Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gfx, what else?

#1
Buun.
Nu-mi vine să cred că fac asta + să ştiţi, sunt începătoare şi da, am să folosesc penibila scuza pentru micile mele tâmpenii. ._.' Ăh, nu am photoshop, intenţionez să mi-l i-au, aşa că unele dintre imagini sunt făcute în photoscape sau un site destul de bun pentru editat. x] Dar oricum, ştiu că am mari probleme la poziţionarea textului and stuff.
Eh, orice sfat/critică este bine-venit/ă, atâta timp cât mă ajută să mă perfecţionez. ^^

[Imagine: romeotakeme.jpg]
Ştiu, ştiu, ştiu. Textul e..low şi mmm, imaginea e cute. - ok, mai ştiu că nu veţi spune asta, dar nah. :]]
[Imagine: selenaandjustinx3.jpg]
Selena and Justin, wtf. Nu, sunt fană or smth, dar mi-a plăcut poza. <3
[Imagine: llllv.jpg]
Nu am cuvinte. T.T

[Imagine: #]
Hehe. <33

AÅŸtept sfaturi.

xoxo
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#2
Sunt aici nu pentru că aş fi o profesionistă în arta Photoshopului sau că măcar m-aş pricepe, ci din lipsă de ocupaţie şi pentru că, ei bine, nu a mai trecut nimeni.

Anyway, let's see. Dimensiunile le-ai nimerit. Observ că nu te încumeţi să le face prea multe, şi dacă le pui vreun efect, îl pui astfel încât să acoperi personajul. Nu îmi place cum poziţionezi textul şi nici fontul nu mă încântă. Aici ai o grămadă de fonturi şi nu ai cum să nu găseşti ce cauţi : DaFont.

Până să te descurci singură, vezi nişte tutoriale pe net, chiar te ajută. Sau, fă ce fac eu. Plimbă-te pe Ro-SOTW în căutare de tutoriale, sfaturi sau resurse.

De aici îţi poţi lua nişte C4Ds drăguţe şi de aici brushes.

Mai ai nevoie doar de răbdare şi inspiraţie. Deci, spor la lucru şi multă imaginaţie!

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#3
Prima lucrare este prea simpla, chiar nu-i inteleg rostul acelui scris, care cu singuranta ar fi putut fi inlocuit cu unul mult mai genial si mai frumos decat acesta, serios acum.

A doua lucrare E PREA INCARCATA! Ar trebui sa faci ceva si la aceasta cu textul..Poti gasi pe YT cum sa bagi fonturi pentru PS ... Nu-i chiar atat de greu. Sper sa nu te superi pe mine dar eu le spun cum le gandesc 39 Chair nu vreau sa te descurajez...nu vreau sa ajung acolo.

A treia lucrare...este dezgustatoare 39 Ala trebuia sa fie un avatar? Sa spunem ca efectele folosite sunt destul de cute, arata mai bine decat celelalte doua, dar e dezgustator.
Ar trebui sa cauti niste tutoriale pe internet, care nu sunt greu de gasit si nici de urmat. Eu nu spun acum ca eu sunt experta, dar ar trebui sa te perfectionezi...daca PS-ul chiar te pasioneaza. See ya <3.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)