16-09-2015, 09:18 PM
Hey ! Multumesc mult pentru bun venit 
Am inceput si eu acum cateva ore sa citesc niste fanfic-uri de pe site-ul ala, chiar sunt acceptabile si nu ma deranjeaza foarte tare ca sunt in engleza [ sunt o gramada.. Finally, my wish has been granted
]. E clar ca printre atatea povesti nu ai cum sa nu gasesti una care sa-ti capteze atentia.
Nu-mi prea tin evidenta anime-urile vizionate, ceea ce uneori este enervant, pentru ca imi amintesc in mare in jur de 5 cand port o conversatie, insa daca vad numele ori o poza imi amintesc in linii mari si actiunea lui. Dar s-ar putea la un moment dat sa-mi fac o lista, desi ma consider regina listelor incepute si neterminate la orice - carti, planuri, idei etc...
Habar n-aveam de crunchyroll.com, pentru ca de obicei daca vreau sa vizionez un anime ii dau click pe google si aleg primul site sau al doilea
, dar il voi incerca.
Despre intalniri, vorbeam zilele astea cu o prietena sa mergem la Nijikon sau Otaku - Propusesem ideea mai mult pentru ea, deoarece sincer cred ca a trecut de doua sute de anime-uri daca nu chiar mai mult si ma gandeam ca ar fi cazul si s-ar distra, iar eu cum n-am mai fost pana acum, mi-ar surade ideea sa vad cum e. Deci poate va zarim pe acolo
.

Am inceput si eu acum cateva ore sa citesc niste fanfic-uri de pe site-ul ala, chiar sunt acceptabile si nu ma deranjeaza foarte tare ca sunt in engleza [ sunt o gramada.. Finally, my wish has been granted
]. E clar ca printre atatea povesti nu ai cum sa nu gasesti una care sa-ti capteze atentia. Nu-mi prea tin evidenta anime-urile vizionate, ceea ce uneori este enervant, pentru ca imi amintesc in mare in jur de 5 cand port o conversatie, insa daca vad numele ori o poza imi amintesc in linii mari si actiunea lui. Dar s-ar putea la un moment dat sa-mi fac o lista, desi ma consider regina listelor incepute si neterminate la orice - carti, planuri, idei etc...

Habar n-aveam de crunchyroll.com, pentru ca de obicei daca vreau sa vizionez un anime ii dau click pe google si aleg primul site sau al doilea
, dar il voi incerca. Despre intalniri, vorbeam zilele astea cu o prietena sa mergem la Nijikon sau Otaku - Propusesem ideea mai mult pentru ea, deoarece sincer cred ca a trecut de doua sute de anime-uri daca nu chiar mai mult si ma gandeam ca ar fi cazul si s-ar distra, iar eu cum n-am mai fost pana acum, mi-ar surade ideea sa vad cum e. Deci poate va zarim pe acolo
.