18-02-2011, 09:01 PM
Am o dispozitie 'minunata',iar asta va reiesi din faptul ca am sa ma iau de fiecare chichita pe care o zaresc,numai asa,ca sunt eu a naibii azi.Ti'am zis de mult ca trebuie sa te astepti la asa ceva.Vezi bine ca nu ma las.
Tot nu corectezi dupa aceea?Se vede.
Mi se pare mie,sau cam in ultimele alineate ai facul slalom de la timpul trecut la cel prezent?Prima data nu observasem,dar la recitire am vazut.
Am mentionat tot ce am vazut in neregula.Ti'am spus ca asa va fii,dar tu ceri in continuare,chiar daca o sa iasa un comentariu kilometric.Acum stai si indura!
Ti'am zis sa nu ceri critica!
:))Ok,m'am distrat si eu putin,o incercare jalnica,la fel ca intreaga zi.Dar nu despre asta e vorba,eu mai am de zis cate ceva pana nu uit.Iar.
Mi'a placut ca ai folosit prezentul in propozitii scurte si ca tu,ca narator si personaj te adresai persoanei a 2-a,adica mie,ca cititor,asta accentueaza elementul de groaza al capitolului.Inceputul a fost superb,toate acele exemple de jucarii si alte lucruri ce s'ar putea afla in spatele acelei usi.
In concluzie,felicitari pentru munca ta,nu iti dezamagesti cititorii.Stiu ca o vei tine tot asa,iti sta in fire,asa ca multa bafta si turbo la degete.
Tot nu corectezi dupa aceea?Se vede.
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: te innebuneste,te conjoaraverbul 'a conjura' inseamna altceva decat 'a inconjura',care s'ar fi potrivit aici
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Nimic. insa in sinea ta stii ca nu e voie sa deschizi acea usa.-cred ca aici trebuia o virgula
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Ii e dor de tine. te prinde in brate si te cocoloseste cu imbratisarea lui calda pana mori.-unde'i majuscula?
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Acum el e acolo, cu o drujba in urma, asteptand ca tu sa deschizi usa si sa te ucida, facandu-te bucatele.-'in urma'? Poate 'alaturi' sau 'in mana'.Aici chiar nu m'am prins.
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: si exact cand tu credeai ca a incetat, el apare si iti taie gatul-unde'i punctul?Acolo unde imi e si somnul,probabil...
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Ai tu idee ce orgii se odihnesc de cealalalta parte a ei?-parerea mea e ca 'urgii' se potriviea mai bine :-? Dar e creatia ta,cum zici tu.
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: E noapte, e tarziu, foarte tarziu. iar tu esti singur acasa.-inainte de 'iar' era virgula.Da,stiu ca cele doua semne sunt unul langa celalalt.
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Daa, hai du-te,du-te!-hmm,e o chestie stranie aici,nu ca m'as pricepe eu,la cate virgule mananc pe paine,dar poate trebuia una dupa 'hai'
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Poate ca monstrii coplariei nu te-au lasat singur.-era 'copilariei'
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Ti s-a facut frica? te intorci sa vezi ce a fost, insa nu e nimic in spatele tau.-iar a fugit majuscula.Mai,care i'ati furat majuscula fetei?! :-l
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Te duci in canapea.-cam greu sa intrii in ea,doar daca nu esti fantoma,dar asa nu ai cum sa mori la sfarsit,deci poate trebuia alta prepozitie.Zic si eu.
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Incepi sa te uti la el, parca traind actiunea.-este 'uiti'
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: II plac copiii mici, mai stii?-aaah,deci exista si majuscule,aici ai compensat,dar nu cum trebuia
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Te uiti in jurul tau si nu intrezaresti decat intunericul.-din cate stiu eu,si am consultat si dex-ul online ca sa ma asigur,'a intrezari' inseamna a vedea cu o oarecare dificultate,ca si cum te uiti printre gene.Asa era si cazul de fata?Daca da,atunci ok.
(14-02-2011, 01:02 AM)gabytsswh A scris: Ce se intampla cu tine, esti blonav?-e 'bolnav' acolo
Mi se pare mie,sau cam in ultimele alineate ai facul slalom de la timpul trecut la cel prezent?Prima data nu observasem,dar la recitire am vazut.
Am mentionat tot ce am vazut in neregula.Ti'am spus ca asa va fii,dar tu ceri in continuare,chiar daca o sa iasa un comentariu kilometric.Acum stai si indura!
Ti'am zis sa nu ceri critica!
:))Ok,m'am distrat si eu putin,o incercare jalnica,la fel ca intreaga zi.Dar nu despre asta e vorba,eu mai am de zis cate ceva pana nu uit.Iar.
Mi'a placut ca ai folosit prezentul in propozitii scurte si ca tu,ca narator si personaj te adresai persoanei a 2-a,adica mie,ca cititor,asta accentueaza elementul de groaza al capitolului.Inceputul a fost superb,toate acele exemple de jucarii si alte lucruri ce s'ar putea afla in spatele acelei usi.
In concluzie,felicitari pentru munca ta,nu iti dezamagesti cititorii.Stiu ca o vei tine tot asa,iti sta in fire,asa ca multa bafta si turbo la degete.
"Do you really want me dead or alive/ To torture for my sins? "
Caz inchis, joc terminat, trage-ti fermoarul. Pana si un orb vede asta! (George Rathbun)
![[Imagine: 18m8pl.jpg]](http://i53.tinypic.com/18m8pl.jpg)