Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

GTA San Andreas

#1
pai mie mi-a placut...este un joc destul de complex si iti ia foarte mult ca sa il termini(lucru pe care nu am reusit sa il fac 21)....nu prea am dat atentie faptului ca omul cu,care joci e negru datorita faptului ca am scos de pe net diferite skin-uri atat pt masini cat si pt caracter....si pana la urma schnimbam pe ele mai repede decat schimbi hartia igienica21 cat despre coduri sunt destul de folositoare daca de ex nu doresti sa astepti pana il faci pe caracter sa isi dezvolte mushii sau sa fie fat....sau sa scapi de politie ...etc....

ca sa ii dau o nota s-ar situa undeva intre 8-9 ca sa fiu mai precis cred ca un 8,55

#2
O,topic despre San Andreas...Nu am mai ras la un joc cat am ras la acesta...Am sarit cativa metri in sus,am zburat cu elicopterul,am inotat,am ''cazut'' cu parasuta de pe cladiri,am omorat cetateni nevinovati,am mers cu bicicleta(preferata mea,niciodata nu ia foc),dar cel mai important,am terminat jocul...I`m a lil` cheater,dar tot am terminat si fara coduri toate misiunile(mi`a interzis unchiul meu sa mai joc cu[,] coduri).
I`as da,totusi,9.95,pentru ca se scapa foarte greu de politisti.






#3
Uhm...i dunno....8??
Nu am apucat sa il termin ink sh de aceea nu sunt sigura...dar da,pana aqm un 8
Este intr-adevar un joc complex,de apreciat faptul ca harta s-a mai extins sh am loc de desfasurare (la vice city stiam toate strazile care si unde sunt).
Totodata,pe aici faci mai multe lucruri,deci e mai fain pentru cei care nu joaca neaparat sa faca cat mai repede misiunile,ci se mai sh distreaza umpik XD (k mine 65 )
Deci,da,un joc destul bun ,de la mn nota 8 ^^

#4
Eu o sa fac niste review-uri la toate jocurile cu grafica 3d daca nu se supara nimeni ^__^
Gta III...
Primul joc din lume care a avut grafica 3d...Probabil cel mai bun gta din serie....dupa IV...
Iti ofera un numar mare de arme , drogul este foarte realist...
Misiunile sunt simple si deloc repepetive...orasul a fost lucrat cel mai mult la acest gta...precum si povestea ^^...

Gta Vice City...
Singurul GTA care nu l-am terminat pentru ca mi-a lipsit timpul...
O poveste trasa de par , cu niste personaje trase de par...
Probabil , jocul asta s-a remarcat doar prin faptul ca gameplay si modurile de a ucide sunt foarte distractive...

Gta San Andreas...

Nu pot spune faptul ca simti faptul ca esti un negru gangsta'...
Orasul...mi se pare cel mai simplu facut dintre toate ( si la baru de striptease , nu se dezbraca...this is not fair !!! )...
E interesant , faptul ca te ingrasi ,slabesti , iti schimbi hainele ,faci muschi...vomiti 21...
Cresti flirt-ul si alte chestii de genu...
Nici o misiune nu e grea...
Doar trebuie sa-i gasesti glitch-ul 10

Gta III-9
GTA Vice city-8.50
Gta San Andreas- 8
[Imagine: fdfgba0.jpg]
[Imagine: 2560139237_b2fb8f427f.jpg]



#5
Il am dar se misca cam greu nu stiu din ce cauza.Mi se pare super ca pot inota si zbura cu codul rocketman.Este un joc extraordinar.Fara coduri nu mas putea descrurca,dar de o luna nu mai folosesc nici un cod.Ce greu pot trai fara coul de bani si de zbor.Imi vine sa ma dau cu capul de pereti dar e mai fain fara coduri.Am reusit sa trec la mission 34.Ceva de necrezut.Eu,cea care nu stia ce sunt armele alea la inceput.Oricum mi se pare un joc super.
[Imagine: durararasig06small.jpg]

#6
Nu este chiar atat de dificil jocul, dar ai nevoie de o gramada de timp daca vrei sa termini jocul fara coduri. La un moment dat devine foarte plictisitor, dar nu conteaza fiindca poti oricand sa iti "bagi" coduri, sa te plimbi cu avionul si sa eviti rachetele cand ai 4 stele parca (nu stiu nu am mai jucat de mult). L-am jucat inainte sa apara pe PC, pe PS2 si mi s-a parut interesant, eu ii dau hmmm nota 8, joc foarte bun pentru perioada cand a aparut.

#7
fain jocu' l-am terminat, insa cu ajutoru lu frate-meo :-p, marog, sa revenim mi-se pare mai bun decat Vice City
Vice City primeste cam 7.5 si SA cred k 8.5 si cum zice brosco fobie ii fain ca are prole :d imi mai placea si sa conduc avioane aaa, si sa iau pe cineva in masina si apoi sa arunc masina in ocean 21 nu imi placea faptu ca te duceai in celalalt capat al orasului sa faci o misiune si cand ajungeai tocmai atunci sa gaseau aia sa-ti atace teritoriu'

#8
Sincer, nici nu am vrut sa termin vreo misiune din acest joc, m-am jucat mai mult ca sa ma amuz, noroc ca aveam niste coduri de la varmiu. Nu faceam alt ceva decat sa omor oamenii de pe strada ca sa le iau banii , plimbam peste tot prin oras ca sa le iau banii, cand ma plictiseam sa dau cu bata in ei furam o masina si ii calcam cu masina. : )) Apoi ajungeam la 2 stele si venea politia dupa mine asa ca ii omoram si pe aia, apoi ajungeam pe la 6 stele si venea armata dupa mine asa ca furam o masina si fugeam cu ea in alte orase, iar daca ma prindea sau ma omora luam jocul de la inceput si tot asa, si ca sa nu ma plictisesc prea tare de fiecare data schimbam orasul , imi placea sa merg pe autostrada regulamentar, si cand ajungeam in cel mai apropiat oras gata cu regulile. 21)
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#9
Este foarte interesant jocul il am pe ps2 si am incercat sa ii trec toate misiunuile dar fara succes.. Pana am descoperit codurile19 era unul foarte amuzant in care faceam toate masinile ROZ si altul in care daca dadeai cu masina in alta exploda,eu dadeam in toate masinile, dupa care veneau pompierii si furam masina pentru a face banii cu cea de pompierii.:yes:
[Imagine: 785221jsouazkpi8.gif]
[Imagine: 443890s90k8wp5tg.jpg]


#10
Eu una mă jucam destul de mult acum vreo 3 ani. Mă bufneşte râsul când mă gândesc că ne certam cu fratimeo pentru misiuni..'Eu vreau să-l trec! Ba eu!' Da, ce pot să spun..:]]
Mi-a plăcut. Nu tot timpul duceam la bun sfârşit misiunile, era când mergeam aiurea pe străzi, mă luam de poliţişti..tot felu. :]] E nice rău jocu..
Deşi prietenii mi-au propus să intru pe multiplayer pe atunci, nu am vrut. Nu ştiu de ce, nu mă atrăgea. Am preferat să mă joc aşa cum obişnuiam eu. xD

*Hugs`*
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)