Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I will save you +16

#1
Nu detin nici un personaj din animeul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora.



Cap 1

Sakura:

“Sakura!”a strigat tatăl meu la mine.”Am nevoie de o altă bere!ACUM”
Ştiam că trebuie să-i duc berea repede sau o să fac cunoştinţă cu cureaua din nou.
Am fugit până la frigider cât de repede am putut şi am alergat înapoi în sufragerie,unde i-am înmânat-o lui Yuki:
„Îmi cer scuze că a durat aşa de mult!”Mi-am cerut scuze încet şi m-am întors la bucătărie.
Mă numesc Sakura Haruno şi Yuki este tatăl meu abuziv.Bea mai mult decât doarme,ceea ce este mai mult decât un alcoolic.Dacă nu făceam ce-mi zicea în mai puţin de 30 de secunde de când mi-a spus,lua cureaua sau ma plesnea peste faţă sau îmi dădea una între picioare.
Era 9:30 şi trebuia să merg la culcare,din cauză că aveam şcoala mâine.Am ţipat de sus:
„Merg la culcare Yuki!”
A făcut o derâdere si m-a întrebat de ce.
„Am şcoală maine şi nu vreau să întârzii”
„Oricum.Eşti patetică,pleacă”
Asta îmi zice în fiecare seară literal vorbind înainte să merg la culcare.În sfârşit am ajuns la mine in cameră.Am închis lumina şi am intrat in pat,mici dureri de la picioare şi de pe spate de la bătăile lui Yuki de zi cu zi.
***
Alarma ceasului meu a sunat la 6:30 dimineaţa, pregătindu-mă pentru o nouă zi.M-am dat jos din pat şi m-am gandit la procesul dureros.Încet m-am dus in baie şi am lăsat apa fierbinte să-mi relaxeze muşchii.
După ce am ieşit am luat o pereche de blugi,o cămaşa albă cu mâneci lungi pentru a ascunde vânătăile de pe braţele mele.
Mi-am aranjat repede părul(mulţumesc că încă nu a ajuns la faţă aşa că nu am nevoie de machiaj),apoi am alergat jos să-i fac micul dejun înainte să coboare jos şi să găsească o scuză ca să folosească cureaua.
Am pregătit ouă,bacon şi lapte scos de la frigider şi am pus nişte pâine în prăjitor.Imediat am prăjit bacon-ul şi l-am pus într-o farfurie înainte să pun ouăle.Deodată am intrat în panică când am auzit paşi care coborau scările.L-am văzut pe Yuki care venea în bucătărie.
„De ce nu este micul meu de jun gata?Încerci să mă enervezi?”A ţipat el.Am dat din cap şi am amestecat ouăle.”Ei bine ai facut-o oricum.Ştii care sunt consecinţele.”Oh,la naiba.Nu înainte de şcoală.Mi-am ţinut lacrimile şi am intrat în panică,el era deja îmbrăcat,deci avea cureaua pe el şi acum o scotea.”Pregăteşte-te”Am scâncit şi m-am întors.M-a lovit aşa de tare că mi-a rupt blugii făcându-mi noi vânătăi.Am inspirat şi el a luat-o ca o slăbiciune şi a lovit mai tare.După ce a terminat m-am întors înapoi la aragaz terminându-i micul dejun.M-am aşezat în faţa lui,luându-mi ghiozdanul şi m-am dus la maşină.Când am ajuns, imi era destul de greu să stau jos, din cauza loviturilor pe care mi le-a făcut pe picioare.Am condus până la şcoală pe marginea scaunlui.
Când am ajuns în parcarea liceului, am observat că toată lumea era în jurul unei maşini.Din câte am putut observa era că lângă maşina mea era o altă maşina galbenă.Parcă era o maşină de tipul 911 Turbo Porsche.
Am trecut prin mulţime şi m-am îndreptat spre prima ora,care începea oricând.Când am ajuns în clasă,toată lumea era,dar ora nu a început.Singurul loc liber era lângă fata aia pe care nu am mai întâlnit-o înainte.
Arata bine pentru o pixie.
Era micuţă şi fragilă cu părul negru scurt şi o faţă rotundă.M-am aşezat in durerea profundă şi apoi s-a uitat la mine.
„Bună,eu sunt Hinata!Care este numele tău?!”
„Sakura”
„Este un nume frumos!Cred că o să fim prietene grozave.Pari o persoană de treabă.”A zis.
„Deci Hinata, mi-ar placea să fiu prietena ta.”
„A… mulţumesc Sakura!Ce zici să stai cu mine şi cu familia mea la prânz azi?”
Nu eram persoana cea mai populară din şcoală, deci am acceptat.
„Minunat,ce oră ai acuma?”
Vroiam să-i răspund la întrebare,când profesorul a intrat în clasă,dar am putut sopti:
„Ştiinţe.”
„Şi eu.”A şoptit ea.
I-am zîmbit la sfârşitul conversaţiei noastre.Oricum nu atrăgeam atenţia profesorului.
Ştiinţele au trecut repede de asemenea,vorbind cu Hinata aproape tot timpul.Prânzul era după ştiinţe deci am mers împreună.Ne-am apropiat de masa ei,unde am văzut incă trei persoane stând la masă.
„Băieţi ea este Sakura.Ea este noua mea cea mai bună prietenă! Sakura, ea este sora mea Ino”a arătat Hinata spre minunata blondă.”Acesta este iubitul ei Neji .”Un băiat pe care-l puteai să-l confuzi cu o mare greşeală pentru că semăna ca un urs,unul care vine peste mine.A dat mâna cu mine şi m-a luat într-o îmbrăţişare.Am tuşit şi se pare că a observat asta.
“Îmi pare rău Sakura.Sunt încântat când cunosc noi persoane.”m-a îndepărtat el.
“Este ok Neji ,eu doar uh….la fel ca ieri,sunt doar o simpla rană deschisă.am zis zâmbind la el ignorând durerea din piept.
“Oricum acesta este Naruto iubitul meu!”a continuat Hinata stând lângă Naruto.
”Sasuke ar trebui să ajungă aici în curand.Întotdeauna e ultimul care ajunge aici.
Am dat din cap şi ne-am aşezat.Deodata, Hinata spune:”Oh,acesta este Sasuke!”a spus ea inainte să ţipe:”Sasuke aici!”
Am ridicat capul să văd un baiat cu ochii negri şi cu un păr mai negru decat ochii, dar sexy.Era persoana cea mai frumoasă pe care am cunoscut-o.

Nu stiu cat este de reusit! Astept comentarii de orice fel!


#2
helloooo
Alt fic nou ? Alt fic scris de tine ? Se pare ca ai venit in forta pe animezup... Capitolul I ( ar fi mai frumos daca ai scrie asa, si nu "Capitolul 1" )... Descrierea ar fi putut merge mai bine... Durerea prin care trece Sakura putea fi dusa mai departe, sa prezinti mai bine suferinta ei. Dialogul ? Scrie mai bine cu linie de dialog, mie mi se pare mai estetic. A fost cam mult si sec, uneori chiar era sec. Ideea este buna, dar nu originala in lume, dar buna pe zup. Actiunea nu a fugarit... Ce rau e tatal ei, nu o iubeste deloc, bautura asta..

:bye:

#3
Aiaiai, fic nou;;)
Biata Sakura:(( imi este asa de mila de ea, jur ca l-as bate pe Yuki non stop, dar nu cu cureaua [-x. ar fi prea mole, ci cu bormasina...daa sa suferee!! Imi place foarte mult, banuiesc ca este sasusaku;;) nup? Oricum ar fi, imi place si vreau next, anunta-ma si pe mine!!!
Tai Tai :bye:

p.s. scz ca e scurt, dar tr sa plec -.-''
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#4
Capitolul 2 Sasuke il intalneste pe Yuki



Sakura:


M-am uitat in spate sa vad un baiat cu ochii negri si cu par la fel de negru sexy. El este cel mai frumoas om pe care l-am vazut vreodata.

Baiatul, pe care Hinata il numise Sasuke s-a asezat, era greu sa-mi i-au ochii de la el, dar am incercat sa fac sa nu para ca ma hobez.

“Sasuke, ea este Sakura. Ea este cea mai noua buna prietena a mea.”a ciripit Hinata.

“Este grozav, Hinata” El s-a intors catre mine, respiratia lui ma gadila”Sunt Sasuke Uchiha” el a intins mana.

Am zambit “Sakura Haruno” am dat mana cu el si am lasat-o repede jos. Imi era frica sa nu se ridice bluza sa se vada vanataile.

“Incantat sa te cunosc Sakura” vocea lui suna ca un clopotel pe care l-ai auzi in rai. Era cel mai frumos sunet. Ma uitam la el, ma gandeam ce sa spun , dar vorbele refuzau cu desavarsire sa iasa.

“Mananci ceva Saku'? ” a intrebat Hinata. M-am uitat in jur si am observat ca toata lumea avea ceva de mancare. Neji mai avea cateva inghitituri si termina tot.

Yuki nu mi-a dat niciodata bani de mancare la scoala si sunt norocoasa daca apuc ceva inainte sa plec la scoala, dar azi a fost imposibil. Si ieri la fel. Asa ca nu am mancat de doua zile, si probabil nici in seara asta. Yuki nu m-ar fi lasat. Simplu si dureros.

“Oh, nu. Nu imi este foame” am spus rotindu-mi parul inceracand sa nu tip de durere.

“Esti sigura? ” a intrebat Hinata cu o ingrijorare vizibila pe fata.

“Yeah, Hina'.Sunt ok. Numai ca nu imi este foame” Glumesti? Sunt moarta de foame. As fi manacat-o daca ar fi fost de mancare.

I-am simtit ochii lui Sasuke pe mine. El a sfarsit asezandu-se langa mine picioarele noastre aproape se atingeau. Stomacul meu a marait , dar nu suficient de tare ca ceilalti sa auda ... sau cel putin asa cred. Sasuke s-a holbat la mine imediat.

“Yo, Sasu'! Stiu ca ea este frumoasa si toate cele, dar nu este politicos sa te holbezi. “a spus Neji. El si-a intors privirea si am putut vedea cum obrajii i s-au colorat in rosu.

Am zambit si am chicotit. "S-a rusinat doar pentru ca s-a holbat" si am inceput sa rad.



Sasuke:




De indata ce i-am auzit glasul am fost fermecat. Fata, Sakura, era asa de frumoaasa. Avea ochii verzi si par lung, starlucitor si roz.

Am inteles de indata ca nu ii este foame, dar i-am auzit stomacul protestand. Ceva nu era in ordine. Stomacul ei chiortaia si ea spunea ca nu ii este foame. Ea mintea.

“Yo, Sasu'! Stiu ca este frumoasa si restul , dar nu este politicos sa te holbezi.”a spus Neji. Mi-am intors repede privirea si am rosit pentru ca am fost prins holbadu-ma .

Apoi am auzit cel mai frumos sunet din lume. Un mic chicot a venit dinspe cea mai minunata persoana. M-am uitat la ea peste umar si am vazut ca si ea incepea sa roseasca. Ea rosea!

Clopotelul a sunat , facanadu-ma sa tresar. Nu am realizat ca a trecut o ora. Mi-am ridicat geanta si am vazut ca Sakura era deja in drumul spre iesire. Am alergat dupa ea, dar era prea rapida. Am vazut-o intrand in clasa de biologie a lui Molina. Super, asta era si clasa ma.

Cand eram la jumatatea drumului spre clasa , ea era deja inauntru. Normal, am luat locul de langa Sakura.

“Hi.” am spus.

“Hi.” a raspuns ea nedumerita.

“Esti foarte rapida dupa pranz? Este totul ok? ” Am observat ca incerca sa-si tina privirea pe tricoul ei. Chiar incerca.

“Yeah,sunt bine” a spus tot cu privirea aplecata.

Am privit-o toata ora. Ea continua sa-si tina privirea in joc, pana cand a sunat clopotelul. cand s-a ridicat am auzit-o scancind de durere. Am fost ingrijorat, stiam ca daca as fi intrebat-o ar fi spus ca totul este in regula.

Cum am vazut-o plecand de la ora, am observat ca se stramba de la durere. Trebuia sa fie ceva, nu? Am urmarit-o pana la urmatoarea ei ora, dar fara sa ma fac observat.



Sakura:




Am ajuns la sala de sport. Am scos o oglinda sa verific daca se dea vreo vanataie. Am observat ca cineva ma urmareste. Sasuke nu m-ar fi urmarit, nu?

Deodata m-am impiedicat de propiile picioare, am asteptam sa interactionez cu pamantul, dar nu a aparut. O pereche de brate puternice ma tineau de mijloc. Am marait de la durerea pe care o provocau mainile lui pe stomacul meu. Yuki ma batuse in stomac, dar cu putin noroc nu am vomitat.

“Esti ok?” am auzit vocea lui Sasuke. Deci el era cel care ma urmarea. El era si cel care ma prinsese. M-am ridicat repede, dar nu am realizat ca bluza mea se ridicase si ca maneca ajunsese aproape de cot.

“Sunt ok” am incercat sa imi aranjez tricoul inainte ca el sa observe, dar mi-a prins mana si m-a oprit din ceea ce faceam.

“Cine ti-a facut asta? “ a intreabt el ingrozit, s-a uitat la stomacul meu si dupa la brat

“Nimeni, am cazut. “ Mi-am smuls bratul din stransoarea lui, am ingnorat durerea , mi-am aranjat hainele si am plecat.

“Sakura,” el m-a prins din urma din nou. “Nu poti sa lasi aceste urme pe seama unei sau a unor cazaturi. “

“Ei bine, asa a fost. Acum trebuie sa ajunga la ora. “ am plecat spre sala de sport. Era cea mai urata ora a mea, pentru ca trebuia sa ai cel putin simtul coordonari , si la mine lipsea cu desavarsire.

Am mers in vestiar sa ma schimb in pantalonii largi de trening si un tricou tot larg. M-am schimbat in WC numai ca sa nu se observe vanataile.

Dupa cateva partide de badminton , am mers sa ma schimb.Parcam langa scoala in fiecare zi ca sa pot sa plec inainte ca clopotelul sa sune.

***

De indata ce am parcat in fata casei , am alergat pana la usa din fata am deschis si am inceput sa pregatesc cina lui Yuki . Nu vreau inca o bataie in aceeasi zi pentru acelasi lucru.

Cand i-am pus cina pe masa am auzi o usa deschizandu-se. Am asteptat ca Yuki sa vina si sa se aseze. Era seful politiei in oras. Chiar daca i-as fi spus cuiva ca ma agreseaza , nimeni nu m-ar fi crezut. De ce si-ar batea seriful propria fiica? Aceasta intrebare mi-o pun in fiecare zi.

Deodata am auzit o bataie in usa. Yuki nu ar fi batut? Poate sunt Harry sau Billy, as fi putut scapa de bataia de astazi. Am mers sa raspund la usa, si l-am vazut pe Sasuke stand acolo.

“Sasuke! Ce faci aici? “ am intrebat panicata.

“Am venit doar ca sa ma asigur ca esti in regula. Stiu ca nu puteai sa capeti acele semen doar de la niste lovituri. Vreau sa stiu cine le-a facut!”

“Ne-am intalnit astazi! Nu crezi ca este prea devreme sa te bagi in viata mea personala? “

“Nu.”

“Sasuke, trebuie sa pleci! Daca tatal meu te gaseste aici , el o sa “ m-am interrupt inainte sa spun prea multe.

“Ce va face? Este el cel care ti-a facut acele semen? “ el m-a prins de brat si nu mi-a dat drumul .

Nu am spus nimic. Apoi am vazut. Masina de politie a lui Yuki parca pe alee. Dupa cum arata fata lui nu avusese o zi prea buna la sectie. “

“Taci” am murmurat, il imploram cu ochii ”Sasuke doar pleaca! ”

“Nu, nu o sa-l las sa te loveasca” deodata a aparut Yuki din garaj, dupa cum credeam.

“Ce naiba este asta?” a racnit el.


#5
hellooooo
A aparut capitolul... Nu stiu de ce trebuie sa spun/ scriu mereu asta... a intrat in mine... nu conteaza. Capitolul este bun, dar are si mici probleme, sa nu crezi ca totul este imperfect, nu este asa. Sa incepem cu ce este bine... Ai un stil usor, se citeste foarte simplu... Acum cu ce e greu...Descrierea, este buna, dar mergea mai multa, cand la vazut pe Sasuke la usa, iar apoi pe tatal ei... trebuia sa prezinti mai bine situatia, probabil te-ai plictisit. Ce nu-mi place... dialogul... pune linii de dialog... te rog...

:bye:

#6
La asta nu i-am gasit adevaratul autor. DAR avand in vedere ca 4 ficuri ai plagiate ... cred ca asta nu e al tau nici in ruptul capului.

Invata sa scrii, draguto, si dupa aceea posteaza aici sa te mandresti !


TOPIC INCHIS
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Save me from myself. Dellz. 0 2.068 08-08-2013, 01:13 AM
Ultimul răspuns: Dellz.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)