Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hy!

#1
Hy!(mdea...bun inceput...vezi sa nu delirezicrazy). Sa vedem...Stiu!(wow...in sfarsit). Sa incepem cu inceputul! (logic ca de-asta suntem aici,nuh?). Deci...(aham?). Am 13 ani10(de parca ii intereseaza), cred ca sunt prietenoasa(dar este cred!), imi place sa-mi fac priteni noi(da,sigur...nu mai zii ca poate te cred), dar (trebuia sa fie un dar) sa fie de incredere10 (rar mai gasesti specimene de-astea). Animeuri40. Imi plac yaoi10(a "little" perv). Animeurile la care m-am uitat sunt: Gravitation(hai lasa-ma cu chestiile astea de copii), Sensitive Pornograph(vezi...deja evoluezi), Kaleido Star(21...vrei sa mor aici?), Paradise Kiss( mare branza), Naruto(un blond care tipa), Inuyasha(nici nu am ce sa zic), Yu Yu Hakusho(un anime "normal"...batai frate...). Si cam atat...(minuneee...nu manele!). La muzica...(ne gandim...ne gandim...). Rock...rap...si aproape(este aproape) orice alt gen de muzica. Cantaretii mei preferati10(o vai): Eminem(un maimutoi albicios), 3 Sud Est(niste plangaciosi), vechea trupa Andre(2 fetite cu codite si cu fite), D12(muzica frate!), Panic at the disco(au si ei o melodie), My Chemical Romance(asta da!), Fall out boy(cei mai tari!) si desigur...tensiunea creste...cei mai tari...Cassa loco!!!(vroiati altceva,nu?). Cam atat despre mine10(deja v-am innebunit). Acum va las pe voi sa puneti intrebari(daca mai sunt asa ceva). Sper sa am(avem!) cat mai multi prieteni pe site(logic ca doar unde?) si sa ne intelegem bine(vai draga ce dulce esti). Ja ne(te-a apucat iar japoneza?)

#2
bine...stai doua minute sa-mi revin21
asa
in primul rand, welcome 2 animezup
sper sa te acomodezi cat mai repede ^.^
cat despre prieteni, nu-ti face griji, printre atatia useri de gashk te vei integra repedeSmile

manga citesti?
personajul tau preferat este?
un anime in care sa te regasesti?
u wanna be my friend? ( n-o lua personal21 stresez pe toata lumea cu intrebarea asta4)
ce mai faci?

welcome again, have fun & happy posting ^.^

PS: (mai)(usor)(cu)(parantezele)(ca)(am)(ametit)(pana)(am)(citit)(10)

#3
Wow....ce ne-ai ameţit 21
Salut Dark Shadow şi bine ai venit în comunitatea noastră.
Aici, pe AnimeZup ai cele mai mari şanse să îţi faci prieteni buni şi de încredere...certuri nu prea sunt deoarece avem nişte admini buni care se ocupă de forum.
Să şti că eşti funny...chiar am râs când ţi-am citit descrierea 21

Întrebare: La Bleach nu te uiţi? 2
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#4
Hey Dark Shadow... si tu ai certuri cu contiinta? 21 nu esti singura, crede'ma 24 Welcome to za forum ^____^ hope ya'll have fun. Read za rules & co. o intrebare

- culoare pref

si ce a intrabat si adi

- te uit la Bleach? :-SS
bau!

#5
waaaaaaaa.....iar is ultimu ?2...

anyway prea multe nu prea am de zis tinand cont ca aproape tot ce voiam sa intreb au intrebat mai sus ceilalti care mi-au luat-o inainte 10

pai ce as putea sa te intreb ce alte hobbiuri ai in afara de a urmari anime si de a asculta muzik :d


aaa si ca sa nu uit "Welcome to za forum"(cum a zis mai sus Maiden) si HAVE PHUN 10

#6
Acum ca am terminat scoala(cine are nevoie de ea?) am sa raspund si la intrebari(evident).

Jigoku
Manga nu citesc pt ca sunt in engleza(si avem si noi o profa...). Personajul preferat Yuki Eiri10(logic cu ochii aia). Anime in care sa ma regasesc...(pauza)...nu am. Logic ca I want to be your friend!(e o noua limba?engleza+romana sau romana+japoneza...interesant)
Ady_x
Ma bucur ca ai ras4(mdea...se duc toate planurile mele malefice>.<). La Bleach nu ma uit pentru ca nu am auzit pe nimeni care sa se uite(astia de la mine nu se uit la animeuri>.<...niste prosti) si nici nu stiu despre ce este vorba(de parca stii ceva).
Maiden S.
Culoarea preferata este roz!(si negru). De fapt...cred ca-mi plac toate culorile4. Dar sunt obsedata de roz si ador negrul10. Dupa cum am zis(de parca a fost cineva atent)...nu ma uit la Bleach...poate in vacanta10(acum nu e timp cu scoala asta)
Repo
Esti ultimul? Nu mi se pare(pentru ca te uiti de jos in sus). Oricum hobbiuri nu prea am. Poate sportul(daca se poate spune ca este hobby) pentru ca la scoala mai joc volei. Alt hobby este sa-mi enervez cainele(caine?21 aia e piticanie!)

Cam atat pentru azi(probabil). Ja ne.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)