Mood: whateverish.
Status: inca sunt confuza cu privire la ce se presupune ca trebuie sa scriu aici. what kind of status?
Mananc: mai incolo, stau prea bine aici si nu gasesc motivatia sa merg pana la bucatarie sa-mi iau ciocolata...
Beau: apa.
Sunt imbracat in: pijamale.
Ascult: clicky and hear for yourself. <3
Privesc: laptopul, telefonul, caietul de istorie si usa, sperand sa se inchida de una singura.
Status messenger: offline.
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: povestiri de Poe.
Ma gandesc la: vantul care-mi bate in portofel. nu mai am bani de carti...
Dating: error. error. data not found.
Doresc: sa treaca mai repede prostia asta de an scolar, sa dau bacul si sa plec la facultate. si bani, da, mai vreau bani.
Iubesc pe: some nice people that make me happy.
Nervos pe: nimeni momentan.
Urasc pe: un moftangiu si doua filfizoane.
Imi lipseste: tragerea de inima.
Abia astept sa: treaca ziua de maine, ca sa pot si eu sa citesc si sa dorm cat am chef.
Status: inca sunt confuza cu privire la ce se presupune ca trebuie sa scriu aici. what kind of status?
Mananc: mai incolo, stau prea bine aici si nu gasesc motivatia sa merg pana la bucatarie sa-mi iau ciocolata...
Beau: apa.
Sunt imbracat in: pijamale.
Ascult: clicky and hear for yourself. <3
Privesc: laptopul, telefonul, caietul de istorie si usa, sperand sa se inchida de una singura.
Status messenger: offline.
Vorbesc pe messenger cu: -
Citesc: povestiri de Poe.
Ma gandesc la: vantul care-mi bate in portofel. nu mai am bani de carti...
Dating: error. error. data not found.
Doresc: sa treaca mai repede prostia asta de an scolar, sa dau bacul si sa plec la facultate. si bani, da, mai vreau bani.
Iubesc pe: some nice people that make me happy.
Nervos pe: nimeni momentan.
Urasc pe: un moftangiu si doua filfizoane.
Imi lipseste: tragerea de inima.
Abia astept sa: treaca ziua de maine, ca sa pot si eu sa citesc si sa dorm cat am chef.