Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Helia VonExx

#1
Nume: VonExx
Prenume: Helia
Categorie (inger sau demon): Demon
Sex: Feminin
Varsta : 200, arata de 17
Personalitate: Helia este o fire calma, tacuta, genul de persoana lenesa care nu iese in evidenta. De obicei nu vorbeste prea mult cu strainii dar daca trebuie sa poarte o discutie, stie cum sa fie politicoasa. Foarte curioasa si incapatanata din fire, de cele mai multe ori devine rece si indiferenta din cauza caracterului sau in forma demonica. In timpul liber ii place sa citeasca si sa cante la pian.
Scurt istoric: Helia este nascuta intr-o familie de demoni rai, parintii ei locuind in Iad. Ea este cea care a hotarat sa coboare pe pamant alaturi de ingeri si alti demoni, nesimtindu-se independenta in acelasi loc cu familia ei. La scurt timp dupa plecarea ei, tatal sau este ucis, fara sa i se dea prea multe detalii in aceasta privinta. Ramasa doar cu mama, hotaraste ca nu are nici un motiv sa plece in Iad si astfel ramane pe pamant. De atunci a avut o viata banala, fara intamplari deosebite. Rar, aceasta monotonie ii este pentru putin timp intrerupta de rugamintile mamei de-a reveni.
Descriere fizica in forma umana: In forma umana, Helia are un trup subtire, zvelt. Pielea albicioasa ii scoate in evidenta parul lung de un galbui deschis. Ochii de un albastru rece, incadrati de gene lungi si negre, sunt intotdeauna impasibili si privesc lenes.
Descriere fizica in forma de inger/demon: Cand devine demon, Helia capata un cu totul alt aspect. Scunda si subtire, are o expresie rece si indiferenta in orice situatie. Ochii ii devin doua pietre turquoise, care sclipesc demonic. Parul Ii e mai scurt si drept, de gri- albastru inchis. Aripile lungi si negre devin vizibile, la fel si coarnele si semnul ca de foc care ii acopera tot corpul.
[Imagine: 2mdflw7.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)