Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Grella vs 2011'

#1
Oh darling inca un duel 71 Ce-mi mai place sa ne duelam.
Deci ...
Tema: Printre blocuri...
Perioada de votare: de azi pana pe 31 martie
Lucrarile vor fi anonime! Am mai avut eu de'a face cu useri care credeau ca lucrarea aia e a lui x si cealalta e a lui y. Si nu era asa.. erau invers! NU mai dati cu parerea! Ca iese o harababura!
Atat am avut de zis! hug Succes 2011' pupic
Lucrarea 1.
Lucrarea 2.

START VOT
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#2
Păi am ajuns şi eu pe aici . . . la cererea telespectatorilor 21 .

Well . . .
Prima lucrare : Drăguţă poza , calitatea este bună , dar mi se pare ca poza e cam strâmbă iar acei copaci mă deranjează rău de tot : 9.

A doua lucrare : Pe asta o ador 8 . E atât de clară , ador culorile ( cred că le-ai modificat in PS , dar asta nu e important acum 21 ) , iar cerul e splendid : 10.

Amândouă aţi respectat tema , aţi facut poze frumoase , dar votez cu a doua poză . Succes în continuare amândourora! hug
I always gather everybody's attention.



[Imagine: snsdside2.gif]

#3
Hey, trec si eu pe aici ^^

Sa incepem cu prima lucrare. Pozica nu este foarte clara iar cladirea aceea portocalie este prea mare fiind loata din acel unghi. Imi place ideea ca in dreapta se vede o bucata din pervazul de unde, se presupune ca s-a facut poza. Cred ca ar fi mers un alt unghi, dar e bine si asa.
A doua lucrare este chiar bunicica, unghiul mi se pare perfect, de parca ar fi fost pozata din mijlocul unei intersectii ( poate chiar asa o fi fost ). Ma deranjeaza faptul ca are prea multa lumina si e cam deranjanta la ochi. E editata, nu?

In fine, votul meu merge spre prima lucrare pentru ca poza nu este asa luminata si apreciez faptul ca nu are efecte Smile Bafta in continuare hug

#4
Buna fetelor! ^^
So, inca un duel, huh? 15
Prima poza
Well, recunosc, poate ca nu este un unghi foarte bun, insa ma atrag acei pomi si faptul ca este artistica. I mean... Parca esti undeva la inaltime, parca zbori si asta inseamna blocurile. Inaltime!
A doua poza
Imi pare editata si nu-s de acord cu asta. Intr-adevar, culoarea aceea atat de calma, e buna, ai surprins destul de bine acele blocuri. Dar fata de prima poza, tu esti jos si privesti. Deci, sunteti total diferite, stilul este diferit.

Cu o distanta foarte mica de locul castigator si mai multa nehotarare din partea mea... Votul merge la prima lucrare. :] Apreciez faptul ca n-ai editat poza. Fetelor, v-ati descurcat bine, ca intotdeauna, la un duel. Succes in continuare! * free hugs *hug

#5
Mneh , trec şi eu pe aici cu câteva cuvinte x'D .


Lucrarea nr-ul 1 . Îmi place mult faptul că e realizată de la înălţime . Pozele din acest unchi au ceva foarte interesant şi artistic imprimat în ele .
Deşi copacii mă cam deranjează . Strcă destul de multişor din peisaj , ce dacă era mai simplu , arăta şi mai bine ; după părerea mea .

Lucrarea nr-ul 2 . În primul rând culorile sunt superbe . Atrag privirea într-un mod plăcut şi fac impresie bună . În cel de-al doilea rând , culoarea cerului e de nedescris . Grafica pozei e bună , ceea ce e de lăudat . Spre deosebire de prima poză , mesajul pare a fi exact invers . Cel mai mult îmi place că e realizată de undeva de jos . Parcă încă ai încerca să ajungi la acelaşi nivel cu blocurile .


Cu toate că a 2-a poză e editată ( eh , nu se ştie clar , acum x'D ) . Votul meu merge la Lucrarea a 2-a . Repet ; îmi place cum că totul e cuprins de jos , de la nivelul nostru . Mie îmi transmite clar că ... încă avem de visat până să atingem aceeaşi înălţime cu cea a blocurile .
Felicitări amândurora pentru poze . Sunt speciale amândouă în felul lor . Succes şi la duelurile de pe viitor * applause * 8
[center]

Nothing can steal my soul away
No one can take my breath away
I'm coming down to you
゚‘~

[Imagine: sdf10.png][/center]

#6
Ahm, dragele mele hug m-am gandit si eu sa va las un comentariu 37

Prima fotografie10ai ce sa zic 39 Nu prea imi place o.O Copacii aia fara frunze dau asa un aer de singurate 17, parerea mea. Si cred ca poza este facuta din blocul asta gri, heh? Pai nu'mi place cum se vede zidul blocului din care s-a efectuat fotografia o.OInsa imi place contrastul blocului de langa ^ ^

A doua fotografie: Chiar imi place. Imi plac la nebunie culorile 8 si contrastele ^ ^. Am o intrebare, poza este macar putin editata? : )) Nuprea am ce comenta, deoare ce chiar imi place ^ ^

Aleg a doua fotografie ....
Succes dears hug
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?

#7
Prima poza-E frumoasa. Copacii de pe acolo strica cam mult poza. Nu isi aveau locul. Trebuia sa iei o drujba si sa iti faci de cap. Din cate imi dau seama, fotografia e facuta de la gamul apartamentului si nu da bine partea blocului tau. Cam atat la asta.

A doua poza- Se vede de la o posta ca ti-ai facut de cap prin photoshop sau alte programe de editare, daca gresesc sa ma trasneasca [nu].
Cu toate ca e editata, are ceva ce ma atrage. Ai facut poza de la sol, astfel ai prins si norii aia. Poza este mult mai clara decat prima[ thenologie ] si mult mai frumoasa.
p.s:mda, se pare ca ai folosit photoshop si ai vrut sa stergi ceva dar a ramas o dara. Fi mai atenta data viitoare 4

Deci votul meu merge, clar, spre a doua poza.
Felicitari!
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#8
Hello! am zis sa trec si eu pe aici....

Prima lucrare: Ai o calitate buna, iar culorile sunt foarte dragute. Imi plac cladirile alea. Dar nu imi place blocul din partea dreapta. Se vede.. murdar. Cred ca daca l-ai fi taiat ar fi fost o iluzie optica tare frumoasa:X. Nu imi place ca e stramba.

A doua lucrare: inafara de faptul ca e editata nu am ce comenta. Si chiar asa, ai facut bine ca ai editat-o .. arata mult mai...bine. Parca incearca sa imi transmita ceva. Imi place ca e facuta de jos.. ai surprins mai bine cladirile. Si cerul e atat de frumos:X .

Am stat cam mult pe ganduri, a fost greu de ales.. dar votul meu merge la *drums* lucrarea 2!
Bafta in continuare!
Cea mai reuşită semnătură.

#9
So, am intarziat cam mult, desi 2011' trebuia sa detalieze -.-' .
Hmm.
Fotografia 1, era a mea [Grella] care a obtinut 2 voturi 20
Iar a doua era a lui 2011' care a obtinut 5 voturi!!
Congrants!!
Yeyy! Bravo 2011'! Stiam ca tu vei castiga ! 21 Fotografia ta e wonderfull ;x!!
Btw, sper sa ne mai duelam.. ca-mi place 71

Rog un moderator sa inchida acest topic! Multumesc
HOT. SEXY. and POWERFUL.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel- 2011' si Grella Ana 11 10.129 15-12-2011, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Grella vs WonderCaT Grella. 14 10.051 12-12-2011, 09:58 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Grella vs. Ză Haku Grella. 0 1.473 25-06-2011, 03:23 PM
Ultimul răspuns: Grella.
  Grella vs. wonderCaT wonderCaT 12 8.651 30-05-2011, 06:00 AM
Ultimul răspuns: justmissu
  KawaiiS vs. Grella Rain 8 4.653 13-04-2011, 11:39 PM
Ultimul răspuns: Grella.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)