Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hidan VS Kakuzu

#1
Care dintre cei doi vi se pare mai puternic si de ce?
Mai intai oi spune ca:

Hidan
este partenerul lui Kakuzu si un fost ninja dintr-un sat necunoscut. El este un membru al religiei Jashin (zeu malefic), o religie care venereaza o zeitate cu acelasi nume si in care orice mai putin decat moartea si distrugerea este un pacat. Religia lui pare ca ii da niste abilitati unice; consumand sangele uni oponent si apoi desenand triunghiul Jashin pe pamant, Hidan poate crea o legatura intre el si adversar, can intre o papusa voodoo si o persoana. Odata ce aceasta legatura este creeata, orice paguba produsa lui Hidan este facuta oponentului acestuia, permitandu-i sa se sinucida pentru a-si omori adversarii. Pentru ca este nemuritor, Hidan nu pateste nimic in timpul acesta, ba chiar simte placere in durerea cauzata lui. Dupa ce Hidan foloseste aceasta abilitate pentru a-l omori pe Asuma Sarutobi, Shikamaru Nara se lupta cu el pentru a-si salva sensei-ul. Lupta lor se termina cu Hidan explodat in bucati, iar acestea ingropate intr-un loc in care Akatsuki nu poate ajunge niciodata. De aceea, Hidan nu mai este considerat un membru de restul din Akatsuki.



Kakuzu

este un fost ninja din satul Takigakure si partenerul lui Hidan. El si-a ucis toti fostii parteneri in accese de furie, deci a fost facut partener cu Hidan cel nemuritor ca sa nu mai trebuiasca sa gaseasca tot timpul inlocuitori. Corpul lui Kakuzu este facut din foarte multe fire negre, permitandu-i sa coasa lucruri (cum ar fi bucatile dezmembrate ale corpului lui Hidan) si, deci, sa le repare. Atele sunt deasemenea capabile sa strapunga corpurile inamicilor, deci Kakuzu le mai foloseste si pentru a scoate inimile care inca bat din piepturile oponentilor pentru uzul sau personal. Integrand aceste organe mai sanatoase in corpul sau, el poate sa evite moarte si sa isi prelungeasca viata complet. Inimile pe care nu le foloseste sunt tinute in masti de animale cusute de spatele sau. Aceste masti pot fi separate in timpul luptei pentru a lovi oponenti cu explozii ale elementelor, si pot fi rapid rechemate in coprul sau, daca are nevoie de vreo inima. Mastile lui Kakuzu sunt distruse sistematic imediat dupa ce s-a intalnit cu un grup de ninja din satul Konohagakure. Dupa ce Naruto Uzumaki ii raneste puternic si ultima inima, Kakuzu este ucis imediat de Kakashi Hatake.

Deci dupa parerea voastra, care este cel mai puternic? Dupa parerea mea, amandoi sunt la fel de puternici.

Fara spam si argumentati-va raspunsul.SE poate si in mai mult de 5 randuri
-

#2
Deeeeeeeeeeci, amândoi sunt super. Îmi plac =) am ceva şi pentru Kakuzu în ultimul timp, probabil datorită obsesiei lui pentru bani, care mi se pare super =] deşi înainte mi se parea aiurea să aibă asemenea ' viciu ', în cele din urmă mi se pare ok [ anyway
he's dead
].
Enfin faza este că Hidan este la fel de interesant, cu Kami-sama [ He's God : >] . Îmi place ritualul lui, cum îţi omoară duşmanii şi cum îşi foloseşte propriul trup. Tehnica aia mi se pare mai mult decât genială, nu ştiu de ce, dar mi se pare fabulos. Cât despre Kakuzu, GOD şi ăsta este foarte puternic, este greu să alegi între două personalităţi atât de interesante, atât de puternice şi atât de decise. Fiecare are câte un defect major, să îi zic aşa. Kakuzu banii şi Hidan , obsesia lui cu Dumnezeul sau. În fine, şi asta este ceva de luat în vedere , pentru că toti cei din Akatsuki au un asemenea ' defect '. Fiind vorba doar de cei doi, mă leg şi de aspectul fizic, şi chiar dacă acum ceva vreme Kakuzu mi se parea horrible, acum pot spune că îmi atrage atentia. Mi se pare chiar tare, dar Hidan.. OMG , arată bine rau de tot. Îmi place parul lui, râsul lui malefico-prostesc, ambomenul lui, modul în care se comportă, gura care nu îi tace, adaugându-se puterea şi obsesia lui [ viciul ] . În fine, totul mi se pare super la tipul ăsta, chiar dacă e un cretin uneori. Cât despre Kakuzu, am un fel de admiratie superioară din mai multe puncte de vedere . Îl voi alege, de această dată, pe Hidan pentru că am cântarit tot ceea ce cred şi ce îmi place la cei doi, şi pentru momentul dat mi se pare mai atragator Hidan. Însă privind dintr-un alt unghi, Kakuzu este genial şi el <3.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)