Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hanna

#1
Hanna ( 2011 )

Regia: Joe Wright
Actori: Cate Blanchett, Eric Bana, Saoirse Ronan
Genre: Acţiune, Aventură, Thriller

Hanna este o adolescentă antrenată de tatăl său, un fost ofiţer CIA, să devină o adevărată maşină de ucis. Crescută în pustietăţile Finlandei, Hanna n-are habar de preocupările unei fete de 14 ani, ci este mai pricepută la mânuirea cuţitului, a explozibililor şi-a oricărei unelte letale. Trimisă de tatăl său într-o misiune, fata străbate întreaga Europă pentru a-şi atinge ţinta, înfruntând şi o mulţime de asasini trimişi pe urmele ei de o nemiloasă agentă secretă (Cate Blanchett). O revelaţie din trecut o va face pe tânăra Hanna să-şi pună sub semnul întrebării întreaga existenţă.

trailer


Am văzut filmul ăsta acum vreo două zile, or something. Aşteptam de multă vreme să îl văd pentru că am vizionat trialerul şi mi se părea atât de genial încât nu mai puteam să aştept să apară odată; apăruse o variantă destul de jalnică şi nu am putut să vizionez filmul, de abia se încărca şi se vedea ca naiba. And I finally got something which was pretty good quality so I just watched it. Nu ştiu dacă m-a dezamăgit, dar să zicem că parcă nu a fost, totuşi pe măsura aşteptărilor mele. But anyway, nu pot spune nici că m-a dezamăgit. Mi-a plăcut, dar nu mor după el, that's a fact.

Actriţa principală, I mean the actress who plays Hanna, Sanoirse Ronan, is pretty good in this character and all. I mean, I like her. Mi-a plăcut destul de mult cum a jucat şi cred că tipul acesta de rol i se potriveşte ca o mânuşă, or something. Poate că e doar părerea mea, dar mi-a plăcut foarte mult and I can say it really fit her; the look, the madness, the adrenaline, the innocence of not knowing but yet the merciless and the... you know, the look of an innocent creature with devil powers, or something. It fit her very well şi cred că s-a descurcat destul de bine în rolul acesta, mai ales că producţia nu mi s-a părut too high quality to be required who knows what. Mă rog, a fost destul de okay.
E pe undeva prin stagiul de "just a movie" and I liked it.

Ideea mi se pare far too god, dar nu e exploatată as good as it good. la o astfel de idee, ar fi mers un film de calibrul unei capodopere, sau cel puţin un film foarte bun, ceea ce din păcate nu este chair cazul acesta. Au fost actori okay, I can't say. I liked them, and the production and all... it wasn't that bad. I liked it. But the idea was far too good and the movie was far too... not enough for the plot and all. Mă gândesc că s-ar fi putut dezvolta şi mai mult ideea. Nu s-a pus accent pe ce s-a trebuit, unele momente au lipsit, care ar fi trebui neapărat băgate în film pentru îmbunătăţirea lor, momentele "tragice", "dramatice", "triste" nu m-au atins de nicio culoare. Singurele care mi-au ajuns la "suflet" lol au fost momentele cu adrenalină, acţiune şi crimă, and I'm serious. De asemenea au fost două momente pe care le-am apreciat foarte mult în filmul ăsta, adică mi-au plăcut. Primul şi ultimul moment, i loved it.
- I just missed your heart. -
mi se pare o fază atât de genială şi păcat de filmul acesta, pentru că ar fi putut deveni o replică... widely known or something like that, este o idee genială - i mean, she's like... you know, trage în animalul ăsta şi la final în tipa asta and she misses its/her heart. and then she says like: ups, I missed your heart and she pulls out some pistolet and... what happens! she pulls the trigger and kills it/her.
It's epic. I really love those 2 scenes. Mi se par două momente perfecte, atât de început cât şi de final.
Conţinutul scârţie în comparaţie cu aceste două momente.

But I said, în general mi-a plăcut, doar că mă aşteptam la muult, mult, mult mai mult. I still recommend it. I mean, it's a nice movie.

#2
L-am vazut si eu ieri, finally, dupa atatea luni de asteptare. Nu stiu, nu prea aveam idee despre ce va fi, stiam doar Ronan + masina de ucis. Inca sustin ce am spus acum un timp, este foarte bine ca nu se mentine la un singur tip de rol (like the Susie Salmon kind of role, desi acolo era geniala).

Filmul a fost, intradevar, okay. Am suferit dezamagiri si mai mari. De fapt, nu a fost o dezamagire, nu avea asteptari atat de mari, daca ma gandesc mai bine. Mi-au placut scenele din padure, era ceva diferit de obisnuitele inceputuri ale filmelor de actiune. Dramatic, dar bine plasat =D, la fel ca si evadarea.
In continuare, am apreciat si partea din Maroc (pur si simplu imi placea haina aia albastra pe ea! XD), toate acestea in contrast cu tot ce a urmat odata ce au gasit-o acolo, in port. Cam pe acolo a devenit totul cam prea concentrat pe actiune ca sa imi placa la fel de mult.

Sfarsitul da, a fost chiar bun, tin minte ca stateam si ma rugam "te rog, nu iti descoperi mila din inima tocmai acum!" asa cum se intampla atat de des XD. Bun, nu a facut-o, a fost dragut.

#3
L-am vazut acum putin timp. Tipa, Hanna, mai precis Saoirse Ronan (ce nume ciudat), mi-a placut cum a jucat. N-am mai vazut-o in alte filme, dar am impresia ca rolul i s-a potrivit. Din pacate nu i-am prins inceputul, dar cand o sa am timp, o sa-l revad.
Mi-a placut actiunea per total si povestea blondei, mai exact. Cand s-a ascuns sub pat am simtit si eu ceva emotii, sau spre final, cand a fost urmarita de tipa roscata (care apropo imi place cum joaca, dar in film era cam stresanta). Ce pot spune? Din asta reiese ca mi-a placut si ca m-am implicat mental. Poate as mai revedea filmul, dar nu e cine stie ce. Imi plac genurile astea, dar cum s-a spus si in primul post, ma asteptam la mai multe. Totusi, il recomand si eu. Din 5 stelute i-as da 3 jumatate. ^_^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)