Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Grand Theft Auto 4 (GTA4)

#1
Jocul este bun, grafica este foarte bine facuta, iar story-lineul parca nu mai e asa de repetitiv ca in fostele aparitii! Trist este ca jocul a pornit de la inceput cu scop comercial dupa cum urmeaza sa aflati! In primul rand, creatorii originalului GTA 1,2 si 3 au plecat inca din 2004(atunci cand aparea GTA Vice City) si si-au gasit de lucru prin alte firme.Ultimul proiect la care au participat oamenii astia a fost All Points Bulletin(EA games, mmorpg) care nu a avut un succes asa de rasunator precum promitea Alpha testul! In al doilea rand, Firma Rockstar/Take2Interactive este o firma care si-a mizat si ultima centima pe un joc astfel incat au avut deseori probleme financiare! Referitor la GTA4, bugetul initial era de 20 de milioane de dolari americani, buget care a fost depasit cu 80 de milioane. Pentru aparitia jocului asta , firma a fost nevoita sa isi ipotecheze sediul central, sperand ca o sa se salveze cu el. Ce a rezultat? Pe acelas engine grafic au mai scos inca 2 serii GTA4 bunicele ca storyline(cam scumpe, motiv pentru care nu sunt prea populare) si Red Dead Redemption disponibil numai pe PS3 sau Xbox in speranta ca rata versiunilor piratate va fi mult mai mica! Si pun pariu ca niciunul dintre voi nu il aveti original , motiv pentru care nu va puteti considera buni de critica. Unora le plac un tip de jocuri , altora alt tip. Esentialul e ca atunci cand tu doar dai search pe torente dupa un joc in loc sa te orientezi cum sa mai renunti la banii de o bere/ o tigara ca sa iei un joc genial, inseamna ca nu iti doresti jocuri mai bune! Si cu aceasta imi inchei pledoaria!
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]

#2
Lasand la o parte faza ca jocul costa 200RON la care mai dai tot atata pe Stories of Libery City, Am ambele in original. Imi place sa cumpar toate jocurile care mi-au placut si am considerat ca merita. Ultimele achizitii au fost Gothic 2 Gold si Arx Fatalis. Lasand treaba asta la o parte, GTA IV e un joc care merita fiecare banut. Singurul lucru care m-a enervat a fost optimizarea proasta si apelurile din 3 in 3 minute de la contacte cu "hai la o bere, biliard, darts, strip-show, sa omoram niste babe". Si cut avansezi in joc, cu atat mai multe contacte ai si devin foarte enervanti dupa un timp. Story-vise si mission-vise, e net superior la celelalte GTA-uri anterioare.

I laik pie... and beer... period.

#3
(23-09-2010, 12:42 AM)Kurinkita A scris: Lasand la o parte faza ca jocul costa 200RON la care mai dai tot atata pe Stories of Libery City, Am ambele in original. Imi place sa cumpar toate jocurile care mi-au placut si am considerat ca merita. Ultimele achizitii au fost Gothic 2 Gold si Arx Fatalis. Lasand treaba asta la o parte, GTA IV e un joc care merita fiecare banut. Singurul lucru care m-a enervat a fost optimizarea proasta si apelurile din 3 in 3 minute de la contacte cu "hai la o bere, biliard, darts, strip-show, sa omoram niste babe". Si cut avansezi in joc, cu atat mai multe contacte ai si devin foarte enervanti dupa un timp. Story-vise si mission-vise, e net superior la celelalte GTA-uri anterioare.

Pacat cu fazele negative de mai sus, pur si simplu taie din distractie.

Citat:1. A Huge Map like GTA SA
2. You Can create Gangs (SA)
3. Have Illegal/Legal businesses (GTA VCS)
4. Bribe Police (Godfather)
5. Much more Realistic Graphics
6. Create own Character, Voice, Clothing etc.
7. Do street crimes like steal from unsuspecting people.
8. and depending on your story line's failure and success will depend on your ending scene and fate. (True Crime LA and NYC)
Cat despre asta ^^^, it's called Saint's Row II. In mare parte exista cam tot de sus.

Thumbs up pentru ca ai cumparat GTA4 si Arx Fatalis original. Cat despre Arx , este cel mai epic RPG dupa parerea mea! Si daca l-ai cumparat pe steam, este optimizat pentru windows 7(lucru care a reprezentat un avantaj pentru mine).
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Grand Theft Auto V keisuke 2 2.897 10-07-2013, 10:17 AM
Ultimul răspuns: Azazel


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)