Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gakuen Eien]

#1
Impreuna cu "editoarea" mea mitzuke am decis sa scriem un fic bazat pe viata de zi cu zi a liceenilor japonezi, insa intr-un mod comic. Sper sa va placa...

Capitolul 1.

In centrul capitalei tehnologiei moderne, Tokyo, se afla cea mai renumita academie pentru tinerii cu talente exceptionale desi nu le puteau folosi atata timp cat nu treceau peste cea mai mare provocare din viata lor...examenul de admitere. In fiecare an, la sfarsitul lunii iunie, directorul academiei creea o lista cu anumiti candidati ce urmau sa aibe sansa de a participa la acest examen. Putini stiau in ce consta aceasta provocare, pentru ca de fiecare data probele de admitere erau schimbate in functie de starea de spirit al directorului.
Festivalul Bunkasai se apropia mai repede decat razele solare, ramanand doar doua zile pana la inceputul festivalului. De fiecare data reprezentantii consiliului elevilor impreuna cu directorul scolii alegeau activitatile potrivite pentru acest eveniment in functie de propunerile elevilor, iar la final avea loc celebrul dans al focului fiind un joc stravechi si foarte raspandit printre cei tineri. Tricouri albe, tarabe cu mancaruri traditionale japoneze, casa groazei, spectacol de teatru, concertul, toate acestea urmau sa decoreze aleele academiei. Desi numai era nevoie de noi decoratiuni, atmosfera era deja incarcata de un strat gros de praf lasat in urma unei tornade pe nume Haruka Chou, eleva in anul doi ce ocupa rolul de presedinte al consiliului elevilor.
- Nu-mi vine sa cred, iar voi intarzia si apoi ma intreb de ce sunt obligata sa stau pana seara ...striga adolescenta in timp ce alerga cat putu de tare lasand in urma ei doar praf si haos. Stomacul incepea sa anunte lipsa micului dejun, a cerealelor cu lapte sau a feliilor de paine prajita cu gem de caise. Oboseala devenea mai apasatoare la fel si senzatia unor greutati legate de glezne. Foarte rar exista sansa ca ea sa ajunga la timp la ore si din nefericire era constienta de acest lucru. Toti cei care ii stateau in cale trebuiau sa se fereasca repede sau riscau sa faca cunostinta cu pamantul.
Cu toate acestea ceilalti o iertau pe adolescenta cu parul rosu precum focul si ochii caprui precum scoarta unui cires deoarece totul facea parte din rutina zilnica. Uniforma parea ca a fi croita special pentru ea, desi nu ar fi fost o surpriza pentru ceilalti, doar era vorba despre fiica directorului scolii. Insa barfele nu o atingeau pe adolescenta, nimic nu-i putea spulbera fericirea fiindca urma sa ajunga la scoala inainte de inchiderea portilor.
- Am reusit...sunt cea mai buna la alergat.Cred ca ar trebui sa particip la proba de jogging, spuse Haruka zambind si topaind precum un iepure in timp ce isi facea deja planuri pentru seara ce urma, gandindu-se la cel mai renumit karaoke din oras unde urma sa petreaca cateva ore alaturi de prietenii ei.
Fericirea ei insa fu distrusa in numai cateva secunde, cand se vazu cu fata lipita de gradelele portii in timp ce persoana pe care o ura cel mai mult zambea sarcastic uitandu-se inspre ea. Isi indeparta chipul sensibil de langa tevile reci de metal frecand cu degetele cucuil de la frunte.
- Un sfat prietenesc Haruka Chou, mai micsoreaza orele din somnul de frumusete. Nu te vei transforma in vrajitoare daca dormi mai putin !se auzi o voce de langa coltul din dreapta a portii. Se apropie de tanara si isi rezema cotul de una dintre bare privind-o in ochi cu dispret si zambind sarcastic.
Tonul pe care il folosea devenea pe zi ce trece tot mai agasant reusind de fiecare data sa-i puna la incercare nervii adolescentei. Oricine isi putea da seama ca aceasta creatura numita om nu avea altceva de facut decat sa necajeasca o faptura gingasa si adormita precum Haruka.
- Oni...De ce iti place sa ma torturezi in fiecare zi ? suspina ea in timp ce lacrimile fierbinti incepeau sa curga pe obrazul imbujorat. Lacrimile continuau sa cada pe asfalt precum picaturile unei ploi calde de vara. Suspinele ei alungau linistea ce se asternuse in curtea scolii si in afara ei.
- Buna incercare...dar la mine nu au efect lacrimile de crocodil, raspunse tanarul cascand de plictiseala in timp ce-si ridica geanta de jos fara sa-si ia ramas bun de la fata.
Niciodata planul numit « lacrimile printesei » nu esua, in special cand era vorba de tatal ei,dar tot ce are un inceput are si un sfarsit si era timpul ca si orgoliul demonului Kazuma Atsushi sa fie spulberat. Deja trecuse 3 luni de cand acest monstru se transferase si reusise sa castige ura ei eterna.
- Bucura-te cat poti oni...cine rade la urma rade mai bine, sopti furioasa indreptandu-se spre locul ei secret de unde se strecura in curte in cazul in care intarzia. Simtea cum nori negri se adunau deasupra ei prevestind o furtuna cu traznete si tunete.
Din nefericire si acest conflict facea parte din viata ei de liceana desi tot ce isi dorea era ca oni Kazuma sa dispara definitiv din prezentul si viitorul ei. Ajungand in clasa, Haruka navali peste cea mai buna prietena a ei incepand sa-si spuna necazul cu scopul de a gasi impreuna o solutie.
- Stai sa pricep ! Atsushi a inchis poarta exact cand voiai sa intri desi nu se sunase ? spuse Reiko concentrandu-se asupra manuscrisului de pe banca ei pe care trebuia sa-l aranjeze pana la pauza de masa. Conflictul dintre cei doi era foarte potrivit pentru o piesa de teatru in care ei sa joace rolul unor comedianti, cel putin asa credea lidera clubului de teatru.
- Nu este deloc amuzant, Reiko ! Trebuie sa gasim o modalitate de-al pedepsi altfel vor exista si alte victime in aceasta scoala, si continua sa loveasca cat putu de tare cu pumnii de banca. Se comporta mai rau decat un copil de 5 anisori caruia i se furase jucaria, dand din maini si din picioare incercand sa-i atraga atentia prietenei ei.
- Cred ca te descrie perfect ! si lasa pe banca fetei un desen ce o reprezenta in varianta chibi. Continuand sa rada se aseza in banca scotandu-si manualul pregatindu-se de asemenea pentru doua ore de somn alaturi de profesorul de matematica.
Fata iritata se ridica lua bucata de hartie si se indrepta spre el rupand desenul in mii de bucatele lasandu-le sa cada . Cu un gest de adolescenta fitoasa, ii intoarse spatele continuand sa-l priveasca cu coada ochilui pentru ai observa gesturile. La un moment dat numele lor rasuna in toata incaperea atragand atentia tuturor.
-Haruka Chou...Kazuma Atsushi...sunteti chemati in biroul directorului !
Mii de fluturasi dansau in stomacul adolescentei si nu din cauza ca era indragostita ci din cauza fricii. Se pare ca tatal ei aflase deja ca lumina vietii lui intarziase din nou la ore. Cascand ,dusmanul ei se ridica din banca si se apropie de iesire oprindu-se pentru cateva secunde parasind apoi clasa. Enervata de modul lui de a o ignora, iesi precum o vijelie din clasa alergand cu nerabdare spre biroul tatalui ei nestiind ce surprize neplacute o pandeau. Ajungand la destinatie, batu cu putere in usa ca si cum pe cealalta parte se afla Raiul si intra in camera unde un barbat blond cu ochi albastri ii astepta.
- Copii am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa jucati rolul lui Romeo si Julieta ! ,spuse directorul in timp ce ochii ii sclipeau de fericire.
La auzul acestor vorbe, Haruka si Kazuma se priveau buimaciti , incercand sa inteleaga mesajul directorului. Dorinta domnului parea prea lipsita de infomatii, se pare ca nu stia de conflictul dintre cei doi elevi.
- Poftim ?! Rasunara doua voci hotarate, umpland golul lasat de linistea ambientala ce se asternuse in urma cu cateva minute.


Personaje:

Haruka Chou: http://i225.photobucket.com/albums/dd215...amaki3.jpg
Kazuma Atsushi: http://i106.photobucket.com/albums/m249/...6d8dr3.jpg
Reiko Kiseki: http://i106.photobucket.com/albums/m249/...ekijpg.png


PS: mesaj de la mitzuke "daca e vre-un post spam il mananc pe ala...". nu stiam ca e canibal :| in concluzie mare atentie.
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Sugoi :X dar cine e tipa de la sf ehh mai citesc de vreo 10 ori ca sa ...imi intre in cap >:) ..
besck fata rea :X:X:X:X
..si aprpo grabestete sti ca mor stand pe scaun :(([posturi unite]
Gata stiu ..prietena ei cum am pututo uita:(( ..nu sunt delok ..deesteapta ...:(( ,,mrg ..:)) ...sunt proasta 100% dar asta e partea a 2-a scz ...succes la scris si ...Ja ne!
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#3
Well... imi lipseste lectura unui fic normal, asa ca am trecut pe la voi.
Inceputul e destul de promitator... imi place naturaletea cu care descrieti.
Ca in orice text, am gasit cateva greseli:

Citat:Bucura-te cat poti Oni...
Citat:suspina ea in timp ce lacrimile fierbinti incepeau sa curga pe obrazul imbujorat.
->e ceva nou... sa plangi cu un singur ochi. Poate pluralul se potrivea mai bine.
Citat:cu parul rosu precum focul si ochii caprui precum scoarta unui cires
-> Aici cred ca era mai
bine sa gasesti alt mod de a compara. Repetitia lui "precum" nu ma prea incanta. Suna fortat.

In rest... mie una imi place.
Astept continuarea si sper ca nu sunt pe lista de la pranz a lui Mitzuke:))
:bye:
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes







#4
:))Marina:))Este minunat ficul.Imi place.Decsrierea este superba asemenea cum dialogul nu este sec(ala pe care il ai pe acolo_
Mitzuke:-wX(adu mai repede continuarea ca vreu sa vad ce se intampla cu cei doi:))...Vreu sa vad daca directotul ramane la asta:))
Deci in final:e super ficul
si va rog nu ma mancati:(( vreu sa-mi traiesc viata
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#5
ok, sunt masca :zuppy06:
marina, ai o descriere buna, naratiune exista, suspans, avem si asa ceva, ceea ce iti lipseste tie este...sau ar fi mai bine sa zis nu este ... pentru ca se pare ca imi place mai mult decat am crezut...

stilul tau de a descrie, uhm... mi se pare ca seamana putin cu al meu [am zis seamana, nu intelegeti gresit!]

nu prea am de comentat, asa ca tot ce pot sa spun e ca astept sa vad ce va scrie mitzuke in continuare...

gambate girls :*
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]





#6
Well, cred ca trebuia sa dau si eu pe aici mai devreme sau mai tarziu :)

Citat:se afla cea mai renumita academie pentru tinerii cu talente exceptionale desi nu le puteau folosi atata timp cat nu treceau peste cea mai mare provocare din viata lor...examenul de admitere.
Chestia asta e trasa de par. Adica se vede clar ca ideea nu a fost introdusa corespunzator. Better luck next time!

Citat:Festivalul Bunkasai se apropia mai repede decat razele solare, ramanand doar doua zile pana la inceputul festivalului.
Repetitie.

Citat:iar la final avea loc celebrul dans al focului fiind un joc stravechi si foarte raspandit printre cei tineri.
Nu suna bine! >.< Sa va spun ca intr-n text este de preferat sa se evite pe cat de mult posibil verbele la gerunziu?!

Citat:Desi numai era nevoie de noi decoratiuni, atmosfera era deja incarcata de un strat gros de praf lasat in urma unei tornade pe nume
Haruka Chou,
Wut? O_O De cand a ajuns praful obiect de decor?! O.o Interesant...

Citat:suspina ea in timp ce lacrimile fierbinti incepeau sa curga pe obrazul imbujorat.
Aham, si cati ani are pustoaica?! Trei sau cinci? Sincer, e foarte slaba daca incepe sa planga din cauza unui cucui...That's lame..

Citat:- Copii am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa jucati rolul lui Romeo si Julieta ! ,spuse directorul in timp ce ochii ii sclipeau de fericire.
N-am inteles de ce tocmai directorul trebuia sa-i intiinteze de chestia asta, dar in fine...

Concluzie:
Fic-ul e destul de bun, dar are un mare defect: e plictisitor! T.T Cu toate ca nu e o idee inovatoare si nimic prea nou, dar este interesanta. Ceea ce face fic-ul plictisitor este modul in care puneti naratiunea si descrierea in contact...It's boring! Ati avut multe chestii fortate pe la descriere, parca v-ati fi simtit obligati sa le spuneti, si nu ati "impletit" bine naratiunea cu aceasta.
Problema la voi nu e dialogul sec, e modul in care povestiti: e sec! Pe alocuri te pierzi, si ajungi sa te intrebi " Despre ce era vorba? " Cauza: ideile nu sunt legate bine intre ele!
Fic-ul din perspectiva e bunicel, adica are descriere, naratiune, figuri de stil, dialog...Dar ii lipseste esenta! Acel lucru care te prinde printre mrejele cuvintelor si te face sa traiesti momentele alaturi de personaje!
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

#7
Va multumim ca ati trecut pe aici dar cum eu sunt foarte razbunatoare trebuie sa dau si replica :ha: .In primul rand ,oni inseamna demon deci nu trebuie sa se scrie cu litera mare decat daca e la inceputul propozitiei /:) [mai ales ca nu e numele lui,wtf].Praful ca obiect de decor..hey, e o metafora XD
Apoi,la faza cu obrazul am inteles ,gomen nu ne-am dat seama o_o .La faza cu plansul..Jasmine,sincer nu te-ai prins? ._.' Nu plangea fiindca o durea ci fiindca asa vroia ! Credea ca o sa il dea gata pe baiat si ca acesta o sa ii ceara scuze insa el este mult prea incapatanat.[plus,chiar daca plangea de durere...ce conteaza? /:) Adica,personajul i lfacem cum vrem noi :p]Apoi,normal ca e plictisitor!E inceputul for God's sake.Spuneti-mi voi atunci cnad citit o carte ca inceputul e cea mai buna parte si ma arunc de pe bloc.
Am sa dau edit cand va veni partea a doua.[probabil ca maine.. :-?]
LOLNOPE

#8
------------------------------------------------------------------------
-Ce?!Te-ai lovit la cap, batrane? spuse dezorientat Kazuma imaginandu-se sarutand-o pe Haruka.
Aceasta batu nervoasa cu palmele in biroul directorului rastindu-se la el :
-Eu nu accept asa ceva si nu incerca sa ma convingi. Nu pot sa ma prefac ca lingusec un hermafrodit!
-Si eu nu pot saruta o morsa cu mustati mai lungi decat parul ei ,ii dadu replica adolescentul ce se uita indiferent catre roscata ce fierbea de manie. Si o stiuca saruta mai bine decat ea!
-Esti..esti...ah,pentru numele lui Dumnezeu de ce trebuie sa fac asta? Si ai fi cel mai fericit barbat de pe planeta daca te-as saruta dar prefer sa mananc alge la masa decat asta...,se balbai Haruka in timp ce tranti usa lasand in urma un sunet asurzitor si obisnuita dara de praf. Printre tusituri si sughituri,directorul se apropie de Kazuma implorandu-l sa o faca pe fiica lui sa joace.
-Refuz. Poti cauta alt prost care sa se considere norocos,spuse el glaciar ,intorcandu-se pe calcaie si trantind de asemenea usa.
Directorul,ramas cu ochii in soare,reusi sa auda cum fiica lui ce ar fi trebuit sa fie un model pentru toti ceilalti, 'ataca' o banca.
-Fir-ar el sa fie de hermafrodit bun de nimic! tipa socata inca de cele spuse de inamicul numarul unu al ei.
-Hey,Haruka cred ca ar trebui sa te calmezi. Stii prea bine ca excesul de furie dauneaza si pana la urma... ,incepu Reiko ca si cum ar fi citit dintr-o carte, pana la urma vad ca ai vizitatori.
Reiko se dadu la o parte facandu-i loc unui baiat inalt, cu parul negru precum abanosul si cu ochii patrunzatori ce se aseza langa ea privind-o intens.
-Tu ce mai vrei? pufni revoltata adolescenta nepasandu-i de privirile amorezate ce i se aruncau.Tanarul se apropie si mai tare de roscata care era cu gandul l la altceva.
-Ti-am zis o data..ori tu ori papa de la Vatican tot acelasi lucru ar fi, dar macar el e renumit. Nu vezi ca nu am chef de nimeni, daramite de maimute?! ii sopti la ureche baiatului ca si cum i-ar fi spus cea mai siropoasa declaratie de dragoste. Acesta, socat reusi sa schiteze doar un zambet sarcastic si cateva cuvinte imbalmajite aiurea.
-Shin Masashiro...retine numele asta.Vei fi marcata de el....
-Vezi sa nu te marchez eu cu o palma, suiera roscata dupa care il privi pe Shin cum se indeparteaza. Atunci cand Haruka iesi pe usa, dadu nas in nas cu profesorul de matematica ce il tragea de o maneca pe lenesul Kazuma care incerca sa scape, fara succes insa fiindca nimeni nu i se putea opune corpolentului profesor. Dupa ce acesta facu scandal, ora decurse in mod normal la fel ca si restul. Timpul zbura pe holurile scolii, la fel ca si Haruka ce se chinuia sa ajunga acasa inaintea tatalui ei pentru a evita orice intalnire neplacuta si rugaminti fierbinti. Insa, dezamagire totala :ajunsa pe holul casei reusi sa tipe 'Victorie!', dar se trezi pe jos fiindca tatal ei o darama cand impinse usa cu putere. La cina, evenimentele neplacute se tinura lant. Printre farfurii scapate si rugaminti pentru dezvaluirea subiectelor testului de la istorie , Shinji strecura si o idee despre o excursie mirifica ce putea avea loc in viitorul apropiat. Fascinata de detaliile locatiei descrise de tatal ei, Haruka incepu deja sa viseze. Multumit de succesul sau, directorul se apropie de fata lui si o intreba daca vrea sa mearga. Aceasta,aproape instinctiv raspunse un 'Da' spus din tot sufletul.
-Sigur vrei sa mergi? se asigura Shinji.
-Bineinteles! Tot ceea ce ai descris tu...magazinele,aventurile.... ,tipa entuziasmata roscata daramand scaunul si batand cu pumnii in masa.
-Bine,atunci o sa joci in Romeo si Julieta, zambi sarcastic directorul.
-Sigur!Stai, ce ai zis? se dezumfla rapid adolescenta asezandu-se la loc.
-Atunci s-a facut, mon petite fille. Apropo, daca pana maine nu reusesti sa il faci pe Romeo al tau sa joace in piesa, adio excursie, replica barbatul in timp ce se ridica de la masa ,lasand-o pe fiica sa in cumpana.
Dimineata urmatoare, 'Julieta' ar fi trebuit sa se trezeasca iar tarziu si sa repete figura, intarziind la scoala si cerandu-si scuze de mii de ori, promitand ca nu se va mai repeta. Dar in schimb, Haruka ajunse la scoala cu o jumatate de ora mai devreme spre surprinderea colegilor ei care erau obisnuiti cu apsenta ei. Adolescenta isi arunca ghiozdanul pe banca si porni cu pasi grabiti in curtea scolii unde statu la panda un sfert de ora, pana cand rivalul ei numarul unu, hermafroditul necioplit aparu cu aceasi mutra nepasatoare.
-A venit timpul sa ti-o platesc, Oni! tipa Haruka in timp ce impinse poarta cu zabrele inspre fata tanarului. Acesta se feri,prinzand-o de solduri pe roscata care din neatentie se impiedica si era pe punctul de a cadea.
-M-ai..prins, constata ea uimita si uitandu-se adanc in ochii lui Kazuma
-Nu, nu chiar, spuse nepasator el dandu-i drumul adolescentei si facand-o sa cada pe jos.Spune, ce vrei? Stiu ca nu vi la scoala atat de devreme fara un scop.
-Asculta, hermafroditule, oricat de mult te urasc...iti ofer sansa de a juca alaturi de mine.
-Vad ca esti foarte hotarata, Chou.Dar ti-am zis deja ca nu o sa o fac..pana la urma nu castig nimic. Poate daca o sa iti creasca bustul pana la premiera....,isi termina subit propozitia 'demonul' care se trezi cu o palma peste fata.
-Nu am sa ma las pana cand nu o sa fi pe scena impopotonat si cu pantaloni bufanti! spuse in gura mare Haruka .Puteai vedea in ochii ei cat era de hotarata, nimic nu o putea opri. Nici macar remarcile pesimiste date de Kazuma dupa ce auzi ce are de gand fata sa ii faca fiindca toata ziua ii urmari miscarile si incerca sa vada care ar putea sa ii fie slabiciunea. Dar se trezi la sfarsitul zilei si isi dadu seama ca nu rezolvase nimic. Drumurile pana la baia baietilor, injuraturile primite si palmele date peste spate de Kazuma era in zadar. Haruka se tranti pe o banca si observa cum 'demonul' iese din scoala cu aceasi aura ce iti spune 'Nu te apropia de mine sau o patesti' si se urca intr-un taxi.
-Asta e ciudat..Oni sta aproape. De ce ar trebui sa se urce intr-un taxi?! gandi controversata Haruka dupa care se urca pe bicicleta si incepu sa pedaleze, ocolind oamenii si trecand sprinten printre masini si motociclete. La un moment dat i s-a parut ca adolescentul a privit in spate si a vazut ca cineva il urmareste insa Harukai nu ii pasa, pedaland mai puternic decat niciodata ca si cum in joc ar fi fost propria ei viata.
-Asta-i buna...cred ca am sa lesin, murmura Haruka extenuata de propria ei putere. Insa norocul ii surade pentru prima oara in ziua acea, cand taxi-ul se opreste in fata unui hotel destul de luxos unde baiatul se intalneste cu o fata, evident mai in varsta decat el. Gasind o ocazie buna, roscata isi scoate telefonul mobil si suprinde diferite momente cand adolescentul o imbratiseaza pe necunoscuta. Cei doi intra in hotel, lasand-o pe adolescenta cu ochii in soare si murmurand cateva cuvinte fara rost. Hotarata sa nu plece de acolo pana cand Kazuma iese ca sa il santajeze, Haruka se propteste in fata usii hotelului de unde a fost data la o parte de mai multe ori. Dupa cateva ore, saturandu-se sa stea de una singura si de privirile dubioase care ii erau aruncate, fata da sa plece insa este prinsa de o mana si trasa inapoi.
-Daca stiam ca esti fanul meu si ca ma spionezi toata ziua, iti dadeam autograful meu demult , adolescent pervers ,spuse Kazuma cu un zambet ironic.
-Poti sa ma faci acum cum vrei fiindca am asta! tipa bucuroasa adolescenta scotand telefonul si aratandu-i pozele facute mai devreme in compania domnisoarei.
-Si tu poti sa imi arati ce poze vrei. Aia e verisoara mea..si pana la urma, esti cumva geloasa?Pot sa te duc in hotel, sa vezi cum e ,murmura adolescentul apropiindu-se incet de fata fetei. Aceasta, se inrosi iar Kazuma incepu sa rada malefic facand-o in continuare perversa sau fanul lui numarul unu.
-Asculta, nu am sa joc in piesa aia stupida. Nici macar nu ai cum sa ma faci, nu am secrete murdare asa ca nu ma mai urmari..sau altfel, spuse baiatul dupa care se indeparta incet de hotel. In urma lui ramase doar liniste subita si..
-O poza?Tocmai ti-ai sapat mormantul, Oni.Nici nu stii ce bine imi pare! tipa bucuroasa adolescenta facandu-si iar planuri pentru viitoarea excursie.
Urmatoarea dimineata, Haruka ajunse iar prima la scoala, asteptandu-l pe baiatul fara secrete murdare in curtea scolii.
-Iar tu?Daca ti-ai mai taia mustatile din cand in cand , morsa umflata , ti-as da autograf dar in momentul de fata mi-e lene, spuse calm adolescentul privind-o nonsalant pe fata care schita un zambet ironic. Kazuma se trezi tras de maneca pana pe acoperis. Primul lui gand a fost sa fuga , cine stie ce ii trecea prin cap nebunei care il urmarise toata ziua. Insa cand vazu poza din mana fetei, simti cum ii ingheata sangele in vene. Niciodata nu se simtise mai umilit si nici nu avea de gand sa o faca. Se napusti asupra fetei, incercand sa ii ia poza fara succes insa fiindca Haruka avea deja o multitudine de copii.
-Ce este, Oni ? Ti-e jena de trecutul tau? Ti-e frica de ceea ce colegii noi ar putea sa zic? Ei, uite acum am aflat ca esti om pana la urma nu o bestie paroasa lipsita de sentimente si scrupule. Ai avut prieteni, recunoaste! tipa extaziata fata negandindu-se la consecinte.
-Da-o incoace! Trecutul meu nu are nici-o legatura cu tine! Si ce daca am avut prieteni si acum nu mai am ?! Asta ma separa pe mine de voi...., spuse la randul lui baiatul mentinandu-si calmul.
-Stiu ca nu vrei sa o public si stai calm ca nu o voi face, eu nu sunt ca tine, zambi Haruka,insa cu o conditie..O sa joci in piesa de teatru! Daca spui nu, pozele or sa zboare deaspura curtii scolii si poti sa iti iei adio de la comportamentul rece si insipid.
Ramas neajutorat si fara o a doua sansa, Kazuma spuse un 'bine..' mai mult oftat si auzit numai de cei cu aparate auditive astfel incat Haruka a trebuit sa mimeze aruncarea pozelor ca sa il faca pe demon sa tipe din rasputeri un raspuns afirmativ.


Shin


Minna,sper ca o sa va placa XDD.Capitolul asta a stors mult creier :)) Si scuzati daca evenimentele se intampla prea rapid...asa fac eu de obicei ^^".
LOLNOPE

#9
wow...m-ai lasat cu gura cascata..ce pot sa spun? nu am cuvinte...e minunat...;;) Si Kazuma.este asa de o//o omg...
astept sa pui CONTINUAREA.... :chuu:
spor la lucru de pe acuma si succes in continuare :bv: a da si sper ca cei doi sa faca in asa fel incat sa se indragosteasca (are sens ce am scris? ''? )
okay..ja ne..
bye bye :bye:

#10
cap I:
Citat:Isi indeparta chipul sensibil de langa tevile reci de metal frecand cu degetele cucuiul de la frunte.
aceasta e singura greseala pe care am vazut-o, (bine a mai fost una dar am observat ca a sesizat-o cineva)
imi place la nebunie fic-ul:x
si e O.o, cei doi sa joace intr- piesa de teatru in ciuda antipatiei care o poarta unul pentru celelalt... mi se pare aproape imposibil...
next capitolul II:
Citat:Tanarul se apropie si mai tare de roscata care era cu gandul la altceva.
Citat:...spre surprinderea colegilor ei care erau obisnuiti cu absenta ei.
Citat:Ti-e frica de ceea ce colegii noi ar putea sa zica?
am o obsesie cu greselile de tastare...
imi place puterea de convingere a Harukai. Nu se lasa batuta pana cand nu reuseste sa-si convinga inamicul sa joace in piesa de teatru.
:love: i love this fic:x ... abia astept capitolul urmator :bye:








Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)