Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Help Center

#11
Arashi, dacă tot scrii despre cum se foloseşte Imageshack/Photobucket nu înţeleg de ce nu uploadezi imaginile exemplificatorii tot acolo 10 Sunt cele mai cunoscute şi mai practicabile siteuri de gen.

De asemenea, pentru micşorarea textului poţi să mergi în stânga sus la View > Zoom > In/Out, cel puţin la Mozilla aşa e.
Ce ai mai putea încerca e combinaţie dintre CTRL + Mouse Zoom.

P.S Din ce văd tu eşti aceea care are nevoie de tutoriale 10
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#12
Alexandra, unul din posturi a fost editat. Mai precis cel cu Photobucket-ul. Cel cu Imageshak-ul trebuie sa mai astepte putin ca nu stiu cand mai intru la calculatorul tatei. Are si el treaba saracu' ! Azi, 24.08.2010 nu mai pot sa editez si postul cu Imageshak-ul, pentru ca trebuie sa fug sa vad un serial Corean.

Da, m-am dat cu coreenii. 24

ady_x nu sunt eu cea care are nevoie de tutoriale, dar sunt sigura ca sunt multi care se uita ca mata-n calendar cand vine vorba despre ceva.

Nu le-am uplodat la ei pentru ca cele doua sunt supra-solicitate si supra-incarcate, incat treburile o iau razna uneori pe-acolo !

Cat despre sfaturi privind marirea scrisului sau a paginii, nu va mai chinuiti, stiu toate optiunile. Invatati doar sa ma tolerati ! Multumesc.

PS. Sper sa nu fie prea grea faza cu tolerarea.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#13
@ady, stii, e deja tutorial de pus poze and stuff pe photobucket/imageshack, dar nu s-a uitat nimeni la tutoriale la topicul de cum sa-ti pui semnatura, ca e dat si astea sunt, nu situ, la mintea cocosului, pana si nepotimiu de 9 ani stie sa isi faca cont pe photobucket, dar o lasam pe arashi, la un moment dat se va plictisi si va pleca, la fel ca de toate celelalte dati in cei trei ani si jumatate de zup ^^

#14
(24-08-2010, 09:44 PM)Alexandra. A scris: @ady, stii, e deja tutorial de pus poze and stuff pe photobucket/imageshack, dar nu s-a uitat nimeni la tutoriale la topicul de cum sa-ti pui semnatura, ca e dat si astea sunt, nu situ, la mintea cocosului, pana si nepotimiu de 9 ani stie sa isi faca cont pe photobucket, dar o lasam pe arashi, la un moment dat se va plictisi si va pleca, la fel ca de toate celelalte dati in cei trei ani si jumatate de zup ^^

Draga, am editat si postul cu imageshak-ul. Varianta simpla sau la "mintea cocosului" ca sa te citez. 4

Unde sa plec draga ? La bunica-n dormitor ? 24 De ce ?! Doar pentru ce-ai scris tu ?! 78 Stai calma ! hug

Voi scrie si despre cum sa-ti faci cont pe Imageshack, dar nu de la locul de munca pentru ca aici toate merg de-a-ndoaselea ! La cat de "multe" programe au instalat astia in PC-ul fiecaruia, mai degraba te lipsesti sa faci ceva !
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#15
Asa cum am promis :

Deschiderea unui cont pe ImageShack

Pasul 1 :

Accesaţi : http://imageshack.us/

Pasul 2 :

După ce aţi dat click pe link ar trebui să ajungeţi la o imagine care arată aşa : http://www.freeuploadimages.org/images/9...2wueoy.jpg

Faceţi click pe butonul Sign Up – este încadrat într-un pătrat negru.

Pasul 3 :

După ce aţi dat click pe butonul mai sus amintit, ar trebui să ajungeţi la o imagine care arată aşa : http://www.freeuploadimages.org/images/c...u81yrw.jpg

Am numerotat câmpurile ce trebuie completate :

- Campul 1 : scrieţi email-ul vostru

- Câmpul 2 : repetaţi email-ul

- Câmpul 3 : scrieţi-vă numele de user pe care-l doriţi. Atennţie ! Dacă numele de user pe care-l scrieţi este „luat”, acesta va apare în roşu, dacă nu este „luat” atunci e în bleu-gri, cred.

- Câmpul 4 : scrieţi o parolă

- Câmpul 5 : repetaţi parola scrisă

- Câmpul 6 : selectaţi genul (masculin/feminin)

- Câmpul 7 : selectaţi data voastră de naştere.

După ce aţi completat toate câmpurile, daţi click pe butonul încadrat - în imaginea pe care-am pus-o mai sus – într-un pătrat negru.

Pasul 4 :

După ce aţi dat click pe buton, ar trebui să ajungeţi la o pagină care arată aşa : http://www.freeuploadimages.org/images/6...bbeu98.jpg

Sunteţi anunţaţi să vă verificaţi email-ul. Deschideţi-vă email-ul şi daţi click pe link-ul ce vi-l trimit ei.

Acum aţi ajuns la o pagină care arată aşa : http://www.freeuploadimages.org/images/b...7oidjb.jpg

Felicitări ! Aţi reuşit sc vă înregistraţi !

Despre ce puteţi face în contul vostru şi cum să folosiţi opţiunile puse de ei la dispoziţia voastră, voi reveni ceva mai târziu când mă voi lămuri pe deplin de toate funcţionalitănile serviciului.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#16
Avequtura.

Nu stiu, dar nu cumva ar trebui sa pui toate ideeile etc... in mare parte in first post? Pentru ca membrii nu pot sta sa caute imaginile. Sau pune ceva de genul:

Cum sa iti faci cont pe.... gasesti la pagina: ( si introduci link-ul paginii ) ^^

Poate ar trebui sa iti pui si la semnatura un link despre acest topic deoarece poate asa membrii vor stii unde sa vina. Smile

Sper ca am putut sa iti dau un sfat si sa il iei in bine, dar daca nu, asta este!

Succes in continuare 3

#17
Si cum nici o poza nu merge, iti dai seama, cum vor face ei...
Anyway, cred ca ma reapuc de facut tutoriale -_-, macar pozele mele sunt inca acolo 71

#18
close thread + recycle bin aly? topicul asta e ciudat... din lipsa de altceva de spus... also nu ii vad rostul...

#19
sure...

~Thread closed~

Avequetura, daca il vrei redeschis, pm me :p




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)