Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Hatenkou Yuugi] Hatenkou Yuugi

I love Hatenkou Yuugi [Dazzle]..8...mai ales manga e bestiala..
Rahzel e una din eroinele mele fav...are doar 14 ani dar e f matura..mai matura ca Alzeid..rofl..[24...24 ]
Personaje favorite..hmm..daca e vorba de anime..atunci I like all three of them most..si Rahzel si Alzeid si Baroqueheat...trio-ul lor nu ar fi un trio daca nu ar fi toti 3 super tari..24
dar daca ne rezumam la manga..atunci trebuie sa zic ca atat Serateed cat si Shogetsu ma amuza copios...

Alzeid vs Baroqueheat..?....Sincer..asta e unul din misterele cele mai mari in Dazzle..oare care din ei e mai important ptr Rahzel-chan..?...am sentimentul ca e un rasp care nu o sa-l primim prea curand...insa ca personalitate il prefer pe Alzeid...desi de la vol 7 in sus he seriously needs a change in that childish character...Baroquheat e fun..dar ii iau partea lui Serateed aici..'degenerate pervert bastards need to stay away from my rahzel'...24

Nu prea am secvente preferate IN anime....deci nu pot sa spun..probabil ca este ultima secventa cand Rahzel sare din tren ptr k alzeid a zis ca daca pleaca n-o recunoaste ca familie..etcetc si Alzeid incearca s-o prinda dar ea aterizeaza singura....

totusi..la mn e o confuzie foarte mare..peste tot pe unde citesc spune de romance..O___o...in anime nici nu prea a venit vorba..dar nu vad romance nici in manga..de ce tot zic ca e si romance..?O__o
nu stiu daca ce se petrece intre rahzel si alzeid poate fi numit romance..mai ales k ink sunt multe lucruri neclare legat de CINE E rahzel si cn E alzeid..[ de ce tot ma tem ca ajung sa fie rude..?? ]..iar intre baroqueheat si rahzel..no romance..he's just groping her like a perv and she's just kicking his ass for it...where is the romance..?O_o
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

Răspunsuri în acest subiect
Hatenko Yugi - de ♣ TheBlackCat ♠ - 14-08-2008, 10:18 AM
RE: Hatenkō Yugi - de Shojo Queen - 15-03-2009, 09:33 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)