23-01-2012, 03:27 AM
(22-01-2012, 06:39 PM)Zwai A scris: Ca intotdeauna unii nu pot sa doarma de grija altora.
Pot sa zic ca si eu fac parte din acest grup si ma simt perfect in pielea mea.
Atata timp cat internetul poate sa imi ofere absolut tot, nu inteleg de ce trebuie sa mai ies si pe afara.
Poate pentru ca internetul, contrar ideologiei actuale, nu iti poate oferi tot ce vrei. Cand o sa stai singur si nu o sa mai fie parintii sa iti aduca mancarica aia calda la usa, mancarea ti-o da internetul? Da, poti sa faci comanda online dar tot trebuie sa dai ochii cu cei care ti-o livreaza, asta daca nu vrei sa stai ascuns dupa usa, sa intinzi banii si apoi sa ii inchizi usa in nas omului, numai sa nu il vezi. E si asta o posibilitate, dar ar fi cam foarte trist daca ai ajunge la asa ceva.
(22-01-2012, 06:39 PM)Zwai A scris: Daca vreau sa vorbesc cu cineva am n prieteni pe mess, daca am pofta de ras sunt n site-uri specializate pentru asa ceva, daca vreau sa plang ma uit pe youtube la site-ul dedicat mortilor, pot sa zic ca acolo gasesti cele mai faine melodii.
Ok, tu poti sa vorbesti cu prietenii tai cei mai buni de pe mess, pentru ca pana la urma urmei, cine are nevoie si de contact fizic? Omul e robot, n-are nevoie de afectiune, n-are nevoie de socializare pe viu, nu prin intermediul unui calculator, ca sa nu o ia razna. Hai sa presupunem prin absurd, ca o sa ai o prietena. Nu te vezi cu ea? Nu o saruti? Mozolesti ecranul calculatorului? N-o sa vrei sa iesi cu ea sa te plimbi? Mai lasa-ma cu atitudinea ta extremista tipica oricarui copil. Hikikomori sufera de o problema mentala, ei stau inchisi pentru ca nu se pot adapta mediului din exterior, pentru ca se considera neacceptati. Tu pe alta parte, esti un copil cu prea mare acces la internet si din fericire pentru tine, nu suferi de nici un sindrom de persecutie, cum simt cei care sunt cu adevarat hikikomori.
(22-01-2012, 06:39 PM)Zwai A scris: Daca vreau sa vad un film bun sau un serial bun tot netul mi-l poate oferi.
Destul trebuie sa ies zilnic, ca sa ma duc la scoala si sa vad mutrele nesuferite ale multora.
Pentru oameni ca tine, as vrea sa se aplice SOPA, dar sa fie numai pentru voi, aia care considera ca "internetul ne poate oferi tot ce avem nevoie in viata". Oh ce as mai rade atunci. Copilas dragalas atotstiutor, mutrele copiilor alora nesuferiti de care tu te plangi ca trebuie sa le vezi la scoala in fiecare zi demonstreaza ca nu esti hikikomori, ci doar un fandosit ( ma scuzi de expresie, ceva mai dragut n-am putut gasi ). Daca faceai parte cu adevarat din acea categorie, nici la scoala nu te mai duceai. Sentimentul de neadaptare ar fi fost prea mare, si chiar si cu parintii tai ti-ar fi fost greu sa dai ochii.
Sincer m-am saturat de atitudini teribiliste din partea unor copii care se cred interesanti prin ceea ce posteaza, tu facand parte din acea categorie. Nu esti hikikomori, ai o idee total gresita despre acest concept si tare as vrea sa recitesti postul asta cand o sa mai cresti, sa iti dai palme singur pentru ce ai putut sa zici. Vreau sa cred ca o sa va vina mintea la cap candva, cand o sa mai cresteti.
![[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif)