
Ultimul răspuns: candy girl
  Adevarata mostenire: inceputul DARKLIGHT131991 17 8.095 08-12-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: DARKLIGHT131991
  Inceputul are intodeauna si un sfarsit, dar asta nu inseamna ca totul se v-a termina. MemoriesOfNobody95 3 2.828 21-04-2010, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sushiiushii
  Cap 1:Inceputul unei noi fete.. Crazy Person 3 4.486 21-01-2010, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Aventuri nepermise[yaoi-+18] Aliss_anime 0 3.011 19-09-2009, 12:44 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)