Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I'm here.

Hello! :] Sunt aici precum am promis acum ceva timp. Ai crezut ca am uitat de comentariu? Nici gand, doar ca am avut ceva treaba si abia acum mi-am facut putin timp sa comentez cate ceva. So, sa incepem:
Ideea e destul de draguta, doar ca nu prea ai stiut cum sa o conturezi, adica ai incercat tu ceva ceva pe acolo, doar ca eu nu prea am inteles asa de bine ce vrei tu sa transmiti prin aceasta compunere. Nu ai avut o viziune clara asupra a ceea ce vrei sa transmiti cititorului. Data viitoare, incearca mai intai sa te gandesti mai bine asupra a ceea ce vrei sa transmiti, iar apoi pune-ti ideiile pe o foaie, o sa vezi, ca o sa fie mai usor si totul va decurge mult mai usor, mai lin. Iti dau un sfat: atunci cand scrii ceva incearca sa nu-ti ascunzi sentimentele, adica sa scrii exact ce simti tu in acele momente si daca vei face asta, mesajul va fi inteles mult mai usor de catre cititor.
Hm acum sa vorbim putin despre estetica. Cum a spus si Zuzu, ai cam dat-o in bara, puteai sa scrii normal, nu centrat. Alta observatie: cand incepeai un nou paragraf, puteai scrie si tu de la capat nu in continuare, pentru ca asta ingreuneaza oarecum cititul si de asemenea arata inestetic si avand in vedere marimea oneshot-ului , te-ai fi putut ''chinuii'' sa scrii cu diacritice deoarece face citirea mult mai usoara si textul mai usor de parcurs.
Ai avut si cateva greseli si probleme cu virgula, care nu dau bine deloc. Ar fi trebuit sa fi mult mai atenta cand ai postat, data viitoare incearca sa remediezi greselile de felul acesta.
Titlul: Aici am o parere total opusa de cea a lu' Zuzu. Mie una nu imi inspira nimic, dar absolut nimic. Mi se pare sec, banal, ales in 2 secunde, doar ca sa fie un titlu. Nu ma atrage sa citesc continutul, pot spune chiar ca e plictisitor. Data viitoare gandeste-te mult mai bine asupra mesajului transmis si abia apoi alege titlul cu mare atentie, ca sa fie in concordanta cu textul, dar sa si atraga cititorul.
Am mai observat ceva ceea ce pe mine m-a secat pe creieri: ''pusi expre acolo pentru a ascunde privirea ganditoare, chiar trista''
Ma poti lamuri si pe mine ce intelegi tu prin ''expre acolo'' ca eu una nu inteleg nimic. Ori am tampit eu, ori tu ai vrut sa scrii exact .Chiar sunt curioasa, deci te-as ruga sa-mi explici.
Un alt lucru deranjant pentru ochi a fost faptul ca dupa unele semne de punctuatie lasa-i spatiu, iar dupa altele ba. Ori lasa-i dupa toate, ori nu mai lasa-i deloc. Hotaraste-te!

Asta a fost tot comentariul. Stiu ca te va deranja, dar ai zis ca vrei critici, deci trebuia sa primesti cateva pentru a te imbunatatii. Nu ai de ce sa te superi, pentru ca nu te-am criticat pe tine, ci compunerea ta, dar totul este in avantajul tau, fiindca te ajuta sa te imbunatatesti. Stiu asta din propria experienta. Si eu am primit si inca mai primesc critici dure care nu ma supara deloc, ci ma ajuta sa ma imbunatatesc, deci chiar nu ai de ce sa te superi.
Bafta cu noul oneshot si sper sa ti cont de sfaturi!
[Imagine: j5atg3.png]

Răspunsuri în acest subiect
I'm here. - de Stormrage - 26-04-2011, 09:33 PM
RE: I'm here. - de Daria - 27-04-2011, 10:26 PM
RE: I'm here. - de Kayla. - 11-05-2011, 08:09 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: