Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

History vs Lia

#1
Eu si His' am zis ca din moment ce amandoua suntem gfx artists (desi eu mi-am iesit din mana) sa ne confruntam intr-un duel al puterilor... Ahaha, naw, e un duel prietenesc, sa mai spargem monotonia. Din moment ce amandoua am participat cu lucrari mai vechi la SOTM ma gandeam sa fie asa:

Tema: Summer
Perioada: 28.05 - 31.05
Vot: 1.06 - 4.06
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#2
Duelul se amana cu cateva zile. Cum s-ar spune,
Tema: Summer
Perioada: 28.05 - 3.06
Vot: 3.06 - 6.06
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#3
Lucrarea 1

[Imagine: q3lvv.jpg]

Lucrarea 2

[Imagine: WZVNs.jpg]

[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#4
Eu unul banuiesc deja care e lucrarea fiecareia...
1
Imi place cum e realizata, dar sincer, nu ma duce cu gandul la vara, ci la o toamna, mai mult. Nu prea vad elemente de vara, poate putin acei fluturi si costumul de baie, daca se poate numi asa. Dar am spus, e superb realizata. Textul pare in plus.

2
Pe laga lucrarea de sus, are multe elemente ce apartin de vara si imi place cum arata. Chiar daca textul e putin prea mare, iar partea pe care o ocupa pare nelucrata ca restul partilor, arata ok. Nu se vede "r" de la summer. Imi place cum e facut in dreapta, dar mir unuia mi se pare ciudata linia de terminare a fundalului ala cu nori...

Votez nr2
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#5
Votez si eu tot lucrarea numarul doi, adica, este o diferenta. Aleg aceasta lucrare pentru ca tema este atat de bine pusa in valoare - la prima culorile nu ma duc cu gandul la vara, decat renderul te ajuta, drept s-o zic -. La a doua culorile sunt atat de bine alese si textul este foarte bine integrat, nu se vede de parca-i lipit acolo cu SuperGlue - voiam sa zic 'poxipol' dar nici nu stiu cum se scrie -.
In fine, cam atat, too tired T-T
[Imagine: Jun0xCa.png]

#6
Lucrarea 1
Arata bine dar cum a spus si ryuu nu ma duce deloc cu gandul la vara. Elementele sunt inchise specifice unei toamne tarzii. Imi plac efectele tot dar nu se incadreaza in tema aceasta semnatura. Nu zic ca personajul nu se potriveste dar este acoperit de culorile inchise si din nou, imi exprima toamna si melancolie nu vara plina de zambet.
Lucrarea 2
Ceea ce imi place la semnatura sunt culorile specifice verii si elementele specifice ei deasemenea. Te-ai incadrat foarte bine in tema. Scrisul mare imi place. Personajul se potriveste. Si semnatura colorata imi exprima cu adevarat vara.

Deci aleg lucrarea 2. Imi place ca s-a incadrat foarte bine in tema.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#7
Prima lucrare este d.p.d.v. estetic mai placuta decat a doua, iar subtilitatea ei in legatura cu tema este un +, dand o nota de maturitate viziunii asupra temei. Alegerea culorile a fost buna, fiind o depictie reusita a toriditatii verii, iar expresia faciala a personajului se potriveste cu culorile alese, evocand acel sentiment de 'epuizare' specific unei veri toride combinat cu o noanta pseudo-erotica. In ultimul rand, din punct de vedere al tehnicii de lucru si al realizarii, este de nota 10.

In concluzie, votez prima lucrare.

#8
Param-pam-pam, mai voteaza cineva, dragilor?

Avem doar 3 voturi si cred ca inchid duelul in vreo 2 zile, deci puneti mana pe taste 5
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#9
Aleg prima lucrare deoarece, estetic, este mult mai bine facuta. Culorile alese, mai ales acel galben, ma duc cu gandul la caldura si la sufocare - vara. Viziunea asupra temei este una interesanta ce ascunde un mister in spatele personajului si al fluturelui.

A doua lucrare insa, este buna, cu expectia partii drepte unde albul mi se pare adaugat cu putin gust acolo. Culorile sunt infloritoare si se incadreaza in tema, la fel si textul, dar este mult prea infantila.

Votez nr 1.

#10
Aleg prima lucrare. Mi se par amandoua foarte bine realizate, dar o prefer pe prima. Culorile ma duc cu gandul la soare si caldura puternica, la fel ca si hainele ei si fluturii. Cel mai mult imi place expresia ei, in schimb si cred ca asta m-a facut sa aleg prima lucrare.
A doua lucrare este foarte bine realizata, culorile sunt extraordinare si, intr-adevar, probabil are mai multe elemente care duc cu gandul spre tema verii decat prima.
Diferenta majora aici cred ca este emotia pe care o transmit fiecare. Prima da senzatia unei imagini incarcate de o oarecare tristete si melancolie, iar a doua parca intruchipeaza o imensa fericire.
Prin urmare, cred ca parerea mea e destul de subiectiva dat fiind faptul ca ambele lucrari sunt realizate exceptional. I chose the first one for the simple fact that I can relate to it more. (:
Felicitari amandurora ^^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Daria vs History History 11 9.302 16-09-2012, 04:44 PM
Ultimul răspuns: Niska


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)