29-05-2011, 11:16 PM
Hey there, bine ai venit printre noi :]]
Iti urez sedere placuta, sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni. Cu siguranta acest lucru va fi foarte usor, deoarece toata lumea se adapteaza repede. Pai, ce pot sa spun? Te cheama Cezara? E un nume nemaipomenit de superb >.< Mi-au placut dintotdeauna aceste nume rar intalnite. Pe mine ma cheama Diana, mda :]] Dar pe aici mi se spune Beki, so incantata de cunostinta. Sper sa ne mai intersectam pe zup xD Si de asemenea, sper sa ramai mult timp pe aici, deoarece nu toti userii noi raman mult -.-".
Din descrierea ta pari o persoana foarte de treaba si eu sunt o maniaca de yaoi :]] Iubesc tot ce tine de yaoi xD Yuri mai putin, rar intalnesc ceva care sa-mi placa :]]
Si acum ceva intrebari...
1. Carti citesti? Care sunt preferatele tale?
2. Actori preferati?
3. Filme preferate?
4. Ce yaoi-uri ai urmarit?
5. Cati ani ai?
6. De ce te temi cel mai mult?
Pai cam atat....inca o data bine ai venit si nu uita sa te distrezi.
Iti urez sedere placuta, sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni. Cu siguranta acest lucru va fi foarte usor, deoarece toata lumea se adapteaza repede. Pai, ce pot sa spun? Te cheama Cezara? E un nume nemaipomenit de superb >.< Mi-au placut dintotdeauna aceste nume rar intalnite. Pe mine ma cheama Diana, mda :]] Dar pe aici mi se spune Beki, so incantata de cunostinta. Sper sa ne mai intersectam pe zup xD Si de asemenea, sper sa ramai mult timp pe aici, deoarece nu toti userii noi raman mult -.-".
Din descrierea ta pari o persoana foarte de treaba si eu sunt o maniaca de yaoi :]] Iubesc tot ce tine de yaoi xD Yuri mai putin, rar intalnesc ceva care sa-mi placa :]]
Si acum ceva intrebari...
1. Carti citesti? Care sunt preferatele tale?
2. Actori preferati?
3. Filme preferate?
4. Ce yaoi-uri ai urmarit?
5. Cati ani ai?
6. De ce te temi cel mai mult?
Pai cam atat....inca o data bine ai venit si nu uita sa te distrezi.
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !