Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Personaj preferat?
Lee Shin
0%
0 0%
Lee Kyu Won
0%
0 0%
Kim Suk Hyun
0%
0 0%
Yeo Joon
0%
0 0%
Han Hee Joo
0%
0 0%
Hyun Ki Young
0%
0 0%
Yoon Soo Myung
0%
0 0%
altul
0%
0 0%
Total 0 vot(uri) 0%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Heartstrings

#1
Denumire:넌 내게 반했어 / Neon Naege Banhaesseo / You’ve Fallen for Me / Heartstrings

[Imagine: 923You_ve_Fallen_for_Me10.jpg]

Gen: Romance, music
Episoade: 16
Actori:
Jung Yong Hwa as Lee Shin
Park Shin Hye as Lee Kyu Won
Song Chang Ui as Kim Suk Hyun
So Yi Hyun as Jung Yoon Soo
Kang Min Hyuk as Yeo Joon
Woo Ri as Han Hee Joo
Lee Hyun Jin as Hyun Ki Young
Jang Seo Won as Yoon Soo Myung
Shin Goo as Lee Dong Gun
Sun Woo Jae Duk
Lee Il Hwa
Kim Sun Kyung


Lee Shin e frumos şi talentat, dar mereu rece şi lipsit de emoţii. Nu se poate spune că e un băiat obişnuit. E inima trupei "Stupid", cel mai important membru: vocalist şi chitarist. Vocea sa minunată, în combinaţie cu sunetul chitarei, poate topi orice inimă de gheaţă. Dar în spatele obsesiei sale faţă de muzică, el ascunde adevărata sa faţă: o totală lipsă de interes. Nu are nici un vis şi nici un scop. Acest tânăr trăieşte doar cu prezentul, dar îndrăgosteala sa faţă de profesoara de dansuri, Jung Yoon Soo, e o încercare de a duce viaţa la fel ca şi toţi.

Dar el va întâlni o altă fată, care va schimba totul, dar mai ales pe el. Îi va dărui o nouă viaţă. Lee Kyu Won - veselă şi strălucitoare. Poţi spune că e o norocoasă: provine dintr-o familie bogată, iar bunicul ei e unul dintre cei trei, cei mai talentaţi interpreţi de muzică tradiţională din vremea lui. Nepoata lui a preluat tot ce-i mai bun, talentul fetei este incontestabil, dar ce-i drept, are nevoie de multă sârguinţă. Plină de scopuri sigure şi încrezută în forţele proprii, ea va face orice pentru a deveni un geniu muzical recunoscut. Învăţătura a prins-o pe deplin şi ea merge pas cu pas spre visul ei, dar într-o bună zi are loc o întâlnire neaşteptată cu Lee Shin, ceea ce-i schimbă viaţa. Pur şi simplu a fermecat-o.

părerea mea:E o dramă superbă, iar actorii sunt unii dintre preferaţii mei. Pe Park Shin Hye şi pe Jung Yong Hwa îi ştiţi, probabil, din Anjell: You're Beautiful. Au ieşit abia nouă episoade din şaisprezece. Eu le privesc cu traducere rusă pe un site, dacă mai este cineva care cunoaşte rusa, va găsi uşor episoadele. Ceilalţi puteţi vedea drama cu subtitre în engleză pe youtube.

Şi momentul meu preferat de până acum (aici vedeţi şi personajul meu preferat):


SPOILER









#2
E tare frumos serialul, eu il urmares pe Kimchi. Despre personaje ce sa zic.. Lee Shin la inceput ma enerva...era prea indiferent,prea arogant dar cand a inceput sa simta ceva pentru era s-a shimbat si a inceput sa-mi placa21 imi place cum nu-i zice ei ca o place dar ii zice ca ea sa-l placa in continuare:...de Lee Gyu Won ce sa zic...pe langa faptul ca Park Shin Hye este una dintre actritele mele preferate, in rolul asta imi place foarte mult...este simpatica si zapacita dar si cu capul pe umer cand este nevoie

Momentul preferat, la care nu ma mai puteam opri din ras a fost atunci in biroul directorului cand citea el scrisoarea ei21 si la sfarsit cand intreaba ea pe cine numeste fara minte si el raspunde " Miss Lee Gyu Won, you really, really, really, really, really, really don't Know?"...prea tare faza asta
Personajul meu preferat este Yeo Joon .. este atat de dragut si de amuzant.. cu mintea mereu dupa mancare si dupa fata aia slaba ca nu i-am prins numele
Some of them want to use you,some of them want to get used by you.
Some of them want to abuse you,some of them want to be like you!

[Imagine: tumblr_m7udbxd9Fh1qjc7nwo1_500.gif]

#3
Si eu urmaresc Heartstrings si mi se pare mai mult decat genial : )) Am vazut toate episoadele care au aparut pana acum si clar 10 este preferatul meu : )) Cei care l-au vazut stiu la ce ma refer xD Toate fazele de acolo au fost preferatele mele. Mai ales finalul 105
Deci, ce pot sa spun...imi place mult. Chiar este o drama superba, din toate punctele de vedere. Cred ca nici iunie nu era si eu abia asteptam sa apara, caci protagonistii mai jucasera si in You're Beautiful si chiar imi doream sa vad 2-3 actori din drama respectiva intr-o alta drama xD. Ei doi sunt mai mult decat perfecti o.o Si chiar le sta foarte bine impreuna. Abia astept un kiss : > Sper sa fie unul frumos si intens. Pasional : )))
Personajele...sincer, nu prea le stiu pe toate dupa nume = )) Pe langa protagonistii mei frumosi imi mai place de ala cu ochelari : )) Nebunul ala care e si el din CN Blue. He's so cute, damn :3 Il ador : x. E asa naiv si prostut xD O urasc pe slabanoaga aia de 20 de kile o.o Mecla ei...mi-e antipatica rau : )) Sa se mai ingrase si poate o sa-mi fie pe plac = )) (I hate those skinny women )
Faze preferate...au fost o groaza de faze preferate : )) Normal, toate sunt cu Yong Hwa si Park Shin. Ye. Faza cu scrisoarea, da a fost geniala xD.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#4
Deci , am intrat pe zup special doar sa vad daca a facut cineva topic pentru aceastra drama superbaaaa. Prima oara nu mi-a placut sincera sa fiu dar dupa ce am vazut mai multe gif-uri cu dulceata de Minhyuk aka Yeo Joon am spus ca o sa imi bag drama asta pe gat dar surprinzator mi-a placut chiar mai mult decat ma asteptam .
Eu acum astept sa fie subtritrat episodul 13 T^T pentru ca vreau sa vad ce se mai intampla .
Yeo Joon si Hee Joo sunt cuplul meu favorit . I love him..erm..them
Scena mea preferata
[Imagine: tumblr_lp0gkfleei1qanahpo1_400.gif] [Imagine: tumblr_lp0gkfleei1qanahpo2_400.gif]
[Imagine: tumblr_lp0gkfleei1qanahpo3_400.gif]
[Imagine: tumblr_lp0gkfleei1qanahpo4_400.gif]

[Imagine: tumblr_lont3mqf7h1qanahpo1_400.gif]
Deci i wanna marry him .
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#5
[Imagine: 20110713_heartstrings_ost.jpg]
http://www.youtube.com/watch?v=mxbfLuFSIos

15 episodes
Prevously known as "Festival - Drama" and "You Fall for Me"
Synopsis
"You Fall for Me" is based on an Art University and is about those who run towards their dreams with sweat, tears and sweet love.
In the drama Park Sin-hye is a tough and lively girl as well as a gayageum (Korean zither with twelve strings) prodigy, Kyu-won. Jeong Yong-hwa is cold city guy and applied music and guitar prodigy Sin, who will be spreading out sweet love scenes with Park Sin-hye.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[Imagine: kuroshitsuji-2-ciel-sebastian_00104.jpg?w=450]
http://www.youtube.com/watch?v=rb5CXew9Kvs

#6
L-am terminat de ceva vreme, iar in prezent este una dintre dramele mele favorite si numai pentru ca este cu Yonghwa, povestea a fost una pe care nu am mai intalnit-o in alte seriale si apreciez asta. Adica personajul masculin principal sa fie indragostit de o profesoara . . .nope cel putin eu n-am vazut nici una asemanatoare.
Pur si simplu geniala! Iar acel micut Yeo Joon ahh doamne >.< nu ma mai gandesc ca ma bufneste rasul, adorabiiiil rau!
Just the
way you know me..




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)