Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Frantura din mintea mea...

#1
O mica compozitie pe care am facut-o privind vremea de acum cateva saptamani:

Amintiri

Stau in coliba mea mica si privesc pe fereastra; ma dezgusta ce vad: un tablou incarcat de griuri colorate, posomorate, care par a se stinge intr-o mare de cuvinte nerostite.
Alta data mi se umplea inima de bucurie cand vedeam prin fereastra crapata razele tinere ale soarelui, inaltat doar de-o sulita pe cer, cand asistam tainic la jocul fluturilor pe pajistea verde, incarcata cu aromele dulci ale crinului. Vantul legana usor fiece fir de iarba in parte, scaldat in lacrimi de diamant, iar in cantec de privighetoare, imortalizam totul intr-un pastel imaginar pe care doar eu mi l-as aminti.
Apoi, ca o boala a carui cauza si tratament nimeni nu-l cunoaste, a sosit toamna, aducand cu ea o moarte a frumusetii, o racire a caldurii sufletesti. Totul a inceput de la o singura frunza care s-a ingalbenit si a cazut... ulterior i-au urmat toate... In mai putin de o luna totul s-a transformat in ceea ce vad acum: un ocean de lacrimi reci pe fata Mamei Gheea, o imagine a iadului inghetat, o lume lipsita de caldura.
Tot ce imi ramane de facut este sa ma rog...
I'm the Prince that obeys the King.We'll make you feel the dispair of Ice...
[Imagine: Untitled-1.jpg]
[Imagine: 5cd0665.png][Imagine: 45c0770.png][Imagine: 2b5b589.png]
SNOWY IS A
()()
( . .)
( )( )

#2
Wow ! Chiar te pricepi. Imi place mult cum descrii , ai un stil aparte. M-ai lasat fara cuvinte. Chiar nu stiu ce sa mai spun. Este foarte reusit , parerea mea , dar prea scurt. Data viitoare fa ceva mai lung, pentru ca imi place sa citesc ceva de genul asta. Succes ^.^ , in continuare.
* Hugs >:D< *
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#3
Godz.;;). Am promis că vin, uite-mă.
În primul rând ai postat greşit. Să înţeleg că e un oneshot, deci trebuia postat aici:
Oneshout-uri.
Apoi: îmi place mult cum descrii, nu mă aşteptam la aşa ceva, sincer. Având în vedere că eşti băiat sunt uimită; colegii mei au aceaaşi vârsta şi nu sunt în stare să scrie o propoziţie mai frumoasă.
Nu am stat să mă uit după greşeli de tastare, am fost "absorbită" de lucrare să spun aşa, mi-a plăcut mult. Regret doar că a fost cam scurtă; sper ca pe viitor să fie mai lungi.
Aştept şi alte lucrări.
Baftă! <3

#4
Whooops :zuppy06: O sa fi mutata de un admin ceva:)) Ma bucur ca va place:D Abbeh...pai ma simt flatat :"> Nu ma laud dar sunt cel mai bun din clasa la asa ceva:D Poate il modific si il fac mai lung sa isi merite locul aici:)) Pan' atunci ma ocup de teme=))[posturi unite]

***Avertisment: si acesta este putin cam scurt dat fiind ca este 11:00 noaptea=))***

Ce intamplare...

Te trezesti intr-o dimineata cu fata la cearceaf:e vineri, 13. Intri in baie, te speli si spargi oglinda.Agitat, pleci la serviciu fara a lua micul dejun, dar ajuns in fata masinii, constati ca nu ai cheile.Grabit, dai o fuga pana sus bolborosind cuvinte doar de tine stiute. In fata intrarii in bloc, un vecin zugravea pe o scara... N-ai ce sa faci; treci pe sub ea altfel intarzii la serviciu. In fine,ajungi la masina, dar cand sa intri o pisica neagra iti taie calea. Un "bun" inceput al zilei.
De acum va trebui sa porti la tine un trifoi cu patru foi, patru labute de iepure, sare, un cal alb cu toate copitele potcovite si neaparat va trebui sa-ti confirme cineva ca primul dinte l-ai avut pe gingia de jos, toate acestea pentru a contracara cei peste 20 de ani de ghinion adunati in mai putin de cateva ore.
Acesta este un scenariu, posibil, care ti s-ar putea intampla si tie intr-o zi. Desigur este la latitudina ta daca vei fi sau nu afectat de cele intamplate. Poti pur si simplu sa le ignori si sa te grabesti la locul de munca, ori iti poti petrece ziua stresat si in alerta ca nu cumva "sa te ajunga ghinionul".
Deci...tu cum ai reactiona?
I'm the Prince that obeys the King.We'll make you feel the dispair of Ice...
[Imagine: Untitled-1.jpg]
[Imagine: 5cd0665.png][Imagine: 45c0770.png][Imagine: 2b5b589.png]
SNOWY IS A
()()
( . .)
( )( )

#5
Am trecut ÅŸi eu pe aici, lolz.

Ăh, mă voi referi la primul one shot.
Nu înţeleg ce ai vrut să spui prin " griuri colorate" cum poate fi griul colorat? Poate ai vrut să spui altceva şi nu am priceput eu ( hah, nu îţi pricep viziunea artistică o.o dar nu pot pricepe cum gri poate să fie... colorat, în orice caz... ) plus că apoi adaugi " posomorâte" sau aşa ceva. Gri colorat posomorât? Crede-mă, viziunea mea nu se poate încadra deloc într-o astfel de descriere.
Ar mai fi şi spaţierea cu semnele de punctuaţie. Adică pui aşa: text- semn de punctuaţie - spaţiu - text. Dacă înţelegi ce vreau să spun. Pentru că tu pusesei: text-semn de punctuaţie- text. Fără pic de spaţiu. E foarte inestetic.
Nu înţeleg de ce ai pus steluţele alea la începutul fiecărui micuţ paragraf, adică... E inutil şi nici corect nu mi se pare. Plus că se vede naşpa.
alea soarelui - ale soarelui.
În orice caz, exceptând greşelile şi aspectul prea inestetic al textului, one shotul tău micuţ a fost foarte plăcut, plin de viziune şi chiar interesant. Am fost surprinsă să realziez că prin atât de puţine cuvinte ai putut transmite ceva atât de profund. Din punctul ăsta de vedere, nu am ce să îţi reproşez pentru că te-ai descurcat şi a fost chiar simpatic, touching.

Cât despre cel de-al doilea one shot, aceeaşi problemă cu spaţierea -.- trebuie să o remediezi, pentru estetica textului.
" e vineri 13 " - >se transformă aşa: e vineri, 13. Mie mi se pare că arată mai bine :-? mai... intense.
Acesta este un scenariu,posibil, -> Acesta este un scenariu posibil, -> nu înţeleg necesitatea primei virgule. Nu e nevoie de ea.
Lucrărica este simpatică şi uşor amuzantă.

baftă.

#6
=)). E draguta ideea : ) . Eu cum as reactiona ? Buna intrebare . Sper sa nu mi se intample niciodata asa ceva , dar in caz ca se intampla , printr-un absurd , m-as ruga sa nu am ghinion [ nu 20 de ani ]. Imi place cum scrii , ti-am mai spus asta :*. Si vreau un oneshot mai lung , sau o sa te bata " Snowy. "
* Succes * *>:D<*
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#7
Multumesc ca v-ati deranjat pana acum:D
@Teh : griurile colorate se obtin cand combini alb cu negru si cu o culoare (am invatat asta la desen).Cu treaba cu spatierea sunt de acord,dar oricat as edita tot asa se vede:|
Acesta este un scenariu,posibil,care...>>> Acesta este un scenariu...POSIBIL...care... Cam asa s-ar pronunta. Am vrut sa accentuez cuvantul "posibil" :P
Inca o data,va multumesc pentru deranj si nu uitati: Godz va iubeste=))
I'm the Prince that obeys the King.We'll make you feel the dispair of Ice...
[Imagine: Untitled-1.jpg]
[Imagine: 5cd0665.png][Imagine: 45c0770.png][Imagine: 2b5b589.png]
SNOWY IS A
()()
( . .)
( )( )

#8
Am promis că apar , nu ?
Cu referire la primul one shot ...
Este super ! La fel ca Abbeh , nici eu nu mă așteptam să descrii în halul ăsta ( adică bine , nu te gândi la altceva ) , mai ales că ești băiat ! Chiar sunt uimită !!
Ar arăta mult mai frumos dacă ai pune spațiu între cuvinte și punct , semnul întrebării , virgulă și toate astea . În rest , este totul super !

Al doilea one shot :
Și mie mi se pare , la fel ca și lui Teh , că acel ”vineri 13” ar arăta mai bine ”vineri , 13 ” .
În rest , și acesta este reușit !
ÃŽmi place cum scrii !
Sper să mai faci one shot-uri , chiar te pricepi . Mie , sinceră să fiu , mi-ai captat atenția foarte mult , chiar ai talent și ști cum să te exprimi , nu folosești enunțuri seci , sau cuvinte fără sens în propoziții :D .
Baftă ! :D
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#9
Si eu ma iubesc.

Revenind la oneshot.

Amintiri.


Pune si tu spatiu intre virgula. =.= Chiar nu se vede frumos.
Pe mine nu ma deranjeaza sa fie scrut, ba din potriva, cu cat mai scurt cu atat mai bine. Cand vad ditamai oneshot-ul deja mi se taie "pofta de citit", mai ales pe asa o lene. =.=
fiece - poate "fiecare" sau ceva de genul... =.=
Si eu ma rog sa ploua cu grindina, sa dea vrun vartej, orce, un fulger, tunet... insa se pare ca faza cu ruga nu merge... [ in cazul meu, cica ]


Ce intamplare...


Stiu, ce intamplare. Tocmai vroiam sa ma dichisesc, sa ma machiez, sa imi iau niste inganfare si sa ma culc. [ cica ]

La fel... //_- Lasa, maica, spatiu. Este criza, dar nici asa.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mintea unui psihopat Dead Sevenfold 7 3.840 30-08-2011, 12:13 PM
Ultimul răspuns: Dead Sevenfold
  Mintea unei naive candy girl 6 3.668 26-08-2011, 09:27 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)