Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Geamana personalitatii mele

Buna. Sunt prima care lasa cu adevarat un comm pe aici. >_> Desi ma intreb de ce pentru ca ficul este destul de bun si diferit. Am vazut ca e mai nou si a avut un titlu mai interesant si miam zis sa dau o raita sal citesc. Am avut timp sa citesc ultimele 3 capitole, avand in vedere ca erau consecutive.
Huh pai fac o referire generala la el. Titlul asta e cel ce ma atras. E bine ales si chiar se potriveste. In fiecare capitol am vazut ca schimbi naratorul, povestesti din perspectiva Arinei sia lui Temari, slava Domnului perspective mai putine si diferite. ^_^ Din ce am inteles eu Temari si Arina au cam aceeasi personalitate care e in concordanta cu titlul. Descrierea, ma diar este buna pe moment desi se poate un piculet mai bine. Actiunea nu e fugarita de gaste :)) , un punct in plus, dialogul este bun din punctul meu de vedere, pus unde trebuie si nu e sec. Ai pus si capitole lungi si ai reusit sa echilibrezi balanta. ;)
Naratiunea se impleteste cu toate cele. Cat despre fic am o parere buna si este interesant, ma mir ca nimeni na intervenit cu un comm >_> . In fine, astept nextul si iti urez multa inspiratie la el. :* :-h

Denissu was here ^_^
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]

Răspunsuri în acest subiect
Geamana personalitatii mele - de Unia - 08-08-2010, 10:48 PM
RE: Geamana personalitatii mele - de Unia - 09-08-2010, 09:46 PM
RE: Geamana personalitatii mele - de Unia - 19-08-2010, 08:25 PM
RE: Geamana personalitatii mele - de Unia - 30-08-2010, 07:25 PM
RE: Geamana personalitatii mele - de Erina Ozaki - 30-08-2010, 08:46 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)