Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

In bucatarie

#1
In bucatarie


Ok, totul este foarte simplu. Fiecare user va face o reteta cu ingredientele date de cel de mai sus. Cu detalii si cu multa imaginatie. Puteti si sa mentionati ce este: supa, desert, mic dejun, sos, etc. Puteti scrie mai multe chestii, deci puteti evita spamul foarte usor.
Incep eu prin a da primele ingrediente, puteti da cam 5-10, cat mai traznite sau normale, cum doriti: zahar, sare, apa, nisip, flori, oase de peste, pamant, raze de soare si vata.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
Trebuie sa iasa si ceva comestibil? O.oSa vedem ... se amesteca 500g de pamant uscat, proaspat macinat, cu 200g de nisip fin de pe plaja si putina apa. Se amesteca cu mixerul pana ce se omogenizeaza. Cand continutul este bine amestecat se mai adauga un praf de sare. Se lasa la frigider aproximativ 15 minuta, timp in care 'imprumutati' cateva flori din curtea vecinului sau buruieni, dupa caz. Se toaca marunt apoi se adauga peste continutul poraspat scos de la rece.
Separat, intr-un alt bol se amesteca zaharul cu vata pentru a deveni un fel de vata de zahar.Vata cu zahar obtinuta, se da prin crema de noroi obtinuta, astfel incat sa devina glazurata (vata), gen baton invelit in ciocolata.
Se cauta pe la cosul de gunoi niste oase de la pestele de ieri seara si se infig in desertul abtinut pentru a capata un aspect tepos.La final se lasa in razele soarelui pentru a se intari mai rapid. Asta e reteta zile, sa vad cate comenzi primesc...
Next: branza, par de pisica, aracet (sau lipici), muraturi, apa de toaleta, ardei iute, pasta de dinti, pene de gaina si omide.
Bafta! xD

#3
Se ia un litru de apa de toaleta si se pune pe foc intr-o oala, cu sare si putin ulei pana da in clocot, moment in care se adauga ardei iute, pasta de dinti, omizi, penele unei gaini mai batrane si se lasa sa fiarba pana cand ardeiul s-a inmuiat. In compozitie se mai adauga aracet, muraturi, branza si se condimenteaza cu par de pisica pana in momentul in care incep sa va planga ochii de 'placerea' mirosului emanat.

Se lasa la foc mic doua zeci de minute, si apoi se pune in cuptor, timp in care se danseaza in jur, rugandu-te sa nu faci indigestie sau intoxicatie alimentara, avand in acelasi timp pregatit un testament si numarul unei ambulante in caz de dizenterie, salmnonella sau alte boli de genul.

Ingrediente: sosete, cascaval, capsuni, popcorn, cereale, lamaie, Distonocalm, Bailey's, carton si acuarele
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#4
Se taie cascavalul in bucati mici si se pune in soseta, apoi se adauga si popcornul, iar lamaie pe deasupra. Se pune soseta in oala cu carton fiert si acuarele si se asoneaza soseta cu cereale. Apoi se scoate soseta dupa ce incepe sa se arda soseta si sa se desfireze, continutul iesind pe afara. Se pun capsuni in Bailey's si Distonocalm intr-o farfurie plata si pui ce a mai ramas din soseta si umplutura acolo. Daca mori, mori. Daca traiesti da de veste tuturor ca e comestibil sau ca esti Superman si doar melodia 3 Doors Down - Kryptonite te poate ucide. Bafta!
Ingrediente: pasta de dinti, tentacule de carcatita, cap de dihor, copite de porc, spaghete, sos de rosii, mazare, morcovi si whisky.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
Whisky-ul se pune într-un bol de salată, se adaugă sosul de roşii şi se amestecă bine. Mazărea şi morcovii se fierb într-un litru de apă cu puţină sare până devin suficient de moi pentru a fi zdrobiţi într-un piure. Se adaugă pasta de dinţi şi se omogenizează. Copitele de porc, capul de dihor şi tentaculele de caracatiţă se fierb ca pentru supă cu puţină sare după care se scot din apă şi se toacă, după preferinţă, în cubuleţe sau fâşii. Piure-ul de legume se adaugă peste sosul de whisky şi se amestecă bine. Întreaga compoziţie se răstoarnă într-o sticlă de Stalinskaya care se agită bine până ce aduce a Prigat.
Între timp se pun la foc spaghetele. Apa se clocoteşte în prealabil iar apoi se adaugă pastele, se lasă între 9 şi 15 minute la fiert iar apoi se scot şi se răcesc cu puţină apă dacă devin prea moi. Se aşează într-o farfurie, se adaugă minunatul preparat de carne şi sosul de whisky şi alte ciudăţenii se toarnă peste. Se serveşte fierbinte, cu puţin pătrunjel verde tocat deasupra şi o lingură de lemn. Da, lingura de lemn se mănâncă pe post de garnitură.
Sună prea bine ca să fie adevărat, aye? Şi eu chiar mâncam pastă de dinţi pe la 4-5 ani. Aww, mă scuzaţi dar mă aşteaptă o întâlnire cu coşul de gunoi la lumina neoanelor din lingura de lemn ingerată. I can haz sparkles in zthe eyes.

Pahare de Coca-Cola, miere de elefant, scorţişoară, Petale de floarea-soarelui, o jumătate de pisică *o cântăriţi, veţi avea nevoie de aproximativ 1/2 kg* de carton, un şoricel şi 2-3 castane.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#6
Luati un bol si amestecati cu o lingura de lemn inmuiata in miere de elefant 200g de petale de floarea-soarelui si 3 castane pisate. Amestecul obtinut it introduceti in blender cu putina scortisoara, iar lichidul obtinut il puneti in pahare de Coca-Cola. Pentru un gust deosebit, luati o jumatate de pisica si un soarece (cu blana roz, de preferat) si tineti-le timp de 2 ore intr-o cutie mare de carton inchisa, apoi le luati si le adaugati si pe ele in blender si amestecul obtinut il puneti peste amestecul anterior. Astfel ati obtinut o delicioasa bautura racoritoare, ideala pentru zile fierbinti de vara!

Ciocolata neagra, bomboane din ciocolata alba, iepurasi din ciocolata cu lapte, zahar, scortisoara, lapte, napolitane cu ciocolata, bomboane M&Ms cu ciocolata si alune, crema de ciocolata. (me luvz chocolate XD)

#7
Se topeste ciocolata neagra intr-un vas deasupra unei oale cu apa ce fierbe[ la bain marain sau cum se scrie -.-''] si se aduga peste lapte pana se subtiaza. Crema de ciocolata se amesteca cu bomboanele din ciocolata alba si se bat pana se obtine o spuma tare[ daca iese o spuma]. Cele doua creme obtinute se amesteca adugand zaharul si praful de scortisoara. Prina aceasta compozitie se dau napolitanele de ciocolata, punand pe deasupra M&Ms. Se aseaza pe farfurie cu un iepuras de ciocolata langa. Paste fericit!
Pofta buna!
Ingrediente: Inima de leu, ficatei de soarece, crema de corp Nivea, o sticla de tymbark, acetona, o lumanare, o sticla de parfum.
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

#8
Ummm, chiftele in sos citric? Lasi inima de leu sa se marineze in acetona pentru a-si stinge "ferocitatea", dupa care o dai impreuna cu ficateii de soarece prin masina de tocat. Amesteci lumanarea topita si crema de corp Nivea pentru a obtine o pasta consistenta care sa "lege" carnea, o amesteci pe aceasta in pasta si o lasi la prajit. Intre timp, pui in alta tigaie sucul Tymbark cu sticla de parfum (da, cu totul), pentru a se face sosul. Dupa ce se amesteca cele doua componente, torni lichidul acesta parfumat (yacks!) peste chiftele. Pofta mare!

Ingrediente: sare, zahar, piper, apa, mazga.
[Imagine: ls.jpg]

#9
Reteta de azi: Mazgonada.
Se ia jumatate de kilogram de mazga, si se pune intrun bol mai mare. Se adauga putin piper, pentru o culoare mai ciudata. Intr-un alt bol, mai micut, se adauga 6 linguri mari de zahar si trei de sare. In compozitia rezultanta se pune putina apa, se amesteca pana ce totul se dizolva, formand "sos" incolor. Totul se rastoarna in bolul cel mare si se amesteca cu mazga pana se omogenizeaza.
Dupa ce s-a amestecat bine, se mai adauga cam 2 litri de apa rece. Se amesteca bine, iar. Si Mazgonada este gata, perfecta pentru zilele calduroase.

EDIT: Next ~> oua, unghii, cacao, petale de margareta si nisip fin de pe plaja.

#10
Oaky..

Se sparg 10 oua intr-un vas mare. Apoi se adauga faina, cacao pentru blat. Pentru crema se adauga 200g de fructe pe alese se adauga zahar,colorant si 300g unghii proaspat taiate. Dupa terminarea compozitiei pentru blat, se pune la cuptor. Crema se pune la frigider.
--- Dupa 2 ore ---
Crema este scoasa de la frigider si blatul este luat de pe masa unde s-a racit. Blatul se taie in 3 si se adauga crema. Intre feliile de blat se pun cate 8 petale de margareta si deasupra 10 petale, formand un cerc. In mijlocul cercului de adauga 3 linjuri mari de nisip fin de pe plaja abea "pescuit" din statiunea Mamaia, ambalat si cumparat din magazinul "Nisip proaspat si fin de plaja". Tortul are 10 portii si poate fi servit fara probleme la o zi de nastere sau pur si simplu in familie. Va urez pfta buna!
*Acest tort a fost realizat cu magica,uimitoarea si nemaipomenita tigaie Dry Cooker*

Urmatorul: fasole, usturoi, 300g picioruse de broasca, pene de gasca, pui si 7 linguri de sirop de artar.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)