Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In bucatarie

#11
Se ia o oala mare si se toarna apa pana la jumatate dupa care se adauga faslea si se lasa la fiert timp de 10 ore si 10 minute. Se stinge focul, iar continutul din oala se toarna intr-un vas mai mare pentru a fi amestecat cu 7 linguri de sirop de artar. Se baga apoi la frigider pentru 30 de secunde la o temperatura de -666 grade Celsius, daca se poate. Se va face bocna. Se baga in cuptor pentru a se dezgheta. Se adauga niste capatani de usturoi si se amesteca bine cu o lingura de aur. Neaparat de aur. Se iau cateva broaste si li se taie picioarele. Adaugam 300g picioare de broasca si lasam sa prinda miros. Luam o farfurie si turnam din continut si ornam cu niste pene de gasca, mai mari sau mai mici, dupa preferinte. Luam un pui, ii taiem capul si il punem intr-o farfurie alaturata. Pofta buna!

Next: oua stricate, mucegai, paine, malai, apa si matreata.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#12
intr-un bol mare se amesteca 10 ouale stricate cu 500 g. mucegai si niste apa. cand compozitia este omogena adaugam 3 l. lapte de cal si 18 ciuperci otravite, apoi punem totul intr-o tava si punem la cuptor la temperatura de 500 grade celsius petru 2 ore. intre timp amestecam 2 paini cu 3 oua de prepelita clocite, 400 g.urzici si 5 l. apa de la toaleta. dupa ce s-a copt prima compozitie, o ornam cu cea de a doua. deasemenea putem sa mai adaugam matreata sau vata de sticla pentru a conferi un aspec mai placut. pofta buna si nu ma invinuiti de eventule indigesti (sau mai rau)

next: carabusi, lapte de pisica, sara de lamaie, gel de dus, chiloti, 1/4 maimuta, smantana facuta in casa
“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)

[Imagine: caeb32ab60edb0_full.jpg]

#13
Specialitatea de azi: Maimuta la cuptor si smantana cu clabuci.

Ingrediente:
356g carabusi
1 l lapte de pisica
un pliculet de sare de lamaie
1 gel de dus Dove
chiloti albi, preferabil din bumbac
1/4 maimuta
smantana facuta in casa [cumparata de la piata]

Preparare maimuta la cuptor:
Intr-un bol mare de sticla se toarna 1 l de lapte de pisica, un pliculet de sare de lamaie si 200g de carabusi. Totul se amesteca cu ajutorul unui mixer la inceput cu viteza 2-3 apoi la viteza maxima aproximativ 10 minute. Dupa ce sosul devine usor crocant se pune pe aragaz si se asteapta 15 minute. Apoi il luati si il lasati pe masa. Dar in timpul asta "curatati" maimuta de par. O puneti in tava si o bagati in cuptor , dar inainte ungeti 1/4maimuta cu ulei. Tava va fi acoperita cu o pereche de chiloti mari barbatesti. O lasati cam 3 ore sa "arda" apoi o scoateti si o lasati 4.5 minute sa se raceasca.
Preparare smantana cu clabuci:
Se adauga in blander smantana facuta in casa, gelul de dus si restul de 156g carabusi si se da la viteza mare. Se va obtine un sos cu clabuci care va fi servit alaturi de maimuta la cuptor.

Servire:
O portie de maimuta de cuptor va fi servita cu sosul crocant si acoperita cu smantana cu clabuci.
Pofta buna !

Next: 600g potasiu, bicarbonat de sodiu, frunze de salcam, 1,5l cafea cu ghemotoace, 3 unchii de pisica, 7 coaste de porc, sapun dove si cauciuc si blana de urs.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#14
Se vor folosi: 600g potasiu, bicarbonat de sodiu, frunze de salcam, 1,5l cafea cu ghemotoace, 3 unghii de pisica, 7 coaste de porc, sapun dove si cauciuc si blana de urs.

Intr-un bol mare (se poate uitiliza si-un lighean) se arde timp de cinci minute un cauciuc folosit de mai bine de trei luni, la foc mic. Fumul trebuie indepartat de recipient cat mai repede cu putinta, in primele trei minute; restul de doua minute sunt neglijabile. Focul se stinge cu o blana de urs matur care va fi aruncata in vas, peste cauciuc, dupa cele cinci minute. Intr-un recipient separat se amesteca 3 unghii de pisica cu apa, iar cand acestea sunt pe punctul de a se dizolva, se vor adauga frunzele de salcam. Compozitia obtinuta se toarna peste blana de urs si cauciucul ars, dupa care se amesteca intr-un mod constant timp de cel putin doua minute. Sapte coaste de porc vor fi frecate si imbracate in sapun dove, iar mai apoi se vor presara peste acestea 600g de potasiu. Coastele se pun intr-o tava si se baga in cuptor unde se lasa pentru 15 minute. Dupa ce timpul expira, coastele de porc se scot, iar peste acestea se presara compozitia lichida din cauciun, bala de urs etc. Pentru gust, la servire, se poate presara peste bicarbonat de sodiu. Delicatesa se consuma cu cel putin 1.5 L de cafea cu ghemotoace.

Next: pufuleti auriti, 25g de pene de prepelita, 10 picaturi de ulei, faina, un ceas stricat, gel de dus, 3 L de lapte si unt.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)