Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hey, there!

Hello, Rawwr.! Pai n-ar trebui sa te grabesti asa, bucura-te de varsta pe care o ai. Una din prietenele mele cele mai bune are 12 ani de-abea impliniti asa ca n-ai de ce sa te simti prost. Si merci mult pentru primirea calda. o//o
BlackER, operele mele sunt imprastiate pe la toti cunoscutii. Prietena mea cea mai buna are un portofoliu intreg cu desenele mele si eu n-am nici macar un desen. Weird, huh? 21 By the way, cand voi desena alte " capodopere " le voi expune ochisorilor vostrii.
Descrierea exacta a unei adolescente de 15 ani, zici? Hmm, daca tu ti-ai dat seama din cateva randulete ca este o descriere exacta a unei adolescente de 15 ani, atunci esti priceput. Insa ma macina gandul: "Oare ai mai fi scris asta daca nu imi postam si varsta? " ?" Gotcha ya´, eh?
1.Pai ascult mai multe genuri de muzica (fara manele!) printre care se numara hip-hop´ul romanesc, rock´ul, electro-house, etc. Ah, era sa uit de muzica coreana.
2.Ceai´ul :X. Ah. mi-ai adus aminte de o melodie care nu-mi mai iese din cap... :dizzy:
3. Deocamdata nu mai practic nici un sport, insa am practicat mult timp street dance ( aproape 2 ani ) si lupte libere (7 luni...) + alte concursuri de dans, spectacole, dar nimic prea serios. Cred ca o sa ma reapuc cat de curand de dansuri si ar fi o optiune si karatele...
4. Hopa, deci nu sunt singura curioasa, huh? Locuiesc intr-un orasel frumos de langa Marea Neagra numit Constanta si populat mai de toti incultii si imbecilii :die: ( scuze, am un fix cu asta...).
Thanks si tie pentru calda primire! Daca aveti alte intrebari, nu ezitati! :bye:

Răspunsuri în acest subiect
Hey, there! - de Black Rose - 04-12-2011, 04:40 AM
RE: Hey, there! - de BlackER - 04-12-2011, 06:34 PM
RE: Hey, there! - de Amy :3 - 04-12-2011, 06:40 PM
RE: Hey, there! - de Black Rose - 04-12-2011, 08:34 PM
RE: Hey, there! - de Azazel - 05-12-2011, 05:16 PM
RE: Hey, there! - de Black Rose - 05-12-2011, 09:13 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)