Ok..Me first Me first.....Ghost Hunt intrece pe departe Death Notenu imi sa cred ca spun asta dar e un anime fenomenal...
Hai sa le iau pe rand ...
ReLatia Mai-Naru : super tare..tipul ala nici macar nu se uita la ea.. e ceva de genul " copil orfan si vrea sa isi regaseasca parinti" R.G. right? :-> ...Mi-a placut fazele in care Mai era geloasa pe Hara
 e ceva de genul " copil orfan si vrea sa isi regaseasca parinti" R.G. right? :-> ...Mi-a placut fazele in care Mai era geloasa pe Hara  vai..
 vai..
O faza funny a fost cand sa dat roscata aia la el.. de a zis ca nu are nevoie de ea..doamne ..toti radeau...
Cel mai mult mi-a placut Bou-san sau cum l-o numi arata tare...si e si vedeta rock doamne incredibil si imi place cand face incantatiile alea ..suna bine
Mi-a mai atras atentia si LIN :love: doamne..arata bestial cu bretonul ala iritat
Partea cu ESP si celelalte -_- m-au obsedat...am inceput sa fac teste si tot felul...si tot incerc sa fiu un fel de medium.. cica sunt 40%
 cica sunt 40% 
Inca odata melyeter rezolva cazul XZY O.O super...
Btw -_- ...la episodul cu scaunul ce se misca..chiar m-am speriat si chiar nu am sctiut ca majoritatea cazurilor de poltergeist sunt cauzate de oameni majoritatea adolescenti tare..ma numar printre adolescentii aia ..
 tare..ma numar printre adolescentii aia .. am avut tentative...
 am avut tentative...
Oricum Animeul e de nota 10
Mai sunt faze funny..ca cea cu banutul vorbitor ( animalul lui de companie) ce romantica a fost faza...si wow- e si magician.. desigur si faza cu lingura..mai precis trucul cu lingura a fost tare ..doamne nu stiam de el dar totusi cand a rupt lingura doar uitanduse la ea si atingando cu varful degetului nu a fost un truc ...
E interesant ca de fiecare data cand e pe cale de a rezolva misterul pleaca de la investigatii si revine dintr-o data pe motivul ca a rezolvat cazul...
Mi se pare ca persoanjul ce atrage atentia mai mult in anime este"domnul Narcisist"
A mai fost faza cand a venit Jhon din autralia ..vai de a invatat limba japoneza din alta regiune si toti au inceput sa rada...
Ma mirat faptul ca tot grupul a ramas ...

Hai sa le iau pe rand ...
ReLatia Mai-Naru : super tare..tipul ala nici macar nu se uita la ea..
 e ceva de genul " copil orfan si vrea sa isi regaseasca parinti" R.G. right? :-> ...Mi-a placut fazele in care Mai era geloasa pe Hara
 e ceva de genul " copil orfan si vrea sa isi regaseasca parinti" R.G. right? :-> ...Mi-a placut fazele in care Mai era geloasa pe Hara  vai..
 vai..O faza funny a fost cand sa dat roscata aia la el.. de a zis ca nu are nevoie de ea..doamne ..toti radeau...
Cel mai mult mi-a placut Bou-san sau cum l-o numi arata tare...si e si vedeta rock doamne incredibil si imi place cand face incantatiile alea ..suna bine
Mi-a mai atras atentia si LIN :love: doamne..arata bestial cu bretonul ala iritat

Partea cu ESP si celelalte -_- m-au obsedat...am inceput sa fac teste si tot felul...si tot incerc sa fiu un fel de medium..
 cica sunt 40%
 cica sunt 40% 
Inca odata melyeter rezolva cazul XZY O.O super...
Btw -_- ...la episodul cu scaunul ce se misca..chiar m-am speriat si chiar nu am sctiut ca majoritatea cazurilor de poltergeist sunt cauzate de oameni majoritatea adolescenti
 tare..ma numar printre adolescentii aia ..
 tare..ma numar printre adolescentii aia .. am avut tentative...
 am avut tentative...Oricum Animeul e de nota 10

Mai sunt faze funny..ca cea cu banutul vorbitor ( animalul lui de companie) ce romantica a fost faza...si wow- e si magician.. desigur si faza cu lingura..mai precis trucul cu lingura a fost tare ..doamne nu stiam de el dar totusi cand a rupt lingura doar uitanduse la ea si atingando cu varful degetului nu a fost un truc ...
E interesant ca de fiecare data cand e pe cale de a rezolva misterul pleaca de la investigatii si revine dintr-o data pe motivul ca a rezolvat cazul...
Mi se pare ca persoanjul ce atrage atentia mai mult in anime este"domnul Narcisist"
A mai fost faza cand a venit Jhon din autralia ..vai de a invatat limba japoneza din alta regiune si toti au inceput sa rada...
Ma mirat faptul ca tot grupul a ramas ...
o.o" wot