19-06-2011, 02:31 PM
Mai bine ma uit la un om cum isi injecteaza cocaina in vene decat sa privesc fiecare episod cap-coada fara nici o clipa de pauza. T_____________T Mi se pare o mare, mare prostie! Este chiar idiot, prostesc, handicapat (o.o'' scuzati cuvantul), comercial, plin de chestii penibile si cica "amuzante". Serios?! Vorbesti serios?! Uita-te la chestiile mai vechi si fa o comparatie cu idiotenia asta. Si cica "idolul". Frate, mai bine... lasa.
Nu trebuie sa ma sufoc pentru un coment la... chestia asta (nu o pot numi "serial", pentru ca nu se compara
).
@Magic, sunt de acord cu tine cu chestiile cu copertile.
Bine le-ai facut! Mai mult imi pare pentru materialele folosite. T_____T Oricum, ti-ai spus parerea (fiecare cu parerea lui).
Mai ales ca pe aici nu cred ca o sa dai de cine stie ce fan mega-ultra-giga (etc.) de Hannah Montana (duce o viata dubla, se desparte si se impaca cu unul, are o voce de... milioane! o.o'' *sarcasmul ma omoara* si altele, idolul oricarei tipe cu varste cumprinse intre 4 si 11 ani *poate prea mult :]).
Oricum, n-am nimic cu Hannah (desi asa pare
). Fiecare cu viata lui si alegeriile lui.

@Magic, sunt de acord cu tine cu chestiile cu copertile.

Oricum, n-am nimic cu Hannah (desi asa pare

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2