12-10-2010, 01:33 PM
Buna, *Miley*, bine ai venit printre noi. Sper sa te acomodezi si sa nu ai probleme pe aici, ergo sa te simti bine cand activezi in comunitatea noastra destul de linistita xD.
Interesant totusi cum ai zis ca vorbesti mai mult engleza acasa, dar ai greseli in a folosi tocmai aceasta limba. E doar o observatie, nu insinuam nimic
Ca de obicei as putea sa te intreb de filme/muzica si carti. Citesti nu-i asa?
Unde in America ai stat? As vrea sa stiu care e opinia unei romance asupra locului respectiv, din moment ce si eu locuiesc in Cipru, deci nu acasa
.
Te uiti si la anime, sau te-ai inregistrat pe un forum de domeniu, doar asa, la nimereala?
Astept raspuns ^^. All your base are belong to us
! [si nu, nu am gresit fraza, pentru cine stie *thumbs up*]
Interesant totusi cum ai zis ca vorbesti mai mult engleza acasa, dar ai greseli in a folosi tocmai aceasta limba. E doar o observatie, nu insinuam nimic

Ca de obicei as putea sa te intreb de filme/muzica si carti. Citesti nu-i asa?
Unde in America ai stat? As vrea sa stiu care e opinia unei romance asupra locului respectiv, din moment ce si eu locuiesc in Cipru, deci nu acasa

Te uiti si la anime, sau te-ai inregistrat pe un forum de domeniu, doar asa, la nimereala?
Astept raspuns ^^. All your base are belong to us

![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand