Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lovely Complex

#1
Tocmai am terminat de citit volumul 1 din manga-ul Lovely Complex, si am inrat repede in Manga Zone sa vad daca este vreun topic. Nu am vazut unul, dar daca exista imi cer scuze ca am deschis altul.

Lovely Complex este o comedie romantica. Risa si Otani erau intotdeauna subiect de barfa si sursa de amuzament pentru elevii liceului. Ei sunt foarte comici, dar mai ales diferenta lor de intaltime este una mare.
Risa este o fata japoneza. Are 1.70, iar Otani este un baiat de 1.56. El se pricepe foarte bine la baschet, in ciuda inaltimii lui.
Intr-o zi, cand apare un baiat nou in clasa, pe nume Suzuki, Risa se indragosteste de el, mai ales pentru faptul ca e mai inalt ca ea.Ea face o intelegere cu micutul Otani. El ii spune ca o va ajuta sa fie cu Suzuki, dar ea va trebuii sa il ajute cu Chiharu.
[va rog fara copy-paste, textul este original]

in continuare va las pe voi sa descoperiti ce se va intampla. Acum parerea mea personala despre manga:
Desii nu am vazut decat foooarte putin din anime, manga-ul mi se pare excelent. Grafica este de departe foarte buna, iar povestea chiar atractiva. Are atatea faze funny 24

L-am citit pe Mangazup, si am vazut ca restul volumelor nu sunt traduse. Sper ca vor aparea, dar pana atunci voi cauta altundeva restul.Sunt 17 volume, 63 Capitole si 2819 pagini. Bifat! 21
astept parerea voastra, iar daca voi termina de citit voi revenii cu un post.
ja' bye
Cea mai reuşită semnătură.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)