Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hi.

Am 19 ani.
Nu pot spune chiar care e cel favorit, dar as alege dintre Steins;Gate si Clannad. Am vazut multe si cred ca as pune cel putin 8 pe locul 1 daca as face un top 10.
Sincer, am vazut multi protagonisti de acest gen si as alege antagonistul din motive psihologice. Antagonistul de obicei devine o persoana rea ca urmare a unor evenimente marcante(de obicei acesta este setting-ul intr-un anime, fiindca si antagonistul are nevoie de simpatie). Acele evenimente marcante ofera o imagine de ansamblu a lumii plot-ului si are un contrast fata de protagonist.

Desigur, un protagonist pozitiv, dar crud si sangeros as fi in felul lui destul de interesant. Astfel de personaje nu sunt gasite in anime-uri prea des, totusi.
@Dedal, imi plac pisicile dar nu prea sunt fan ciocolata, dar uneori cea alba e buna pentru suflet. 10
@Ashtoreth Desigur Blazblue si Borderlands.
Nu ma omor dupa filme, dar uneori merg la cinema si ma uit la ce e popular, precum Godzilla recent. Am vazut The Walking Dead ca serial dar a fost asa si asa.
Primul meu contact cu anime-urile a fost evident prin intermediul ProTV(Pokemon), dar mai tarziu pe A+/animax si dupa aceea un prieten mi-a dat un branci. De acolo am explorat singur.
I am the White Void... I AM... ETC. ETC THE END HAS COME
Pakumen has lost interest in his own speech.
[Imagine: BlazBlue.full.1716224.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Hi. - de Ragna - 09-06-2014, 10:31 PM
RE: Hi. - de morga - 09-06-2014, 10:44 PM
RE: Hi. - de Ashtoreth - 09-06-2014, 10:49 PM
RE: Hi. - de DeDal N. - 09-06-2014, 10:52 PM
RE: Hi. - de Ragna - 09-06-2014, 10:52 PM
RE: Hi. - de Nero19 - 10-06-2014, 12:39 PM
RE: Hi. - de MajinCloud - 10-06-2014, 02:22 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)