Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste intortochiata

#1
Hey deci mi-a venit o idee pentru un fic asa ca am zis sa postez, sper sa va placa si astept com :*.

Discleimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto si nu profit pe urma acestora.

Capitolul 1: Alegerea parintilor.

Sakura:

Stau pe balcon admirand peisajul incantator. Soarele straluceste puternic mangaindu-mi chipul angelic. Ochii mei verzi ca cel mai valoros smarald stralucesc puternic. Afara totul este la locul lui, copacii sunt infloriti, piticii de gradina parca sunt si ei bucurosi ca a venit in sfarsit primavara, iar ca de obicei postasii sunt fugariti de cate un caine si muscati de fund. La acest gand chicotesc un pic si ma intrept spre oglinda din camera mea. Imi i-au peria si incep sa imi pieptan parul roz ca florile de cires. Camera ma este stilata, are un pat din lemn negru, dulapurile sunt mari din lemn tot negru si pe usile dulapului sunt atasate oglinzi. Am doua noptiere dragute in partea stanga si dreapta a patului. De asemenea am si un balcon pe care se poate zari peisajul incantator. In gradina am doi ciresi, unul batran iar altul tanar si mai micut, amandoi raspandesc parfumul incantator. De asemenea am si gradina din spate o piscina mare cu un topogan. Cea mai mare parte a zilei mi-o petrec in gradina, mirosing florile incantatoare. Am si o sora care mi-e foarte draga, nu as renunta la ea pentru nimic in lume, imi este foarte apropriata si ne intelegem de minune. Desi suntem surori si ne intelegem bine, suntem foarte diferite. Ea este rebela, ii place sa cunoasca multa lume, isi traieste viata din plin, s-a indragostit de o gramada de ori, pe cand eu sunt o fata la locul meu, imi traiesc si eu viata si din cauza ei devin si eu treptat o rebela, dar sunt mult mai responsabila decat ea, si diferenta este ca eu nu stiu sa iubesc. Nu am fost niciodata indragostita si nici nu cred ca vrea sa fiu. Sunt o fata independenta, ma descurc in orice situatie, pe cand ea nu stie sa iasa din nici un bucluc, iar eu o ajut. In ciuda faptului ca suntem diferite ne iubim foarte mult, tin la ea ca la ochii din cap. Nu as pute nimic si pe nime inaintea ei, desi eu am grija de ea eu sunt mezina familiei, am saisprezece ani pe cant ea inplineste optsprezece. Deciziile pentru noi mereu le i-au parintii asa ca va dati seama ca nici Ino, sora mea nu are libertate deplina. Parintii spun ca suntem la fel de frumoase, dar pot spune ca Ino e mai frumoasa decat mine. Ea are parul auriu, lung si matasos, si ochii ca marea ce straluceste sub lumina soarelui. Eu am culoarea parului ca si mama, o culoare foarte ciudata, roz. Parul meu este lun pana mai sus de solduri si varfurile sunt putin ridicate. Ochii ii am verzi si stralucesc ca un smarald.

Stau in fata dulapului si ma gandesc cu ce sa ma imbrac. Pana la urma ma decid asupra unui tricou alb lasat pe umeri cu scris mov, si niste blugi scurti. Ca accesorii imi pun un colier cu un fel de lacrima, piatra fiind smaraldul pentru a se potrivii cu ochii mei. Nici bine nu apuc sa ma incalt cu adidasii mei albi ca Ino da navala in camera mea, cu un zambet fermecator si cald. Ma intreb de ce a venit asa de bucuroasa. Ma imbratisaza si dupa imi spune:
-Sakura sti tu ca parintii nostrii, fiind bogatii vor sa ne aleaga iubitii, pai astazi mergem la familia Uchiha pentru ca au doi frati drgutii cu care s-ar putea sa ne cuplam asa ca coboara mai repede pentru ca plecam fara tine, spune ea radiand de fericire.

Pe mine nu prea ma incanta ideea cu alesul prietenilor, ce daca suntem bogate, dupa mine nu conteaza situatia financiara, nu trebuie ca un baiat sa fie bogat pentru a fi iubitul meu, iata din nou o diferenta intre mine si Ino. Nu vreau ca iubitul meu sa fie ales de catre parinti, cine stie ce tocilar au gasit? Bine trebuie sa recunosc ca am incredere mare in mama ca nu ne-a ales un tocilar de care sa imi fie scarba, mama se pricepe la baieti asa ca pot sta linistita. Ultima oara cand am avut intalnire a fost cu un saten super dragut si care avea ochii parca de ciocolata, era politicos, era foarte amabil. Deci si de data asta contez pe mama, pentru ca tata iese din discutie. Oricum nu cred ca ma voi indragostii cu adevarat de acel baiat, poate va fi doar de forma. As vrea in sfarsit sa aflu si eu ce este dragostea, sa simt si eu macar odata in viata mea fluturi in stomac in prezenta unui baiat. Orcum pot pune pariu ca amandoi se vor indragosti de Ino, doar e frumoasa, rebela, bine dar desteapta ca mine nu e ok. Baietii saliveaza mereu dupa ea asa ca de ce sa nu saliveze si acestia? Ea este o floare frumoasa, colorata si parfumata, pe cand eu sunt un boboc care e pe cale sa se ofileasca de tot. Fara sa mai stau pe ganduri cobor scarile si ajung in masina. Deschid portierea cu o oarecare ezitare si ma asez usor de bancheta din spate.

Masina porneste in viteza spre vila familiei Uchiha. Ma uit la Ino si vad ca e nerabdatoare sa ii vada pe baietii, fata de mine. Oftez scurt si Ino ma intreaba ce s-a intamplat. Eu ii spun ca nu s-a intamplat nimic si ca totul este in regula. Ino se uita oarecum ciudat la mine, normal ca si-a dat seama ca nu vreau sa ma cuplez cu unul din fratii Uchiha. Nu cred ca o sa ma placa vre-o unul, sigur amandoi se vor indragostii de Ino. Nu mai pot trai asa, nu mai vreau suferinta. Observ ca masina se opreste in fata unei vile mari, in gradina are o fantana in forma de lebada si are un cires batran, pitici de gradina. Atmosfera este incantatoare, iar mirosul florilor de cires este raspandit prin aer. Ino este foarte incantata, se vede ca familia aceasta este bogata. Pasesc incet, foarte incet parca vrand ca timpul sa se opreasca si sa nu mai ajungem sa ii cunoastem pe baietii Uchiha. Dar am ajuns in fata usii unde eu apas cu o mare ezitare pe sonerie. Se aude un clichet ce iti mangaie auzul iar dupa usa se deschide usor iar in fta ei se afla un barbat cu parul negru prins in codita, ochii de aceiasi culoare ca parul si o femeie cu parul albastru si cu ochii tot albastrii spre verde. Itachi si Konan, prietenii de familie, au mai venit pe la noi, dar fara baietii lor. Ne saluta cu un glas dulce si mie imi spun ca am crescut foarte mult si m-am facut si mai frumoasa. Rosesc un pic iar dupa, Itachi ne invita in casa. Pasesc tot la fel de incet, sperand ca acest cosmar sa se termine odata si sa pot pleca acasa fara nici o grija. Ajung in living unde pe caneapeaua alba ca neaua stateau, doi baietii care se uitau la noi insistent. Amandoi aveau parul negru si ochii ca cel mai intunecat abis. Diferenta dintre ei era ca unu are parul facut la spate in tepi iar altul il are lasat normal. Celalalt care nu are parul rebel ca sa spun asa are o piele foarte alba. Din spusele mamei aflu ca pe cel rebel il chema Sasuke iar pe celalalt Sai si mama s-a gandit ca Sai e pentru mine. Pai doar nu era sa fiu cu cel rebel, mie imi trebuie un baiat la locul lui ca mine, cred. Ino si Sasuke se potrivesc perfect dupa mine.

Ne asezam pe canapea langa ei iar Ino incepe sa discute cu Sasuke. Se inteleg super bine, chiar le sta bine impreuna, dar parca ma simt si eu atrasa de Sasuke mai mult decat de Sai. Oare incep sa simt si eu fluturasii in stomac pentru prima oara. Nu e imposibil, doamne la ce ma gandesc.


Sasuke:

Hmmm...intresante fete, imi place blonda, e foarte de treaba. Ma bucura ca tata mi-a ales-o mie pe ea, e rebela ca mine si ne intelegem foarte bine. Dar totusi de ce ma simt atras de Sakura? Oricum las-o balta, ea trebuie sa fie cu Sai pentru ca sunt facuti unul pentru celalalt. Ino e facuta sa imi fie alaturi, e la fel ca mine. Stau si vorbesc cu ea, dar in timp ma uit la Sakura. Dar de ce? Nu inteleg, nu ma potrivesc de loc cu ea si nu cred in prostia aia ca cica opusele se atrag. Tata are de gand sa mergem intr-o excursie cu ele sa ne mai cunoastem, cred ca e cea mai buna idee, asa poate ii fac pe Sai si Sakura sa isi vorbeasca pentru ca vad ca nu prea se descurca. Credeam ca el se descurca in orice dar se pare ca la fete e varza. Trebuie sa ma apropri cat mai mult de Ino, incepe sa imi placa de ea mult de tot, are aceleasi pareri ca si mine si daca ma uit si la fizic wow. Dar trebuie sa recunosc ca nici Sakura nu e mai prejos...Doamne Sasuke nu te mai gandi la ea, tu trebuie sa fi cu Ino! Pe ea incep sa o iubesc, nu pe Sakura!

Mai stam de vorba, pana cand imi vine o idee, care sigur parintii nu o vor accepta, dar cine a zis ca trebuie sa le si spunem? Mi-a venit si mie acum cheful de club asa ca le propun iar prima care accepta este...Sakura? Parca ea era cea care asculta de parinti si este responsabila...in fine ce ma gandesc eu la asta! Imi i-au cheile de la masina si incep sa trag de Sai sa vina cu noi la club, zicandu-i ca nu are ce face aici. Pana la urma acepta si pornim ,cu masina mea, nebuneste pe strazile orasului. Fiind un BMW decapotabil era mai multa adrenalina iar eu si cu Ino tipan ca niste nebuni. Ajunsi la club simtim mirosul de alcol prin aer. Off doamne lumea aceasta nu se mai satura de bautura. Muzica rasuna tare prin boxe dandu-ti multa energie. Ma duc la o canapea si ma asez, urmat de ceilalti. Comand un whisky iar fetele un shake de capsunii. Sai sta derutat si se uita peste tot. Doamne baiatul acesta este de groaza, nu poate sa se distreze si el macar odata? In schimb Sakura vad ca atunci cand intra la chef e altfel, parca e mai rebela decat Ino. Parca Sakura trebuia sa fie ca si Sai dupa spusele tatei. O trag pe Ino pe ringul de dans si incepem sa dansam. Fata asta chiar stie sa se distreze si inca cum. Ma uit la canapea si nu mai vad pe nimeni. O Sai daca ai tulit-o acasa te bat! Nu poti si tu sa innebunesti macar o seara! Imi intorc privirea in dreapta si il vad pe fratimiu...dansand cu Sakura?!! Daca fata asta a reusit sa il faca pe fratimui sa se distreze si el, ma intreb ce m-as distra eu cu ea...Doamne Sasuke tu o iubesti pe Ino. Dansam o gramada pana nu mai putem iar dupa ne asezam pe canapea. O trg pe Ino in poala mea si incepem sa vorbim despre Sakura si Sai:
-Si Ino cum de Sakura e asa de nu stiu cum, distrata, plina de energie?
-A pai Sakura mereu a fost asa, numai ca in ochii parintiilor este grijulie si ingerasul venit din rai. Ea este uneori mai rebela decat mine dar nu constientizeaza, oricum gaseste o scuza pentru fiecare greseala care o face, este indepententa si rebela, se descurca.

Cand aud asta mai sa ma inec cu whisky-ul. Sakura e rebela? Doamne mai rebela decat Ino? La prima vedere pare o fata plictisitoare la fel ca fratimiu. Trebuie sa aflu mai mult despre ea, vreau sa vad si eu ce iubita are fratimiu si daca i se potriveste.
O sarut incet si usor pe buze, iar Ino roseste. Are buzele moi si fine, le-as gusta toata viata. Se pare ca flacara mea arde pentru Ino, nu ma mira, e foarte frumoasa.

Deodata simt ca cineva la trage de umar. Ma intor si o vad pe...Sakura?! Ma trage pe ringul de dans, iar Ino incepe sa chicoteasca. Imi sopteste ceva la ureche de care nu ma asteptam nici in ruptul capului de la ea si anume:
-Hai tigrule ca nu te mananca nimeni daca dansezi si te distrezi cu mine, nu sunt chiar asa plictisitoare precum crezi!
Dupa aceste cuvinte sunt total confuz. Incepe o melodia "Piece of me" de Britney Spears, iar Sakura incepe sa ma innebuneasca dansand lascivil pe langa mine. Continua asa toata melodia iar dupa imi spune ca i-a facut placere. Surorile astea Haruno au ceva ce te innebuneste...

Melodia pe care au dansat Sasuke si Sakura: http://www.youtube.com/watch?v=u4FF6MpcsRw

Si acesta este capitolul 1 :*. Astept com :*.

#2
Buna, scumpa. prima, nu-mi pasa:P. Asa ce bine ca mi-ai spus. Vezi ca te-ai descurcat si fara mine. O Doamne, asta va fi un fic superb. LA modurile de expunere stai bine. Ai inceput sa spunem in forta, ai descris frumos si la locul lui. Totul e plasat cu grija si nu ai lasat sa-ti scape nimic, ma bucur. Actiunea e ok, adica imi place. Greseli nu am vazut si dialogul chiar e cuminte.
Imi place cum modelezi personajele, sa inteleg ca Sakura e demon cu chip de inger. Imi place tot, chiar sunt curioasa de tot. Mai ales de acea excursie. SasuxIno o.o SaixSaku o.o in fine, e povestea ta si ai acel ceva ce te atrage, are o tenta de mister si sper sa o pastrezi pana la capat.
Astept next si te rog sa ma anunti. Spor la scris si bye>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#3
Buna. :D
Trec si eu pe-aici sa comentez.. In primul rand titul m-a "atras" caci este scris gresit:)) e cu "che" nu "chi".
2. Ai cateva greseli de tastare: "intrept"-indrept, "ma"-mea, "mirosing"-mirosind, "pute"-pune, "nime"-nimeni, "lun"-lung, "dragutii"-draguti, "radiand"-radiind, "indragostii"-indragosti, "portierea"-portiera, "baietii"-baieti, "clichet"-clinchet, "fta"-fata, "caneapeaua"-canapeaua, "acepta"-accepta, "tipan"-tipam, "trg"-trag, "lascivil"-lasciv etc. Ai unele cuvinte unde adaugi mai multi "i" decat trebuie, deci mai multa atentie la scris.
3. De ce ai descris-o pe Sakura odata..ca apoi sa o descrii din nou? N-are rost..
4. Unele propozitii sunt aiurea puse si nu am inteles mare lucru. Nu pui virgula unde trebuie sau nu o pui deloc, iar intr-o propozitie lunga, trebuie sa o recitesti de 2-3 ori ca sa-ti dai seama ce vrei sa spui.
In mare, nu este cine stie ce. Descrierea merge, dar se poate mai bine iar cumva, unele replici m-i se par copilaresti si ma fac sa rad chiar si cand nu este cazul. Incearca sa pui personajele intr-o lumina buna. In realitate daca cineva ar gandi cum gandeste Sakura si Sasuke in fic-ul tau..m-as intreba daca e fraier sau se preface.. Gata a intalnit-o, gata o iubeste. Par niste perceptii cam aiurea.. Astept capitolul urmator.
Asa vedem cat de originala este si ideea. Spor la scris si sper sa nu te superi pentru comm. Fiecare cu parerea lui;)
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]

#4
Buna scumpa mea fiica, am trecut si eu pe aici. De ce nu m-ai anuntat si pe mine? Off, off, off... dar nu mai conteaza. Imi place mult cum ai inceput, a fost un prim capitol minunat. Mi-a placut mult cum ai descris, chiar foarte frumos :* Am mai vazut eu cateva greseli de scriere pe acolo, dar nu sunt foarte multe. Pai... nu prea stiu ce sa mai spun, iti mai zic inca o data ca imi place mult de tot primul capitol, iar ideea este dragutza. Astept nextul, care sper sa vine repede, si sper sa ma anunti si pe mine, daca nu e prea mare deranjul ;;) Spor la scris, si la idei. Mii de pupici :* :* :*

#5
Nu stiu cu ce sa incep, poate cu greselile de ortografie si de punctuatie, sau cu ce mi-a placut. Cred ca o sa aleg a doua varianta, este mai draguta si mai placuta pentru tine. Descrierea este bunicica, nu o sa cer mai mult, chiar m-ia placut, nu este enorma ca sa ma apuce somnul este limitata, Dialogul imi place, cel mai mult imi place faza in care Sakura il face tigru pe Sasuke. Ce schimbatoare este Sakura, nici nu o recunosti fara parinti, miel langa adulti, tigroaica fara ei. Sper ac utmatorul capitol va fi la fel, nu o sa cer mai, pentr mine este okey. Nu mai scriu despre prima varianta ca au scris cei din fata mea.

#6
hei surioara , ti-a fost cumva dor de mine? daca da uite-ma aici , am venti sa dau si eu un com la fic-ul tau cel nou. Ce pot a spus este ca e cel mia ciudat fic pe care il citesc eu :)) ciudat in sensul diferit sa nu te speri si duap aceea sa tipi al mie :)) . Alta idee de a ta chair forte buna , imi place mult si mersi ca nu mai anunta in legatura cu nou tau fic :| , dar sa revenim ai cateva greseli cam multe nu cateva :))
"intrept"-indrept,
"ma"-mea
"mirosing"-mirosind,
"pute"-pune, "nime"-nimeni,
"lun"-lung, "dragutii"-draguti,
"radiand"-radiind,
"indragostii"-indragosti,
"portierea"-portiera,
"baietii"-baieti,
"clichet"-clinchet,
"fta"-fata,
"caneapeaua"-canapeaua,
"acepta"-accepta,
"tipan"-tipam,
"trg"-trag,
"lascivil"-lasciv
Si cred castea sunt toate. Incearca si tu sa fii mai atenta da? Cu descrierea, naratiune si dialog ai si asta e bine. eu cam asta am avut de spus si anuntama de data aceeasta de acest fic , da?
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#7
Capitolul 2

Sasuke:

Am dansat toata noapte si ne-am distrat. Pana si Sai s-a distrat, ceea ce nu vezi foarte des, defapt daca ma gandesc mai bine, el se distreaza doar cu cartea de mate in mana. Cred ca a fost in club doar de 2 ori, acum si odata cand noi si parintii nostri a trebuit sa ne intalnim cu un afacerist bogat care vroia sa colaboreze cu Itachi. Doamne si nici nu a stat toata intalnirea. Nu inteleg de ce nu ii plac cluburile, ba defapt stiu, nu ii plac pentru ca lui nu ii place sa se distreze.
Se pare ca parintii mei si ai lui Ino au grabit plecarea, vom pleca chiar maine la munte. Stiu asta pentru ca m-a sunat tata si mi-a spus ca ma omoara daca nu vin acasa repede, iar mi-a dat si vestea aceasta. Nu inteleg ce atata graba, este destul timp ca eu si Ino sa ne cunoastem. Deja sunt indragostit de ea lulea, nu imi mai pot lua ochii de la ea, m-a cucerit cu o privire. Cum am spus, surorile acestea au ceva special, nu stiu ce, dar voi afla cu orice pret. Stau fara nici o treaba pe canapea, alaturi de Ino si il privim pe Sai cum ne spune sa mergem odata acasa. Pana la urma cedez si plecam cu masina spre casa.

Toti eram ganditori si ne era foarte frica de ce vor zice parintii nostri ca am plecat de nebuni la club. Vreau sa vad cat de buna este Sakura la scuze, sper sa se priceapa ca altfel am dat de belea. Cred ca in vacanta asta mai mult voi incerca sa ii apropri pe Sai si Sakura. Se pare ca nu si-au vorbit prea mult, desi sunt facuti unul pentru celalalt nu prea au fost deschisi. In vacanta asta trebuie sa ii fac sa se indragosteasca unul de celalalt. Se vede ca Sakura nu il place pe Sai, ma intreb ce sa fac ca sa ii aproprii. S-ar putea totusi ca Sakura sa se fi indragostit de mine la prima vedere pardon adica de Sai. Nu nu exista asa ceva, auzi dragoste la prima vedere, nu cred in asa ceva. Doamne Sasuke ce tot spui acolo? Tu te-ai indragostit la prima vedere de Sakura adica de Ino, de Ino nu de Sakura. Domane la ce mi-e gandul de ma incurc asa? Oare sunt asa de indragostit de Ino incat nu mai constientizez ce spun? Da asta ar fi cel mai probabil. M-a fermecat, parul ei ca spicele de grau, lung si matasos, ochii ei ca si marea in care m-am pierdut si acel zambet fermecator care te face sa te topesti, nu cred ca o voi uita vreodata. Ma uit la ea si imi zambeste cald, iar eu ii raspund la fel. In spate se aud chicoteli, iar eu ma intorc sa vad ce se intampla. Sakura si Sai discutau de zor, se pare ca pana la urma se plac. Deci totul este perfect acum, cred ca Sai si Sakura se plac iar eu si cu Sakura pardon Ino, Ino nu Sakura, suntem pe cale de a devenii un cuplu. Dragostea asta m-a ametit complet, in loc sa zic "Ino" spun "Sakura".

Ajungem acasa si parchez masina in curte. Sakura sta si se gandeste ce scuza sa nascoceasca. Intram in casa cu o oarecare ezitare. Ne asezam pe canapeaua din living, iar parintii nostri isi fac aparitia in cale afara de nervosi. Acestia cer explicatii iar Sakura isi intra in rol:
-Mama sti eu am primit un telefon de la o prietena cum ca alta prietena s-a imbatat si sa mergem sa o ajutam sa o scoata din bar, sa o duca acasa. A durat asa de mult pentru ca acea fata statea la doua orase departare. Sper sa nu te superi ca am intarziat.
Spre surprinderea mea mama Sakurei o crede, dar ii spune sa nu se mai repete. Wow Sakura a reusit sa ma scoata dintr-un mare bucluc, noroc de ea pentru ca altfel eram deja mort.

Dupa spusele tatei fetele vor dormi in camera mea, iar eu in camera lui Sa, logic ca impreuna cu el. Doamne sper sa nu imi umble prin lucruri, pentru ca altfel le strang cu mana mea de gat.


Sakura:

Sai este asa de dragut. Chiar imi place de el, este serios si amabil, este baiatul de care am nevoie. Acum ca s-ar putea sa fiu cu Sai va trebui sa ascund si eu mai mult secretul familiei mele. Noi suntem bogati pentru ca...ei bine noi traim de 150 de ani. Suntem o familie de vrajitori, uneori este chiar super sa poti face lucruri sa zboare, sa te joci cu apa si alte chestii, dar ceea ce ma deranjeaza pe mine este ca sunt niste reguli chiar si in dragoste care trebuie sa le respectam. Parintii ne-au ales iubitii, iar asa va ramane. Nu putem schimba cu nimic, ceea ce ma enerveaza complet. Eu sunt vrajitoare Kumy iar Ino este vrajitoare Ypuny. Va intrebati care este diferenta nu-i asa. Ei bine eu contolez puterile naruturii cum ar fi apa, focul etc, iar ea poate misca lucrurile si se ocupa cu portiunile.

Ma intreb daca baietii stiu ca sunt si ei vrajitori. Inca nu si-au descoperit puterile, dar parintii au luat monstre ADN si stiu care dintre ei este Kumy si care este Ypuny. Iata inca un motiv pentru care eu trebuie sa fiu cu Sai, el este Kumy ca mine si dupa cum spun regulile, un Kumy nu poate fi cuplat sau casatorit cu un Ypuny. Ma intreb cand o sa isi descopere puterile. Hmm poate ii vom ajuta si noi.

Urcam scarile si ajungem sus in camera lui Sasuke. Eu si Ino ne instalam fara nici o problema in timp ce Sasuke se uita nervos din tocul usii, pentru ca i-am intors camera cu susul in jos. Chicotim amandoua, iar Sasuke pleaca la fel de nervos in camera lui Sai. Incep sa cred ca Sai nu ma place. E distant de mine, sigur s-a indragostit de Ino. Imi este sete asa ca fac prostia de a-mi folosi puterile fac apa sa se intinda spre mine. Fix in acel moment intra Sasuke si vede cum eu misc apa prin aer. Ramane cu gura cascata, iar Ino se uita nervoasa la mine mai ceva sa ma omoare. Sasuke incepe sa ceara explicatii si chestii dinb acestea. Nu stiu ce sa fac, nu stiu ce scuza sa creez. Sunt prinsa parka intr-o plasa sin u mai pot scapa. Oar ear fi bines a ii spun si lui despre secretul acesta? Oricum va trebui sa afle odata si odata despre vrajitori si vrajitoare. Trag aer in piept, sunt pregatita sa ii spun. Acesta se uita la mine confuz si cere din privire explicatii. Pana la urma trebuie sa ii spun nu? Adica si el va devenii odata si odata vrajitor si cu ocazia asta il putem ajuta mai usor. Incerc s ascot cuvintele pe gura, dar nu vor sa iasa, s-au blocat fix in gat. Trag din nou aer in piept si dau frau cuvintelor. Cu fiecare cuvant care imi iese pe gura, Sasuke devine si mai confuz. Cand termin de povestit tot ce stiu, Sasuke cade pe spate , iar cad ridica mana, telefonul meu se ridica in aer. O doamne cred ca ii apar puterile. Cand lui Ino i-au aparut puterile casa era cu susul in jos, paturile erau intoarse si la fel si mobila. Bine ca nu a fost chiar asa de rau ca si la mine, cand mie mi-au aparut puterile…ei bine a trebuit sa ne mutam pentru ca…casa era in flacari, nu steam sa imi controlez puterile.

Sasuke iese din camera uimit si foarte mirat. Ino incepe sa imi reproseze tot felul de chestii, dar eu nu o ascult ci ies din camera si poate ma credeti nebuna dar merg in pod iar dupa pe acoperis. Ma simt mai bine cand privesc luna, ma fascineaza si ma ajuta sa imi limpezesc mintile. Bantul bate usor parca dansand pe langa mine. Luna straluceste puternic pe cerul de un negru adanc ce ti-se imprimeaza in minte. Stelele nu se zaresc deoarece norii le acopera nelasandu-le sa imi incante inima. Doar luna sta mandra pe cer, luna, daca o privesc atent pot dezlega multe secrete, doar unul nu, doar Dragostea nu o pot dezlega cu nici un chip. Definitia ei nu exista in nici o carte de vraji, nici unde. Probabil doar se simte si nu se poate definii, pacat ca doar omenii speciali au parte de dragoste adevarata, s-ar putea ca eu sa nu fiu una dintre ei, s-ar putea sa nu cunosc niciodata dragostea in adevaratul sens al cuvantului. De ce trebuie sa iubim atat daca dupa aproape in fiecare caz suferim? Iubesti, pierzi si mori de singuratate, asa cred eu ca se intampla, dar de ce? Intrebari fara raspuns, intrebari la care totusi s-au cautat raspunsuri, dar nu s-au gasit. Mereu am fost atrasa de mistere, mereu imi placea sa aflu ceva nou, sa invat vraji noi, in acelasi timp mereu mi-am dorit sa aflu acel mister al dragostei.

Dedata simt cum cineva de aseaza langa mine si imi pune o patura pufoasa pe umeri. Imi intorc privirea si raman oarecum uimita, era Sasuke. Ce cauta el aici si mai ales la ora doua noaptea? Il intreb ce face aici, iar el imi raspunde cu o voce melancolica:
-Te-am vazut si am crezut ca iti este frig. Vin in fiecare seara aici sa privesc stelele, imi imaginez ca una dintre ele este steaua mea si imi creez sperante ca acea stea se va unii odata si odata cu alta, acea persoana va fi aleasa inimii mele. Pacat ca sunt acoperite de nori. Daca tot sunt aici, imi poti arata puterile tale?
Dau din cap afirmativ si ii zambesc prieteneste. Ii spun ca vreau sa ii arat mai bine in gradina asa ca el vrea sa coboare jos prin pod. Il trag de maneca si cu cealalta mana ridic pamantul din gradina formand un fel de deal. Coboram amadoi pe el increzatori. Cand ajungem jos pe iarba frageda incep sa dau din degetul aratator catre Sasuke iar un vant caldut il darama. Radem amandoi iar apoi el se ridica, se scutura finut si ma intreaba ce mai pot face. Imi indrept mana catre o floare, o fac sa creasca exagerat de mare apoi ii dau foc pocnind din degete. Sasuke ramane uimit, captivat, parca nu putea sa isi creada ochilor. Din fericire incepe ploaia care stinge aceea floare pentru ca focul sa nu se extinda si sa arda toata gradina. Il i-au de maini pe Sasuke si incepem sa ne invartim prin ploaie ca doi copii mici, razand si uitantune ba in ochii celulilalt ba in sus la cerul innorat. Parul imi flutura sub adierea lina a vantului. Deoadata ma opresc si fac o bula mare de apa care i-o arunc lui Sasuke in cap. Incep sa rad si ra alerg, el urmarindu-ma la randul lui razand spunand ca o sa platesc pentru asta. Intr-un moment de neatentie ma impiedic si ii dau sansa lui Sasuke sa vina si sa ma gadile pana numai pot eu implorandu-l sa ma lase in pace. Dupa ce inceteaza ne asezam pe iarba moale si uda si ne uitam la luna...

Scz pentru greselile de tastare si stiu ca acest capitol nu este prea reusit dar ma voi revansa :*. Astept com ;) :bye:.

#8
Buna, intr-un final las si eu com:)) Pai mersi ca mi-ai spus. Imi place si nu mai dezamagit. Capitolul are descriere si chiar placut. Adica nu mai plictisit si mai captivat, iar faza cu 150 de ani si vrajitori e o adevarata surpriza. Bavo...actiunea e ok, dialog linistit. Mama ce miciuna=)) maicamea nu ma credea nici daca ii dadeam bani. Acea joaca sa stii ca mi-a placut..si eu care credeam ca pica si Sasuke peste ea si vine un sarut 8-> misto...
Citat:el se distreaza doar cu cartea de mate in mana
Sai e nebun atunci:))
Waw ce indragostit e Sasuke, de incurca si persoanele :))) desi tin sa cred altceva. Sai, cam retras, mai cu forta in el..ma bucur ca Sasuke a aflat adevarul..La greseli ma omori si ai grija cu semnele de punctuatie.
Sa-Sai, ti-e foame
parka-parca
sin u- si nu
Oar ear fi bines a- oare ar fi bine sa
s ascot- sa scot
cad- cand

Cam atat. Astept next. Spor la scris si bye>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#9
Buna dear, am ajuns si eu aici. Imi place mult capitolul, e chiar interesanta faza cu vrajitoarele si vrajitorii, e original. Vai, ce ma enervezi, in ploaia aia nu putea sa se intample ceva si sa apara un mic, mai lung, sarut? :)):(( Descriere ai avut si chiar a fost buna. Actiunea si dialogul sunt si ele bune. Cat noroc poate avea Sakura daca o credea, pe mine nu m-ar fi crezut nici moarta. Am vazut ceca greseli de tastare, sa ai mai multa grija pe viitoar. Cam atat am avut de zis. Astept nextul si sper sa ma anunti si pe mine cand vine. Mami te pupa dulce :*:*:*

#10
Am revenit si eu, imi cer scuze ca am aparut atat de tarziu, dar sunt atat de multe ficul incat nu am avut timp. Data trecuta am fost dura si imi pare rau pentru atitudinea mea. Dar acest capitol este mult mai bun, cel putin dupa gusturile mele in materie de ficuri. La descriere a fost mai bine, este foarte frumoasa cantitatea potrivita de descriere, nu ai atat de multa sa plictisesti incat sa aduci omul in somnolenta, dar nici putina sa le iasa fire albe la omenire. Dialogul mi-a placut, destul de bine realizat ca sa apreciez si felicitat. Ideea se schimba, lucru foarte dragut, spre ca urmatorul capitol sa apara curand.


Scuze de greseli.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)