Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gânduri adolescentine

#1
dfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.

#2
dfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.

#3
Trec pe aici pentru ca m-ai rugat si am putin timp liber. Poate voi trece si la oneshot, dar nu acum. :-)

Addiction

Oh, poezia asta ma face sa-i invat versurile si sa creez o melodie dupa ea. Pare interesanta, draguta mai bine zis... Dar ai o problema cu rima aici : nu prea exista! Decat doua versuri am vazut rimate, restul fiind puse intamplator acolo, doar pentru a completa strofa si a posta poezia, asa e?
Oricum suna mult mai bine in engleza, dar parerea mea este ca e greu sa gasesti rima... Anyway, e buna pentru inceput.

Imputinţă

Mi-a placut mai mult prima strofa decat a doua. Did u know why? De obicei imi plac mult versurile cu intrebari retorice, adica nici cititorul, nici alt personaj din poezie nu-ti poate da un raspuns... Si nu numai asta, dar parca rima a fost ceva mai abundenta decat in a doua strofa.
Oricum, ideea e interesanta, insa din cateva randuri nu pot spune mai multe.

Pentru inceput as vrea sa iti spun ca poeziile sunt dragute, dar pune mai mult suflet la ele si nu te grabi niciodata sa le termini doar pentru a le posta. Asteapta pana vine rima. ^w^
Bafta!
:bye:

be special, be you.
Fani forgot her stamp here! ^w^

#4
Addiction

Frumos. Dar acest 'frumos' are atat un like cat si un disliske [ca sa ma adaptez poeziei].
Imi plac versurile, pe ansamblu. Ba chiar mi-am imaginat si o melodie, ceva rapid, ceva rap. Si mi-a placut ce am 'auzit', asta probabil pentru ca linia melodica era dintr-un cantec pe care il notasem undeva in fisierele mele mentale. Ca mesaj, again, imi place.

De asemenea, acum trec la ceea ce nu mi-a facut placere sa vad. Nu mi-a placut ca ai avut putina rima [imp e totusi ca ai avut]. A cam deranjat un pic, cand am citit a doua oara, insa prima oara, trebuie sa recunosc, nici n-am simtit. Probabil din cauza ritmului acela care imi vuvuia in cap.



Imputinţă

Aici lipsesc figurile de stil si bla bla bla-urile acelea care ar trebui totusi adaptate putin.

Citat:Nici măcar o amărâtă de îmbrăţişare ?

Pare putin deranjant aici, pentru ca cititorul se astepata la ceva grandios, maret [u got it] la ceva care sa exprime o emotie mai mare decat a fost cuprinsa in primele doua versuri. Desi eu in general ma axez pe proza, iti spun in cunostinta de cauza pentru ca a trebuit sa ma documentez dintr-o gramada de poezii ca sa vad cum se procedeaza si apoi sa scriu si eu ceva similar. Este greu, foarte greu, mai ales cand te 'duci' mai mult pe fapte decat pe partea artistica. Nu te condamn pentru aceste greseli. Rima vad ca o ai in sange, trebuie doar sa o adaptam asa cum trebuie [adica sa o adaptam la diferite figuri de stil cum ar fi comparatia, epitetul, personificarea etc. pentru un aspect artistic]. In rest, toate cele bune. Daca urci cu cateva trepte mai sus poti face o lucrare de exceptie. Don`t u? ^^

Asadar si prin urmare [fiindca si deoarece] ma opresc aici cu critica si astept o urmatoare lucrare de preferat in romana pe care sa o comentez [sa nu intelegi gresit, nu te opresc sa scri in engleza], dar vreau sa iti vad evolutia. ceau! :-h
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#5
dah... priviti si va minunat, am ajuns si eu pe aici, da stiu, nu-i chiar asa mare lucru...

Addiction- intr-adevar seamana mai mult pe versurile unui cantec, mesajul in sine e bun, ai transmis o oarecare confuzie, desi parca am digerat mai greu acel "damn" si "shit"
dar nu comentez, doar ca cuvintele astea ar transmite iritare probabil, ceea ce nu-i pe aceiasi linie cu restul poeziei :P dar imi place per total, adica imi place cum suna in engleza :D

Imputinţă- as fi vrut sa o dezvolti mai mult, de ce te-ai limitat doar la doua strofe?
dezamagirea, am simtit'o dar nu destul incat sa ma multumeasca

o parere proprie in ceea ce priveste poeziile in general, incearca sa concentrezi un amalgam de sentimente in acele putine cuvinte, trebuie sa transmiti ceva puternic, la proza ai posibilitatea sa faci o introducere mai lunga, sa o iei usor, dar la poezie e cu totul altceva, trebuie sa simt ceva inca din primele doua trei versuri (app, cred ca ar fi mers un " ? " si la sf primului vers)
gandeste-te mult la cuvintele ce le folosesti, trebuie sa fie profunde, sa emane sentiment, altfel nu o sa trasmita nimic celui care le citeste :P

sunt dura, mai ales la poezie (nu ca as fi eu mai priceputa)
sper ca nu-ti pare rau ca mai rugat sa comentez :))
4

#6
fdfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Frânturi de gânduri Saravis 3 2.119 28-02-2012, 10:13 PM
Ultimul răspuns: Saravis
  Rânduri sângerii Jelly 2 1.736 06-10-2011, 11:43 AM
Ultimul răspuns: Jelly
  Gânduri nescrise. Mad Hatter 15 5.127 08-08-2011, 06:33 PM
Ultimul răspuns: Mad Hatter
  Autopsia gândurilor unui om Axel . 9 3.633 04-06-2011, 03:37 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Gânduri scrise pe-o hârtie. Rain 2 2.032 09-05-2011, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Gândindu-mă la tine… love_mean_hope 2 2.133 14-02-2010, 03:41 PM
Ultimul răspuns: love_mean_hope
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.311 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)