Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hey hey!

@DeDal N.
Multzam' fain DeDe: (cum am vrut sa scriu prima data dupa ce mi'ai zis cum ti'ai pus, desi EU stiu, your REAL name, mwahahaha ) so yeah, i'm here now si desi trebuie cateodata sa te rogi de mine sa fac unele chestii, le fac pana la urma cuz, yeah you so i look forward to make new friend and some new experienceSmile
@Romania
hey hey Romania, si mie imi pare bine sa te cunosc si cred ca o sa ne intelegem super! multumesc de primire! i will call you Romania, if that's ok with you si acuma ca nu mai am idei ce sa scriu pt ca's nou si imi e putin asha "rusine"4 o sa incep cu intrebarile so, 1: imi place fff ff mult Naruto! de cand eram mic mi'a placut si a ramas preferatul meu pana acuma numbeeer 2 : cosplay nu am facut inca dar as vrea mult sa fac m'ash imbraca ca si Itachi i love Akatsuki<3. Number 3: aaa..nush ce sa zic la asta..zic eu asha.."glumet" desi..nu ma prea stiu clasifica si number 4,care nu m'a lasat sa dorm azi noapte, i think maybe yes, you are THE BEST(dar sa nu'i spui lui DeDal ca imi da killu') so yeah, cred ca o sa ne intelegem super si ast sa vorbim! Smile
@DeDal N.
desi am mancat ieri cartofi nature au fost...destuuul de buni (not really) si desii apelez la tine mai tot timpul de cand am intrat pe site, tot cafeaua aia nu ai vazut'o, dar o sa se schimbe asta Luni
@yzyy
Hello yzyy ma bucur sa te cunosc si desi nu stiu cine ti'a zis ca's asha mai "timid" la inceput, nu dau nume(DeDal N.) o sa imi treaca sper eu repede timiditatea si ma numesc Stefan, desi pentru DeDal ma numesc "Ivan" so, u can call me that, sunt din Arad and i have 19, imi mai plac anime-urile mai mult decat merele so..astept sa ne cunoastem si sa vorbim4
si pentru sfarsit vreau sa va spun ca imi pare bine sa va cunosc pe toti si sa devenim prieteni buni hug

Răspunsuri în acest subiect
Hey hey! - de MottoMotto - 25-03-2014, 11:09 PM
RE: Hey hey! - de DeDal N. - 25-03-2014, 11:17 PM
RE: Hey hey! - de Romania - 26-03-2014, 12:07 AM
RE: Hey hey! - de DeDal N. - 26-03-2014, 12:19 PM
RE: Hey hey! - de yzyy - 28-03-2014, 04:12 AM
RE: Hey hey! - de MottoMotto - 29-03-2014, 04:32 PM
RE: Hey hey! - de Miauti - 29-03-2014, 06:47 PM
RE: Hey hey! - de Ali12 - 29-03-2014, 07:38 PM
RE: Hey hey! - de MottoMotto - 30-03-2014, 02:09 PM
RE: Hey hey! - de Ali12 - 30-03-2014, 03:38 PM
RE: Hey hey! - de Nero19 - 02-04-2014, 07:13 PM