Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Imprevizibil

#1
Viata unei adolescente, pur si simplu. You know.. ceva se intampla oricand.. Anyway.. Nu e plagiat, nu e copiat, nu nimic.

Imprevizibil


Capitolul I : Schimbare radicala


"Mama stupida! Urasc faptul ca nu-mi suporta prietenii si ca se baga in viata mea. Acum imi schimba scoala numai ca sa intru in alt anturaj. Patetic, tipic ei. Daca ar fi dupa ea, ar trebui sa stau toata ziua cu persoane care joaca sah si sa merg la petrecerei unde nimeni nu face nimic altceva decat sa se uite unii la altii. Total plictisitor!"
Zgomotul infernal al claxoanelor, stresul de a nu fi intarziat la noul colegiu au inceput sa se contureze pe expresia mamei. Si-a aprins tigara si la fiecare sunet ascutit pe care il auzea, injura. Trecand de centru, gonind peste strazile orasului care duc spre locuri unde n-am mai fost niciodata...Cum am ajuns eu aici? Am inceput sa vad treptele din ciment unde stateam cu prietenii mei, balconul matusii mele, copacul pe care am scrijelit numele meu si al baiatului pe care l-am iubit pentru prima data. Fara sa imi dau seama, masina s-a oprit, franand brusc in parcarea de langa o cladire inalta, colorata cu un portocaliu inchis, lipsit de originalism. Mi-am indepartat bretonul din ochi pentru a privi cu atentie viitorul liceu unde voi invata. Spre mirarea mea, nicio miscare, niciun sunet. Am iesit din masina fara sa spun vreun cuvant, asteptand ca mama sa porneasca masina si sa plece spre servici. Fara rost, liniste deplina. M-am intors si am deschis portiera rapid, fiind foarte sigura de mine insami.

-Ai de gand sa pleci? intreb pe un ton calm si hotarat.
-Nu plec pana cand nu te vad intrand in camin.
Am trantit portiera nervoasa, apoi am alergat spre o usa inalta, din lemn. M-am oprit in fata ei si am citit dezinteresata ceea ce scria pe ea. "Camin pentru elevi". Patetic. Am intrat plictisita, cautand sala doisprezece. Ma uitam pe coridorul lung, care dadea impresia de loc parasit. Urc treptele, grabindu-ma sa-mi las ghiozdanul, care devenea din ce in ce mai greu cu fiecare pas pe care il faceam. Intr-un final, am gasit si camera. Intru usor si merg spre singurul pat liber, aruncandu-mi ghiozdanul. In coltul opus erau doua fete si trei baieti, imbracati total patetic. O pereche de pantaloni de treining si o bluza din licra la fete, iar baietii o pereche de blugi, o bluza larguta si o camasa descheiata. Aveau subiectul lor de discutie, am hotarat sa nu ma bag in seama doar daca ma intreaba ei ceva. M-am asezat pe pat, ridincandu-mi genunchii. Cu mana dreapta am umblat in buzunarul ghiozdanului si am scos un pachet de tigari Vogue pe care l-am pus pe noptiera. Melodia rock de la telefonul meu a inceput, demonstrand faptul ca ma suna cineva. Cei cinci se opresc brusc din vorbit si se uita la mine ca si cand nu stiau cum am aparut in camera. Nu bag de seama si ma uit la telefon. Zambesc, era Criss, fata cu care am copilarit.
-Cum e, Criss? Missing you.
-Pai.. nu e la fel fara tine pe-aici, mai toti acum isi dau aere. Diva a inceput sa vorbeasca in sictir cu toti si era sa se bata cu Tedd.
-Tedd o bate de se rupe, am spus razand. Aici e total plictisitor, deocamdata nimeni special. Toti sunt imbracati ca orice oameni. Macar dincolo se imbraca lumea cu haine potrivite diferit, aici e de ajuns sa ai o bluza si niste pantaloni.
-What the f**k?! Din ce epoca vin ei, nu i-a mai vazut politia? a spus ea, incepand sa rada.
-Preistorie la sigur. Coso ce face?
-Coso.. E bine, afectat de plecarea ta. Nu prea a ras cu noi, nu s-a mai luat de nimeni.. Practic nu a fost el.
-Sper sa reziste relatia mea cu el. Sa ma tii la curent cu tot ce se intampla. Ma duc sa vad daca gasesc ceva interesant. Pa, tu! Cand ne vedem, dai un pet.
-Da, promit! a spus ea razand.
Am inchis si am pus telefonul in buzunarul blugilor mei negri, oarecum largi. Am tras scaunul de la masa, punandu-mi picioarele de o parte si de alta a spatarului, uitandu-ma spre cei cinci.

-Am auzit ca la voi este un loc unde poti face graff-uri, pe langa un loc perfect pentru role, sau chestii de gen.
-Da, de ce? Esti interesata? se uita una din ele la mine, ridicand din spranceana.
Ma ridic nervoasa, mergand spre ea.
-Tu cand te uiti la mine, vezi o persoana asa plictisitoare ca tine, miss? Ti-am vorbit cu respect, imi vorbesti cu respect.
-Ce tupeu pe nou-venita! spuse ea, razand patetic.
-Te sfatuiesc doar sa nu ma provoci, nu stii cate pot face. Deci imi raspunzi sau aflu singura? Si da, sunt interesata.
-Pai..iesi din camin si mergi spre Sala de Sport. Inainte sa intri in ea, e un gang. Mergi pe acolo si ajungi la un teren cu cele mai ciudate persoane.
-Voi fi una din ele.
-Te va conduce Izzy acolo. E unul dintre ei, singurul care mai sta cu noi.
-Aham. Si cine e acest Izzy?
-Eu! raspunse un baiat brunet, pe care nu l-am observat.
Statea in coltul unui pat, aproape acoperit de usa trasa de la dulap. Avea parul drept, cam pana la umeri, facandu-i fata foarte primitoare. Cum ma asteptam, oameni normali in sfarsit. Era imbracat cu o pereche de blugi lungi, foarte largi, si un tricou lalau. Rolele erau puse in rucsac, iar mp3-ul lui era deja intr-un buzunar din care nu putea sa cada, orice miscare ar face.

Se ridica si m-a asteptat sa-mi iau rolele, mai apoi m-a condus spre iesirea din camin.
-Multumesc ca m-ai scapat de ei. Raman dator vandut!
-Nu-i suporti?
-Prea multe barfe, ce sa aflu eu? Am stat acolo doar pentru ca am vrut sa vad daca esti de-a noastra sau ca ceilalti din liceu. Vezi tu.. Noi suntem foarte uniti aici si rollerii sunt mereu unii cu altii, ei mai mereu au certuri si de-astea. In fine.. Nu am facut cunostinta. Izzy.
-Boho. Sincer, ma bucur ca ai venit in camera aia, credeam ca asa sunt in tot caminul si deja mi se parea nasol.
-Neeeh. Anyway, orice problema ai avea ma anunti.
-Oke. Am nevoie de un pet.
-Pet.. La noi se foloseste pentru tigari. Tu te referi la bautura sau la fumuri?
-Fumuri.
-Se rezolva! Dar..acum ca am ajuns, trebuie sa-mi arati ce poti.
-Oke.
Mi-am pus rolele si am inceput sa pun in practica tot ce am invatat. Sarituri de pe balustrada, piruete in aer, aterizari perfecte, intoarceri bruste si diferite scheme ciudate. Din viteza pe care o aveam am observat doar ca toti de acolo s-au oprit si se uitau spre mine. Ultima saritura a fost cea la care aveam emotii, cand aterizam trebuia sa jonglez de pe un picior pe altul. Reusita totala! In timp ce treceam pe un fel de culoar, eram insotita de toate aplauzele, eu mergand pe role tot mai aproape de Izzy. El a ramas in fata mea, mi-a zambit si s-a uitat spre ceilalti. A batut de doua ori din palme si a strigat spre multime.
-Everybody! Ea e noua colega.. Boho. Ati vazut ce poate, deci as vrea sa o primiti foarte bine. De asemenea am observat ca merita sa fie una de-a noastra. Respect, Boho!
In doua minute toti se uita la mine, imi zambesc si ridica mana spre cer, aratand semnul "Peace", degetele aratator si mijlociu ridicate. Le raspund la semn, strigand spre Izzy:
-Mersi, frate!
Ma intorc spre ceilalti spunand:
-Respect!

#2
buna..
hey e super marfa fic-ul tau...chiar imi place.esti ok cam cu toatea..adica dialog ai si nu este sec..cam putina descriere dar se rezolva.imi plac mult numele personajelor sunt foarte haioase...Boho e super tare..stilul unei fete de gasca..
fic-ul este super intresant.deabia astept urmatorul capitol.
nu uita,next'ul cat mai repede...
bye!

#3
Multumesc, LoveNight. :] Apreciez sfaturile si faptul ca`mi citesti fic`ul. :]

Capitolul 2: Impresia de a pierde


Ma intorc impreuna cu Izzy spre camera de camin, intre timp uitandu-ma mai atent spre el. Un baiat brunet, bine facut, asta probabil datorandu-se sportului pe care il facea. Am fost total atrasa de ochii lui verzi, o nuanta atat de clara, pierzandu-ma cu firea. Fata lui era putin ascutita la varf, asta fiind foarte putin observabil, figura lui inspirand siguranta. Parul lui brunet era prins cu tot felul de elastice albe, formandu-i codite cat mai mici, punandu-i in evidenta chipul. Fara sa imi dau seama si fara sa spun nimic, asta fiind surprinzator pentru mine, am ajuns la usa camerei pe care o imparteam cu doua fitoase. Am intrat impreuna cu el, mergand spre patul meu, el urmandu-ma. S-a asezat intre pat si noptiera, parca asteptand sa-l abordez. Un zambet scurt mi-a aparut pe fata cand privirea lui s-a intalnit cu a mea.
-Ce?! a intrebat, ca un copil mic cand crede ca a gresit cu ceva.
-Nimic. Mi s-a parut comic. Ahh, scuza-ma! am spus, in timp ce telefonul meu a inceput sa sune cu o melodie de rapp. Ma` frieeeend! am spus, brusc. Da, azi la 3? Da, vin. Te superi daca mai vine cineva cu mine? Oke, see you there.
-Hmm?!
-O prietena, Biu. M-a intrebat daca pot iesi azi cu grupul. As vrea sa ma insotesti, azi la 3. Poti?
-Pai..e 2 jumatate.
-Atunci asteapta-ma.

Mi-am luat o pereche de blugi negri, larguti, o bluza albastra si un hanorac verde-alpin. Mi-am lasat parul desprins, tapandu-l usor, bretonul dandumi-l pe o parte, iar suvita albastra pe deasupra lui. M-am intors spre Izzy, care ma astepta langa usa camerei, aruncand spre mine un rucsac negru. Am plecat impreuna cu el spre mall-ul din centrul orasului. Aceeasi cladire, inalta, impunatoare, formata numai din sticla, cu lifturi pe exterior si interior. M-am indreptat spre niste trepte, unde stiam ca vor fi toti prietenii mei, tragandu-l pe Izzy dupa mine.
-Pe aici?
-Mda.
-Asta este locul catalogat ca pentru pokemoni?
-Pokemoni?!
-Intelegi tu ce vreau sa spun! mi-a spus clar, uitandu-se exact in ochii mei albastri.
Am ignorat ce a spus, indreptandu-ma spre ei. I-am analizat putin, desi nu a trecut mult timp de cand nu i-am mai vazut. Criss, aceeasi fata bruneta care purta un hanorac alb cu stele negre, o pereche de blugi albastri, mulati perfect si o pereche de skateri, ultimii aparuti pe piata. Biu, o roscata de-a dreptul infocata, care purta un hanorac lung, in dungi, si o pereche de pantaloni negri raiati. Coso, prietenul meu, avand o expresie de-a dreptul nesatisfacuta cand l-a vazut pe Izzy. Purta o pereche de blugi foarte largi, taiati pe la genunchi si un tricou albastru, lung si lalau.
-El e baiatul care m-a salvat de fitosii care erau la mine in camera. Izzy.
S-a dus spre fiecare, dand mana cu ei, desi pe majoritatea el ii cunostea. I-am lasat sa vorbeasca in timp ce eu il analizam, pierzandu-ma din ce in ce mai tare cu firea. Am observat, cam tarziu, cum Coso ma privea si parca astepta sa merg spre el, ceea ce faceam de-obicei. Degeaba, nu puteam, nu voiam, nu aveam chef, pur si simplu. Am ramas de-a dreptul impietrita cand am realizat ce NU faceam si am reusit sa-mi revin abia atunci cand am auzit o voce de-a dreptul cunoscuta mie.
-Boho, prinde! am auzit.

M-am intors, probabil prea tarziu. Trebuia sa prind niste role, care m-au lovit chiar la tampla. Nu mai realizam nimic, ramanand cel mult doua secunde pe picioarele mele, dupa care am picat, intampinand cimentul rece. Mi-am dat seama ca nu am patit nimic rau, cand m-am ridicat, observandu-i pe toti in jurul meu. Primul pe care l-am putut observa a fost Izzy, spre surprinderea mea. Pe chipul lui sublim a aparut o expresie de persoana ingrijorata, dupa care m-a ridicat si m-a dus spre primul taxi pe care l-a vazut. Am adormit usor, pe umarul lui, dar am fost trezita de el cand eram, presupun, la el in camera.
-Ridica-ti genunchii, intre timp eu iti aduc un pahar cu apa.
L-am ascultat, desi am ramas cu gandul la tot ceea ce mi-a spus. 'Locul catalogat pentru pokemoni.' Asta inseamna locul catalogat pentru persoanele care se dau ceea ce nu par a fi. Incepeam sa inteleg decizia mamei, desi eram confuza in continuare. Ma gandeam sa renunt la ei, desi ii cunosc de cand eram mici copii si stateam in parcare, vorbind despre tot ce ne venea in cap si razand la fiecare gluma, fie ea proasta sau spusa foarte bine. Simteam cum lacrimi fierbinti se prelingeau pe obraji, in timp ce ochii mei obositi abia mai puteau sta deschisi. Voiam sa adorm, sa fiu inconstienta macar pentru un timp si sa nu mai stiu nimic de nimeni, doar de Izzy, fiind singurul care ma calma.
-Heeei, heeei, ce-ai patit?
-Obosita, cu gandul la ceea ce mi-ai zis.
-Locul acela e foarte important pentru tine, la fel si anturajul?
-Da, desi prefer sa nu ma gandesc deloc la ei cat timp esti aici.
-Crezi ca ai reusi sa-ti schimbi anturajul? Nu stiu ce sa zic, imi pare foarte gresit pentru tine. Poti fi orice altceva, dar pari rockerita. Sincer, nu cred ca ti se potriveste.
-Fiecare cu firea si gusturile lui..
-Inteleg. Dar...esti sigura ca asta e firea ta?

#4
Hm... in sfarsit am ajuns si eu pe aici, asta dupa ce mi-am facut curaj sa incep postul asta.

Imi place mult felul in care scrii, se citeste usor si nu te iau durerile de cap incercand sa iti dai seama ce ai vrut sa spui. Ideea destul de folosita insa se observa o tenta de originalitate pe aici. Sunt tare curioasa sa vad cum o sa decurga actiunea.

Imi place mult personalitatea fetei. Apreciez ca stie sa mearga chiar asa bine pe role [am incercat si eu odata si mi-a facut semn pe genunchi].
Tipul este si el interesant insa deocamdata insa nu am o parere foarte bine formata despre el. Inca mai astept detalii...

Greseli si prostii de astea sincer nu am vazut, sau daca am dat peste ele nu le-am bagat in seama, adica nu sunt chiar asa de mari incat sa zic "Vai, doamne, ce a scris acolo?"
Observ foarte mult dialog. Nu spun ca e gresit insa ar fi chiar dragut daca ar fi si ceva mai multa descriere. Dialogul de obicei se citeste usor si multe alte chestii. Prefer descierea oricum...

In rest, nustiu ce sa mai zic.
Felicitari pentru ce ai scris pana acum.
Astept continuarea care sper sa vina repede.
Spor la scris si o sa mai trec pe aici.




Ja ne...

#5
Multumesc, AoiButterfly, pentru sfat. Am incercat sa folosesc mai multa descriere, pe care s-o imbin cu dialogul, pentru ca am nevoie de el. =S Sper ca mi-a iesit ceva.. si multumesc ca ai comentat fic'ul..chiar ma demoralizasem pentru ca aveam impresia ca nu-mi iesea nimic, din moment ce nimeni nu comenta.

So..Lectura placuta. :]

Capitolul 3: Fara cuvinte


Auzind acele cuvinte, am ramas muta in fata lui. Ma uitam la chipul lui, oarecum speriat, privindu-l atent, fara sa pot sa spun vreun cuvant. Pur si simplu stateam in fata lui, cu ochii bulbucati de uimire. De ce nu-i puteam raspunde? Pana azi, puteam risca orice pentru ei, iar acum, cand am auzit ce a spus, am ramas incremenita la gandul ca acei oameni ar fi gresiti pentru mine. Adancita in ganduri, ramanand cu privirea fixa, analizam pe fiecare parte intrebarea lui. Nu puteam da niciun raspuns. Eu nu eram potrivita pentru ei?! Pentru persoanele care ma cunosc de cand eram o simpla fetita, cu care mi-am petrecut copilaria, cu care am stat in momentele cele mai grele. Si Coso.. curand putem face un an de cand suntem impreuna si, acum, realizez ca am gresit, ca de fapt nu ne potrivim, si ca vreau sa schimb tot din cauza ca am cunoscut pe cineva de abia o zi si ma face sa-mi dau seama ce e bine si ce nu pentru mine. Am gasit pe cineva care ma intelege?! Nu-mi pot explica.

Se uita cu o expresie nesigura la mine, din priviri intreband 'Am spus ceva gresit?'. Voiam sa-mi gasesc puterea sa-i zic 'Da, ai zis ceva foarte gresit, cea mai mare prostie pe care am auzit-o.', dar, desigur, nu puteam.
-Ei nu sunt cei potriviti pentru mine, asta crezi? am intrebat, cu o voce speriata, eu tremurand.
-Nu am vrut sa te ranesc, dar pur si simplu nu cred ca te potrivesti cu ei.
A spus aceste cuvinte atat de sigur pe el, ma fascina modul in care arata ca nu-l doare, parea imun, total imun. Am ridicat, fara sa vreau, din spranceana, continuand sa ma gandesc la ce ar fi mai bine sa fac. Mi-am luat laptopul din geanta, respirand din ce in ce mai greu. Mi-am deschis messenger-ul, dupa care am contactat-o pe Criss. Ma cautau multi, eu refuzand sa raspund cuiva.

= Boho = : Criss..
*Criss* : Hmm?
= Boho = : Am stat si m-am gandit destul de mult timp la...voi. Serios, prefer sa ies din grupul asta.
*Criss* : Ce sa faci? De ce? Boho..esti una de-a noastra. Cum, sa ne lasi balta?
= Boho = : Pur si simplu nu cred ca ma potrivesc cu voi, asa cum credeam inainte. Coso, ei bine, stiu ca e rece de felul lui, dar raceala asta m-a indepartat de el, ti-am mai povestit eu si alte faze in care nu mai suportam asta. Te rog sa ma intelegi.
*Criss* : Asta inseamna ca renunti si la mine?!
= Boho = : Da si nu. La tine tin ca la o sora, ai fost mereu aproape de mine, m-ai ascultat noaptea cand plangeam si mereu ma incurajai, dar..
*Criss* : Dar..?
= Boho = : Pur si simplu nu mai vreau sa fiu una de-a voastra, nu mi se pare ca firea mea e sa fiu rece, asa ca voi. Amandoua am crezut ca anturajul asta e cel mai bun, acum am realizat ca m-am inselat. Am timp sa-mi repar greseala. Esti alaturi de mine sau de ei?
*Criss* : De ei.!
*Criss* has signed out.

Cu ochii inlacrimati, m-am intors spre Izzy, el privindu-ma atent, analizandu-mi fiecare miscare. Am sarit la el in brate, plangand din ce in ce mai tare. Mi-am pus capul pe umarul lui, udandu-i tricoul cu lacrimile mele care parca si-au inceput cursul dintr-un izvor interminabil. Picioarele mele erau de o parte si de alta a corpului lui, in camera fiind o liniste suprema, spulberata doar de cateva oftari puternice, desigur, provocate de mine. Niciodata nu mi-am aratat sensibilitatea, in special de fata cu un baiat, sau in bratele lui. Incercam sa ma calmez, desi mai rau faceam. Fire de par din breton imi ajungeau in ochi, panicandu-ma din ce in ce mai tare. Am decazut moral, pur si simplu. Fata cu care am crescut m-a abandonat, am renuntat la tot, chiar si la prietenul meu. Deja incepeam sa dramatizez. Vara, cat a fost ea de scurta.. parca a fost anotimpul destinului meu. Fara rost, mereu continuam astfel, impinsa de nimeni, doar de vointa mea. Am realizat.. nu a fost vina lor, a fost vina mea ca m-am lasat influentata de ei. M-am oprit brusc, ridicandu-mi capul. Brunetul ma mangaia pe frunte, facandu-ma sa ma simt mai sigura pe hotararea mea. In timp ce rasuflam greu, am reusit sa-i soptesc un 'Multumesc.', dupa care el m-a sarutat pe frunte.
Cea mai fina si calda atingere pe care am simtit-o vreodata. A luat telefonul meu de pe noptiera, impingandu-ma usor de el, pentru a se apleca. Mi l-a inmanat, spunandu-mi cu o voce foarte calma:
-Ar trebui sa-i spui lui Coso ca s-a terminat, e mai bine sa afle de la tine, nu de la altii.
-Nu stiu cum sa fac asta, nu cred ca as putea sa-l infrunt asa.
-Ar trebui, se va simti mai rau daca va afla de la Criss. Intelegi? mi-a raspuns, punandu-mi telefonul in mana.

L-am sunat, el raspunzandu-mi rapid, parca astepta telefonul meu. I-am explicat situatia cat am putut de bine, parca pierzandu-mi fiecare forta. Am ramas fara suflare cand l-am auzit spunand:
-Aha, am avut incredere in tine si m-am ars la degete. Bun, Boho, asa sa fie, cum vrei tu, cum a fost mereu. Sa nu ma mai cauti pe mine, vreodata.
Am vrut multe, sa fiu inteleasa de Criss si de el, de la amandoi n-am primit ceea ce cautam. Mi-am dat ochii peste cap, dupa care am inchis. Incerca saspara asa de indiferent, desi eram sigura ca-l durea, ca singur se distrugea. Ii voi respecta decizia.
-Hai sa iesim! l-am auzit pe Izzy spunand, cu o voce care m-a calmat imediat.
Am acceptat fara discutii. M-a dus la acelasi mall, la o cafenea. Am cerut doua Cola, dupa care am inceput sa vorbim despre trecut. Cum ma asteptam, nu era singur, avea o prietena de la noi din liceu. Tot ce mi-a zis despre ea a fost 'o fata bruneta, se pricepe cu rolele.'. Dubios, cam putine cuvinte. Fara sa-mi dau seama, am ajuns pana la intrebarile 'Mai esti virgin/a?'. Am dat din cap, afirmativ, foarte sigur, el uitandu-se cam ciudat la mine.
-Daca erai de la bun inceput la noi in liceu, nu mai erai, te asigur! mi-a spus pe un ton strengar.
-Hmm..nu sunt atat de naiva pe cat pare.
Mi-am intors privirea, uitandu-ma pe geam. Trei siluete s-au observat, care stateau fara sa se miste si se uitau spre masa unde eram eu si Izzy. Persoanele care ma asteptam cel mai putin sa fie acolo, Criss si Coso. Observand ca am ramas incremenita, Izzy intoarce privirea, parca si el impietrind.
-Ea e prietena mea...

La auzul acestor cuvinte, am simtit cum cerul a cazut pe mine. Am hotarat sa platim si sa mergem sa-i infruntam. M-am uitat cu o privire rece spre ei, inaintand, sigura spre mine. Niciunul din noi nu a scos vreun cuvant. M-am oprit in fata lor, vantul facandu-mi parul sa-si miste suvitele brunete. Izzy a luat-o pe prietena lui deoparte, lasandu-ma cu cei la care am renuntat.
-E o decizie definitiva? a intrebat Criss, cu o voce care o facea sa nu para afectata.
-Cred ca da, am spus.
Am plecat de langa ei, simtind cum toti din urma se uitau la mine, toti din jurul meu urmarindu-mi fiecare miscare. Cum ma asteptam, s-a aflat foarte usor. Am auzit tipete care veneau din partea lui Izzy si a blondei. Se certau. Ce era mai rau.. se certau din cauza mea.
Brunetul a plecat brusc de langa ea, fara sa-i mai adreseze vreun cuvant. Atunci am observat-o mai bine. O creata, cu parul blond si cateva suvite roscate. Arata foarte bine, mult mai dubios faptul ca Izzy nu a descris-o mai amanuntit. Avea o bluza portocalie, mulata foarte tare pe corp, observandu-se un abdomen foarte plat, sanii ei fiind pusi in valoare de un decolteu destul de generos. Blugii ei, de asemenea mulati, de un albastru inchis, ii scoteau in evidenta soldurile, iar cizmulitele negre, din piele intoarsa se asortau perfect cu geanta ei. Se observa ca avea un gust foarte bun la haine.

Mi-am revenit in fire cand brunetul a venit langa mine, m-a luat de mine si m-a condus spre colegiu. Nu a stat la discutii, m-a pus sa dorm in camera cu el, in timp ce si-a trimis colegul de camera in locul meu, sub pretextul ca 'oricum fetele alea il simpatizeaza.' M-am schimbat in pijamalele mele preferate, largi, incercand sa nu ma gandesc la ce se va intampla maine, in prima zi. Am preferat sa nu scot vreun cuvant, incercand sa adorm, pana cand linistea fu intrerupta de miscarile lui. Scartaitul patului sau m-a facut sa tresar, atipisem. A venit langa mine, prinzandu-mi abdomenul cu mana lui stanga, dupa care mi-a soptit:
-Scuze daca te-am trezit.
Am incercat sa nu-l fac sa observe ca aproape tremuram, probabil de emotie. Am spus un simplu 'Nu dormeam.', incercand sa ma linistesc si sa nu observe cat de rapid am zis. Si-a ridicat mana pe sanii mei, parca vrand sa ma stranga usor, dar oprindu-si impulsul la timp. A ramas cu palma lipita de sanul meu stang, dupa care m-a intrebat usor.
-Ti-e frica de mine? Te rog, intoarce-te cu fata la mine.

#6
Imi pare sincer rau de fata asta, s-au intamplat foarte multe si toate sunt asa, brusc, as putea spune. Sper din tot sufletul ca tipul asta sa nu isi bata joc de ea, adica e mult prea draguta si prostuta. [vreau niste poze cu personajele sa vad cum arata tipul, pentru ca eu mi-l imaginez mult prea sexy]
De asemenea, de cand ai zis ca au ajuns sa vorbeasca despre fazele cu "mai esti virgina" ceva mi s-a parut putred la mijloc. El ce face, se ocupa cu "treburile" asta?

Mi-a placut mult ca ai avut si descriere... si inca bine lucrata. Nee, chiar nu ma asteptam sa fie atat de buna. De greseli nu ma leg, astea scapa la oricine asa ca... nu ma deranjeaza. As cere prea mult daca te-as ruga sa faci capitolele mai mari? [da, stiu ca nu am nici un drept sa cer acest lucru insa pur si simplu nu ma pot abtine]

Ultima replica a fost bestiala:
Citat:-Ti-e frica de mine? Te rog, intoarce-te cu fata la mine.
Adica, cum naiba sa nu iti fie frica sa stai cu un tip in camera, care mai vine si isi plina mana si pe sanii tai... Ah, da... vreau sa vad ce se intampla acolo [desi sper sa nu o faca asa repede]. Si tipa chiar ii permite multe daca il lasa sa faca treburi de astea.

Mie mi-a placut.
Vreau continuarea, si o vreau repede.
Spor la scris.




Ja ne...

#7
Hmmm..am ajuns si eu pe aici:D
Imi place fic-ul tau,imi place cum descrii lucrurile ai un stil aparte care nu poate fi gasit la multe persoane.
Ai o idee originala si imi plac pasiunile personajelor pentru role.
Astept cat de repede nextu`:D
Spor la scris:D.Ja ne!

#8
hello!
am revenit in forta!:))
deci superbe ambele capitole.ai avut descriere si asta chiar imi place..ma bucur ca asculti de sfaturi mai multe ale lui AoiButterfly ca ale mele sunt varza:))...destul de repede a luat decizia Boho..dar poate este mai bine.ultima parte a fic-ului devine deja hot.izzy e cam pervers..sper sa nu isi bata joc de boho..ma intreb ce a facut colegul lui cu"fetele care il simpatizeaza":))...oricum sper ca Boho sa ii traga vreo 2 ca ii pune mana pe sani adica cat tupeu?..mie una mi-au placut ambele capitole ca la celalat nu am comentat.sorry..
astept next'ul si sa vina repede si cald:))

#9
AoiButterfly & LoveNight & Nemo : Stati linistiti, nu se va intampla nimic acum. ;)) Multumesc ca-l cititi si ca sunteti interesati oricum de el. xD
Yumina : Multumesc pentru laude, de asemenea si pentru ca imi citesti fic'ul. Sper sa ramai fana. :">

Ma gandeam ca asa veti reactiona.:)).Veti intelege din continuare care a fost faza. xD Acest capitol cred ca e putin mai plictisitor..Voi veti trage concluziile. Multumesc oricum ca cititi. Have fun ! :">

Capitolul 4 - Realizarea

Am inspirat aer in piept, incercand sa nu scot vreun sunet. M-am intors usor, avand ochii foarte mari, desigur, de spaima. "Isi va da seama ca mi-e teama. "Perfect, Boho, asa.", imi tot spuneam, in speranta ca voi schimba ceva, cel putin pe chipul meu. Eram incremenita, as fi vrut sa ii iau mana de pe mine, de pe pieptul meu, dar nu puteam.
-Stai linistita, nu-ti fac nimic. Consider-o ca o gluma intre noi, asa ca de bun-venit! mi-a spus, pe un ton amuzant.
-Ce naiba?! Adica tu esti gata-gata sa ma pipai si acum sa o cred ca pe o gluma?! am raspus, agitata.
-Ce vrei sa insinuezi? intrebase cu indiferenta, tipic lui.
-Ai vrut doar sa vezi daca mi-e frica sa stau langa tine?! Nu ti-a iesit, iti trebuie ceva mai mult sa ma sperii pe mine! am zis, pe un ton foarte sigur.
-Miel prost, nu stii sa minti. Vibrai sub mine, recunoaste..Te ispitesc! mi-a raspuns, cu un aer pervers.

Am ramas fara cuvinte, dar ranita. Aveam impresia ca s-a folosit de mine. M-a facut sa ma despart de prietenii mei, dupa care vine in pat cu mine. Ce naiba?! M-am ridicat din pat, aratandu-i cat sunt de suparata. Am iesit din camera, trantind usa dupa mine, provocand un sunet atat de puternic incat anumiti colegi s-au trezit si au iesit pe hol sa vada ce s-a intamplat. Ca de asteptat, ganduri normale, intalnite oriunde, fata cea noua era o ciudata. M-am trantit in coltul holului, punandu-mi capul in genunchi. Tremuram, de data asta de frig. Simteam cum incepeam, in adancul meu, sa ma agit mai tare, deja respiram mai greu, aveam lacrimi in coltul ochilor, acestia incepand sa ma usture de la cat de tare ma abtineam sa nu le fac sa curga, incepeam sa suspin. Am auzit scartaitul unei use, ma gandeam ca e alt coleg care avea sa ma blesteme ca l-am trezit din somn, deci nu m-am deranjat sa imi ridic privirea. Am simtit cum un material gros mi-a atins pielea, dupa am auzit un "Imbraca-te cu asta!", tare, hotarat si raspicat. O voce foarte cunoscuta, cum credeam, Izzy. M-a luat cu el, desi afara era bezna, si m-a dus langa un garaj. Mi-a explicat, cu foarte multe amanunte, ca s-a despartit de acea blonda si ca voia sa vada daca ar avea vreo sansa cu mine, poate chiar sa o uite.. M-am uitat, de-a dreptul mirata, la el.
-Tu voiai ca in noaptea asta sa ajungi sa fii impreuna cu mine?!
-Ceva de gen..
-Nu! Eu abia am iesit dintr-o relatie la care am pus suflet si nu ti-am facut nimic, spre deosebire de tine. Promit sa te ajut, sa te incurajez sa treci pese dar mai mult nu. Cel putin, nu acum.
-Sfarsitul e optimist! mi-a spus, zambind.

Am incercat sa-i raspund la zambet, dar nu puteam. Aveam impresia ca inghetasem, chiar imi era frig, desi aveam geaca aia pe mine. Observand ca tremuram, s-a oferit sa ma duca inapoi in camera, inainte de astea promitandu-mi ca nu va mai face nimic de gen, cel putin deocamdata, punand un accent foarte mare pe ultimele cuvinte.. Am pus geaca in cuier, dupa care m-am aruncat in pat. Stateam cu fata spre tavan.. si atat. Nu imi venea in minte nimic, in afara faptului ca am luat o hotarare care e permanenta si ca persoana in care aveam atata incredere. simtea o atractie pentru mine. Am inchis ochii, fara sa vreau sa ma gandesc la mai multe, doar la prima zi de scoala de maine.. Nu-mi amintesc cand am adormit, dar stiu ca era un somn profund.

Alarma telefonului lui a sunat brusc, eu aproape cazand din pat din cauza sunetului ascutit si puternic, de care, desigur, m-am speriat enorm. Cascand, am reusit sa spun un "`Neata!" spre brunet, el dand din cap, aproband. M-am imbracat cu o pereche de pantaloni negri, largi, jos fiind stramti, o bluza gri cu maneci lungi, pana la mijlocul palmei, peste care am adaugat un maiou verde inchis, lung. Mi-am luat o pereche de adidasi albi si un ghiozdan destul de mare in spate in care imi voi pune cartile pe care le voi primi. Cand am iesit din baie am observat ca Izzy era deja pregatit, purtand o pereche de blugi albastri, largi, si un hanorac caramiziu, care ajungea aproape de genunchi, totusi cu o distanta observabila fata de ei. Si-a luat o pereche de bocanci, in timp ce desena cu un marker negru un skate pe el. Sferele, care erau rotile, erau desenate perfect, ceea ce m-a facut sa cred ca era talentat la desen. Am plecat impreuna cu el spre scoala, chinuindu-ma cam zece minute sa gasesc clasa prin acele holuri intortocheate ale liceului, dupa care sa aflu ca mai intai se prezinta totul afara.

Mi-am rotit ochii, aproape injurand, datorita faptului ca m-am invartit pe holurile alea degeaba. M-am intalnit cu Izzy la parter, mergand cu el spre terenul de sport, unde era directoarea. M-am dus langa un grup de persoane care erau asezate langa un semn facut pe jos, pe care scria "9B". Dupa jumatate de ora in care directoarea abera aceleasi lucruri care sunt spuse de ani intregi cu "educatia care se face numai la scoala si semintele educatiei care astfel incoltesc", am aflat ca aveam un diriginte care preda Logica. Tacut, dar foarte simpatic. De asemenea, mi-am aflat si colegii, pe multi stiindu-i din vedere cand am aratat ce pot pe la rolleri. Am intrat in clasa, asezandu-ma in penultima banca de la geam. A venit langa mine o fata care mi s-a parut foarte simpatica, cu parul roscat carliontat prins cu un cleste la spate. Era imbracata cu o pereche de jeansi albastri si o bluza rosie, peste care a adaugat un hanorac largut, violet. Am aflat ca o cheama Erica. Am raspuns simplu.
-Isabella, incantata. Imi poti spune Boho, daca vrei.
-Boho?! a spus, razand.
-Mda.. Cand eram mica nu puteam spune Isabella, incercam sa spun Bella si imi iesea Boho. De atunci mi s-a spus Boho. Alegi tu.
-Hmm.. Ma voi obisnui eu cu ceva.

Am aflat ca era total atrasa de rapp si rock, ca mine, si ca adora trupa Skillet. Se parea ce avem aceleasi pasiuni. Am stat cu ea pana pe la ora 11, intre timp primind cartile si vorbind despre tot felul de subiecte, in special role si muzica. Am mers cu ea in camin, afland ca ea sta la camera 10 si ca e singura, deoarece sunt multi care sunt trei in camera, veniti anul acesta, si nu s-au repartizat prea bine. Am mers cu ea la directoare pentru a-mi schimba camera, ea fiind o persoana foarte amabila, zambindu-mi cand mi-a aprobat cererea. Am salutat-o respectabil, considerand-o deja o persoana foarte simpatica, nicidecum o directoare tafnoasa si plictisitoare, cu aceleasi discursuri vechi, cum credeam ca e la inceput. Am plecat impreuna cu roscata in camera, unde amandoua ne-am trantit ghiozdanele si am inceput sa vorbim despre carti. I-am spus ceea ce nu credeam ca voi spune cuiva vreodata, ca era o pasiune ascunsa de-a mea. Aveam, si aici, un scriitor preferat, William Shakespeare, si o carte preferata, desigur, Romeo si Julieta.
Am ramas impresionata de faptul ca am gasit pe cineva cu care ma pot intelege, cineva care imi va fi apropiat tot anul, in special din prima zi de scoala. Erica.. noua mea prietena, chiar incepea sa-mi placa sa o stiu aproape. Multumesc, Erica !

#10
Bine, trebuie sa recunosc ca am ramas "soc total" dupa ce am citit ce a vrut el sa faca. Oficial, la faza asta a fost foarte, dar foarte nesimtit. Si eu care aveam o parere draguta despre el. [ti-am mai zis ca vreau poze cu personajele?] Sper din suflet sa nu isi bata joc de ea, e mult prea draguta tipa.
Apoi, nu imi place de nici o culoare de fata cea noua. Nustiu insa ceva miroase a putred pe aici, serios:)) presimt ca o sa faca ceva... ce, nustiu... dar presimt.

Din nou repet: mi-ar place sa vad mai multa descriere, si nu numai descriere a hainelor, care, ca tot veni vorba de ea este foarte bine realizata. Mai multe detalii despre personalitatile personajelor, din nou, nu ar strica, pentru ca nu am nici o idee bine formata si tine cont ca asta e deja dupa ce ai postat 4 capitole. Ar fi fost dragut sa dai mai multe detalii despre dimineata, cand el a vazut-o pe ea cum arata si chestii de genu... Vreau poze cu personajele, cel putin sa vad cum arata in imaginatia ta.

Astept continuarea si felicitari pentru acest capitol.




Ja ne...




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)