Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

G - Dragon

#21
Citat:Btw, de dimineață am văzut că el și băieții au pozat pentru o nouă revistă zilele trecute. Avea părul mai lunguț, deci i-a mai crescut xD.

Surse sigure ---> asta e inainte sa isi fi taiat parul 22 pozele pentru revista respectiva, sau pt acel brand, e de chiar inainte de a-si fi taiat parul. Faza cu el tuns scurt, e recenta, de la un concert pe care l-a avut. So, GD ARE parul scurt, NU i-a crescut. ^^

Citat:Am văzut că unele fane își făceau griji că pleacă în armată, eu una nu prea cred dar orice e posibil. Voi ce părere aveți, pleacă sau nu în armată ? Sper că nu T_T.

Chiar nu va inteleg 21) pana cand YG ent. nu zice da sau ba, nu credeti toate prostiile. (se aplica pt toate formatiile) Nu pleaca in armata, deocamdata, dar peste cativa ani sigur o va face, fiindca toti or vor face asta la un moment dat. So, NU pleaca in armata.

Si a da, daca aveti nelamuri ask me, fiindca eu stiu sigur 21 stiu absolut totul despre el, nu va luati dupa barfe.
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#22
Da, știu, ai dreptate. Baka me.
Am văzut și eu după că pozele pentru brand au fost făcute înainte ca el să se tundă. Ah, cred că nu o să mă obișnuiesc prea curănd cu schimbarea asta de look. Eu chiar speram să-I fi crescut părul, măcar puțin.
Și la faza cu armata, ai dreptate. YG e singurul care poate afirma/infirmma zvonurile. Până la urmă tot o să se ducă peste cățiva ani, din păcate.
Btw, data viitoare pe tine te întreb.

[Imagine: tumblr_lmvc2mI9Fg1qcr1eb.gif]
Ohana means family. Family means nobody gets left behind, or forgotten.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)