Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ikoku Irokoi Romantan

#1
Ikoku Irokoi Romantan e defapt este o manga al lui Yamane Ayano care s-a transformat apoi intr-un OVA.Are doua ova-uri cu o grafica excelenta si o poveste uimitoare.
So...povestea incepe cam asa...Ranmaru si Kaoru sunt amandoi membri ai unor influente familii de yakuza din Japonia,iar pentru mentinerea pacii familiilor,cei doi hotarasc sa se casatoreasca,chiar daca nu simt nimic unul pentru celalalt,mai ales ca Kaoru este mai in varsta decat Ranmaru...Cei doi pornesc intr-o croaziera de lux in Italia,la bordul careia va fi si nunta celor doi.Ranmaru va intra in multe peripeti din cauza imbracamintii sale traditionale ,dar Alflonso [ Al] ii va sari mereu in ajutor si va fi cel cu care Ranmaru va avea o aventura , nestiind ca Al este si capitanul vasului .
In fine , ca sa aflati mai mult vizionati-l ca merita!

Parerea mea: Este un ova super tare amuzant .24 am ras la unele faze ...de nu mai puteam respira 21)

Edit: Pare rau pentru edit , dar a trebuit sa schimb ceva la post 4 ceva mai mult .
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#2
Da, l-am vazut si eu acum ceva vreme si mi-a placut.Grafica este buna,iar actiunea interesanta.Cel putin Ranmaru e extrem de dragut 21
Merita vazut...si app al doilea ova a apaut deja 10.
Si acela este frumos, desi nu prea imi mai amintesc cum se termina.In fine..un yaoi bun Smile
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#3
Mi-a placut, am vazut ambele ova, recent pe cel de-al doilea si ca orice yaoi mi-a placut foarte mult.Are o poveste buna, actiune destula si personaje dragute.Imi place si Ranmaru dar si Al arata bine.Pacat ca e ova, as vrea sa vad mai multe genuri yaoi dar sa nu fie ova.
[Imagine: 2ro6s1k.jpg]

#4
Ranmaru :X:X

Grafica e superba si povestea e captivanta. Si avem si yaoi. :X
Am vazut ambele OVA-uri si nu am putut rezista sa nu mi le descarc pe PC. Sunt asa de dragute! Orice fan yaoi adevarat ar trebui sa vada "Ikoku Irokoi Romantan"
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#5
Stiu ca am mai vrut o data sa postez aici, dar mi-am dat seama ca nu-mi mai aduc aminte nimic din anime21 asa ca, cat am dat fuga sa-l mai vad o data, am uitat de ce "am plecat". Acum imi aduc aminte...relativ: )). Ce pot sa spun despre anime...e foarte bine realizat ca si grafica, si personajele in sine sunt foarte sexy, imi plac si caracterele lor, iar actiunea e buna. Mi-a placut ca nu s-a bazat prea mult pe "sf" [exceptand lupta de pe puntea vaporului care a fost cam trasa de par, adica cam rar 2 contra 6 (sa zicem, nu mai stiu exact cati au fost) sa iasa nesifonati] dar in general erau lucruri obisnuite ca nunta si faptul ca cei doi au ajuns sa-si petreaca noaptea impreuna. Si al doilea ova a fost foarte fain, cel putin mie una mi-a placut anime-ul, se numara printre preferatele mele4. Personajele...nu pot alege, mi-au placut ambele, fiecare avea ceva care te facea sa salivezi dupa el, deci chiar nu pot sa ma hotarasc la unul din ei4.
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

#6
Zuppy02 Un anime interesant. Tin minte ca urmaream un AMV yaoi si vedeam secvente si ma intrebam: " Oare de ce poarta mereu tipul ala halat ?! " Pana la urma am aflat Zuppy10
O faza interesanta si care m'a facut sa rad a fost atunci cand, Al "patrunzandu'l" se simtea bine insa Ranmaru zicea in gandul lui: "It hurts, OTOSA !!!" O replica memorabila !!!
In sfarsit, imi place pt ca e yaoi, grafica e buna !!!
Merita vizionat !!!Zuppy11
[Imagine: ak8THBQ.png]


#7
Un anime superb!Imediat ce l-am vazut ma intrebam de ce Ramaru poarta pampersi...pana la urama am aflat din manga ce sunt,dar nu mai stiu cum se cheamaZuppy06 intre timp ma mai uitam si la picioarele lui bronzate care topaiau peste piscina,iar fata lui Al este memorabila in momentul acela si cand varsa apao//o In al 2OVA lupta a fost trasa de par si tipul ala brunet m-a enervat,de ce tot timpul trebuia sa apara el?Zuppy22 In rest Ramaru este adorabil ca intotdeauna si vulpoiul de Al s-a folosit de drogul ala ca sa obtina o partida(sau mai multe):perv: desii m-am enervat cand l-au rapit....
Recomand animeul asta la toata lumea:perv:

#8
Ikoku Irokoi Romantan <3
Am aflat de el de la o prietena, acum doua zile l-am terminat de vizionat. Este un anime superb din toate punctele de vedere cu personaje foarte interesante si amuzante. Fiecare a avut ceva special, avand un rol important pe tot parcursul anime-ului.Ideea mi s-a parut originala si foarte draguta, iar actiunea a fost chiar buna, nu fiind plictisitoare. Pacat ca are doar 2 Ova-uri, sincer as fi dorit sa continue cu mai multe episoade, deoarece mi-a lasat o impresie foarte buna. Grafica anime-ului mi s-a parut foarte bine realizata, personajele fiind foarte bine desenate.
Un anime genial care merita laudat. Nota 10 pentru tot. Cei care nu au urmarit acest anime, eu il recomand. Cu siguranta nu o sa regretati.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#9
L-am vazut si daca ar trebui sa-i dau o nota aia ar fi cu siguranta 10 cu felicitari. Tre' sa recunosc ca pe parcursul celor 2 ova m-am intrebat de vreo cateva ori : Mai, da Ranmaru e prost? Mai ales la faza aceea cu masajul ( cat speram eu sa se transforme intr-o scena yaoi da n-a fost sa fie ca fraierul a adormit)

Oricum...ultima OVA am vazut-o in spaniola assa ca sfatul meu : Cel mai bine pentru sanatatea voastra e sa il urmariti cu subtitrare in engleza.
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#10
L-am urmarit cu subtritrare in engleza, si da, pentru sanatatea noastra alegeti o limba care n-are accenturi sau mai stiu eu ce. :]]
Al! Doamnee~! 105 Te baga in spital. La partea cu paharul inca rad. :]] Manga am citit-o dupa aceea, intr-o zi - am aflat ca exista manga datorita lui BlForever care a citit-o. Pot spune ca nu mi-a placut. Naspa... dar imi plac detaliile! Stiu ca in capitolul sapte am batut-o la cap pe Bl ca nu intelegeam ce se intampla si de unde e aparut taica-su. :]] Trebuia sa fie mostenit genetic sa-ti placa de Ranmaru. Nu e naspa manga, m-a luat gura pe dinainte (cum se intampla deobicei). Acele lucruri spuse in ultimele capitole (traduse de Bl ca nu intelegeam si n-aveam chef sa traduc) au fost... poetice pot spune. Este un anime foarte bun! Il recomand! Grafica si coloana sonora (pe langa vocea fabulosului Valentino, da si Ranmaru tare, belea, dar sa revenim la Al) sunt foarte bune, iar povestea e una simpla care te captiveaza! Oricum, eu ramasesem in minte ca ala era sange din ultimul capitol, nu *: -"*, dar cand am citit manga mi-am adus aminte. :]] Eu cu sangele meu. Tipul ala a fost tare comic, cum se inrosea (cel putin in manga) si i-am uitat replica. As putea si mi-as dori sa vorbesc toata ziua despre asta, dar sunt in curs de vizionare la anime-ul Hatsukoi.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)